|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Dziewczynki zycze wszystkim milej nocki pa
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
BAN stały
|
dobra, zadnej z was nie ma, a mnie odblokowali forum w pracy, wiec wam powiem co sie wydarzylo
fakt test wyszedl negatywnie - dla mnie, dla dziecka i w ogole poryczalam sie , nie wiem, moze liczylam ze juz, zaraz, teraz. a tu nic jak a. przyszedl z pracy to pytal sie mnie z 10 razy dlaczego ja plakalam, bo po mnie widac, ale nie pytal sie tak milo, zeby siasc przytulic, tylko z odleglosci 2 metrow, zawsze czyms zajety. wiem, histeryzuje, ale czaasem czlowiek ma prawo. wiec poszlam do lozka, poryczalm sie znowu, on przyszedl i jak juz wydawalo sie ze jest ok, bo przytulil itp zapytalam sie go o to czy mu smakowal obiad. a on... ze moglam tak a nie inaczej zrobic, ze to zrobilam zle, ze tamto. i wtedy juz mi wszytsko peklo w srodku. obrocilam sie, powiedzialm ze nie chce go ogladac teraz i w ogole zeby sobie poszedl no i poszedl. jak wychodzialm o 21.30 do pracy to go jeszcze nie bylo. poszlam teraz do torebkli wziac telefon a tam kilka nieodebranych polaczen od a. ![]() i sms ze co on bedzie mial jak mu urodze blizniaki kobiety ![]() o,, wtedy damy mu popalic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Zakorzenienie
|
cZEŚĆ KOBIETKI
Wiolu witaj ![]() Misiu portret pierwsza klasa ![]() Co do bukietu to ja jeszcze nie wybrałam. Nie mam jeszcze sukni, więc nie ma co się spieszyć z wyborem bukietu. Oczywiście przegladam sobie rózne warianty i juz wiem, że na pewno muszą sie w nim znaleźć frezje( kocham je za zapach i kolory) , bluszcz, no i, ze bedzie to bukiet łezka taki zwisajacy Ja miałam fatalny weekend, i nadal nie jestem w dobrym stanie.W sobotę zmarł mój Dziadk ![]() ![]() Uciekam zaraz do pracy. Miłego dnia Wam zyczę |
![]() ![]() |
![]() |
#3724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A w jakim wieku masz pierwsze dziecko? Brałaś tabsy? Witam was wszystkie dziewczyny ![]() ja miałam ciężka niedziele poważna rozmowa z M i nie tylko, ale potrzebowałam tego bo za długo tłumiłam te złe emocje w sobie i pekłam , teraz jest mi nieco lżej. Miłego dnia życze ![]() Aha , Emi znowu nie ma neta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za nasza Ray, nasza mala forumowiczka wyraznie pcha sie na ten swiat ![]() Witaj Wiolu, napisz koniecznie cos wiecej ![]() A mnie czeka poniedzialek jak kazdy inny, musze ogarnac mieszkanie, a wieczorem lece na kurs. A we czwartek...ide do lekarza! Ale mam stracha! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
![]() kasiasiar bardzo mi przykro z powodu dziadka ![]() kachulo poszlo,sprawdz meila ![]() Julka nie smutaj sie ![]() Nikitko no to teraz synek ma 2tyg laby ![]() Zmykam do pracy a wam zycze milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu przykro mi z powodu smierci dziadka... Mam nadzieje, ze uda sie cos zalatwic i przylecisz do Polski... Misia musze Ci napisac, ze Pani sie postarala z tym portretem ![]() ![]() ![]() Emi rowniez pozdrawiamy ![]() Ray ![]() Dagmarko i jak temperaturka?? Pojawily sie dodtakowe objawy?? Julio tak juz jest z tymi facetami, ze czasami trudno im pojac co z czym i dlaczego, co za tym idzie nie zachowuja sie tak jakby nam odpowiadalo... Na szczescie A. dzwonil wiec nie jest zle ![]() Witamy Cie Wiolu ![]() Widzę, że robi sie nas coraz to wiecej ![]() Licze rachunki i czekam na J. zeby go zawiezc na dzialke, bo dzis ma wolne i z moim tatusiem poprzebywa ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3728 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-02-11 o 10:03 Powód: powtorka |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi nie minie z tym zasypianiem i w ogole z przebudzaniem w nocy to rzeczywiscie wspomne o tym GP, bo w czwartek mam wizyte znowu chociaz wczoraj poprzytulalismy sie z M i od razu ladnie poszlam spac o 23.00 i sie obudzilam dopiero rano, widocznie witaminki "H" mi brakowalo ![]() Cytat:
