Byłe tableciary plotkary II - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-10, 08:38   #3661
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cześć dziewczyny
ja właśnie wstałam, reszta jeszcze śpi. Od wczoraj zaczełam brać tabletki takie jak Emi już bierze i po których w tydzień schudła 3kg ciekawe jak będzie u mnie narazie miałam wczoraj dziwne samopoczucie bo tam jest duża zawartość kofeiny a ja kawy nie pijam wogule, ale jakoś przeżyłam. Doadtkowo biore witaminki na wzmocnienie włosów no i tą odżywke WAX raz nałożyłam i chyba włosy nieco lepiej po niej wyglądały. U Amelki wczoraj było fajnie cieszyła się biegała śmiała i przytulała do "Ptaszka Twitwi" czy jak to się tam pisze wdzienczyła sie do zdjęć i jakieś ok 200 fotek jej zrobilismy z prezentów zadowolona. Następna wizyta w marcu bo w lutym weekendy mam pracujące
Zreszta w marcu Amelka ma imieniny 30 więc powinnam pojechać, mam dla niej prezent a w między czasie dokupie coś jeszcze. Dzisiaj jeszcze planów nie mamy rzadnych zobaczymy co będziemy robić
Synek od jutra będzie biegać na "Zime w mieście"
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 09:06   #3662
skorpionek26
Raczkowanie

witam sie w niedziele

Nikta ja tez uzywam Waxa raz w tygodniu i wloski sa lepsze. Kiedys mialam pasemka blond a teraz ciemne pocalosci w tych ciemniejszych lepiej sie czuje.

U nas tez od wczoraj na dworku slicznie. Wczoraj wieczorem pobolewal mnie brzuszek jak na @. Dzisiaj z ciekawosci zmierzylam sobie tempke i bylo 37,1 ale nie biore jej pod uwage bo tylko raz zmierzylam.
Robilam tez porzadki nawet okna pomylam
skorpionek26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 09:17   #3663
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Nikitko chodzilo mi jeszcze o cos innego, ale pozniej jak znajde fotke o co dokadnie, to pokaze musze Ci powiedziec, ze bardzo ladnie wygladasz z grzywka naprawde

Dagmarko w taki razie trzymam zeby pojawila sie mała dzidzia w brzuszku

Ja juz jestem od 5*30 na nozkach... teraz czekam na J. i jedziemy na zakupy, ale znajac zycie, zanim on sie pozbiera to jeszcze sobie poczekam

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 09:20   #3664
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skorpionek26 Pokaż wiadomość
witam sie w niedziele

Nikta ja tez uzywam Waxa raz w tygodniu i wloski sa lepsze. Kiedys mialam pasemka blond a teraz ciemne pocalosci w tych ciemniejszych lepiej sie czuje.

U nas tez od wczoraj na dworku slicznie. Wczoraj wieczorem pobolewal mnie brzuszek jak na @. Dzisiaj z ciekawosci zmierzylam sobie tempke i bylo 37,1 ale nie biore jej pod uwage bo tylko raz zmierzylam.
Robilam tez porzadki nawet okna pomylam

no zobaczymy czy bede miała tyle siły żeby używac tego waxa bo trzymac go 30 minut to strasznie długo w tygodniu to tylko wieczorem bo rano zawsze szybko się zbieram do pracy i nie mam czasu tyle
a ja tabletek tych co Emi bierze brac nie mogę właśnie zwymiotowałam je i więcej ich nie wezme czułam się fatalnie a teraz mi lżej się zrobło

Co do tempki to trzeba mierzyć conajmniej jeden cykl żeby co nieco móc powiedzieć, ale nadzieje zawsze trzeba mięć
Stary 2008-02-10, 09:23   #3665
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Nikitko chodzilo mi jeszcze o cos innego, ale pozniej jak znajde fotke o co dokadnie, to pokaze musze Ci powiedziec, ze bardzo ladnie wygladasz z grzywka naprawde

Dagmarko w taki razie trzymam zeby pojawila sie mała dzidzia w brzuszku

Ja juz jestem od 5*30 na nozkach... teraz czekam na J. i jedziemy na zakupy, ale znajac zycie, zanim on sie pozbiera to jeszcze sobie poczekam

Tak też myślałam że miałas troche inna wizje, ale czasu miałam mało żeby kombinowac więc wyszło jak wyszło , a co do grzywki to dziękuje

Marcelinko to chcesz powiedzieć że twój J tak długo się zbiera
Udanych zakupów wam życze
Stary 2008-02-10, 10:49   #3666
gusia..
Rozeznanie

