|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy II
Minisiu, Joanno - sto lat!
![]() Cytat:
No nieźle sie pobawił ![]() Cytat:
Cytat:
Zdrówka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja byłam z małym u mojej mamy. Siedzieliśmy pól dnia. A po powrocie do domu czekały na Mikołaja trzy nowe bluzeczki przyniesione przez ciocię. A jutro muszę mu kupić buciki, bo te co ma już ciasne. Znowu nie mogę dodać zdjęcia ![]()
![]() |
#3512 |
Zadomowienie
|
Xantia fajny ten fotelik, ale strasznie drogi
![]() ![]()
#3513 |
Zakorzenienie
|
Ewus jakie buciki bedziesz kupowac Mikolajowi??
mi sie bardzo podobaja takie i sama nie moge sie zdecydowac ktore bardziej: galeria_we_dwoje_12.jpggaleria_we_dwoje_7.jpg to sa buciki Mariquita
#3514 |
Zakorzenienie
|
No niestety drogi
![]()
#3515 |
Zakorzenienie
|
Bardzo wam dziękuje za wszystkie życzenia
![]() Goście poszli, a ja jestem w trakcie sprzątania ![]() Hania nie spała od 14:30, potem padłą o 20:00 przy gościach, spała 45 min, pół godz temu ją wykąpałam, butla, ale spać nie chce i siedzi z nami ![]() Jeszcze jutro goscie i w tygodniu, a w następnym tygodniu idę gdzieś ze znajomymi na imprezke, bo przyjeżdza kumpela z Londynu, więc będą dwie okazje ![]() ![]() A ja dostałąm od męża piękne nowe NIKE ![]()
#3516 |
Zakorzenienie
|
Kropka - bardzo ładne są te, które wkleiłaś. Wzięłabym obie pary, ale to zależy ile kosztują
![]() A ja kupię takie coś jak na zdjęciu. W grudniu jeszcze mu nóżka wchodziła bez problemu, a dziś niespodzianka. Fotka z dziś:
#3517 |
Zakorzenienie
|
Hejka!! Witanko z rana... Co tak cicho, śpicie jeszcze? Ja jak zwykle rzucona w wir pracy
![]() Nie kupuję żadnych butów Ali dopóki nie zacznie próbować stawać/chodzić. Według mnie szkoda takie małe, rozwijające się stópki ugniatać niepotrzebnie ![]() Poza tym nie wiem jak u was, ale u nas masakra z rachunkami za prąd. Z kim nie rozmawiam - każdy ma do dopłaty i to bardzo wysoko (1 rata po 200 - 300 zł). Ja jeszcze czekam na rachunek, powinien przyjść już lada moment...
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
Xantia nie mów mi o prądzie
![]() ![]() ![]() ![]() kropka superowe te buciki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Joanna ja czekam z niecierpliwością na relacje z pierwszych przejażdżek wózkiem nam sie on nie ukrywam podoba ![]() wy macie z prądem a ja z wodą tak nam rachunki skoczyły po urodzeniu Poli że hej - sama nie wiem dlaczego ![]() ![]() Pola wczorajsza obśliniona ślina i z mamą (mama była u fryzjera, ale nie bardzo to widać i generalnie coś słabo ostatnio na fotkach wychodzę ...)
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiem, ze to juz było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zadomowienie
|
Cześć Kobietki!
U nas znów gorzej ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, nie kupujcie bucików jeszcze!!! Po co męczyć stopki? Każdy lekarz wam powie, że to za wcześnie, dopiero jak dziecko zaczyna chodzić to można. Xantiu, fotelik fajny i porządny, ale dla mnie też za drogi ![]()
#3522 |
Zakorzenienie
|
Juleczko buzia dla Matiego, ja myślę, ze buciki, które sa szmaciane mozna zakładać. Ja mam takie polarowe i tam stópka ma duzo miejsca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
a z jakiej okazji?
