Byłe tableciary plotkary II - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-10, 23:17   #3721
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Dziewczynki zycze wszystkim milej nocki pa

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 00:09   #3722
cerisecerise
BAN stały

dobra, zadnej z was nie ma, a mnie odblokowali forum w pracy, wiec wam powiem co sie wydarzylo
fakt test wyszedl negatywnie - dla mnie, dla dziecka i w ogole
poryczalam sie , nie wiem, moze liczylam ze juz, zaraz, teraz. a tu nic
jak a. przyszedl z pracy to pytal sie mnie z 10 razy dlaczego ja plakalam, bo po mnie widac, ale nie pytal sie tak milo, zeby siasc przytulic, tylko z odleglosci 2 metrow, zawsze czyms zajety. wiem, histeryzuje, ale czaasem czlowiek ma prawo.
wiec poszlam do lozka, poryczalm sie znowu, on przyszedl i jak juz wydawalo sie ze jest ok, bo przytulil itp zapytalam sie go o to czy mu smakowal obiad.
a on... ze moglam tak a nie inaczej zrobic, ze to zrobilam zle, ze tamto.
i wtedy juz mi wszytsko peklo w srodku. obrocilam sie, powiedzialm ze nie chce go ogladac teraz i w ogole zeby sobie poszedl
no i poszedl. jak wychodzialm o 21.30 do pracy to go jeszcze nie bylo.

poszlam teraz do torebkli wziac telefon a tam kilka nieodebranych polaczen od a.
i sms ze co on bedzie mial jak mu urodze blizniaki kobiety
o,, wtedy damy mu popalic
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 05:36   #3723
kasiasiar
Zakorzenienie

cZEŚĆ KOBIETKI

Wiolu witaj

Misiu portret pierwsza klasa TZ na pewno bedzie zadowolony
Co do bukietu to ja jeszcze nie wybrałam. Nie mam jeszcze sukni, więc nie ma co się spieszyć z wyborem bukietu. Oczywiście przegladam sobie rózne warianty i juz wiem, że na pewno muszą sie w nim znaleźć frezje( kocham je za zapach i kolory) , bluszcz, no i, ze bedzie to bukiet łezka taki zwisajacy

Ja miałam fatalny weekend, i nadal nie jestem w dobrym stanie.W sobotę zmarł mój Dziadk Próbuję załatwić sobie jakis transport do Polski ale chyba nic z tego nie wyjdzie

Uciekam zaraz do pracy. Miłego dnia Wam zyczę
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 06:51   #3724
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WIOLA 1234 Pokaż wiadomość
chciałabym z wami porozmawiac na tematy ktore poruszacie bo ja rowniez pragne zosstac drugi raz mama)
Witaj Wiola cieszymy się bardzo że coraz wiecej dziewczyn do nas przychodzi i zobaczycie juz nie długo nie bedziecie sie czuły tu jak nowe osoby ale jak stare plotkary to jest nasz klimat
A w jakim wieku masz pierwsze dziecko? Brałaś tabsy?

Witam was wszystkie dziewczyny

ja miałam ciężka niedziele poważna rozmowa z M i nie tylko, ale potrzebowałam tego bo za długo tłumiłam te złe emocje w sobie i pekłam , teraz jest mi nieco lżej.

Miłego dnia życze

Aha , Emi znowu nie ma neta ale pozdrawia was gorąco, od dziś wraca do szkoły bo teraz Mazowsze ma ferie no i Emi na prawko w tym tygodniu miała już iść
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 07:39   #3725
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
cZEŚĆ KOBIETKI

Ja miałam fatalny weekend, i nadal nie jestem w dobrym stanie.W sobotę zmarł mój Dziadk Próbuję załatwić sobie jakis transport do Polski ale chyba nic z tego nie wyjdzie

Uciekam zaraz do pracy. Miłego dnia Wam zyczę
Kasiu tak mi przykro, trzymaj sie

Trzymam kciuki za nasza Ray, nasza mala forumowiczka wyraznie pcha sie na ten swiat

Witaj Wiolu, napisz koniecznie cos wiecej

A mnie czeka poniedzialek jak kazdy inny, musze ogarnac mieszkanie, a wieczorem lece na kurs.

A we czwartek...ide do lekarza! Ale mam stracha!

