![]() |
#4801 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Cytat:
Cytat:
My ostatecznie na spacer nie poszłyśmy bo jest strasznie zimno i wiatr przenikliwy taki ![]()
![]() |
#4802 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kciuki za Hanię ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65485641]Ja mam dla obu moich gwiazd konta. Mają tam pieniezki z urodzin i co miesiąc im przelewamy parę zł. Moja mama za pieniądze z naszych urodzin kupila zloto i nam dała jak zakladalysmy rodziny. Można je bylo przetopic np na obrączki, lub sprzedać. Zloto raczej na wartości nie traci. Ja swoje mam do dzis, siostra zrobiła obrączki Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Super pomysł z tym kontem! A na jakiej zasadzie to robicie? Kiedyś dacie do nich dostęp dziewczynkom, czy zbieracie pieniądze i jak będzie potrzeba to z pieniędzy z tych kont kupicie coś dla nich/zapłacicie za coś? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja prasuję póki co, chociaż też już mnie szlag czasem trafia ![]() Byłam w Lidlu. Żebym wiedziała, że to będą te body, które już kiedyś były (w ciąży kupiłam te ze słonikami i pomarańczowe), to bym się chyba nie fatygowała ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Sent from my SM-T280 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Chudziaszku, no to piona
![]() ![]() O matko, wątek nam się zaraz skończy ![]() ![]() Lena, jak masz ochotę, to podaj mi dane do pierwszego posta, to Cię dopiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65495421]Jak wiesz moja starsza była zdiagnozowana na AZS.
Starszej dlugo prasowalsm ubranka, jak Wojtuś ma problemy skorne to przetrzymaj jeszcze trochę i prasuj. I pierz loveli, nam ją polecila dermatolog. U nas problemy skórne skończyły się jak miała pół roku. Jak ręką odjal. Życzę zeby wam też to szybko przeszlo.[/QUOTE] Chyba tak zrobię jak radzisz. I tak bym prasowała pieluchy , więc ciuchy też będę. My od początku mamy Lovelle Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4806 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja przy moim starszym synu zaczęłam tracić pokarm jak miał 4 m-ce (możliwe że przez tabletki i chorą dietę matki karmiącej). Chciałam rozbujać laktację ale nie dało rady. Całą dobę, włącznie z nocami zjadał z obu cyców i dalej płakał, więc dostawał smoka i zasypiał na max. godzinę... Tydzień tak wytrzymałam i w końcu podałam mu 1. raz wieczorem mm. Wypił , pamiętam, 80 ml. i przespał tej nocy 8 godzin. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja pamiętam, że po 2 piwach miałam "helikopter" jak się położyłam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, planujemy wrócić zanim Maks zacznie szkołe czyli mamy prawie ,3 lata. Kupiliśmy działkę w Pl i chcemy się budować. Mamy nadzieję, że wrócimy szybciej. Pogoda nas tu dobija i brak rodziny i znajomych. A Twój brat chce wrócić czy zostać na stałe? ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- okazało się, że mój Przedszkolak popłakał 20 min i przestal. Wciągnął sue w rysowanie, malowanie i wbijanie gwoździ na podwórku. Uffff ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- okazało się, że mój Przedszkolak popłakał 20 min i przestal. Wciągnął sue w rysowanie, malowanie i wbijanie gwoździ na podwórku. Uffff |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja niestety za mlodu nie byłam zbyt rozsądna ![]() I też mam czasen ochote wystawić obie dziewuchy za drzwi ![]() ![]() Moje wyniki ok, tsh trochę niskie muszę to.skonsultować bo nie znam się na tym. Może Wy wiecie? 0,4 to.ok? Mocz ogólny Hani fajny, w morfologii trochę + i - ale nie duza rozbieżnośc do norm więc też będzie ok. Czekam na posiew, miał już byc ![]() Ale generalnie odetchnęlam z ulgą! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Rozeznanie
|
Sliweczka co do tych srebrnych o obrazów mój tata kupił pierwszy raz taki obrazek swoje chrześnicy 19 lat temu i do tej pory jak nówka sztuka wygląda. Ja też już kilka takich dałam w prezencie i sama mam i nic się z nimi nie dzieje.
U nas tez zimno ale spacer 1,5h zaliczony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65510736]Lena co to te cdl? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Doczytałam sorki.. czytam i cytuje na raty, wybaczcie Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Jeszcze nie wiem co zrobimy z kontami i pieniędzmi na nich ![]() ![]() Ja niestety za mlodu nie byłam zbyt rozsądna ![]() I też mam czasen ochote wystawić obie dziewuchy za drzwi ![]() ![]() Moje wyniki ok, tsh trochę niskie muszę to.skonsultować bo nie znam się na tym. Może Wy wiecie? 0,4 to.ok? Mocz ogólny Hani fajny, w morfologii trochę + i - ale nie duza rozbieżnośc do norm więc też będzie ok. Czekam na posiew, miał już byc ![]() Ale generalnie odetchnęlam z ulgą! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Brawo za wyniki ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
Jak któraś lubi H&M, to łapać kod rabatowy (15% rabat na wszystko i bezpłatna dostawa) : 0521
![]() Dżanet, super, że wyniki dobre ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za info odn tsh. A czy to że karmię może mieć znaczenie? Kompletnie się na tym nie znam, ale u mnie w rodzinie id str mojego taty wszyscy mają problemy z tarczyca. Rozpakowalam gemini i leje się ze mnie!!! Zaraz mi się przypomniał twój post. Zgadzam się, ludzie ktorzy pracują tam na zabezpieczeniu i pakowaniu przesyłek muszą bardzo kochac swoją pracę. Zazdroszczę pasji z jaką ją wykonują ![]() Toż to o sadyzm zakrawa ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Byłyśmy na dworze od 10 do 13 ale idziemy jeszcze raz. Starsza musi się wybiegac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
My dla dzieci założyliśmy konta oszczędnościowe w pekao sa.
Co miesiąc przelewamy im jakaś sumę do tego wiadomo jak na jakieś urodziny, czy inne okazje dostają to tez na konto wplacamy. Założenie jest takie ze po ukończeniu 18 dostają dostęp do konta . chciałabym żeby mieli jakaś kasę na start, bo my z mezem nie mielismy nic. ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Dzanet super ze wyniki Hani ok. I ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- My dziś po drugiej dawce przeciwko pneumokokom. Kluska waży 6100 się wycierpi to moje dziecię ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Tez jestem wygodna matka, bo jak mi jedno ryczy, drugie marudzi w tym samym czasie to mam ochotę wystawić za drzwi oboje albo sama wyjść i nie wrócić ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Madzia zdrówka dla Ciebie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Rozeznanie
|
To ja dopiero wyrodna jestem, jak Gabrys robi awanture i nie wiadomo co chce to ja smoka do budzi, do lozeczka i karuzele wlaczam i ide na spokojnie do toalety i nie spiesze sie. Czasami slysze ze placze ale musze chwilke odetchnac, a w lozeczku mu nic nie grozi.
Dziekuje za odpowiedzi lancuszek z medalikiem zostaje, myslalam jeszcze nad jakas ladna skarbonka. Miszka potrzebuje spacerowki w polsce, bedziemy trzy tygodnie, i w dwoch domach. Chce zeby wygodnie bylo ja zlozyc i do sochodu. Tego rzecha stad nie chce brac ![]()
#4815 |
Konto usunięte
|
W possiewie ciagle eschrichia coli w ilości 10 do 4 więc nie najgorzej. Pewnie będziemy musieli posiew powtórzyć w przyszłym tygodniu
Zwazylam Kruszynke i wyszlo mi 7,9 ![]() Dziękujemy za kciuki :-* Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 | |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65516051]Ja lubie
![]() ![]() Dzięki za info odn tsh. A czy to że karmię może mieć znaczenie? Kompletnie się na tym nie znam, ale u mnie w rodzinie id str mojego taty wszyscy mają problemy z tarczyca. Rozpakowalam gemini i leje się ze mnie!!! Zaraz mi się przypomniał twój post. Zgadzam się, ludzie ktorzy pracują tam na zabezpieczeniu i pakowaniu przesyłek muszą bardzo kochac swoją pracę. Zazdroszczę pasji z jaką ją wykonują ![]() Toż to o sadyzm zakrawa ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Byłyśmy na dworze od 10 do 13 ale idziemy jeszcze raz. Starsza musi się wybiegac ![]() A tego już Ci nie powiem,,,. Wiem tylko, że ideałem jest tsh w okolicach 1,5-2, tylko właśnie nie wiem jak to się ma kiedy jest się świeżo po ciąży. W ciąży niższy poziom tsh jest czymś normalnym (ja miałam na początku 0,2), a co potem to już nie wiem ![]() Hahaha! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() Biedulka ![]() ![]() Ufff, dzięki dziewczyny, cieszę się, że nie jestem sama z tą "wyrodnością" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |||||
Zakorzenienie
|
DZANET b.niskie tsh. Skonsultuj z endo koniecznie.
No wlasnie mialam wam.przypomnieć, aby porobic kontrolne badania 3miesiące po porodzie, bo to kryzysowy moment. Szczególnie te ktore kp. Zeby w razie czego w odpowiednim momencie uzupełnić niedobory..ja z synkiem np hemokryt mialam 4 :/ a hemo w miarę bo ok.11 z hakiem. Ale mogło się skończyć anemia. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
Chudziaszek ja prasowałam za pierwszym razem, potem już nie bo nie miałam kiedy przy moim krzykunie
Australia bardzo często mam ochotę zostawić dzieci i wyjść. Dzanet brawo za wyniki Ania ja się przymierzam do zakupów na alli, tylko niech mój starszak wyzdrowieje i pojdzie do przedszkola to będę mogła spokojnie popatrzeć |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zadomowienie
|
dzanet a na wyniku z lab nie ma obok wartości norm? bo te sa czasem różne dla różbych laboratoriów i być może sie łapiesz w widełki. A Ty nie masz nic w sensie przed ciążą i w ciąży nie miałaś niedoczynności, nie leczysz tarczycy? (bo u mnie to by znaczyło, że za dużo eutyroxu łykam
![]() a co do prasowania to ja prasuję bodziaki i pieluchy tetrowe. W sumie to ja lubię prasować ![]() ![]() i nie pamiętam czy miałam sie jeszcze do czegoś odnieść ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | ||||
Ania
|
Mama zaliczyła wieczorne(18.30)bieganie, a Hania z babcią spacerek
![]() Teraz śpi na noc ![]() Cytat:
![]() ![]() Na szczęście ja mam bardzo mało takich chwil, moje dziecko(twu twu) bardzo grzeczne! ![]() Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65510736]Lena co to te cdl? Moje wyniki ok, tsh trochę niskie muszę to.skonsultować bo nie znam się na tym. Może Wy wiecie? 0,4 to.ok? Mocz ogólny Hani fajny, w morfologii trochę + i - ale nie duza rozbieżnośc do norm więc też będzie ok. Czekam na posiew, miał już byc ![]() Ale generalnie odetchnęlam z ulgą! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Dobrze, że jest już w miarę dobrze! oby tak dalej! ![]() Cytat:
![]() Będzie dobrze!!! szybko minie i będzie po wszystkim!! Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65520696]W possiewie ciagle eschrichia coli w ilości 10 do 4 więc nie najgorzej. Pewnie będziemy musieli posiew powtórzyć w przyszłym tygodniu Zwazylam Kruszynke i wyszlo mi 7,9 ![]() Dziękujemy za kciuki :-* Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] wow!! jaka waga ![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mój mały nad pośladkami przy kości ogonowej ma taki płatek skóry. Kilkumilimetrowy. O taki ogonek chodzi? Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Konto usunięte
|
Paulina są normy i tsh jest od 0,2 do 4,2 więc ja z moim 0,4 mieszcze się w normie. W ciąży miałam niskie (ale też w normie) i miałam skontrolować po pprodzuer, dlatego zrobiłam. Nie leczylam się jeszcze dlatego nie mam o tym pojęcia. Podpytam pediatre.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Rozeznanie
|
Marlena, 21lat. Synus Franek, tp 4.06(OM) lub 15.06(USG). Ur. 15.06.2016 godz. 11:50 . 3260g, 54cm. Poród sn
![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Dzanet
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
Jutro jak będzie ładnie zawijamy się w chustę i idziemy na spacer. Rano będę chciała podejść i zapytać o wyniki krwi.
Jutro jeszcze właścicielka przychodzi i osobami zainteresowanymi żeby pokazać mieszkanie. Bede musiała odkurzyc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- W niedzielę będziemy przewozić większość rzeczy do południa potem tz idzie do pracy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój brat buduje dom w Pl. Aktualnie mają stan surowy zamknięty, część instalacji poprowadzonych, ogrodzenie i tyle. No i już oszczędności się prawie skończyły. Bratowa za miesiąc wraca do pracy po macierzyńskim to znowu będą mogli zacząć odkładać kasę. Generalnie mój brat twierdzi, że najchętniej sprzedałby ten dom i został w UK ale bratowa się tam bardzo męczy i żyje tam tak jakby na przeczekaniu. Bardzo tęskni za rodziną. Mój brat się boi powrotu, trudniejszego życia itp. Brawa dla Maksa. Dzielny z niego chłopak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65520696]W possiewie ciagle eschrichia coli w ilości 10 do 4 więc nie najgorzej. Pewnie będziemy musieli posiew powtórzyć w przyszłym tygodniu Zwazylam Kruszynke i wyszlo mi 7,9 ![]() Dziękujemy za kciuki :-* Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] No imponująco Kruszynka sobie waży ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem spokojniejsza! teraz Dziękuję, ze pamiętałaś. Ja idę z Małą w czwartek, prywatnie bo na NFZ się czeka, i czeka i czeka ![]() ![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65495421]Jak wiesz moja starsza była zdiagnozowana na AZS. Starszej dlugo prasowalsm ubranka, jak Wojtuś ma problemy skorne to przetrzymaj jeszcze trochę i prasuj. I pierz loveli, nam ją polecila dermatolog. U nas problemy skórne skończyły się jak miała pół roku. Jak ręką odjal. Życzę zeby wam też to szybko przeszlo.[/QUOTE] Ja piorę w Bobini plyn, i płyn do płukania. Spacjalnie nie od razu w Loveli bo jakby problemy skórne były to zawsze można przejść na Lovelę ![]() Do prania Hani w Boibini dorzucam swoje rzeczy i TZ ![]() Cytat:
![]() Ubranka prasuję ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65516051]Ja lubie ![]() ![]() Dzięki za info odn tsh. A czy to że karmię może mieć znaczenie? Kompletnie się na tym nie znam, ale u mnie w rodzinie id str mojego taty wszyscy mają problemy z tarczyca. Rozpakowalam gemini i leje się ze mnie!!! Zaraz mi się przypomniał twój post. Zgadzam się, ludzie ktorzy pracują tam na zabezpieczeniu i pakowaniu przesyłek muszą bardzo kochac swoją pracę. Zazdroszczę pasji z jaką ją wykonują ![]() Toż to o sadyzm zakrawa ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Byłyśmy na dworze od 10 do 13 ale idziemy jeszcze raz. Starsza musi się wybiegac ![]() Ja w poniedziałek zamowienie z geminii odpakowywałam, duże zamłówenie. Oj pół worka na śmieci foli z bąbelkami :P Cytat:
![]() Madziu będzie dobrze, Zuzia sobie poradzi, musi ![]() Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65520696]W possiewie ciagle eschrichia coli w ilości 10 do 4 więc nie najgorzej. Pewnie będziemy musieli posiew powtórzyć w przyszłym tygodniu Zwazylam Kruszynke i wyszlo mi 7,9 ![]() Dziękujemy za kciuki :-* Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Słuszna waga ![]() Aniu ja zamawiam na ali expres głównie dla Hani opaski,czapki , zabawki. Dla siebie nie bo boje się jak z rozmiarem :P
![]() |
#4829 |
Konto usunięte
|
Miałam Wam jeszcze pisać, że dzisiaj się uśmiałam z mojego dziecka. Otóż od jakiegoś czasu strasznie próbuje zaglądać na telewizor. Nosiłam go dzisiaj i bardzo kombinował żeby coś podpatrzyć. No i mówię mu, że jak chce patrzyć to proszę bardzo ale kładę go na brzuchu na dywanie. I wiecie jak nagle się podniósł? Głowa prościutko wyciągnięta! Szok po prostu. Cały czas tylko udawał że nie umie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65516051]Ja lubie
![]() ![]() Dzięki za info odn tsh. A czy to że karmię może mieć znaczenie? Kompletnie się na tym nie znam, ale u mnie w rodzinie id str mojego taty wszyscy mają problemy z tarczyca. Rozpakowalam gemini i leje się ze mnie!!! Zaraz mi się przypomniał twój post. Zgadzam się, ludzie ktorzy pracują tam na zabezpieczeniu i pakowaniu przesyłek muszą bardzo kochac swoją pracę. Zazdroszczę pasji z jaką ją wykonują ![]() Toż to o sadyzm zakrawa ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Byłyśmy na dworze od 10 do 13 ale idziemy jeszcze raz. Starsza musi się wybiegac ![]() Ja słyszałam że przy karmieniu TSH może skakać. Ja badał badałam jakoś 3 tyg temu i mi wyszło 3 😤 Widzę że Gemini króluje na tym wątku. Mi też dziś przyszła paczka. Folii bąbelkowej mam tyle że mogę się odstresowywać przy jej pomocy przynajmniej do buntu trzylatka u Wojtka ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65520696]W possiewie ciagle eschrichia coli w ilości 10 do 4 więc nie najgorzej. Pewnie będziemy musieli posiew powtórzyć w przyszłym tygodniu Zwazylam Kruszynke i wyszlo mi 7,9 ![]() Dziękujemy za kciuki :-* Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] To rzeczywiście kruszynka ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ubi tu, ibi ego 08.08.2015 Edytowane przez chudziaszek11 Czas edycji: 2016-09-20 o 22:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.