![]() ![]() dzięki EDIT: dopiero teraz zauwazyłam ze w profilu mam złą datę urodzin jest 10 luty sa ja się urodziłam 25 już napisałam do Złośliwca o zmianę ;/ juz wiem skąd te zyczenia dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
też mam sporo par bucików - takie są boskie, ale Pola je zaraz ściąga podobnie jak skarpety ...
![]() ja chyba porosze babcię by jej grube skarpetki wydziergała a i super sa te skarpetki z podeszwą z H&M
![]() |
#3525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nam przyszlo do doplaty ponad 200zl za prad ![]() ale w poprzednim mieszkaniu (tym co wynajmowalismy) placilismy po 600zl za gaz co 6 tygodni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz ogrzewanie mamy miejskie a mamy tak goraco z wylaczomi kaloryferami zechodzimy w majtkach wieczorami po domu a jesli chodzi o butki co wkleilam to ja je znlazlam na stronie o stylu, modzie iyp i nie bylo cen ![]()
![]() |
#3526 |
Konto usunięte
|
xantia, ale wypasiony fotelik.
![]() ![]() Ja póki co Maksowi bucików nie zakładam, nawet nie mam takich małych. Dopiero bede mu zakładać, jak zacznie stawiać pierwsze kroczki. Wtedy różnych bucików mam multum ![]() Ptrilla, czego ty się mamy czepiasz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
Heja ho
![]() U mnie dzis piękne słonko, ale tylko 3 stopnie ![]() Wybieram się na spacerek na miasto pozałatwiac kilka spraw ![]() Mężusiowi skończył się urlop i siedzimy same w domku ![]() Gotuję dzis dla Hani zupkę z brokułami - ciekawe czy jej podejdzie ![]() Co do bucików to my tez mamy takie szmaciane, mięciutkie bardziej na ozdobe, ale jak Hania zacznie stawiać pierwsze kroczki to kupimy jej Adidasy albo Nike - wczoraj widziałam super, ale nie będę kupować na zapas ![]() ![]() Xantia dzięki za przepis na pomidorówke, ale kurcze ja nie mam babcinych pomidorów ze słoika i tu jest problem ![]() Kanciu ja kupowałąm puzzle piankowe takie: http://www.allegro.pl/item307071794_...we_gratis.html
#3528 |
Zadomowienie
|
Kanciu okazało się, że mój sprzedawca ma wystawione puzzle ponownie (tylko, że ja płaciłam po 17,60), a oto one http://www.allegro.pl/item309940418_...e_3_wzory.html
Pamiętam też, że minia nie była ze swoich zadowolona za to Xantia tak, a ona kupowała chyba u tego sprzedawcy http://www.allegro.pl/item305243404_...ar_gratis.html minisiu kropka dawała pomidory z puszki. lea ja podejrzewam, że oni przywożą używane foteliki z Niemiec i obijają na nowo i sprzedają
#3529 |
Zakorzenienie
|
kasia dziekuje
![]() ![]() PS. ja znalazłam takie i chciałabym zwierzatka i może warzywa ( szkoda, ze wowoców nie ma ) ![]() http://www.allegro.pl/item310041791_...e_30x30cm.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3531 |
Zadomowienie
|
Mam do was pytanko. Czy wasze dzieci śpią na poduszkach, bo my w łóżeczku to mamy tak jak mówi moja teściowa listek (taką cieniutką). Ale jak Krzyś śpi ze mną to śpi na naszej dużej poduszce i tylko mu nogi z niej zwisają. No i jak zaśnie u mnie na rękach to gdy go odkładam do łóżeczka to się przeważnie budzi, a jak do nas na poduchę to tylko się przytuli i śpi dalej. Nie wiem czy to o zapach mój chodzi, ale podejrzewam, że bardziej o to wtulenie i jakby miał grubszą podusię w łóżeczku to może dłużej by spał. Ale obawiam się trochę, aby się nie udusił, jednak on jest już na tyle duży, że nie powinien.