Dzień dobry

Nikitko jeżeli mogę to też poproszę o foteczki, zaraz Ci prześlę na pw adresik

Zgadnij udanych zakupów, pochwal się później hehe

Skorpionek pocieszę Cię, że ja żadnych typowych objawów nie miałam na początku. Bolały mnie bardzo piersi ale zawsze tak miałam przed @. A tempka jest zawsze podwyższona przed @ no i w trakcie ciąży, także oby to był ten drugi wariant
Stary 2008-02-10, 10:59   #3667
misia_25_26
Wtajemniczenie

Czesc kobietki

Marcelinko,emi,kasiasiar sprawdzie maile bo wyslalm wam skan

Jak ktoras bedzie jeszcze chciala zobaczyc to niech napisze

A jaw zycze milego popoludnia,i zmykam sie malowac bo zaniedlugo idziemy na spacerek bo taka sliczna pogoda
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 11:02   #3668
mezatka07
Zakorzenienie

czesc dziewuszki

Nikitko mi sie tez podobasz z grzywka, bardzo Ci w niej ladnie

Skorpionku trzymam kciuki, zeby wredota Cie nie odwiedzala przez kolejnych 9 miesiecy

a ja kochane mam problem, od tygodnia mam trudnosci z zasnieciem i w ogole w nocy sie budze po 20 razy to jest jakis koszmar
dzisiaj polozylam sie o 3 rano moj M spal juz o 22.00.........
juz nie daje rady, czuje w sobie tyle napiecia, stresuje sie cos ostatnio, boje sie kolejnych badan, wizyty w szpitalu i ciagle o tym mysle
kiedys tez mialam problemy ze snem, az w koncu ciocia zabrala mnie do neurologa i musialam brac tabletki, ale neurolog powiedzial, ze jak znajde stalego partnera i poczuje sie bezpiecznie to to wszystko minie
i mial racje, jak poznalam mojego M to bylo tak, ze w wieczory kiedy sie widzielismy ja od razu ladnie usypialam po powrocie do domu, a jak sie z nim nie widzialam to wiele godzin probowalam zasnac
teraz moze stracilam poczucie bezpieczenstwa,ale nie z powodu mojego M tylko przez te problemy ze zdrowiem, bo nie wiem co dalej i jak to bedzie wygladac
Stary 2008-02-10, 11:25   #3669
misia_25_26
Wtajemniczenie

Mezatko,mam nadzieje ze szybko inie ci ten stani uspokoisz sie jak twoj tz dostanie prace na poczcie,bo wtedy to juz panstwowa posada,wiec zawsze to wieksza ulga jak sie pracuje na takich zasadach
A moze idz do GP i przepisze ci jakies tabletki na rozluznienie sie
Stary 2008-02-10, 11:43   #3670
Pomidora
Zakorzenienie

Dzień dobry kobietki

Nikitko, bardzo mi sie podobają zdjęcia. Fajna fryzurka, mała jest rozkoszna i świetnie z mężem wyglądacie z takim maleństwem

Asiu, a spróbuj może kupić sobie ekspresową melisę. Ja też mam kłopoty ze snem, od kilku dobrych lat. Ja juz się przyzwyczaiłam, ale melisa to dobry sposób. Od godziny 17 nie pij już herbaty (i przede wszystkim kawy) tylko meliske. Tak 2 melisy do 3 przed snem i naprawdę jest poprawa

Misiu, miłego spaceru. Zazdroszczę pięknej pogody, u nas znowu szaro - buro

Wczoraj byliśmy w kinie, film po prostu rewelacyjny! Zdjęcia zachwycające, muzyka po prostu mnie oczarowała, fabuła zaskakująca. Musiałam się powstrzymywać, żeby nie płakać. I koniecznie chcę ten film ja dvd jak tylko się ukaże, chętnie obejrzę go jeszcze raz w domku. Baaaardzo polecam
Dziś ostatni dzień ferii, musze się na jutro do szkoły przygotować, a tak strasznie mi się nie chce Ale jak napisała nikitka - wszystko co dobre szybko się kończy.
Miłego dnia kobietki

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 11:46   #3671
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc kochane
My rano z mezulkiem pojechalismy do mieszkanka, dokonczyc malowac przedpokoj, teraz czas na relax do konca niedzieli
Jakas ociezala sie czuje...