![]() Postaram sie dorwac ta meliske gdzies, zastanawiam sie tylko czy ona nie obniza cisnienia jakos, bo ja i tak mam bardzo niskie- do tego stopnia, ze w szpitalu zastanawiali sie czy ja jeszcze zyje hehee Swietnie, ze film Ci sie podobal, oby wiecej takich wyjsc ![]() Zycze milego powrotu do szkoly ![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze bedziemy mogly liczyc na jakies fotki po skonczonej pracy ?? ![]() Cytat:
![]() ale bedzie buszowanko niezle w tej nowej poscieli king size ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wiem, ze najlepeij by bylo miec tak na zawolanie, ale niestety sie nie da, jednym sie udaje wczesniej innym troche pozniej, ale zobaczysz, ze jak nie teraz to niedlugo sie Wam uda ![]() Cytat:
![]() A jeszcze sie moze okazac, ze kwiaciarka z malego miasteczka lepiej zna sie na rzeczy niz te z wielkiego, nie zdziwilabym sie wcale ![]() Cytat:
jak sie uda to niech potrzymaja troche nasza mala ksiezniczke w maminym brzuszku a jak tak bardzo spieszy sie jej na swiat to niech juz do nas przychodzi kolejna slicznotka na wateczku bedzie ![]() Witam nasza nowa watkowiczke Wiole i czekam az cos wiecej o sobie napiszesz ![]() Cytat:
moj mail fokatuv@o2.pl poprosze ![]() no to ladnie sezon zostal wczoraj otwarty hihi ![]() Cytat:
Chyba tylko kobieta potrafi zrozumiec druga kobiete np z tym wachaniem nastrojow itp Julka trzymaj sie, wyjrzyj za okno jak pieknie slonko swieci i usmiechnij sie tu do nas ![]() Cytat:
![]() Trzymaj sie kochana, choc wiem, ze Ci ciezko ![]() Dla Ciebie tez milego dnia! Cytat:
Ale widocznie byla potrzebna, zeby lepiej sie Wam zrobilo ![]() i pozdrowienia dla Emilki dla Ciebie tez milego dnia Nikitko Cytat:
![]() A ja tak jak pisalam przespalam cala noc w tym miesiacu nie bralam duphastonu, bo chcialam to zrobic po skoku tempki dopiero, tylko ze to juz 18dc a nie bylo skoku (tzn niby byl ale to w 9dc, program wykryl owulacje i mialam wtedy tez napiecie w podbrzuszu itp ale to dla mnie za wczesnie przeciez) a teraz temp zaczela spadac, wiec moze do mnie @ przyjsc........ a to dopiero 18dc....... ale to normalne u mnie jak nie biore lekow
![]() |
#3730 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Przyczajenie
|
wspołczuje z powodu smierci dziadka
|
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Przyczajenie
|
kasiasiar wspołczuje z powodu smierci dziadka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Kasiasiarku wspolczuje z powodu smierci dziadka,u mnie tez weekend nie za ciekawy,wczoraj tez sie dowiedzielismy ze Tz ciocia zmarla,mloda kobieta 45 lat,niedawno sie dowiedziala ze ma raka i juz z tego nie wyszla.....przykre Misiu portret naprawde ladny Dziewczynki mam kolejne wiesci od Ray Ja sobie leze w szpitalu ,mam max skrocona szyjkei grozi mi przedwczesny porod,twierdza ze troche dociagne ale ile nie wiedza chyba max 2 tygodnie,mam nadzieje ze za 3 dni puszcza mnie do domu ale nic nie wieadomo ech
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Zakorzenienie
|
Mezatko, fotki mieszkanka beda, na pewno, ale juz po przeprowadzce
![]() Widze, ze u Ray nieciekawie, achh te szyjki macicy, zawsze z nimi jakis problem. Wiola, nie martw sie, synek po prostu w trudnym wieku. Jeszcze sie bedzie z brzdacem bawil, zobaczysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Zadomowienie
|
..dziewczynki wysylam piatkowe zdjecia
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
Agatko, jaka sliczna ta Twoja malusia
![]() I mamusia taka ladna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Zakorzenienie
|
Kochana, tak ci zazdroszcze, ze juz jestes po. szybko wrocilas do formy i masz Oliwke przy sobie.
A ja sie dopiero rozrastam, a gdzie koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Zakorzenienie
|
Agaciu wygladacie z Olisia pieknie,jakie radosne mamusia i corcia
Madziu nic sie nie martw na Ciebie tez przyjdzie czas,wlasnie spojrzalam na Twoj suwaczek i szoku doznalam ze to juz 17 tydzien o jejus jak ten czas leci
![]() ![]() |
![]() |
#3741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kachulko a ty dzis do pracki idziesz?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
..ja wczoraj ogladalam plyte z wesela od kuzynki Tomka i kiedy zobaczylam siebie z tym brzuchem myslalam ze sie posikam ze smiechu..wygladalam jak prawdziwa slaska baba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie sie szykuje i zaraz wychodze bo mam na 14 ale jeszcze tylko dzis i jutro i sroda wolna
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3744 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu malutka jest piekna i slodka jak zawsze
![]() a i mamusia jak slicznie wyglada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dziwna sprawa, bo sprzatalam dom, weszlam akurat na wizaz i czytam co tam piszecie i zjechalam nizej patrze a tam fotki Oliwci i od razu takim bobaskiem mi zapachnialo...... mleczkiem jakims czy cos ![]() juz chyba glupieje hehe ![]() ![]()
#3745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki kochane
![]() Julka, czasem faceci to takie niedomyślne tury ![]() ![]() ![]() Kasiu, strasznie mi przykro z powodu dziadka. Wiem co czujesz kochana i jestem z tobą ![]() ![]() Wiolu, witaj na naszym wątku i zapraszamy częściej ![]() Nikitko, czasem takie oczyszczające nadzieje są potrzebne. Mam nadzieję, że rozmowa pomogła ![]() Madziu nie bój się lekarza, jak ja dałam rade to ty też dasz ![]() Marcelinko, a TZ lubi przebywać z twoim tatą czy się mogą przypadkiem pozabijać? ![]() Asiu, melisa nie zmniejsza ciśnienia, ja sama mam 80/50 i melisę piję, to w żaden sposób nie wpływa na ciśnienie. Kachulko, a co tam u ciebie? TZ w domu czy znowu jeździ? Ja po pierwszym dniu pracy po feriach. Mamy nowy pokój nauczycielski, dwa razy większy i z osobnym pokojem na rozmowy z rodzicami ![]() Popołudniu idziemy z P. do lekarza. Dziś będę wiedzieć więcej, jak będzie mnie leczył ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3747 |
Zakorzenienie
|
Ray to jest niezla
![]() ![]() ![]() trzymam kciuki, zeby malutka zostala jeszcze troszke w brzuszku ![]()
#3748 |
Zakorzenienie
|
Madziu a gdzie sa fotki brzuszkowe dla nas??????
![]() ![]() ![]() Kachulka bardzo mi przykro z powodu smierci cioci TZta ![]() ![]()
#3749 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko Tz niestety wczoraj wieczorkiem pojechal ale juz ma caly tydzien zaplanowany i jak wszystko dobrze pojdzie to w pt powinien byc wiec jakos wytrzymam tym bardziej ze praktycznie caly czas chodze do pracy to az tyle nie mysle i mija mi szybiej
A teraz juz niestety obowiazki wzywaja i czas do roboty buuuuu Kurcze zawqsze tak jest ze jak watek zaczyna sie rozkrecac i dziewczyny wchodza na wizaz i pisza to ja musze uciekac..... Milego dnia ,zajrze wieczorkiem co naskrobalyscie kochane opapa
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko gratuluje pokoju nauczycielskiego z prawdziwego zdarzenia
![]() ![]() ![]() i trzymam kciukaski za dzisiejsza wizyte u doktora ![]() ![]() M ma pewnie stracha co??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.