|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: *KosmetKi RóżnopÓłkOwe*ZapraszaM*
czyli tak,chcesz czapke, szminki 3,tak? i podklad ktory ?cos jeszcze bo nie nie pamietam?
![]() do cieni cokolwiek,najlepiej jakis blyszczyk bezbarwny czy lakier roz/czerwien cos w tym deseniu ![]() pozdrawiam
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
hej znajdziesz coś u mnie?podoba mi się parę rzeczy...np ^Sally Hansen Maximum Growth, 13,3 ml, użyty raz, KolorBlush Charm-jasny róż, sredniokryjący -Peeling ogórkowy Ziaji, zostało 90% Balsam do ciała It's KAOS-GOSH, 200 ml, wersja damska, użyty raz, z pudełkiem prosże odp u mnie.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie z kosmetyków podobają mi się:
-Paleta do makijażu RIMMEL, cienie niektóre ledwo dotkniete, to samo róże, błyszczyki-jak na fotce. Tylko za coś super -Cień profesjonalny Inglot, testowany tylko, mocna zieleń -Peeling Optimals Oriflame, bardzo dobre opinie, z 75 ml zostało 50 ml. Do cery normalnej i suchej. a z ubrań: *Bluzeczka zapinana na guziki w paseczki, rękawki 3/4. Aplikacja-kwiat. Nowa, nie noszona. Metka przecięta. Balerinki jednak nie ![]() Bardzo mi na tej palecie rimmel zalezy ... Nie znajdziesz nic juz u mnie z ciuszkow?
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
moze cos u mnie ?
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda
![]() Jakby sie zwolnila rezerwacja na cień to daj znac ![]() pozdrawiam
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
hej nie mam już tego tuszu ale w zamian moze dołozę Ci tusz miss porty i próbeczki kremow i szamponu Sebiprox?co ty na to?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie paletka rimmel,zielony cien inglot, sally hansen - odzywka i olejek manhattan i breloczek
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
możesz zropbić zdjecie tego etui w środku? jaka ma długość?
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
A jaką ma długość?
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
^Kredka do brwi Rimmel, 001 Dark Brown, nie jest taka znowu ciemna 2 razy uzyta, nietemperowana-Spray Airbrush Legs do nóg Sally Hansen, Tan Glow. Nowy w folii, wersja do torebki -Paleta do makijażu RIMMEL, cienie niektóre ledwo dotkniete, to samo róże, błyszczyki-jak na fotce. Tylko za coś super
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
tego zestawu już nie mam, szminka jest w kolorze delikatnego różu, zostało jakieś 80%, postaram sie zrobić zdjecie
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Błyszczyk do ust Yves Rocher Luminelle, intensywny róż, zostało z 60%
i paletka rimmel
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się jeszcze:
Pomadka w sztyfcie Max Factor, kolor 16 Sherbet, wygląda na miedzianą, na ustach rózowa z drobnkami. Tylko testowana.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam za zwłokę z odpowiedzią ale zajmowałam się jedną wymianą na której mi bardzo zależy i nie wiedziałam co zachować a co mogę wymienić
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
16 to długość czy szerokość? Bo jeśli długość to pędzelki by mi się nie zmieściły, za długie są
jeśli szerokość to wszytsko ok
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
-Puder delikatnie brązujący Roberto Boro Terracota, zużycie niewielkie. Wytarte napisy na opakowaniu.
-Błyszczyk do ust Yves Rocher Luminelle, intensywny róż, zostało z 60% ^Olejek Repair Oil, Manhhatan do kruchych paznokci, zuzycie 15 %, baaardzo wydajny, -Profesjonalne nowe farby do włosów berrywell: 8N jasny blond naturalny mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236980 |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Puder delikatnie brązujący Roberto Boro Terracota, zużycie niewielkie. Wytarte napisy na opakowaniu.
-Błyszczyk do ust Yves Rocher Luminelle, intensywny róż, zostało z 60% ^Olejek Repair Oil, Manhhatan do kruchych paznokci, zuzycie 15 %, baaardzo wydajny, -Profesjonalne nowe farby do włosów berrywell: 8N jasny blond naturalny Troche mało tego masz.. nie masz czegoś poza watkiem? Na razie interesowałby mnie róż Golden Rose..Jaki on ma kolor na twarzy? różowo-złoty, błyszczący, taki rozświetlający, ale bez nachalnych drobinek (dopatrzyłam się kilku naprawdę maciupkich) poza wątkiem ... właściwie to dodam kilka rzeczy do wątku. zajrzyj za chwilkę. |
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Hej cos za:
Olejek Repair Oil, Manhhatan do kruchych paznokci, zuzycie 15 %, baaardzo wydajny, Inne: -Spray Airbrush Legs do nóg Sally Hansen, Tan Glow. Nowy w folii, wersja do torebki Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
^Cień profesjonalny Inglot, testowany tylko, mocna zieleń ^Pojedynczy Vertigo Inglota, turkus, po terminie -Bourjois 24- beżowo-złota kryjąca ^Sally Hansen Maximum Growth, 13,3 ml, użyty raz, KolorBlush Charm-jasny róż, sredniokryjący
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Nic... Ciezko mi dogodzic w tej kwestii:/
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Raczej nie mam, wszystko co mam do wymiany mam w wątku. Ewentualnie mam jeszcze duże pudełko z kolczykami
mogłabym czegoś poszukać
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Balsam mam, ale mnie wkurzają skórki ktore rosna jak szalone
myslałam ze ten olejek moze je zmiekczy, czy mam rozumiec ze najbardziej zalezy Ci na Pupa?-nei pisalam Pupie , zeby głupio nie brzmiało , niestety ale to chcialam wymienic tylko za cos z wish listy, te swoje gadzety maseczke,cienie moge oddac za Sally Ha.... Niestety ale nie szukam ubranek, moze przyjrze sie Twoim torebkom ale takie rzeczy wole ze sklepu gdzie moge je zobaczyc, przylozyc do siebie itp.Pozdrawiam |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Zmierzyłam moje pędzelki- najkrótszy ma 18,5 cm
![]() Czyli rezygnuję, przepraszam.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

myslałam ze ten olejek moze je zmiekczy, czy mam rozumiec ze najbardziej zalezy Ci na Pupa?-nei pisalam Pupie , zeby głupio nie brzmiało