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 09:08   #3726
misia_25_26
Wtajemniczenie

Czesc kobietki

kasiasiar bardzo mi przykro z powodu dziadka
kachulo poszlo,sprawdz meila
Julka nie smutaj sie
Nikitko no to teraz synek ma 2tyg laby

Zmykam do pracy a wam zycze milego dnia
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 09:51   #3727
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewczynki Chociaz widze, ze nie dla wszytskich dobry

Kasiu przykro mi z powodu smierci dziadka... Mam nadzieje, ze uda sie cos zalatwic i przylecisz do Polski...
Misia musze Ci napisac, ze Pani sie postarala z tym portretem Naprawde wyszlo slicznie Teraz tylko trzeba oprawic i czekac na 14 lutego
Emi rowniez pozdrawiamy
Ray
Dagmarko i jak temperaturka?? Pojawily sie dodtakowe objawy??
Julio tak juz jest z tymi facetami, ze czasami trudno im pojac co z czym i dlaczego, co za tym idzie nie zachowuja sie tak jakby nam odpowiadalo... Na szczescie A. dzwonil wiec nie jest zle

Witamy Cie Wiolu

Widzę, że robi sie nas coraz to wiecej

Licze rachunki i czekam na J. zeby go zawiezc na dzialke, bo dzis ma wolne i z moim tatusiem poprzebywa Troszke sie postresuje hehe

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-11, 10:03   #3728
zgadnij_MS
Zakorzenienie

.

Edytowane przez zgadnij_MS
Czas edycji: 2008-02-11 o 10:03 Powód: powtorka
zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 10:32   #3729
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Mezatko,mam nadzieje ze szybko inie ci ten stani uspokoisz sie jak twoj tz dostanie prace na poczcie,bo wtedy to juz panstwowa posada,wiec zawsze to wieksza ulga jak sie pracuje na takich zasadach
A moze idz do GP i przepisze ci jakies tabletki na rozluznienie sie
dzieki Misiu mam nadzieje, ze M sie uda, bardzo mu na tym zalezy a gdyby sie dostal to konczylby o 14.00 codziennie hihi bardzoo fajnie
jak mi nie minie z tym zasypianiem i w ogole z przebudzaniem w nocy to rzeczywiscie wspomne o tym GP, bo w czwartek mam wizyte znowu
chociaz wczoraj poprzytulalismy sie z M i od razu ladnie poszlam spac o 23.00 i sie obudzilam dopiero rano, widocznie witaminki "H" mi brakowalo

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Asiu, a spróbuj może kupić sobie ekspresową melisę. Ja też mam kłopoty ze snem, od kilku dobrych lat. Ja juz się przyzwyczaiłam, ale melisa to dobry sposób. Od godziny 17 nie pij już herbaty (i przede wszystkim kawy) tylko meliske. Tak 2 melisy do 3 przed snem i naprawdę jest poprawa

Wczoraj byliśmy w kinie, film po prostu rewelacyjny! Zdjęcia zachwycające, muzyka po prostu mnie oczarowała, fabuła zaskakująca. Musiałam się powstrzymywać, żeby nie płakać. I koniecznie chcę ten film ja dvd jak tylko się ukaże, chętnie obejrzę go jeszcze raz w domku. Baaaardzo polecam
Dziś ostatni dzień ferii, musze się na jutro do szkoły przygotować, a tak strasznie mi się nie chceAle jak napisała nikitka - wszystko co dobre szybko się kończy.
Miłego dnia kobietki
Pomidorko dzieki za wskazowki
Postaram sie dorwac ta meliske gdzies, zastanawiam sie tylko czy ona nie obniza cisnienia jakos, bo ja i tak mam bardzo niskie- do tego stopnia, ze w szpitalu zastanawiali sie czy ja jeszcze zyje hehee
Swietnie, ze film Ci sie podobal, oby wiecej takich wyjsc
Zycze milego powrotu do szkoly

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Kolorek wyszedl fajny, nazwa pastelowy pomarancz, ale jest taki delikatny, teraz szukamy czegos ciut ciemniejszego do salonu, bo salon i przedpokoj sa polaczone.
Wczoraj kupilismy farbke Papaja, ale wyszlo, ze nie za bardzo rozni sie od tego pomarancza, jedynie bardziej wpada w zolty. Bedzie wiec do dziecinego pokoiku
A kroliczki sa tylko w malym pokoiku, dzis sie przyjrzalam i zauwazylam tez napis pod kroliczkiem "BUNNY" no tyle, to kazdy jest chyba w stanie sie domyslic

Zaraz wyciagne tzta na spacer, dzis znowu jest tu piekna pogoda i slonce swieci mi wprost na laptopka.
Madziu ale bedziecie miec piekne, cieplutkie kolorki w domku
Mam nadzieje, ze bedziemy mogly liczyc na jakies fotki po skonczonej pracy ??

