![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode wrzesień 2008!
Cytat:
![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Może mari_bell mówi o salonach Outlet Centre w których zniżki są od 20% do 50% np jeden salon Kariny jest taki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Może, nie wiem. Nie znam takich sklepów. Ale ja bym nie ryzykowała z tak późnym kupowaniem sukni. Miesiąc przed ślubem lepiej oszczędzać sobie stresów. Co z tego, że "cały salon był przeceniony", skoro mogłoby nie być odpowiedniego rozmiaru z podobającego się modelu? A do tego jakieś poprawki. No i trzeba dopasować buty do sukni.
![]() |
#154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też będę ślubować 13 września ![]() Już nie mogę się doczekać ![]() Tylko sukienki nie chce mi się szukać, zobaczyłam zdjęcie wymarzonej i na pewno nie będę jej sprowadzać. Z szyciem też nie będę ryzykowała, bo cały jej urok i tak tkwi w materiale (jedwab) i łatwo można zepsuć ![]() Będę więc czekała pewnie do ostatniej chwili i wybiorę cokolwiek w czym będę się w miarę dobrze czuła. Ale nie to jest najważniejsze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#159 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do sukni to moja juz wisi w szafie, jestem z niej bardzo zadowolona i powiem szczerze ze szukanie sukni bylo dla mnie ogromna frajda, tylko moj TŻ martwil sie ze nam to zje sporo nerwow, a tak gladko poszlo ![]() Tylko mam problem, bo suknia nie jest ani śnieznobiala ani ecru. Jest pod nazwą "smietankowa" i rzeczywiscie jest taka smietankowa inaczej moze złamana biel. Nie wiem czy dostane do niej takie bolerko, bo jak to bedzie wygladalo jak bolerko bedzie biale albo ecru ![]() ![]() A wybieranie Dj, kamerzysty, fotografa...tez troche zachodu ale jestesmy blizej niz dalej jak to mowi TŻ ![]()
![]() |
![]() |
#160 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Nie przejmuj się niczym. My w zeszłym roku o tej porze mieliśmy tylko termin w kościele i salę, a ślub był 8 września.
![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
My też 13 września! Dobrze wiedzieć, że są inni którzy także się na ten termin zdecydowali. My mamy już prawie wszytko. Suknie też już prawie wybrana, ale nie było to łatwe. jeszcze obrączki, zaproszenia i inne drobiazgi. Już nie mogę się doczekać, oby pogoda dopisała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jakoś nie mogę znaleźć przyjemności w wybieraniu sukni, bo rzadko coś mi się podoba ![]() ![]() Ale bardzo mnie cieszy to,że spotkają się na naszym ślubie osoby, które ściągną do nas wszystkich stron i nie widzą się na codzień. Nie mogę doczekać się fajnej zabawy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy po prostu wiedzieć, co się chce i stanowczo o tym powiedzieć, gdyby sprzedawczyni była "namolna" ![]() A jak nie pomoże, to po prostu wyjść ![]()
![]() |
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode wrzesień 2008
Dla mnie chodzenie po slonach to koszmar.
Pani mi powiedziala ze taka jaka ja chce sukienke to lepiej nie bo jest brzydka. I pokazała mi paskudztwo bufiaste z cyrkoniami jako swietna alternatywe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Najgorzej, że w nie tylko w salonach ślubnych są takie panie. W zwykłych sklepach też się znajdą takie, które albo obejrzą cię od stóp do głów, żeby ocenić, czy oby ta klientka nadaje się do cen (mnie to spotkało w Aparcie - kompletna zlewka po wejściu; a mojej koleżance po spytaniu w perfumerii o jedne perfumy, ekspedientka wyszeptała prawie "no, ale te perfumy kosztują 300 zł"), albo też próbują ci wcisnąć rzecz, która leży fatalnie - "ale świetnie pani w tym wygląda"...
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
weźcie dziewczyny mnie nie straszcie,bo ja od środy zaczynam buszowanie po salonach i probuje się własnie pozytywnie ku temu nastoic
![]() ![]()
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
katia0117 będzie dobrze. 3mam kciuki
![]()
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
ja w niedziele jade na targi slubne
![]()
![]() |
#172 |
Wtajemniczenie
|
Ja w sumie sukienkę chce miec bardz prostą- dekolt w kształcie połowy wzoru uproszczonego benzenu( hehe no co tak mi sie na pierwszy rzut oka skojarzyło) i długą spódnicę w kształcie litery A.
Myślę że krój góry( będa szerokie szelki) troszkę odciągnie uwagę od moich szerokich barków.Myślę tez nad bolerkiem na same ramiona-kurcze to chyba nazywa się kompleks... Jeżeli znajde cos podobnego w internecie to mi w salonie uszyją. Cena 1300-1500 zl. Naprawdę niewiele |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
A powiem wam,ze byłam na poszukiwaniqach sukni i na kilkanascie sklepow ,ktore odwiedzilam tylko w dwóch panie były troche zołzowate
![]() ![]() ![]()
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
O dziwo ja mierzyłam suknie tylko w K-ce, nie zmierzyłam ani jednej w moim mieście. Nie mogę się przyczepić do żadnego salonu. Wszędzie kompetentne Panie.
Ja miałam jedną wymarzoną i kilka wybranych, które też mi sie podobały. Wybrałam tą pierwszą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj pierwszy raz mierzyłam sukienki
byłam chyba w 7 salonach i przymierzyłam 10 sukienek Mam wybredny gust, podobają mi się tylko takie "inne" nie klasyczne modele. Jak na razie jest faworytka ![]() Właściwie wszędzie słyszałam że potrzebują 4 miesiące na uszycie. Mam tylko taki problem, że ja chcę ecru a rodzina białą... Niestety nie ma białej do przymierzenia, właściwie to w ogóle więcej mają ecru w salonach...boje się że biel nie będzie tak efektowna, że wszystko sie zleje... Nie wiem jak dotrzeć do mamy że nie wiemy jak będzie wyglądała biała- jej koronki, wykończnia, całościowy efekt, i że ten kolor też jest "dla panny młodej", a nie tylko czysta biel Jeszcze poszukam, ale serce tęskni za tą dzisiaj upatrzoną... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gabi ja też zawsze chciałam białą a mam jasną ecru właśnie ze względu na koronki. Zresztą Pani w salonie doradzały aby był to ecru bo z białym bywa różnie a nie mieli białego modelu abym mogła go zobaczyć. Moja mama też nastawiona jak ja na biel, wolała nie eksperymentować z innym kolorem ![]() Poza tym to Twoja suknia nie rodziny ![]() Może się pochwalisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
niestety nie pochwalę się bo nie ma jej zdjęcia w necie
ja za to wymysliłam sobie inny problem....Czy i jak się wpina welon w rozpuszczone włosy, bez koka, bez upięcia, po prostu na rozpuszczone włosy...?? chyba jest to możliwe?nie ma mowy żebym miala loczki, koczki itp, a z welonu nie zrezygnuje, fryzjer chyba sobie poradzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.