![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 cz.III
Wenedka, nie jedyna- Ufcio Nyphetania jeszcze maja, ale one pdst zdaja.. ja niby mam jako dodatkowy, ale najbardziej mi wlasnie zalezy na wyniku z histy..
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra to też napiszcie mi to na PW, bo tutaj sie pogubię ![]() miasto - uczelnia - kierunek ![]() wosik nauczony ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
ja sie na taka liste nie pisze, bo oprcz prawa mam wizje jeszcze innych kierunkow, a wszystko zalezy od wynikow z matury..
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Proszę proszę, część III i już 2 strony zapisane
![]() Widzę, że jak na razie tylko ja rzuciłam się z tego wątku na rozszerzoną chemię... ![]() Co do historii, nie nauczyłam się nic, bo miałam gości ![]() ![]() Aaa no i w końcu stworzyłam sobie na kompie swój własny profil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
tak mi fajnie slzy te zadania... i sie zacielam....
ten kielbasa jest strasznie podchwytliwy : / ![]() a rozwiazania sie okazuje w wiekszosci przypadkow banalnie proste ![]()
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego my się z panem Kiełbasą na siebie obraziliśmy i od prawie tygodnia nie zajrzałam do jego zadań ![]() Małgosia89 ja mam dopiero pół pierwszej strony ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi czy chemia rozsz na mature jest naprawde trudna ![]() juz kiedys chyba wspominalam o znajomej, ktora w zeszlym roku wyszla z placzem z sali z chemii i nie mogla sie uspokoic a potem sie okazalo, ze ma 100% z rozszerzenia ![]() ![]() a ja skonczylam na dzisiaj z tymi slowkami ![]() ![]() ![]() ![]() teraz conajmniej do 20 robie sobie wolne ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Hula co to za ciekawy kierunek?
![]() - Kraków - AGH - zarządzanie i inżynieria produkcji co na niego trzeba zdawaC? ![]() ja raczej nie pojde na niego ale tak sie pytam z ciekawosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na AGH na ten kierunek trzeba miec zdany język obcy PP lub PR i matematykę lub geografię lub fizykę lub biologię lub chemię czyli co chcesz ![]() ale z poziomami podstawowymi sie wogóle nie opaca bo np. 50% z rozszerzenia daje Ci tyle co 90% z podstaw a już 60% z PR to tak jakby 120% PP czyli niemożliwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
No i 3 część
![]() To dzięki tym wstrętnym spamerkom nocnym ![]() Ja za bardzo nie mam czasu sie udzielać. Ale staram się czytać co piszecie. Ehh całe dnie tylko historia i wos na zmiane ![]() A w środe znów sprawdzian XX lecie ![]() Jestem z siebie dumna bo przeczytałam trzy tomy Roszkowskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
No nie oplaca sie
![]() A ja np zdaje matme PP tylko dlatego ze PP liczy mi sie jako 0.3 a PR jako 0.4 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Adwokat diabła
|
Ja bym wam podała na co chce iść ale sama mam mętlik w głowie
![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Marta no wlasnie daaaaaaaaaaaaawno Ciebie nie bylo..
hehe, wpedzasz mnie w wyrzuty sumienia |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zazdroszcze Ci, ze tyle mozesz czasu poswiecic na histe i wos i ze Ci sie chce ![]() tez bym tak chciala ![]() daj pozniej znac co mialas mniej wiecej na tym spr z XXlecie bo jestem ciekawa czy bym sobie poradzila, w koncu troche w ferie niestety przy tym siedzialam ![]() jeszcze dzisiaj 'tylko' musze przeczytac streszczenie 'zdazyc...', jakies 2tematy na histe, no i zaczac cos (cokolwiek ![]() ![]() niech juz bedzie sroda popoludniu ![]() czyzby wracalo u mnie slynne zdanie : byle do piatku ? ![]() lepiej nie bo to oznacza kolejny tydzien blizej matury ![]()
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz bym ja chetnie teraz napisala, oczywiscie z cala zgromadzona wiedza ![]() i zeby juz bylo po mmmm ![]()
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
dokładnie za 12 tygodni bedziemy mówić, że jutro polski.....
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie gadam z ludzmi z klasy na gg i chcemy isc przekladac romantyzm ![]() trzymajcie kciuki, zeby sie zgodzila. prawdopodobienstwo (z ktorego jestem swietna;D) wynosi 0,0000000000001 ![]() Olunia przesadzilas ![]() fajnie sie wkomponowalo to, ze ja chce przekladac polski a Ty, ze bedziemy mature za 12tyg pisac;p
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
jednak zmieniam zdanie xDDD
#51 |
Zadomowienie
|
Vill, Zetka przepraszam :P
taka mala dygresja z nieuwagi niestety prawda :| brutalna ale jednak bardziej sie boje matmy... i to chyba przedmiot ktorego w ogole boje sie najbardziej.... blehhh
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Znowu wylądowałam przed TV
![]() ![]() Jeszcze zrobiła mi się opryszczka i wyglądam jak debil ![]() Ja zdaję WOS tylko dlatego, że boję się, że nie zdam rozszerzonej ani nawet podstawowej histy ![]() ![]() Idę policzyć ile mam aktualnie kasy i czy starczy na jakieś balerinki ![]() ![]()
#53 |
Adwokat diabła
|
a ja powiem tak byle do czerwca
![]() oh wait ja mam w czerwcu dyplom ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja zdaje wos, ktory nie jest mi do niczego potrzebny ![]() no ale mowi sie trudno;p ja tez chce wiosne, chociaz jak jest tak ladnie i swieci slonce to mi sie w ogole do ksiazek nie chce siadac;p Cytat:
![]() a ja mialam pol godziny temu sie zabrac za nauke i narazie nic nie wskazuje na to, zebym otworzyla jakas ksiazke w najblizszym czasie ![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze wypadałoby poczytać na tę histę jutrzejszą jakby była kartka, ale tak mi się koszmarnie nie chce ![]() Nic mi się nie chce ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
a co sie bedziesz przemeczac
![]() dosienka Ty jednak histe zdajesz ![]() Hula wiesz, ze niedlugo trzeba przedstawic osiagniecia naukowe z ferii ![]() ![]()
#57 |
Zakorzenienie
|
Mam już dość tych powstań i rabacji
![]() Teraz sama do siebie mówię ten speech ![]() I kto śmie o polskim przypominać? ![]() ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
a ja sie lenie na wizazu i zaraz zaczne kleic walentynke dla Tz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Adwokat diabła
|
Zetka dla mnie ten dyplom to tylko dodatek mam go po prawdzie w nosie czy zdam go czy nie. Bo ten papier się nie liczy, no chyba że szła bym dalej w kierunku ekonomii. Ale nie idę bo robi mi się słabo..
Dyplom mam niestety 19 czerwca :| ale mogę sobie powiedzieć że od nia ostatnich ustnych mam wolne ![]() Zawiłe ale prawdziwe. Dobra powiedzcie mi po co bedzie mi potrzebne znać w jakim województwie leżą jakie miasta. No zgadzam się znać województwa bo na próbnym to było, ale miasta? W piatek na tablicy szkolnej zauważyłam że 2008 r jest rokiem twórczości Herberta, czyli można się spodziewać go na maturze.. Tak jak 2007 r był rokiem Wyspiańskiego....
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Lele, ja stwierdzilam, ze nie bede robic walentynki, bo nie lubie tego, a poza tym Tż mie wkurza. W ogole wszyscy mnie wkurzaja ostatnio
![]() Ale on to już sam nie wie, czego chce ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.