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Hejjjjjjjjjjjjjjjjj dziewczyny

Wlasnie sie dowiedzialam, ze zaliczylam bankowosc chociaz jeden do prozdu

Wyjechalismy kolo 11 to wrocilismy przed 15... J. sie obkupil, spodnie, sweterek, koszule, jeszcze rozne *******y do mieszkania... Teraz strach przeliczac ile sie wydalo ;( Kupilismy duuuuuuuuuuuuuuuuuza posciel 200/220 ogromniasta

Julio zrob tesciora i powiedz jaki wynik masz dwa wwiec jeden mozesz zrobic teraz, a potorzyc mozesz rano
Marcelinko no to gratulacje swietna wiadomosc!!!!

ale bedzie buszowanko niezle w tej nowej poscieli king size

Cytat:
Gratulacje Marcelinko!!!

Wiecie co, moj brzuch rosnie z dnia na dzien, dzis spojrzalam w lustro, a on juz taaaki duuuzy

Jutro sprobuje zrobic fotke
tak, tak, tak czekamy na fotki brzuszkowe

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
zrobilam test teraz - niestey
kluski mi sie rozpadly, najprawdopodnobniej z podowu braki maki zimniaczanej.
ide poryczec
Julia nie rycz, jeszcze nic nie jest przesadzone dopoki nie ma @ wszystko sie moze zdarzyc
Ja wiem, ze najlepeij by bylo miec tak na zawolanie, ale niestety sie nie da, jednym sie udaje wczesniej innym troche pozniej, ale zobaczysz, ze jak nie teraz to niedlugo sie Wam uda

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Marcelko gratuluje zdanego przedmiotu, no i tego, ze J. juz masz przy sobie

a ja bylam wczoraj u kwiaciarki, ktora bedzie mi robic bukiet slubny, przynioslam jej wydrukowane zdjecia i rozpiske co i jak ma byc (bo konsultowalam to z dziewczyna, ktora sie na tym dobrze zna, tu na wizazu), a moja kwiaciarka nie czytajac tego powiedziala mi dokladnie to samo, ale sie ucieszylam, ze zna sie kobitka na rzeczy i nie boje sie jej powierzyc tego zadania, oznacza to, ze kwiaciarka w malym miasteczku tez moze byc znakomita
Bardzo sie ciesze Kinus, ze nalazlas odpowiednia osobe
A jeszcze sie moze okazac, ze kwiaciarka z malego miasteczka lepiej zna sie na rzeczy niz te z wielkiego, nie zdziwilabym sie wcale

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kochane sms od Ray
U mnie srednio ciekawie,lekarz zbadal mnie w sobote i zlapal sie za glowe,twierdzi ze w kazdej chwili moge rodzic i jutro ide do szpitala bo chce mnie jeszcze 2 tygodnie potrzymac ale raczej na dluzej szansy mi nie daje,musze ciagle lezec,jutro bede wiedziala wiecej jak mnie przebadaja w szpitali,pozdrawiam was i dziekuje za pamiec

Takze kochane w kazdej chwili mozemytac ciociami Alicji,narazie tylko napisalam co Ray mi napisala ,zajrze pozniej jak Tz pojedzie do pracy i nadrobie co napisalyscie kochane
cos tak przeczuwalam wczoraj wlasnie.... i wchodzilam na wizaz patrzec czy sie Ray odzywala
jak sie uda to niech potrzymaja troche nasza mala ksiezniczke w maminym brzuszku a jak tak bardzo spieszy sie jej na swiat to niech juz do nas przychodzi kolejna slicznotka na wateczku bedzie

Cytat:
Napisane przez WIOLA 1234 Pokaż wiadomość
witam was serdecznieod dawna sledze wasze rozmowy) wiola
Witam nasza nowa watkowiczke Wiole
i czekam az cos wiecej o sobie napiszesz

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
czesc kobietki

kiniu sprawdz mailaa bukiet bardzo ladny
kasiaisiar a ty juz nam pokazywalas swoj bukiet?
Pomidoro no to super ze film sie podoaba,i zycze latwego stawania jutro do pracyCiesz sie ze skan sie podobal,w realu jest ladniejszy

Witaj Wiola na nnaszym wateczku

a my dzisiaj zrobilismy sobie ze znajomymi grillaale super jedzonko mielismy i sie smiejemy ze sezon otwarlismy
Misiu ja tez bym chciala dostac scan
moj mail fokatuv@o2.pl poprosze
no to ladnie sezon zostal wczoraj otwarty hihi

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
dobra, zadnej z was nie ma, a mnie odblokowali forum w pracy, wiec wam powiem co sie wydarzylo
fakt test wyszedl negatywnie - dla mnie, dla dziecka i w ogole
poryczalam sie , nie wiem, moze liczylam ze juz, zaraz, teraz. a tu nic
jak a. przyszedl z pracy to pytal sie mnie z 10 razy dlaczego ja plakalam, bo po mnie widac, ale nie pytal sie tak milo, zeby siasc przytulic, tylko z odleglosci 2 metrow, zawsze czyms zajety. wiem, histeryzuje, ale czaasem czlowiek ma prawo.
wiec poszlam do lozka, poryczalm sie znowu, on przyszedl i jak juz wydawalo sie ze jest ok, bo przytulil itp zapytalam sie go o to czy mu smakowal obiad.
a on... ze moglam tak a nie inaczej zrobic, ze to zrobilam zle, ze tamto.
i wtedy juz mi wszytsko peklo w srodku. obrocilam sie, powiedzialm ze nie chce go ogladac teraz i w ogole zeby sobie poszedl
no i poszedl. jak wychodzialm o 21.30 do pracy to go jeszcze nie bylo.

poszlam teraz do torebkli wziac telefon a tam kilka nieodebranych polaczen od a.
i sms ze co on bedzie mial jak mu urodze blizniaki kobiety
o,, wtedy damy mu popalic
Ah te kobietki......
Chyba tylko kobieta potrafi zrozumiec druga kobiete np z tym wachaniem nastrojow itp
Julka trzymaj sie, wyjrzyj za okno jak pieknie slonko swieci i usmiechnij sie tu do nas

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
cZEŚĆ KOBIETKI

Kasiu bardzo mi przykro z powodu smierci dziadka
Trzymaj sie kochana, choc wiem, ze Ci ciezko
Dla Ciebie tez milego dnia!

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość

ja miałam ciężka niedziele poważna rozmowa z M i nie tylko, ale potrzebowałam tego bo za długo tłumiłam te złe emocje w sobie i pekłam , teraz jest mi nieco lżej.

Miłego dnia życze

Aha , Emi znowu nie ma neta ale pozdrawia was gorąco, od dziś wraca do szkoły bo teraz Mazowsze ma ferie no i Emi na prawko w tym tygodniu miała już iść
Nikitko to widze, ze mieliscie rozmowe oczyszczajaca
Ale widocznie byla potrzebna, zeby lepiej sie Wam zrobilo

i pozdrowienia dla Emilki
dla Ciebie tez milego dnia Nikitko

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

Licze rachunki i czekam na J. zeby go zawiezc na dzialke, bo dzis ma wolne i z moim tatusiem poprzebywa Troszke sie postresuje hehe
Marcelko co Ty chcesz biednemu J zrobic hihi czym sobie na to stresowanko zasluzyl ???

A ja tak jak pisalam przespalam cala noc
w tym miesiacu nie bralam duphastonu, bo chcialam to zrobic po skoku tempki dopiero, tylko ze to juz 18dc a nie bylo skoku (tzn niby byl ale to w 9dc, program wykryl owulacje i mialam wtedy tez napiecie w podbrzuszu itp ale to dla mnie za wczesnie przeciez) a teraz temp zaczela spadac, wiec moze do mnie @ przyjsc........ a to dopiero 18dc....... ale to normalne u mnie jak nie biore lekow
Stary 2008-02-11, 11:09   #3730
WIOLA 1234
Przyczajenie

czesc dziewczyny mam syna 15 letniego i zdecydowałam sie na drugiego dzidziusia w grudniu odstawiłam tabsy i czekam na upragniona fasolke , jedynie moj synek nie jest z tego powodu zbyt zadowolony twierdzi ze woli psa zamiast dzidziusia pewnie jest zazdrosny
WIOLA 1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 11:12   #3731
WIOLA 1234
Przyczajenie

wspołczuje z powodu smierci dziadka
Stary 2008-02-11, 11:17   #3732
WIOLA 1234
Przyczajenie

kasiasiar wspołczuje z powodu smierci dziadka
Stary 2008-02-11, 11:43   #3733
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane

Kasiasiarku wspolczuje z powodu smierci dziadka,u mnie tez weekend nie za ciekawy,wczoraj tez sie dowiedzielismy ze Tz ciocia zmarla,mloda kobieta 45 lat,niedawno sie dowiedziala ze ma raka i juz z tego nie wyszla.....przykre

Misiu portret naprawde ladny

Dziewczynki mam kolejne wiesci od Ray
Ja sobie leze w szpitalu ,mam max skrocona szyjkei grozi mi przedwczesny porod,twierdza ze troche dociagne ale ile nie wiedza chyba max 2 tygodnie,mam nadzieje ze za 3 dni puszcza mnie do domu ale nic nie wieadomo ech

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-11, 11:51   #3734
Mijalea
Zakorzenienie

Mezatko, fotki mieszkanka beda, na pewno, ale juz po przeprowadzce

Widze, ze u Ray nieciekawie, achh te szyjki macicy, zawsze z nimi jakis problem.

Wiola, nie martw sie, synek po prostu w trudnym wieku. Jeszcze sie bedzie z brzdacem bawil, zobaczysz

Stary 2008-02-11, 11:54   #3735
gizelcia
Zadomowienie

..dziewczynki wysylam piatkowe zdjecia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00113-1zm.JPG (29,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00110-1zm.JPG (27,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00117-1zm.JPG (25,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00114-1zm.JPG (23,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00111-1.JPG (53,4 KB, 7 załadowań)
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-11, 11:56   #3736
Mijalea
Zakorzenienie

Agatko, jaka sliczna ta Twoja malusia
I mamusia taka ladna Swietnie obie wygladacie

Stary 2008-02-11, 11:57   #3737
gizelcia
Zadomowienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00115-1.JPG (112,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00116-1.JPG (104,6 KB, 9 załadowań)
Stary 2008-02-11, 11:58   #3738
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Agatko, jaka sliczna ta Twoja malusia
I mamusia taka ladna Swietnie obie wygladacie

eh..mamusia wcale nie taka ladna dziekuje
Stary 2008-02-11, 12:05   #3739
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
eh..mamusia wcale nie taka ladna dziekuje
Kochana, tak ci zazdroszcze, ze juz jestes po. szybko wrocilas do formy i masz Oliwke przy sobie.

A ja sie dopiero rozrastam, a gdzie koniec

Stary 2008-02-11, 12:14   #3740
kachula27
Zakorzenienie

Agaciu wygladacie z Olisia pieknie,jakie radosne mamusia i corcia

Madziu nic sie nie martw na Ciebie tez przyjdzie czas,wlasnie spojrzalam na Twoj suwaczek i szoku doznalam ze to juz 17 tydzien o jejus jak ten czas leci

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-11, 12:15   #3741
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Agaciu wygladacie z Olisia pieknie,jakie radosne mamusia i corcia

Madziu nic sie nie martw na Ciebie tez przyjdzie czas,wlasnie spojrzalam na Twoj suwaczek i szoku doznalam ze to juz 17 tydzien o jejus jak ten czas leci
Leci, leci

Kachulko a ty dzis do pracki idziesz??

Stary 2008-02-11, 12:20   #3742
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, tak ci zazdroszcze, ze juz jestes po. szybko wrocilas do formy i masz Oliwke przy sobie.

A ja sie dopiero rozrastam, a gdzie koniec
Madziu ciaza to najpiekniejszy stan w zyciu kobiety wiec kochana prosze nie zalamuj sie..rozrastanie tez jest fajne no ale niestety nas nie ominie:P
..ja wczoraj ogladalam plyte z wesela od kuzynki Tomka i kiedy zobaczylam siebie z tym brzuchem myslalam ze sie posikam ze smiechu..wygladalam jak prawdziwa slaska baba
Stary 2008-02-11, 12:21   #3743
kachula27
Zakorzenienie

No wlasnie sie szykuje i zaraz wychodze bo mam na 14 ale jeszcze tylko dzis i jutro i sroda wolna

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-11, 12:23   #3744
mezatka07
Zakorzenienie

Gizelciu malutka jest piekna i slodka jak zawsze
a i mamusia jak slicznie wyglada bardzo ladnie Agatko na prawde tak swiezutko
a dziwna sprawa, bo sprzatalam dom, weszlam akurat na wizaz i czytam co tam piszecie i zjechalam nizej patrze a tam fotki Oliwci i od razu takim bobaskiem mi zapachnialo...... mleczkiem jakims czy cos
juz chyba glupieje hehe
Stary 2008-02-11, 12:23   #3745
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Madziu ciaza to najpiekniejszy stan w zyciu kobiety wiec kochana prosze nie zalamuj sie..rozrastanie tez jest fajne no ale niestety nas nie ominie:P
..ja wczoraj ogladalam plyte z wesela od kuzynki Tomka i kiedy zobaczylam siebie z tym brzuchem myslalam ze sie posikam ze smiechu..wygladalam jak prawdziwa slaska baba
Agacia co ty opowiadasz,ładnie w ciazy wygladalas kochana,Madzia mam nadzieje foteczki niedlugo nam pokaze swojego brzuszka to zobaczymy czy faktycznie tam sie rozrasta ,napewno nie ,pewnie tylko w brzuszek idzie

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-11, 12:24   #3746
Pomidora
Zakorzenienie

Hej kobietki kochane
Julka, czasem faceci to takie niedomyślne tury Gdybyś ty skrytykowała kolację zrobiona przez niego....ooooooo, ale bys męską dumę uraziła. Mam nadzieję, ze się dogadacie, a ty już słońce nie płacz, bo jeszcze zobaczysz te dwie upragnione kreseczki

Kasiu, strasznie mi przykro z powodu dziadka. Wiem co czujesz kochana i jestem z tobą Mam nadzieję, że uda ci się przylecieć do Polski.

Wiolu, witaj na naszym wątku i zapraszamy częściej

Nikitko, czasem takie oczyszczające nadzieje są potrzebne. Mam nadzieję, że rozmowa pomogła

Madziu nie bój się lekarza, jak ja dałam rade to ty też dasz

Marcelinko, a TZ lubi przebywać z twoim tatą czy się mogą przypadkiem pozabijać?

Asiu, melisa nie zmniejsza ciśnienia, ja sama mam 80/50 i melisę piję, to w żaden sposób nie wpływa na ciśnienie.

Kachulko, a co tam u ciebie? TZ w domu czy znowu jeździ?

Ja po pierwszym dniu pracy po feriach. Mamy nowy pokój nauczycielski, dwa razy większy i z osobnym pokojem na rozmowy z rodzicami
Popołudniu idziemy z P. do lekarza. Dziś będę wiedzieć więcej, jak będzie mnie leczył Cieszę się, że coś się pod tym względem rusza

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 12:26   #3747
mezatka07
Zakorzenienie

Ray to jest niezla dopiero co poszla do szpitala a jej juz sie domek marzy chyba sie mocno za mezusiem stesknila
trzymam kciuki, zeby malutka zostala jeszcze troszke w brzuszku
Stary 2008-02-11, 12:29   #3748
mezatka07
Zakorzenienie

Madziu a gdzie sa fotki brzuszkowe dla nas??????

Kachulka bardzo mi przykro z powodu smierci cioci TZta
Stary 2008-02-11, 12:30   #3749
kachula27
Zakorzenienie

Pomidorko Tz niestety wczoraj wieczorkiem pojechal ale juz ma caly tydzien zaplanowany i jak wszystko dobrze pojdzie to w pt powinien byc wiec jakos wytrzymam tym bardziej ze praktycznie caly czas chodze do pracy to az tyle nie mysle i mija mi szybiej
A teraz juz niestety obowiazki wzywaja i czas do roboty buuuuu
Kurcze zawqsze tak jest ze jak watek zaczyna sie rozkrecac i dziewczyny wchodza na wizaz i pisza to ja musze uciekac.....

Milego dnia ,zajrze wieczorkiem co naskrobalyscie kochane opapa

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2008-02-11, 12:32   #3750
mezatka07
Zakorzenienie

Pomidorko gratuluje pokoju nauczycielskiego z prawdziwego zdarzenia

i trzymam kciukaski za dzisiejsza wizyte u doktora bedzie dobrze
M ma pewnie stracha co??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości