Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-10, 13:57   #451
gosiaczek6
Zakorzenienie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)

mój to gra w jakąs odmainę bilardu nałogowo..kurde zapomniałam co to
i ze swoim tatą się ściagają..dzieci
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 13:58   #452
gosiaczek6
Zakorzenienie

ja na 1000000% za pierwsze zarobione odłożone pieniądze zooperuje se nos
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 14:31   #453
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
Ja w poniedzialek dostalam Samsunga J600E jest rewelacyjny i godny polecenia chociaz ten panel dotykowy moze dziewczyny z dlugimi pazurami wkurzac ;P
Ja też mam telefon na dotyk - LG chocolate. Piękna ta moja "czekoladka", mam ją od listopada i nadal jestem zakochana

Cytat:
Wlasnie co skonczylam ogladac program o operacjach plastycznych gwiazd. I ciekawi mnie czy wy moje drogie wizażanki zdecydowalybyscie sie na taka operacje. Jak tak to jaką konkretnie ?

Ja myślę że jeśli dalej będzie mnie stać na taki interes to po urodzeniu dzieci podniosę sobie biust ale bez żadnych implantów. z całą pewnością zainwestuje w lifting i podnoszenie powiek ale tez bez zbytniej przesady.
Ja bym się nie zdecydowała boję sie bólu...

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
Też mam schizy na punkcie wielkiego nosa. Wszystkich przekonuję, że jest ogromny

Wiecie co, dziewczynki, muszę się pochwalić Wczoraj naszło mnie na wróżby i powróżyłam sobie z moim TŻtem z obrączki. I doznałam szoku. Wyszło mi, że w wieku 21 lat wyjdę za mąż, on ożeni się w wieku 23 (teraz ma 21), czyli oboje za dwa lata. A jak wróżyliśmy sobei dzieci - wyszły tak samo... nawet identyczna kolejność kopara mi opadła, bo jeszcze z tym się nie spotkałam ale teraz jesteśmy happy
Stary 2008-02-10, 14:37   #454
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

ja tez sie nie zdecyduje na operacje plastyczna,bo w sumi uwarzam ze wszytko jest na woim miejscu jak trzeba...no chyba ze mozna sobie zoperowac cos zeby urosnac bo jestem taka niziutka...
to ja chyba sobie etz powroze z tztem w walentynki z obraczki bo az ciekawa jestem xD
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 14:53   #455
OlaBulBul
Zakorzenienie

Ja też chyba nie zdecyduje sie na operacje wszystko ma swój kres , kiedyś i tak zacznę się starzeć:P

załanczam zdjęcia bo wczesniej zapomniałam jak zwykle
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie 141.jpg (68,5 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez OlaBulBul
Czas edycji: 2008-04-13 o 20:39
OlaBulBul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 15:07   #456
wywloczka
Zakorzenienie

TeŻecior by mnie zabił jak bym sobie operację plastyczną zrobiła..
Co prawda marzę o pięknym ciele i wogóle... ale sama (mimo tego co myśli o tym tż, bo w końcu to moje ciało) też bym się nie zdecydowała...
chociaż mam okropny "złamany" nos... nooo w dzieciństwie po upaku się troszki przestawił i mam w związku z tym paskudny profił...
i odstające, masakrycznie odstające uszy...
no ale... trudno... taką mnie Pan Bóg... więc nie będę nic zmieniać...

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 15:10   #457
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Ja tam ciągle mówię, że sobię zrobię operację plstyczną twarzy Moja ortodontka jak tylko bywałam u niej, ciągle mi mówiła abym w starszym wieku zrobiła sobię taka operację poprawiającą zgryz i żuchwę ! Omg ! Proponowała mi to jakbym miała zmasakrowaną twarz, albo nie wiem co, a w rzeczywistości przecież taka piękna jestem

Wróżba z obrączki ? Trochę mnie ciekawi. Ale to jest tak samo jak z horoskopem. Jesli napiszą ci coś co idzie po twojej myśli dążysz do tego po trupach, aby sie spełniło. Tak może byc i teraz.Insomina89 ja bym tak bardzo w to nie wierzyła. Bo okaże się,że coś nie wypali i dopiero będziecie pluś sobie w twarzunie, albo będziecie tylko dążyc do tego aby się wróżba sprawdziła, nie koniecznie zważając na swój związek i jego wartość. Nie liczy sie ilośc, ale jakość. Nie ważne kiedy wyjdziemy za mąż, ale ważne jak do tego momentu wykorzystamy ten czas ...

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 15:27   #458
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

a ja bym chyba nic nie zmieniała operacyjnie... już się przyzwyczaiłam do swojej brzydoty i by mi tak jakoś dziwnie było, jakbym była ładna...

Insomina89, fajnie wam wyszło z tą wróżbą my nie wróżyliśmy, ale już sobie wymyśliliśmy że ślub bierzemy za 3 latka, w 2011
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 15:43   #459
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w poniedzialek dostalam Samsunga J600E jest rewelacyjny i godny polecenia chociaz ten panel dotykowy moze dziewczyny z dlugimi pazurami wkurzac ;P

Może może tylko ja najpierw na pewno rozdarłabym sie Maaaajaaaa a dopiero później bym sie pokumała że jestescie jak klony
Ładne ten Twoj telefonik , fajną niebieską obudowę mozna miec Niestety u mnie wysuwany lub z klapką odpada , miałam ukochanego z klapką SE władowałam (tzn rodzice ) w naprawy 300zł a ciagle coś nie stykało klapka a ta czesc z klawiaturą , mała kropla deszczu i kicha.

Hahaha no my już po media tż kupił grę , a ja zastanawiam sie nad nokia 6300 ;>

Cytat:
Wlasnie co skonczylam ogladac program o operacjach plastycznych gwiazd. I ciekawi mnie czy wy moje drogie wizażanki zdecydowalybyscie sie na taka operacje. Jak tak to jaką konkretnie ?

Ja myślę że jeśli dalej będzie mnie stać na taki interes to po urodzeniu dzieci podniosę sobie biust ale bez żadnych implantów. z całą pewnością zainwestuje w lifting i podnoszenie powiek ale tez bez zbytniej przesady.
O tak liftingi na pewno kiedyś ( jesli bedzie mnie stać ), może jakies delikatne odsysanie tłuszczu

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość

Wiecie co, dziewczynki, muszę się pochwalić Wczoraj naszło mnie na wróżby i powróżyłam sobie z moim TŻtem z obrączki. I doznałam szoku. Wyszło mi, że w wieku 21 lat wyjdę za mąż, on ożeni się w wieku 23 (teraz ma 21), czyli oboje za dwa lata. A jak wróżyliśmy sobei dzieci - wyszły tak samo... nawet identyczna kolejność kopara mi opadła, bo jeszcze z tym się nie spotkałam ale teraz jesteśmy happy
Ej , ale fantastycznie My dziś z tż marzyliśmy o samochodzie
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 15:58   #460
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość

Hahaha no my już po media tż kupił grę , a ja zastanawiam sie nad nokia 6300 ;>
Ja cały czas czekam na mojego TŻ :P ponoć myje swojego Golfona :P ale pewnie kumpli spotkał faceci i ich totalny brak poczucia czasu
Dzieki bogu że dziś tak piękna pogoda i mogłam z psem pośmigać ;D

Jak możesz to bierz;D
mój dadi ją ma reeeeweelacjaa:ehem : ten duży wyświetlacz i kolory bajecznie
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 16:09   #461
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlaBulBul Pokaż wiadomość
Ja też chyba nie zdecyduje sie na operacje wszystko ma swój kres , kiedyś i tak zacznę się starzeć:P

Śliczne te fotki, takie "z duszą..."

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Wróżba z obrączki ? Trochę mnie ciekawi. Ale to jest tak samo jak z horoskopem. Jesli napiszą ci coś co idzie po twojej myśli dążysz do tego po trupach, aby sie spełniło. Tak może byc i teraz.Insomina89 ja bym tak bardzo w to nie wierzyła. Bo okaże się,że coś nie wypali i dopiero będziecie pluś sobie w twarzunie, albo będziecie tylko dążyc do tego aby się wróżba sprawdziła, nie koniecznie zważając na swój związek i jego wartość. Nie liczy sie ilośc, ale jakość. Nie ważne kiedy wyjdziemy za mąż, ale ważne jak do tego momentu wykorzystamy ten czas ...
Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że to tylko wróżba, a życie może potoczyć się zupełnie inaczej. Ale chyba wiadome jest, że jesteśmy zadowoleni że w tej kwestii jednak mamy rację - pasujemy do siebie. Nie napisałam chyba, że już zajmujemy salę czy zespół, po prostu cieszymy się. Nie wiem w jakim celu na mnie naskakujesz, nie jestem naiwną 12-latką i uwierz mi, wiem jak życie wygląda i jak łatwo można zniszczyć związek...

Sądzisz, że jak usłyszałam od cyganki w wakacje, że podczas jakiejś zabawy poznam kogoś z mojej rodziny, kto stanie mi się bliski, to specjalnie jeździłam na dyskoteki z karteczką, że poszukuję kogoś o takim czy takim nazwisku? Nie. Pojechałam raz, na zakończenie wakacji i tak się stało.. Sama byłam zaskoczona, a słowa cyganki przypomniały mi się dopiero po jakimś czasie, jak już byliśmy parą. Czy nadal uwazasz, że specjalnie kusiłam los?

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
Insomina89, fajnie wam wyszło z tą wróżbą my nie wróżyliśmy, ale już sobie wymyśliliśmy że ślub bierzemy za 3 latka, w 2011
My wczoraj z ciekawości sprawdziliśmy bo zgadało się coś, że cyganka wywróżyła mi mojego TŻta i powiedziała, że będę w przyszłości miała trójkę dzieci. Pasuje hehe

Niedługo pozakładamy białe suknie i stanie przed ołtarzem.. no kto by pomyślał

Cytat:
Ładne ten Twoj telefonik , fajną niebieską obudowę mozna miec Niestety u mnie wysuwany lub z klapką odpada , miałam ukochanego z klapką SE władowałam (tzn rodzice ) w naprawy 300zł a ciagle coś nie stykało klapka a ta czesc z klawiaturą , mała kropla deszczu i kicha.

Ej , ale fantastycznie My dziś z tż marzyliśmy o samochodzie
Ja mam swój LG już kilka miesięcy no i na razie bez naprawy się obeszło (tfu tfu odpukać). Mój czekoladka jest czarna i muszę przyznać, że dużo osób na początku zwracało na niego uwagę, bo jest dość niespotykany ten model - przynajmniej u mnie w mieście.

Fajnie razem pomarzyć, prawda?
Stary 2008-02-10, 16:15   #462
OlaBulBul
Zakorzenienie

Dziękuję Insomna
Doszłam do wniosku że muszę się cieszyc kazdą chwilą bo nie wiem co mnie kiedyś w życiu jeszcze spotka...ehhh ta moja filozofia :P
Stary 2008-02-10, 16:45   #463
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne te fotki, takie "z duszą..."

Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że to tylko wróżba, a życie może potoczyć się zupełnie inaczej. Ale chyba wiadome jest, że jesteśmy zadowoleni że w tej kwestii jednak mamy rację - pasujemy do siebie. Nie napisałam chyba, że już zajmujemy salę czy zespół, po prostu cieszymy się. Nie wiem w jakim celu na mnie naskakujesz, nie jestem naiwną 12-latką i uwierz mi, wiem jak życie wygląda i jak łatwo można zniszczyć związek...

Sądzisz, że jak usłyszałam od cyganki w wakacje, że podczas jakiejś zabawy poznam kogoś z mojej rodziny, kto stanie mi się bliski, to specjalnie jeździłam na dyskoteki z karteczką, że poszukuję kogoś o takim czy takim nazwisku? Nie. Pojechałam raz, na zakończenie wakacji i tak się stało.. Sama byłam zaskoczona, a słowa cyganki przypomniały mi się dopiero po jakimś czasie, jak już byliśmy parą. Czy nadal uwazasz, że specjalnie kusiłam los?

My wczoraj z ciekawości sprawdziliśmy bo zgadało się coś, że cyganka wywróżyła mi mojego TŻta i powiedziała, że będę w przyszłości miała trójkę dzieci. Pasuje hehe

Niedługo pozakładamy białe suknie i stanie przed ołtarzem.. no kto by pomyślał

Ja mam swój LG już kilka miesięcy no i na razie bez naprawy się obeszło (tfu tfu odpukać). Mój czekoladka jest czarna i muszę przyznać, że dużo osób na początku zwracało na niego uwagę, bo jest dość niespotykany ten model - przynajmniej u mnie w mieście.

Dziewczynko, jeśli nie umiesz odróżnić naskoku od wypowiedzenia własnego zdania, to już tylko twoja indywidualna sprawa. Napisałam to co myslę i nie mam zamiaru przejmować sie toba i twoimi wywodami.
Co do cyganki, wcale w mojej wypowiedzi nic takiego o niej i czegos podobnego nie zawarłam, więc nie wiem z czym do mnie pijesz. Jeśli nie doczytałaś ze zrozumieniem, chodziło mi, że czasem nie warto wierzyć we wróżby czy horoskopy, bo czasami przez nie nasze życie wywraca sie do góry nogami, gdy coś zinterpretujemy na naszą korzyść i do tego dążymy po trupach. ( Szczególna uwaga na: "czasem nie warto" ) A to tylko twoja prywatna sprawa co zrobisz z tą wróżbą. Mnie osobiście to fiu fiu i ja do tego wagi nie przywiązuję. Jeśli wam się udało, że wyszło to samo, to szczere gratulacje. Ale jak dla mnie to Tylko wróżba.

A teraz buzi, a teraz pa. Idziemy z TŻ tem na spacerek i imprezke

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-02-10, 16:56   #464
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

dziewczyny bo sie jeszcze nam tu na forum poklucicie a chyba zadna z nas by tego nie chciala a ja wlasnie sie ze swoim facetem poklucilam i jest mi bardzo przykro teraz
Stary 2008-02-10, 17:00   #465
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Dziewczynko, jeśli nie umiesz odróżnić naskoku od wypowiedzenia własnego zdania, to już tylko twoja indywidualna sprawa. Napisałam to co myslę i nie mam zamiaru przejmować sie toba i twoimi wywodami.
Co do cyganki, wcale w mojej wypowiedzi nic takiego o niej i czegos podobnego nie zawarłam, więc nie wiem z czym do mnie pijesz. Jeśli nie doczytałaś ze zrozumieniem, chodziło mi, że czasem nie warto wierzyć we wróżby czy horoskopy, bo czasami przez nie nasze życie wywraca sie do góry nogami, gdy coś zinterpretujemy na naszą korzyść i do tego dążymy po trupach. ( Szczególna uwaga na: "czasem nie warto" ) A to tylko twoja prywatna sprawa co zrobisz z tą wróżbą. Mnie osobiście to fiu fiu i ja do tego wagi nie przywiązuję. Jeśli wam się udało, że wyszło to samo, to szczere gratulacje. Ale jak dla mnie to Tylko wróżba.

A teraz buzi, a teraz pa. Idziemy z TŻ tem na spacerek i imprezke
Skoro się mną nie przejmujesz i moimi wywodami, nie komentuj moich wpisów. Nie mam zamiaru czytać Twoich kąśliwych uwag. Jeśli tylko zechcę, uwierzę w to, że marsjanie nas zaatakują za 4 godziny, bo to wyczytam sobie w kartach. Moja sprawa w co wierzę i co wyznaję.

Czytać ze zrozumieniem umiem, zapewniam. Ty chyba nie bardzo, bo zrozumiałabyś kontekst. Niestety - przykro mi, nie udało Ci się.
Stary 2008-02-10, 17:22   #466
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:

Jak możesz to bierz;D
mój dadi ją ma reeeeweelacjaa:ehem : ten duży wyświetlacz i kolory bajecznie
Serio ? kusisz mnie na tą nokię a jakie bajery ona ma? Tydzien temu w MM kosztowała 560. A dziś już 650 .

Cytat:

Taki ciekawy Twoj telefonik , faktycznie inny niz wszystkie
Stary 2008-02-10, 17:29   #467
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Serio ? kusisz mnie na tą nokię a jakie bajery ona ma? Tydzien temu w MM kosztowała 560. A dziś już 650 .

Taki ciekawy Twoj telefonik , faktycznie inny niz wszystkie
Poszukaj może na allegro, czasem ktoś sprzedaje nowy, z papierami za niezłą cenę ja za swój zapłaciłam na allegro 520 zł, a w salonach 1300 zł kosztował (w komisach itp ponad 600 zł).

Ja w "czekoladzie" zakochałam się od pierwszego wejrzenia i o dziwo, nei przeszkadzają mi jego niektóre ograniczone funkcje (m.in.brak radia i kilka innych szczegółów). Mile jestem zaskoczona jakością zdjęć, muszę przyznać
Stary 2008-02-10, 17:51   #468
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Poszukaj może na allegro, czasem ktoś sprzedaje nowy, z papierami za niezłą cenę ja za swój zapłaciłam na allegro 520 zł, a w salonach 1300 zł kosztował (w komisach itp ponad 600 zł).

Ja w "czekoladzie" zakochałam się od pierwszego wejrzenia i o dziwo, nei przeszkadzają mi jego niektóre ograniczone funkcje (m.in.brak radia i kilka innych szczegółów). Mile jestem zaskoczona jakością zdjęć, muszę przyznać
Muszę powiedzieć tacie o allegro , bo to jest maniak elektroniki , wiec niech on sie tym zajmie :P .
Stary 2008-02-10, 20:14   #469
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OlaBulBul Pokaż wiadomość

jejuuuuuu piękne to 3 zdjęcie!!! ma w sobie tyle uroku, pasji, miłości, romantycznośći i w ogóle wszystkiego... cudowne, po prostu urocze!
zakochałam się w nim, chyba dam je sobie na tapetę
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 20:44   #470
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro się mną nie przejmujesz i moimi wywodami, nie komentuj moich wpisów. Nie mam zamiaru czytać Twoich kąśliwych uwag. Jeśli tylko zechcę, uwierzę w to, że marsjanie nas zaatakują za 4 godziny, bo to wyczytam sobie w kartach. Moja sprawa w co wierzę i co wyznaję.

Czytać ze zrozumieniem umiem, zapewniam. Ty chyba nie bardzo, bo zrozumiałabyś kontekst. Niestety - przykro mi, nie udało Ci się.
Maleńka, sama stwarzasz sobie problemy, ale widocznie taka jesteś. Wierz sobie w co chcesz, nawet w złotą gęś na łańcuchu co szczeka. Twoje zycie, twoja wiara i wyobraźnia. widać, nie można komentowac twoich wpisów według własnego uznania, bo odrazu przyjmujesz to do swojej świadomości dosłownie. Nie mam zamiaru cie tu przepraszać, czy coś, bo nic ci nie zrobiłam. W końcu to jest forum i każdy może się tu wypowiadać jak chce i o czym chce.Każdy jest przygotowany na kąśliwe uwagi, złe zdanie na dany pomysł, temat, czy sposób ubioru, tak jak to jest na Modzie. Szczerość ponad wszytsko i przyzwyczajmy się do tego, bo prędzej czy później będziemy musiały. Nie każdy będzie się z nami zgadzał na dany temat , nie wszyscy będa mieli takie same poglądy jak my.

Wszyscy inni. Każdy równy. I tak też powinno byc tu =]

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-02-10, 21:01   #471
wywloczka
Zakorzenienie

Skromnie proponuję zaprzestać tej dość ostrej wymianie zdań ... proponuję nie nakazuję
Na mnie raz już dziewczyny w jakimś tam wątku najechały... ja tylko chciałam zapytać coś o pończochy... a te się czepiły nicka..
i tam leciały różne epitety... (nie było by miło gdyby i na tym wątku kogoś to spotkało) i moze nie dosłownie ale dało się domyśleć, że skoro już mam nick "wywłoczka" to jestem jakąś zdzirą i takie tam... ale nie dałam się i nick taki w dalszym ciągu posiadam

i kolejne moje pytanie...

czy jesteście / byłyście / mogłybyście być z facetem dla kasy ??

otóż mam kilka takich znajomych które są z facetem właśnie dla kasy... bo ciuszki kupuje, bo wszędzie wozi, wogóle prezenty przywozi, wszystko wszystko wszystko kupuje...

noi oczywiście plany na dalszą przyszłość... ślub... hmm.. no bo wiadomo dobra partia...

a gdzie miłość...

ja bym tak nie mogła...
mój TeŻet do bogatych nie należy... a zresztą ja również... ale jakoś za najważniejsze przedkładam miłość... hmm

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

Edytowane przez wywloczka
Czas edycji: 2008-02-10 o 21:03 Powód: yyyyyyyy
wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 21:12   #472
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
Skromnie proponuję zaprzestać tej dość ostrej wymianie zdań ... proponuję nie nakazuję
Na mnie raz już dziewczyny w jakimś tam wątku najechały... ja tylko chciałam zapytać coś o pończochy... a te się czepiły nicka..
i tam leciały różne epitety... (nie było by miło gdyby i na tym wątku kogoś to spotkało) i moze nie dosłownie ale dało się domyśleć, że skoro już mam nick "wywłoczka" to jestem jakąś zdzirą i takie tam... ale nie dałam się i nick taki w dalszym ciągu posiadam

i kolejne moje pytanie...

czy jesteście / byłyście / mogłybyście być z facetem dla kasy ??

otóż mam kilka takich znajomych które są z facetem właśnie dla kasy... bo ciuszki kupuje, bo wszędzie wozi, wogóle prezenty przywozi, wszystko wszystko wszystko kupuje...

noi oczywiście plany na dalszą przyszłość... ślub... hmm.. no bo wiadomo dobra partia...

a gdzie miłość...

ja bym tak nie mogła...
mój TeŻet do bogatych nie należy... a zresztą ja również... ale jakoś za najważniejsze przedkładam miłość... hmm
Ja tam nawet jeszcze nie zaczęłam Koniec i bomba, kto nie czytał ten trąba

Mi się tam twój nick skojarzył z włóczką, takim kłebkiem wełny, mięciutkiej hehe. Tak jak tylko mi się ukazał, odrazu przeczytałam i została yyywłóczka
Trzeba sobie radzić w życiu =]

Ja znam wiele takich przypadków, życia z kimś dla kasy. Blachar pełno jest nawet na mojej wiosce, które tylko czekają na BMWicę . Nawet jedna panna z wioski, poznała faceta dosyc bogatego z gospodarą i nie wiele myśląc wzieli ślub. On dlatego, że już przyszedł na niego wiek (jakoś 30 miał już ), a ona dlatego iż nikt inny jej nie chciał, a ten przynajmniej ma kasę =] Teraz mają dzidziusia, jakoś z roczek ma, a nawet nie potrafi w wózku usiąść Gapciowate małżeństwo to i dziecko po rodzicach- ale na serio tak jest.

Ja tam jestem z wielkiej miłości. TŻ robi mi prezenty tylko jak jest jakaś okazja. nigdy nie wypali z innym Geschenkiem bez okazji. Czasami da sie tylko namówić na jakąś pizze. Lub gdy idziemy do sklepu to robi zakupy za swoją kase. Ostatnio na wakacje bardzo mnie zaskoczył, bo gdy wróciłam z wczasów, a on był w tym czasie w domu, przyjechał do mnie z wielką różą . Ech... te czasy

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-02-10, 21:24   #473
OlaBulBul
Zakorzenienie

ewulkaaaDzięekii one było robione o 9 rano i tak ładnie słonko swieciło mi też sie podoba