#3532 |
Konto usunięte
|
kasiu, Maks też śpi na takim listku. Ale zawsze ma pod ręka swoja maskotkę- tygryska, czasem jak się wybudzi, to tylko staje w drzwiach i obserwuję, a on na boczek sie odwraca, przytula sie do maskotki i śpi dalej.
![]() ![]() My już po spacerku, cudna pogoda, jak wiosna ![]() Kobietki, moja siostra wciąż w szpitalu, ![]() ![]() A Kamila z Agatką pojechała dziś do Polanicy, wczoraj na wizycie neurolog stwierdził, że prawdopodobnie ta klamra rozdzielająca się przesunęła. Teraz czekają na lekarza i strasznie się boja , że będzie ponowne cięcie, ponowne znieczulenie ogólne, itp. ![]() EDIT: troszkę wiosny z mojego ogródka- przebiśniegi i krokusy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
Oj lea oby wszystko wróciło do normy ...
Moja kochana teściowa poszła z Polą na spacer a ja mam czas na porządki, których przy Poli nie chcę robić ze względu na detergenty ... kasia_mw Pola nie śpi "na niczym" ani w łóżeczku ani ze mną w łóżko ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3534 |
Konto usunięte
|
Dzwoniła Kamila, to jednak klamra wyskoczyła (w sumie sa dwie), ale nie chcą niepotrzebnie ponownie Agatki ciąć, więc kazali im obserwować, żeby się przez skórę nie przebiła, a usuną ja za 1,5 tygodnia, i zostawią tylko tą drugą, bo na prześwietleniu pokazało, że będzie dobrze tylko z ta jedną .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
uuuuuffff
![]() |
#3536 |
Rozeznanie
|
Hello kobitki !!
WIELKIE BUZIOLE OD CIOCI KATII I KUMPLA KACPERKA DLA OLIWCI !! [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6557170]kasiu, Maks też śpi na takim listku. Ale zawsze ma pod ręka swoja maskotkę- tygryska, czasem jak się wybudzi, to tylko staje w drzwiach i obserwuję, a on na boczek sie odwraca, przytula sie do maskotki i śpi dalej. ![]() ![]() Kobietki, moja siostra wciąż w szpitalu, ![]() ![]() EDIT: troszkę wiosny z mojego ogródka- przebiśniegi i krokusy. ![]() Gówno prawda, mojego Kacpra wogóle nie interesuje w nocy maskotka. Dzisiaj go położyłam z maskotką to jak się przebudził to zaczął nią rzucać i wyciągać smoka, więc musiałam wstać i dać mu smoka, albo ululać. U mnie 5 podudek w nocy to standard, a rano to pracy trzeba wstać ![]() Ucałuj od nas siostrę i życz zdrówka. Fajna ta wiosna, u nas też się już pokazuje. [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6557422]Dzwoniła Kamila, to jednak klamra wyskoczyła (w sumie sa dwie), ale nie chcą niepotrzebnie ponownie Agatki ciąć, więc kazali im obserwować, żeby się przez skórę nie przebiła, a usuną ja za 1,5 tygodnia, i zostawią tylko tą drugą, bo na prześwietleniu pokazało, że będzie dobrze tylko z ta jedną . ![]() To dobrze. Odetchnęłam z ulgą. |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
Ala też śpi na listku
![]() Lea, trzymajcie się! Wiem że łatwo jest mówić, ale życzę Wam, oby wszystko szybko wróciło do normy ![]()
#3538 |
Konto usunięte
|
Maks przemierza mieszkanie na wstecznym.
![]() ![]() ![]() xantia, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Rozeznanie
|
dziewczyny nie wiecie jaki jest adres strony gdzie można znaleźć jak wypadają te foteliki samochodowe w testach ??
i od ilu kg wystarczy tylko ta podkładka pod tyłek, a nie fotelik?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.fotelik.info
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.