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
no zobaczymy czy bede miała tyle siły żeby używac tego waxa bo trzymac go 30 minut to strasznie długo w tygodniu to tylko wieczorem bo rano zawsze szybko się zbieram do pracy i nie mam czasu tyle
a ja tabletek tych co Emi bierze brac nie mogę właśnie zwymiotowałam je i więcej ich nie wezme czułam się fatalnie a teraz mi lżej się zrobło

Ja tez mam waxa, ale uzywam raz na rok, jak mi sie przypomni. Nie jestem systematyczna w takich sprawach

Nikitko i Emi, co wy za tabletki bierzecie??
Uwazajcie, bo te tabletki to zazwyczaj sama trucizna, nie ma co sie faszerowac takimi lekami. Skoro Nikitko reagujesz wymiotami, to ingerencja w organizm musi byc nieziemska

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-10, 11:46   #3672
cerisecerise
BAN stały

dobra, to ja was pociesze moim nieszczeciem -
mialam dzis na nocke, ciezka byla bo jeden z rezydentow co 2 godz schodzil na dol zapalic, po tejze czynnosci nabieral dziwnej ochoty na rozmowy. o zyciu. a mnie sie robilo slabo, bo on mial zalozone (prawdopodobnie, mam nadzieje ze tam byly!) tylko bokserki i czarny skorzany plaszcz. bo on to satanista jest

ale nie w tym moje biadolenie. przyszlam do domu przez 8, polozylam sie spac akurat w momencie jak a. wstawal do pracy. luz, czasem mamy nd pracujace.
ale zadzwonil 11.30 zeby mnie obudzic bo taka pogoda, zebym nie marnowala, poszla na plaze!! jezu myslalm, ze gada zabije! ja mialam ciezka noc, nie spalam, a on mnie budzi 3 godz z zapytaniem czy jeszcze spie!

teraz do spania nie wroce, po poludniu tez nie pojde bo mi sie cykl zaburzy.
i napisalam mu sms ze jak on robi do 24 i spi do 12 to w momencie jak ja dzwonie z czym waznym (nie oslmielam sie dzwonic ze pogoda w kosmos) to on na mnie warczy!
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 12:24   #3673
cerisecerise
BAN stały

dobra, popiesze do siebie
ide zrobic kluski slaskie i madra kapuste do tego z rolada bo mnie zaraz rozniesie

milego dnia kobiety:P
Stary 2008-02-10, 12:36   #3674
misia_25_26
Wtajemniczenie

Julko twojemu tz lanie sie nalezyza to budzenie,ale mial racje pogoda dzisiaj piekna
Powiadasz kluski slaskieale mi ochote narobilas
Milego kulania zycze
Stary 2008-02-10, 12:51   #3675
Pomidora
Zakorzenienie

Julka, ale A. bezmyślnier zupełnie postąpił Bidaczku, szkoda, że już nie zaśniesz. Bardzo interesuje mnie twoja praca. Jestem właśnie na studiach oligofrenopedagogicznych i duzo czasu poświęciliśmy zespołowi Aspergera. Nawet zapisałam się na forum dorosłych ludzi z tym zespołem, bo mnie interesują ich poglądy i rozwój

Madziu, a jak przedpokój pomalowany wygląda? Bo z tego co pamiętam tam też na ścianie króliczek gościł A może się mylę.

Julka, przygarnij mnie na obiad Bo ja nic dziś nie mam, zero pomysłu

28.09.2014

Stary 2008-02-10, 12:54   #3676
misia_25_26
Wtajemniczenie

Pomidoro sprawdz meila

A ja za 15min zmykam na spacerek
Milego dnia kobietki
Stary 2008-02-10, 13:06   #3677
Pomidora
Zakorzenienie

Misiu, uważam że portret bardzo udany, tym bardziej, że robiony z dwóch zdjęć TZ na pewno sie ucieszy z takiej niespodzianki.

28.09.2014

Stary 2008-02-10, 13:07   #3678
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość

Madziu, a jak przedpokój pomalowany wygląda? Bo z tego co pamiętam tam też na ścianie króliczek gościł A może się mylę.
Kolorek wyszedl fajny, nazwa pastelowy pomarancz, ale jest taki delikatny, teraz szukamy czegos ciut ciemniejszego do salonu, bo salon i przedpokoj sa polaczone.
Wczoraj kupilismy farbke Papaja, ale wyszlo, ze nie za bardzo rozni sie od tego pomarancza, jedynie bardziej wpada w zolty. Bedzie wiec do dziecinego pokoiku
A kroliczki sa tylko w malym pokoiku, dzis sie przyjrzalam i zauwazylam tez napis pod kroliczkiem "BUNNY" no tyle, to kazdy jest chyba w stanie sie domyslic

Zaraz wyciagne tzta na spacer, dzis znowu jest tu piekna pogoda i slonce swieci mi wprost na laptopka.

Stary 2008-02-10, 13:13   #3679
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Kolorek wyszedl fajny, nazwa pastelowy pomarancz, ale jest taki delikatny, teraz szukamy czegos ciut ciemniejszego do salonu, bo salon i przedpokoj sa polaczone.
Wczoraj kupilismy farbke Papaja, ale wyszlo, ze nie za bardzo rozni sie od tego pomarancza, jedynie bardziej wpada w zolty. Bedzie wiec do dziecinego pokoiku
A kroliczki sa tylko w malym pokoiku, dzis sie przyjrzalam i zauwazylam tez napis pod kroliczkiem "BUNNY" no tyle, to kazdy jest chyba w stanie sie domyslic

Zaraz wyciagne tzta na spacer, dzis znowu jest tu piekna pogoda i slonce swieci mi wprost na laptopka.
To kolorki muszą być śliczne Mam nadzieję, że te Bunny też zamalujecie. Miłego spacerku. Chyba wysłałaś trochę pogody do tej ponurej Bydgoszczy, bo słoneczko zaczęło świecić. Może jak się pomaluję to tez wyjdę na spacer

28.09.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-10, 13:39   #3680
cerisecerise
BAN stały

Cytat:
Julka, ale A. bezmyślnier zupełnie postąpił Bidaczku, szkoda, że już nie zaśniesz. Bardzo interesuje mnie twoja praca. Jestem właśnie na studiach oligofrenopedagogicznych i duzo czasu poświęciliśmy zespołowi Aspergera. Nawet zapisałam się na forum dorosłych ludzi z tym zespołem, bo mnie interesują ich poglądy i rozwój

Julka, przygarnij mnie na obiad Bo ja nic dziś nie mam, zero pomysłu
kochana spadasz mi z nieba!! ja mam tylko literature po angielsku, masz moze jakies linki do materialow wartosciowych (bo te bezwartosciowe juz znalazlam) na necie? daj no mi adres tego forum.
z mojej strony moge ci zeskanowac i podeslac ich metody pracy z aspergerem, opisac jak wyglada wlasnie taki osrodek jak ja pracuje. moze zarobisz nawet jakos dobra ocene za poszerzanie wiedzy? sluze pomoca

przygaraniam na obiad was wszytskie, ja tylko robie te kluski bez maki ziemniaczanej, bo nie znalazlam w tesco, mam nadzieje ze na zwyklej tez wyjdzie dobrze

ale kobiety pytanie najwazniejsze: CZY TEST CIAZOWY MUSZE ROBIC RANO? bo kupialm wlasnie dwa, tanszy i drozzszy, i chyba zaraz pojde sobie posikac az mnie nosi!!
Stary 2008-02-10, 14:11   #3681
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
To kolorki muszą być śliczne Mam nadzieję, że te Bunny też zamalujecie. Miłego spacerku. Chyba wysłałaś trochę pogody do tej ponurej Bydgoszczy, bo słoneczko zaczęło świecić. Może jak się pomaluję to tez wyjdę na spacer
No ja wyszlam na spacer bez makijazu, ale warto bylo

Julka, mozesz zrobic ale najlepiej jest rano. Najpewniej, bo stezenie Hcg w moczu jest najwyzsze. Wiem ze trudno do rana poczekac, ale powiem ci, ze moja ciaze test wykryl baardzo szybciutko. Zrobilam go jakos tydzien po zaplodnieniu, rano i juz byla widoczna druga kreska. Zalezy wiec od testu. Niektore sa czulsze, czytalam ostatnio na necie o tych czulosciach

Stary 2008-02-10, 14:51   #3682
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
kochana spadasz mi z nieba!! ja mam tylko literature po angielsku, masz moze jakies linki do materialow wartosciowych (bo te bezwartosciowe juz znalazlam) na necie? daj no mi adres tego forum.
z mojej strony moge ci zeskanowac i podeslac ich metody pracy z aspergerem, opisac jak wyglada wlasnie taki osrodek jak ja pracuje. moze zarobisz nawet jakos dobra ocene za poszerzanie wiedzy? sluze pomoca

przygaraniam na obiad was wszytskie, ja tylko robie te kluski bez maki ziemniaczanej, bo nie znalazlam w tesco, mam nadzieje ze na zwyklej tez wyjdzie dobrze

ale kobiety pytanie najwazniejsze: CZY TEST CIAZOWY MUSZE ROBIC RANO? bo kupialm wlasnie dwa, tanszy i drozzszy, i chyba zaraz pojde sobie posikac az mnie nosi!!
Test możesz robić o każdej porze, te testy są już na tyle nowoczesne, że można je robić obojętnie kiedy To, że biorę pigułki nie oznacza, że testu nigdy nie robiłam Rób i dawaj wynik

A co do tego forum to w następnym poście dam ci link. Sama wyszukiwałam, nie mam żadnych materiałów w necie jeżeli chodzi o Aspergera

Jak nas wszystkie na obiad przyjmiesz to ci jedzonka nie starczy Ja właśnie z zakupów wróciłam i zrobię dziś moje "słynne" nalesniki ze szpinakiem

28.09.2014

Stary 2008-02-10, 15:09   #3683
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hejjjjjjjjjjjjjjjjj dziewczyny

Wlasnie sie dowiedzialam, ze zaliczylam bankowosc chociaz jeden do prozdu

Wyjechalismy kolo 11 to wrocilismy przed 15... J. sie obkupil, spodnie, sweterek, koszule, jeszcze rozne *******y do mieszkania... Teraz strach przeliczac ile sie wydalo ;( Kupilismy duuuuuuuuuuuuuuuuuza posciel 200/220 ogromniasta

Julio zrob tesciora i powiedz jaki wynik masz dwa wwiec jeden mozesz zrobic teraz, a potorzyc mozesz rano

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 15:12   #3684
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:

Wyjechalismy kolo 11 to wrocilismy przed 15... J. sie obkupil, spodnie, sweterek, koszule, jeszcze rozne *******y do mieszkania... Teraz strach przeliczac ile sie wydalo ;( Kupilismy duuuuuuuuuuuuuuuuuza posciel 200/220 ogromniasta

Julio zrob tesciora i powiedz jaki wynik masz dwa wwiec jeden mozesz zrobic teraz, a potorzyc mozesz rano

Marcelinko, serdeczne gratulacje Wiedziałam, że zaliczysz, zdolniacha jesteś
Fajnie, że zakupki się udały. No i mam nadzieję, że pościel będzie STOSUNKOWO dobrze wam służyć

28.09.2014

Stary 2008-02-10, 15:16   #3685
Mijalea
Zakorzenienie

Gratulacje Marcelinko!!!

Wiecie co, moj brzuch rosnie z dnia na dzien, dzis spojrzalam w lustro, a on juz taaaki duuuzy

Jutro sprobuje zrobic fotke

Stary 2008-02-10, 15:19   #3686
cerisecerise
BAN stały

zrobilam test teraz - niestey
kluski mi sie rozpadly, najprawdopodnobniej z podowu braki maki zimniaczanej.
ide poryczec
Stary 2008-02-10, 15:21   #3687
Mijalea
Zakorzenienie

Julciu, moze za wczesnie, nie placz. Za jakis czas zrobisz nastepny

Pomidorko, a jak bylo w kinie?? Jaki film i czy polecasz?

Stary 2008-02-10, 15:22   #3688
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Czesc kobietki

Marcelinko,emi,kasiasiar sprawdzie maile bo wyslalm wam skan

Jak ktoras bedzie jeszcze chciala zobaczyc to niech napisze
ja tez chce Misiu

Pomidorko ja tak sie zbieram na te Twoje nalesniki i jakos ich zrobic nie moge, ale moze na Walentynki przyzadze TZtowi pyszne danie, jak na razie to robimy Twoja salatke, jest pyyyycha, juz nawet moja mama ja robila i tesciowa i sa zachwycone

Julka dawaj tego tesciora

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 15:23   #3689
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:

Marcelinko to super że jestes do przodu gratuluje

a ja byłam dziś w Wola parku z M i kupiliśmy w reserved i reporterze 3 bluzeczki dla M.
Stary 2008-02-10, 15:24   #3690
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
zrobilam test teraz - niestey
kluski mi sie rozpadly, najprawdopodnobniej z podowu braki maki zimniaczanej.
ide poryczec
nie placz, moze jeszcze nie wszystkio stracone, w wielu przypadkach jest tak, ze pierwsze testy sa negatywne, a pozniej okazuje sie jednak, ze fasolka zamieszkala w brzusiu

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości