|
|
#1831 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
ewemis dzięki za listę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oby wszystko sie unormowało i strach okazał się niepotrzebny. A to wyszło w trakcie rutynowego usg?Myślałam, że na połówkowym tylko tak dokładnie wszystko sprawdzają. Cytat:
ale zaczynałam od 13....Ile płaciłaś za taki sok i ile go się pije? Wczoraj widziałam taką małą buteleczkę i 18 zł chyba, ale to by starczyło pewnie na kilka dni ![]() a z tym PH sama zerknęłam i zawsze miałam 5, a ostatnio jak mi wyszły bakterie, którymi gin kazał się nie przyjmować, bo nie ma leukocytów to PH było już 7 ![]() też jem żurawit 1 dziennie chyba powtórzę na własną rękę badanie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez zuzkka Czas edycji: 2016-09-21 o 09:08 |
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Laski ale mam hm.. Po ang to jest "i'm on fire"
niech będzie że pasma sukcesów ![]() Wczoraj w autobusie mi ustapili, dziś w sklepie pani mnie zaprosiła bez kolejki. U lekarza medycyny pracy rejestracja mnie wolała jako pierwsza (stałam 10. Daleko...) a teraz u okulisty pacjenci mimo że kolejka na 10-15 osób też proponują że może ja sobie pierwsza bym weszła ) Normalnie siądę na laurach i sie nie pozbieram na koniec dnia jak tak dalej pójdzie
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1836 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za wizytęCytat:
![]() Cytat:
kiedy masz wizytę? Co do imienia Milenka, bardzo mi sie podoba. A moja córa dziś mi mówi "Wiesz mamusiu, w przedszkolu mam koleżankę Milenke która się tuli do mnie, ona jest taka malutka wiesz?"
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1838 | |
|
Zadomowienie
|
Z tymi podkladami to ja tez sie zastanawiam jak to sie odbywa. Bo jeśli mamy leżeć z gołym tylkiem i sie wietrzyć, to jak potem z gracją wstać do toalety? A co jesli na sali są odwiedzający? Moze nie zawsze każą wietrzyć i wystarczy w tych siatkowych majtach leżeć? Takie estetyczne sprawy mnie zastanawiają, bo ja sie chyba bede krępować
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze się wziąć za mieszkanie, bo zarośnie Kciuki zaciśnięte!! Daj znać po
|
|
|
|
|
#1840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi dziś babka ustąpiła miejsca w tramwaju jak z córką jechałam do przedszkola. Cytat:
Dziś wszędzie od rana słyszę,że wiadomością dnia jest to,że Brat Pitt i Angelina się rozwodzą myślałam,że ich nic nie rozdzieli
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-09-21 o 09:22 |
||
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Wspaniale... Po prostu wspaniałe ale nie przebija to faktu że gdzieś.widzialam takie samo ale z córeczka Denerys
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizaż to "zuo" ![]() Dobra...idę sprzątać
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-09-21 o 09:26 |
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle ostatnio słyszałam historie małżeństwa/pary która mocno udziela się w necie, hejty, mamy, fanpejdże, itp itd. I zdarzyło im się dzieciątko a w zasadzie bliźniaki i można rozkmina była jak by trollowac imionami. Pierwsza myśl Brajan i Dżesika... Później uznali że to przesada i w ogóle.. I tak oto nazwali bliźniaki Janusz.i Grażyna
![]() ![]() ![]() Oczywiscie z całym szacunkiem.do Grażyna i Janusza jakiegokolwiek znacie
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Jednego Brajana Janusza już mamy
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Za tydzień w sobotę robię imprezkę, moja 30-stka. I mam prośbę do Was. Macie pomysł na jakieś fajne menu? Co by szło dobrego podać
może jakieś sałatki czy coś. Albo coś na ciepło ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-09-21 o 09:32 |
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już już prawie wstałam z kanapy
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Dajcie mi kopa w d... bo mąż ze mną rozwód weźmie
|
|
|
|
#1851 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Na to powinien być jakiś paragraf, żeby urzędnik mógł zabronić czegoś takiego..
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Do mnie o 7 zadzwonil kurier. Jestem ciekawa co przyjdzie-nosidlo czy lozeczko. Normalnie radosc jak na prezenty na gwiazdke. Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
|||||||
|
|
|
#1852 |
|
Zadomowienie
|
O rany, to dziecko życia nie będzie miało.... Z całym szacunkiem, ale rodzice chyba nie myślą za dużo... Jak leżałam w szpitalu po pierwszym porodzie, rozmawiałam z sąsiadką z łóżka obok o imionach, ona urodziła Kasię, a ja w dalszym ciągu zastanawiałam się nad imieniem dla synka. Ona właśnie miała siostrzeńca o imieniu Brajanek... Na szczęście chyba sama widziała, że z tym jest coś nie halo...
|
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje mieszkanie już też wygląda jak po wojnie... Jak wrócę z pracy to też się muszę zabrać za to... Tylko nie wiem kiedy... Zjem obiad to będzie 17... chwilka odpoczynku, zakupy, trening, obiad na kolejny dzień, ogarnięcie mieszkania... i chyba padnę...
A jeszcze w salonie mam górę ubrań na suszarce -.- Cytat:
- tort, sernik oreo + jakieś drobiazgi (trufelki, może kwiatki z jabłek i ciasta francuskiego) - na przekąski kulki serowe, tartaletki z serem pleśniowym i żurawiną, deska serów - konkretów i mnie nikt nie chce bo zwyle się najedzą na starcie więc jakaś zwykłą lekka sałatka + sałatka z tortellini (muszę poszukać dobrego przepisu) i może eksperymentalnie jakieś pieczone mini kotleciki albo mięsne albo vege (np falafele) |
|
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja na tym badaniu mam zalecenie "do obserwacji przez lekarza prowadzącego", połówkowe robiłam u innego lekarza niż mój prowadzący, a do prowadzącego idę w przyszły czwartek.
Ja się zatrzymałam na wiedzy, że ten przepływ może mieć wpływ na mniejsze dostarczanie wartości odżywczych do dziecka oraz na podwyższenie ciśnienia tętniczego. Ciśnienie mam w normie, a dwie pozostałe tętnice maciczne są OK, więc na razie staram się nie siać paniki. Dzięki kochane za wsparcie, jesteście nieocenione Cytat:
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na cieplo ostatnio robilam babeczki wytrawne (u mnie wiejskie z kielbasa, serem i warzywami, ale mozesz zrobic tez ze szpinakiem i feta). Albo takie danie "obiadowe", czyli ziemniaki z piekarnika z kurczakiem i salatka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
MartaMagda nie mam pojęcia, o co może chodzić, myślę jednak, ze to nic poważnego, skoro nie chcieli z Tobą rozmawiać
Dziś na 18 mam wizytę, już się doczekać nie mogę
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam litr tego soku przez internet, trzyma się go w lodówce. ile zapłaciłam z dostawą tego Ci dokładnie nie powiem, bo na mailu nie chce mi się szukać, ale kojarzy mi się że chyba około 35 zł
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

najgorzej, jak położne każą leżeć bez niczego między nogami, żeby "wietrzyć krocze"
wtedy to dopiero będzie dramat.... nie dam się - będę w ukryciu wpychać podpaskę w gacie 
oby wszystko sie unormowało i strach okazał się niepotrzebny. A to wyszło w trakcie rutynowego usg?
ale zaczynałam od 13....

za wizytę

musze się wziąć za mieszkanie, bo zarośnie
myślałam,że ich nic nie rozdzieli

może jakieś sałatki czy coś. Albo coś na ciepło