![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 cz.III
Nija ja na Twoim miejscu bym chodzila na wszytskie histy na jakie by mi pozwolili. nie martwiac sie nic a nic, ze malo matmy mam
![]() a potem Ty sie podziel nim ze mna ![]() ![]() Cytat:
![]() na szczescie mam tylko do 14:10, potem tylko odebrac testy z ksero ale to zaraz kolo szkoly wiec nie jest zle. za to pozniej czeka mnie dalsza nauka slowek ![]() ![]() ![]() jeszcze mam w srode dyskusje z angla znowu... swietnie normalnie sie wszystko zapowiada :| tez macie na anglu dyskusje? tzn my mamy cos takiego, ze przychodzimy (na lekcjach grupowych) i nauczyciel mowi nam jakis temat (ostatnio np bylo capital punishment) i przez cala godzine musimy o tym rozmawiac. kazdy dostaje z tego ocene, kazda wypowiedz jest punktowana od 0-3pkt i iles tam trzeba miec pkt na dana ocene. chyba ok 15 pkt na 4 albo 5. u Was tez jest cos takiego? ![]() Black czemu akurat o 6:22 ?:P tak co do minuty masz ustalone?;p ja musze wstac o 7 ![]() ![]() ej dziewczyny co wy na to, zebysmy od kwietnia juz nie chodzily do szkoly? ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
zetka89 ja dzięki Bogu nie mam czegoś takiego na angolu
![]() ![]() a z tym kwietniem to dobry pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Adwokat diabła
|
Zetka ja tak sobie ustaliłam, bo zanim dotrę do wc to muszę przebić się przez zwierzaki które się witają
![]() Kiedyś wstawałam o 7, ale kiedy to było.. ![]() Dobra idę spać ![]() Do-bra-noc!
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
zetka ja tez nie mam czegos takiego i cale szczescie bo nienawidze swojego angielskiego
![]() ![]() Ja jutro musze wstac o 6.45 wiec ide sie klade ![]() Dobranoc Dziewczyny ![]() ps. ja i tak malo ostatnio chodze do szkoly wiec z tym kwietniem to rewelacyjny pomysl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
a ja jutro mama na 11.40 trzy lekcje,w tym klasowke z angla
![]() Zetka u nas tak nie ma.. u nas bierze do odpowiedzi do siebie na jakis temat i gdy ona ma odmiennna opieni niz Ty lub za dobrze Ci idzie to tak zaczyna gadac, aby dobrze CI juz nei szlo... |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze tylko zerknę na KWC na żele do mycia twarzy bo mi się skończył i musiałam umyć buźkę mydłem, brr
![]() Cytat:
Ale ja właśnie się boję, że jak nie zdam albo źle zdam tę histę to będzie gadanie, że tak chodziła, chodziła do tych innych klas a tak naprawdę to nic nie robiła, i w ogóle, dlatego wolę się ograniczyć do jednej klasy... chociaż nie wiem, wych. na pewno się zgodzi na ile lekcji chcę, bo fajna z niej babka, a tego materiału co robi teraz druga klasa też nie umiem - nowożytność, wojny itd. zresztą przed maturą histy nigdy za wiele... ale głupio mi tak wychodzić z klasy jak mają kartkę czy coś, a z drugiej strony już się do nich przyzwyczaiłam i fajni są ![]() Ale nie będę przeginać, 3 lekcje w 3 klasie mnie satysfakcjonują ![]() ![]() My nie mamy na anglu żadnych dyskusji, teraz to najczęściej 2 godziny piszemy formy na rozszerzoną, potem to sprawdzamy, następnym razem potem piszemy na ocenę i tak mijają lekcje... ![]() ![]() Ja mam ustawiony alarm w kom. na 5.40, 5.50, 5.55 i 5.58 ![]() ![]() Bo zrezygnowałam ze śniadania rano w domu i śpię trochę dłużej już, wcześniej było 5.20, 5.25, 5.30 itp. ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Nija nie beda gadac.. no i wiadomo,z e sie wiecej nauczyc jak bedziesz na ich zajeciach... a nawet gdyby gadali to i tak Ty juz bedziesz daleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
dobranoc...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Małgosia89 dobranoc
![]() Cytat:
![]() to jeszcze pomyślę ![]() ale na razie z moimi ocenami z maty i fizyki to kiepsko ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
no u mnie z matmy to cienko... ala! no ale mam andzieje, ze prawdopodbienstwo jendak zaliczyalam ( dowiem sei jak laskawie sprawdzi..)
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak samo ostatniego sprawdzianu z fizyki i pewnie ostatniej kartki z maty, chociaż może 2 będzie za rysunki ![]() Ja jako dziecko specjalnej troski powinnam dostać 2 za samo podpisanie się, a za wpisanie klasy i numeru z dziennika to już 3 ![]() Idę spać ![]() O, przepraszam, czytać polski ![]() ![]() ![]()
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gramatyka banalna i zrobilam banalne bledy.... wypracowanie bylam pewna ze napislam perfect, niestety moja czepiasta babka myslala inaczej, pomijajac ze wrecz plakala ze musi tyle wypracowan poprawiac ; / i pomijajac ze wtedy mialam goraczke .... ![]() ejjj ide sie zaczac uczyc fizyki na jutrzejszy sprawdzian... :| zeby 2 dostac... potem poprawie na 5 swoim starym zwyczajem ![]()
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Ja mimo, iz ma ferie to tez juz zmykam do lozeczka, bo jutro wstaje o 7 i lece na kursy z wosu zoabczyc jak to w ogole wygląda...oczywiscie jak worce to zdam relacje i powiem wam o mojej decyzji co do tych kursow...
A teraz lece czytac mistrza i malgorzate MOJE PLANY NA FERIE: 5 GODZIN NAUKI DZIENNIE1\: 1 GODZINA-ROBIENIE NOTATEK Z WOSU, 2 GODZINY-NAUKA ICH, 2 GODZINY-CZYTANIE ZALEGLYCH LEKTUR Z POLAKA(DOKONCZYC MISTRZA I MALGORZATE, PRZECZYTAC GRANICE +MOJE KSIĄZKI DO PREZENTACJI) DOBRANOC KOCHANE SPAMERKI!!!
#104 |
Zakorzenienie
|
Nija to ja metoda dziennikowa powinnam miec 4, bo 1+3=4
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
jejku jak uda sie jutro przelozyc albo slowka albo romantyzm na przyszly tydzien to chyba beda skakac ze szczescia
![]() ale znajac zycie nic sie nie uda :| no ale nadzieje miec trzeba zawsze ![]() czemu ja nie mam juz ferii? ![]() ![]() dobranoc ![]()
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Klaudynka w Akademickim Ośrodku Nauki ( na Piotrkowskiej) kursy od teraz do maja (50 godzin) są za 300 zł chyba. Tak tylko słyszałam, ale pewna nie jestem. Moi znajomi tam chodzą na Wos i bardo sobie chwalą Pana który tam uczy ![]() ![]() ja jutro o 10 do 13 kursik - geografia , potem 2 godzinki z TŻtem a potem nauka nauka nauka ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
a ja wstalam xD
nawet rano! ![]() i wlasnie skonczylam pic herbatke i zaraz wychodze... choc jeszcze wczioraj bylam pewna ze nie pojde bo jest spr z fizyki, nauczylam sie tylko bilansu cieplnego i mam nadzieje ze 2/3 dostane ![]() inne umiem na wyczucie ale moge bledy zrobic :P ale spokooojnie zaraz mam wf ![]() a mi mama mowi ze musze z nauka zwolnic bo sie wykoncze.... i ze musze sobie zrobic raz w tyg chociaz wolne... ale przeciez taki caly dzien kompletnie bez nauki to przeciez to tyle cennego czasu :/ a jak zostalo jeszcze 12 tyg to razem to prawie 1,5 tyg :/ nieee nie da rady tak, juz niedlugo przynajmniej tyle, ze wiecej za mna niz przede mna ![]() znaczy teorytycznie... bo np gegre to juz tylko powtarzam, testyyyy ![]() ![]() a matura wyjdzie jak wyjdzie... ja probuje ![]()
#108 |
Zakorzenienie
|
Vill piszesz jak opetana...
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
nieprawda
![]() po prostu caly dzien nic nie robic to nawet by mi sie nudzilo ![]() zreszta ja z kazdym dniem widze ze jest mniej, wiec mnie to rajcuje ![]() a ja wlasnie przyszlam do domu...zle sie czuje bo mi sie "dni" zaczely i znowu nie pojde na dodatkowa gegre, ale i tak wiem ze sama w domu lepiej sie jej naumiem, a tam to jescze godzine na droge trzeba stracic... a nie chce mi sie dizisaj nigdzie wychodzic : ( pomijajac ze jutro mam spr z dwudziestolecia, i kartk z pp... i musze sie naumiec slowek na ang... wiec zrobie sobie duzo herbatki, zaszyje sie pod pierzynka... i mnie nikt stamtad nie wyjmie ![]() a przy okazji sie samo naumie ![]() pi es... a jak tam Was czytam to mi sie wydaje ze Wy tak straaasznie duzo robicie, i caly czas sie uczycie (niektore dziewczyny) a ja ? : ( ja chce umiec wszystko na blache, wszystko wszystko... da sie tak?
#111 |
Zakorzenienie
|
Wenedka wróciła i patrzy, a tu taki spam
![]() Byłam na hiście, no i gładko poszło ![]() ![]() I news tygodnia- mój znajomy, które spotkałam na Jasnej Górze, skrzypek naczelny, dostał stypendium w Londynie ![]() ![]() No i Tż poczuł się karygodnie, także jest coraz bardziej wychowany (ze też muszę mu matkować ![]() Vill, nie ucz się tyle, bo jeszcze w trans popadniesz! ![]() And today I'll be extending my vocabulary ![]() (deutsch)
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Vill czasem potrzebny jest odpoczynek zeby nabrac sily i spowrotem do roboty
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie zartuj ![]() Ja robie duzo mniej i mam nadzieje ze sie wyrobie ze wszystkim wiec Ty tez spokojnie sie wyrobisz ![]() Niedawno wrocilam ze szkoly i musze dzis trygonometrie zaczac bo od jutra tez w szkole ja powtarzamy :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
najwyzej
![]() a w ogole wiesz czemu match starts? XD zebys mogla ludziom tlumaczyc ![]() bo: (Present Simple mowi o ![]() 5. O sytuacjach wynikających z ustalonego wcześniej programu (np. rozkład jazdy). The bus leaves at 2:00 a.m. The match starts at 6:00 p.m. to tak oficjalnie ![]() a ja sobie zaraz wydrukuje te lekcje co mi z tej strony przesylaja, i bede je drukowac, bo ja wole czytac z kartki a nie z monitora :/ ![]() pretty, how do you know ze mniej? XD zagladasz mi w ksiazki? XDD
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
No, to mówiłam, że jest harmonogram przy present simple
![]() (ale w sumie to mnie to grzało ![]() Ważne, żenym ja wiedziała, a nie tam ludzie EDIT: w ogóle mendziocha nie zapytała mnie ze speecha :@
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Bo jak czytam ile planujesz robic w weekendy i Ci sie udaje to naprawde robisz duzo i szybko sobie to wszystko przyswajasz
![]() Chcialabym miec tyle samozaparcia i checi do tego ![]() ![]() I mam ostatnio tak jak Ty: nie wyobrazam sobie przyjsc ze szkoly i do wieczora nie ruszyc ani jednego zadanka z matmy.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
![]()
A teraz ogłoszenie:
![]() Dżastin dostał 4 nagrody Grammy!!! ![]() ![]() A Amy W. 5 ![]() A Madonna ma podobno owłosiona klate ![]()
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2008-02-11 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Dostałam 2 z kartki z maty
![]() i 3 z tego sprawdzianu z histy ze średniowiecza z powszechnej ![]() niektóre rzeczy udało mi się strzelić, tak gdzie było ABCD i jakaś kolejność cesarzy czy papieży, pierwszy raz w życiu słyszałam o niektórych ![]() ![]() ![]() jutro muszę zaliczyć kartkę z fizyki, którą pisali dzisiaj, a na której ja sobie siedziałam na hiście i słuchałam o kształtowaniu się granic Polski ![]() skserowałam materiał, idę to wkuć i będę mieć święty spokój ![]()
#118 |
Zakorzenienie
|
Nija, no to 57% nie jest źle, choć moja historyczka by Ci 2 walnęłą z miejsca. Ja za 75% ze spr. miałam 3+
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
wenedka czyżby się czytało pudelka?
![]() ![]() uczyłam się historii i sprawdzianu nie było.. nie uczyłam się z angola i zrobiła kartkówkę ze słówek... Same kapy a Gosia 4+ ![]() Vill przystopuj dziewczyno... szalejesz tak, że głowa mała ![]() ja wróciłam ze szkoły i przerobiłam sobie z biologii paprotniki ![]() jeszcze dzisiaj zrobię zadanka z genetyki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie zakladam wiecej i wykonuje z tego zwykle polowe xDD ![]() a zaraz ide pod ta pierzynke... gegra sie drukuje xD a dzisiaj koledze podsunelam zadanie "moje" z trygonometrii kielbasianej pod nos bo widzialam ze robi trygonometrie... on popatrzyl ..."prosze cie wez to stad!" ![]() Wenedka, Dżaaaaaastin!!!! <3333 Amy to mi sie tylko z anoreksja, nakotykami i charakterystycznym glosem kojarzy... i dziwnym wygladem xD
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.