|
|
#2161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Cytat:
Tak w ogóle to w Quality mam zniżkę, ale na razie tę pierwszą, więc jest to albo 5% albo 7%, większej na razie się nie dorobiłam - ale jeśli Ty też masz taką zniżkę, to bez znaczenia, czy zakup pójdzie na Twoje, czy moje konto
|
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale gdybyś była chętna pomóc...
|
|
#2163 |
|
Wtajemniczenie
|
Aggie, to znaczy, że nie masz konta w Quality? Nie ma sprawy, te flaszki mogą pójść na moje konto
Muszę tylko sprawdzić, czy w Quality w Marriotcie mam taką samą zniżkę jak w Blue City - oni podobno nie mają wspólnej bazy, każda z filii, każda z perfumerii magazynuje dane klientek w swoim komputerze, a najwięcej zakupów robiłam w Blue City
|
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2165 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a czy na Fou d'Absinthe nie byłoby chętnych?
Całym 50ml nie dam rady, więc może któraś z Was ma ochotę...
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-02-10 o 00:46 |
|
|
|
#2167 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym była chętna na 10ml Fou d'Absinthe.
I na 10ml Osmanthusa!
próbki na wymianę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4743 szukam, chcę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=68887936&p ostcount=4633 http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7334/# Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-02-10 o 00:46 |
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja sie wpiszę
![]() szukam chętnych do zakupu Ambre Rousse i Cuir Ottoman, chcę kupić setki, więc z każdej 50 ml byłoby do podziału - zakup w Quality, ewentualnie gdyby się znalazły chętne do poniedziałku, to zakup byłby na Luckyscent, wyjdzie tak samo jak ze zniżką w Q. Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2008-02-10 o 09:58 |
|
|
|
#2169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę, że wprowadzasz nową świecką zapachową tradycję. ![]() Dziękuję za dopisanie do listy.
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
No to jeszcze jedna osoba, która będzie chciała 10-15ml i będę szczęśliwa
![]() Aggie, czy mogę się podpiąć pod Ciebie, tzn. żebyś do zakupów dołączyła trzecią flaszkę? Bo widzę, że Gwaihally chciałaby i absynt, i Twojego osmantusa...
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-02-10 o 00:47 |
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Rachel - ja sie pisze na 10 ml Absyntowego Fuja (jak ja nazywa moj malzon). Daj znac co, gdzie i kiedy
![]() A swoja droga - przydaloby sie pod forum na te zakupy bo w watku zaczyna sie robic sieczka. Nat
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Super, czyli skład na 50ml flaszkę gotowy. Jeśli będą dalsze chętne, oczywiście rozłożymy to na większą pojemność.
--- Chciałabym zobaczyć minę Złośliwca, po przeczytaniu zbiorowego PW, że chcemy oddzielne forum na zakupy... Bezcenne, na bank byłby to bezcenny widok ![]() --- P.S. Ustalmy może, że zakupy Fou d'Absinthe będą w absyntowej zieleni ![]() Pozmieniałam już kolor w naszych postach, dalej też się tego trzymajmy.
|
#2173 |
|
Wiedźma
|
Czy ktoś byłby chętny na dzielenie Frycowego French Lover z tej aukcji:
http://allegro.pl/item310127745_eksk...0ml_meski.html Brałabym cały, ale tymczasowo z kasa krucho. Oddam ze 20 ml.
|
#2174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak mi się marzył ten zapach, ale z kasą już nie da rady - tym bardziej, że zależy mi też na zakupach organizowanych przez Aggie.
|
|
#2175 | ||||
|
Zakorzenienie
|
OK, to uzupełniam:
Messe de Minuit: (zostało 40 ml) - Germini - 10 ml - Mskladaczek - 10 ml - BeYourself - 10 ml - Aragonte - 20 ml - Aggie125 - 10 ml Osmanthus Interdite: (zostało 20 ml) - Germini - 10 ml - Mskladaczek - 10 ml - Katty_p13 - 20 ml - Gwaihally - 10 ml - Aggie125 - 30 ml Fou d'Absinthe: - Rachela - Gwaihally - 10 ml - D'ou vient le vent - 10 ml Cytat:
Cytat:
Cytat:
To pewnie troszke rozdrobniłoby forum, ale w tym momencie faktycznie zakupy w Quality ruszyły z kopyta i trzeba uważnie czytac, aby się nie pogubić Cytat:
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-02-10 o 15:18 |
||||
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2177 |
|
Wtajemniczenie
|
Madlaine, mnie by interesowało Ambre Russe
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Aragonte, nie ma sprawy, możemy poczekać z zakupami, o ile w ogóle znajdą się chętne
![]() tylko nie wiem, kiedy dokładnie Aggie robi zakupy, nie chciałabym czekać za długo ? |
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jestem za przesunięciem zakupów na marzec, będzie więcej chętnych. Obecna lista: Fou d'Absinthe: - Rachela - około 30ml (minimum) + butelka - Gwaihally - 10 ml - D'ou vient le vent - 10 ml
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie, znizka jest 10%, przy kazdych kolejnych zakupach
|
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
A gdybym kupując po raz pierwszy kupiła od razu 2-3 flaszki? Czy wtedy też dają jakis upust? Bo póki co moge skorzystać z uprzejmości i zniżki którejś z Wizażanek, ale w ten sposób nie dorobię sie sama zniżki, a nie zawsze będzie okazja, aby poprosić kogoś ze zniżką o towarzyszenie i zakup niejako na siebie.
|
#2183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 10 % zniżka to nie od razu, pytałam o to w Quality I tak, Aggie, zniżkę masz od pierwszych zakupów, jeśli zarejestrujesz się w bazie Qualitowej Mój pierwszy zakup w Quality - Etra - od razu był ze zniżką (na początku jest to 5%, ale nie zaszkodzi jeszcze się upewnić, bo do końcu systemu zniżek nie zgłębiłam).
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-02-10 o 16:09 Powód: Poprawa cytatu ;) |
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przy pierwszym swoim zakupie (w Marriocie) nie dostalam zadnej znizki, a kupowalam kilka rzeczy
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Messe - na pewno 10ml Osmanthus - na pewno 10ml (czyli w sumie potwierdzam te dwa zakupy) Absinthe - 10ml - jeśli da radę (a mam nadzieję, że znajdą się jakieś chętne, żeby dobić do 100ml; w końcu cenowo bardziej się to opłaca). Da radę? ![]() I mam nadzieję, że te zakupy będą faktycznie w pierwszych dniach marca i że nic się w tym temacie nie zmieni
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja byłam pewna, że mam zniżkę 10% i z tego co sobie przypominam, zawsze w Q w Blue City płaciłam za kosmetyki o 10% mniej (pamiętam i jestem tego pewna, że za FdB, które kosztowało 260zł zapłaciłam 234zł) a przy zakupach Marriocie poinformowano mnie, po uprzednim telefonie do BC, że mam zniżkę 5% stąd to małe zamieszanie przy wspólnych zakupach w dodatku pani powiedziała mi, że zniżkę 10% ma tylko kilku klientów
|
|
|
|
|
#2187 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie ma chętnej na Francuskiego Kochanka??
|
|
#2188 |
|
Wtajemniczenie
|
Faktycznie jest z tym zamieszanie
![]() Ja zostawałam stała klientką w zeszłym roku - może coś się zmieniało? Taka taka, sporo kupowałaś u nich? Tzn. w Blue City? Nie wiesz, czy jest jakiś próg zakupowy, od którego zniżka się zmienia?
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Aragonte, pojęcia nie mam
przeważnie zakupy robił mój mąż(zawsze w BC), kiedyś przyszedł do domu i oświadczył mi, że mam u nich swoje konto i przysługuje mi zniżka 10% zapamiętałam to i szczerze mówiąc nie liczyłam nigdy tych zniżek (poza tym FdB) |
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglada na to, ze inaczej traktuja zakupy bezposrednie i internetowe Dziwna sprawa z tymi rabatami i na pewno wymaga uregulowania, bo straca jeszcze wiecej klientow |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

Ale gdybyś była chętna pomóc...