Oooj ostro sie zrobiło tutaj

Ja dla kasy pewnie bym nie była bo bym uschneła bez miłości, teraz jest mi dobrze..a kwiaty.. tz przynosi bez okazji a najlepiej jak zacznie się sezon na moje ulubione słoneczniki ostatnio przez jeden dzień się nie odzywałam bo byłam na niego zła, na drugi dzień przyjechał po mnie do szkoły z wielką bordową różą i z pączkiem ze śmietaną i lentilkami (akurat był tłusty czwartek ) no tak pomału się chłopak uczy
Stary 2008-02-10, 21:25   #474
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

dla kasy ? oj, to nie dla mnie... nie potrafiłabym tak... do bogatych raczej nie należę, ale raczej moich rodziców stać na wszystko czego chcę... Może po prostu nie mam wygórowanych zachcianek poza tym, sama sobie pracuję (dorabiam) więc też znam wartość pieniądza i nie wyobrażam sobie wydawać nie wiadomo ile na nie wiadomo co...
mój tż ma bardzo zbliżoną sytuację do mnie, ale nie sprawdzałam gdzie pracują/ ile zarabiają/ile mają na koncie jego rodzice ani nic z tych rzeczy, zanim zaczęliśmy być razem... zresztą teraz mnie też to nie obchodzi, po prostu tak jakoś wyszło że wiem mniej więcej takie rzeczy, bo o wszystkim się gada jak się ma staż ponad dwuletni :P a co do prezentów... ja nie lubię dostawać rzeczy wartościowych materialnie... wolę jakąś zwykłą ramkę z jego zdjęciem bo to on jest najważniejszy a nie cena tej ramki lub coś takiego małego taniego, jeśli już się uprze... a najbardziej to lubię jak albo moich albo jego rodziców nie ma i my mamy wolne i możemy sobie spędzić caaaalutki dzień razem poleżeć, poleniuchować, pogadać, poprzytulać się, pogotować wspólnie i ... :P to jest dla mnie najlepszy prezent z każdej możliwej okazji

kiedyś, pamiętam mieliśmy takie jakieś coś dziwnego, że robiliśmy "zawody" kto da lepszy i droższy prezent... takie to podświadome było i chyba nie do końca chciane, ale tak jakoś wychodziło... ale to były początki naszego związku teraz kupujemy sobie coś co jest nam akurat potrzebne, często bez okazji (po prostu mamy "wspólną" kasę :P) a jak są jakieś okazje to po prostu dajemy sobie buziaka i staramy się jak najlepiej wykorzystać czas spędzony wspólnie
Stary 2008-02-10, 21:36   #475
OlaBulBul
Zakorzenienie

Karolcia2401 że tak powiem...urzekła mnie Twoja historia
Stary 2008-02-10, 21:44   #476
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:

ja napewno zrobie sobie zabieg na uszy w przyszłym roku i operacje nora na 10000%%

a po urodzeniu dzieci podniose cycki bez implantów tak jak ty
Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
witam w klubie

olabulbul ładniuchne zdjęcia i ładniuchna dziewuszka

wywloczka zdecydowanie nie. Dużo kolesi mnie już na hajs chciałopoderwac :/
moj tż twierdzi że jestem materlialistka (uf trudne słowo :P) bo wydaje duuzo pieniedzy :P a ja taka jestem jak kogoś lubie to mi nie szkoda na taka osobe pieniedzy i np tej osobie wole cos kupic niz sobie samej a jak mam na swoje przyjemnosci to inwestuje w te droższe przyjemnosci już taka jestem pieniadze sa po to by je wydawac a nie chomikowac a bogata nie jestem ^^ od kad moi rodzice wyjechali kupuje non stop jedzenie hehhe i jak mam jakies pieniadze to pierwsz eco to ide kupic zarcie aa i ostatnio kupilam tusz do rzes za 5 zł hyyy troche badziewie ale umalowac sie da

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-10, 21:50   #477
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

OlaBulBul, czyżby ironia ?
Stary 2008-02-10, 21:53   #478
OlaBulBul
Zakorzenienie

Karolcia2401 nie , dlaczego bo jak tak opowiadałaś to az się miło robi i fajnie że sa jeszcze tacy ludzie którzy umieją się sobą w pełni nacieszyć

niqskadziekuję
Stary 2008-02-10, 21:53   #479
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Ta zacznijmy zaraz wszystkie sie kłócić i będzie wesoło hehehe

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-02-10, 21:57   #480
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

ojj laski juz skonczcie z tym tematem klutni bo sie zle skonczy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości