Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-11, 16:26   #511
wywloczka
Zakorzenienie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)

Cytat:
Napisane przez nuziii Pokaż wiadomość
help me ...
czy zdarzylo wam sie calowac z chlopakiem tak o ... tzn w sobote mialam taka sytuacje ze spotkalam go po raz 3 w zyciu i sie calowalismy i wogole ... na trzezwo bym w zyciu tego nie zrobila ale 5 litrow wodki na 8 osob robi swoje ;( i niestety ... do kitu z tym wszystkim ;/ dodam ze on jest starszy odemnie o jakies 9 lat ... ajj ;/ zle mi z tym glupio mi i wogole
tak o... to obcałowałam tak sporo chłopaków...
i dla mnie to nie była tragedia....
jak sie całowało jeszcze z fajnym chłopakiem to łoo... miłe wspomnienia
i czy na trzeźwo czy na fazie... hmm... nie przejmuj się,... jeżeli to było właśnie.. "tak o..." hmm.. to czym tu się przejmować... całowanie to przyjemność...
bo gdybyś miała chłopaka.. i tak o... całowała się z innym to był by problem...

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 16:28   #512
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_mysecka Pokaż wiadomość
no wlasnie jakby nie te tloczenia to by bylo latwiej pewnie, bo tak to myslalam zeby kupic satyny i uszyc sobie jakas prosta spodnice tylko jaki kolorek??
Jak na moje oko, gorset wpada bardziej w zielony kolor.. ale może tylko światło tak padło?

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
wziełam rano postinor, mam nadzieję, że będzie ok
Będzie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
Taaa wiedza kosztuje krocie :P za głupie cienkie repetytorium z geografii zapłaciłam dziś 35zl
No nie liczyłam repetytorium, bo kupiłam już dośc dawno. Ile idzie kasy na coś, co będzie nas tylko męczyć

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość

Insomnia89- mój naturalny kolor włosów jest to taki dość ciemny blond... a blondynką nigdy być nie chciałam... ale zawsze ktoś mnie zbałamucił, jak nie znajomi to fryzjer... i kolejny raz rozjaśniałam włosy... (rozjaśniacz- najgorsze co moze być... niszczyciel włosów... )
ale przed ostatni raz jak robiłam pasemka to już "zaszalałam" bo zrobiłam sobie- blond, brąz i czarny.. wyszło bardzo fajnie, ale wiadomo farba się wypłukuje... wiec czarny się szybko zmył... i znowu byłam blondy.. :/
tak więc ostatnio jak malowałam tooo poszedł - czekoladowy brąz i ciemny fiolet...
Wszyscy mi odradzali przyciemnienie sobie kłaków... aaale jak już pomalowałam nikt nie powiedział, że źle wyszło... a wręcz każdy się dziwił, że wyszło tak dobrze...
A ja pewna byłam, że będzie mi dobrze w ciemnych kolorach bo malowalam kiedyś szamponetką na jakiś ciemny brąz i miałam sporo przyciemnione i fajnie wyglądałam... Mam jak to mówią ciemną "oprawę" czyli czarne brwi i rzęsy, choć jestem blondynką...
Bo jeśli ktoś ma jaśniutkie brwi i rzęsy to jakoś nie widzę takiej osoby w ciemnych barwach
No oczywiście, ciemne kolory włosów dla osób, które mają ciemną oprawę oczu Ja mam brązowa, wiec tu nei ma problemu... I tez czasem podczas rozjaśniania dodaję sobie kilka pasemek ciemnych, szkoda, ze tak szybko się zmywa... Ale mój TŻ lubi londynki, niech się cieszy

Cytat:
help me ...
czy zdarzylo wam sie calowac z chlopakiem tak o ... tzn w sobote mialam taka sytuacje ze spotkalam go po raz 3 w zyciu i sie calowalismy i wogole ... na trzezwo bym w zyciu tego nie zrobila ale 5 litrow wodki na 8 osob robi swoje ;( i niestety ... do kitu z tym wszystkim ;/ dodam ze on jest starszy odemnie o jakies 9 lat ... ajj ;/ zle mi z tym glupio mi i wogole
Nie przejmuj się, było minęło... Nie wróci. Ja wiem co czujesz, bo pamiętam jak na jednym ognisku się "zapomniałam":rolleye s:
Stary 2008-02-11, 16:29   #513
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość

Przy opcji cytuj, po prawej stronie masz taki przycisk z kartką w tle. Naciskasz wszystkie z których chcesz cytować i na koniec "odpowiedz"
A mi się wogóle nie udaje stworzyć tego wielo-cyta... hmm...

Po prostu WŁÓKI

Edytowane przez wywloczka
Czas edycji: 2008-02-11 o 16:34 Powód: aaa przapraszam, gapa ze mnie... już chyba wiem :P
Stary 2008-02-11, 16:32   #514
nuziii
Zadomowienie

GG do nuziii

Cytat:
tak o... to obcałowałam tak sporo chłopaków...
i dla mnie to nie była tragedia....
jak sie całowało jeszcze z fajnym chłopakiem to łoo... miłe wspomnienia
i czy na trzeźwo czy na fazie... hmm... nie przejmuj się,... jeżeli to było właśnie.. "tak o..." hmm.. to czym tu się przejmować... całowanie to przyjemność...
bo gdybyś miała chłopaka.. i tak o... całowała się z innym to był by problem...

Cytat:

Nie przejmuj się, było minęło... Nie wróci. Ja wiem co czujesz, bo pamiętam jak na jednym ognisku się "zapomniałam":rolleye s:
wiem ze bylo minelo itd .. ale kurde jakos jak zwykle ciezko mi a takich sytuacjach ... dzieki dziewczynki

Głupia i naiwna... ale ciągle wierzy...
nuziii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 16:34   #515
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się wogóle nie udaje stworzyć tego wielo-cyta... hmm...
Może naciskasz dwa razy i odznaczasz od razu? Jezli dany post jest zaznaczony, ikonka podświetla się
Stary 2008-02-11, 16:36   #516
blue_mysecka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak na moje oko, gorset wpada bardziej w zielony kolor.. ale może tylko światło tak padło?
tak to tylko światlo tak padlo, material jest czarny z takim drobinkami brokatu srebrnego

nuzii
nie przejmuj sie zwlaszcza jesli niemasz faceta, a fajnie ten koles calowal to czym tu sie martwic?
Stary 2008-02-11, 16:36   #517
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Może naciskasz dwa razy i odznaczasz od razu? Jezli dany post jest zaznaczony, ikonka podświetla się

aaaa już zaczaiłam... dziękujem...

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-02-11, 16:45   #518
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_mysecka Pokaż wiadomość
tak to tylko światlo tak padlo, material jest czarny z takim drobinkami brokatu srebrnego
a spódnice chcesz do tego gorsetu długa czy krótką ??

do czarnego to można powiedzieć, że wszyskie kolory pasują... a mi się wydaje, że w srebrnej lub takie grafitowej (jakieś szarości) też by było oki...

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-02-11, 16:53   #519
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość

ja mam sony ericssona W810i ale w wakacje zmienie na W880i )
Nie przypasowałyby mi te klawisze w W880i. Ja mam tzn . nie uzywam bo rozwalony moj kochany SE z520i .

Cytat:
wziełam rano postinor, mam nadzieję, że będzie ok
Będzie bedzie . My dziś z tż sie kochaliśmy i iałam jakiś dziwny biały śluz A juz po owulacji jestem .. oboje sie zdziwilismy .

Cytat:
Taaa wiedza kosztuje krocie :P za głupie cienkie repetytorium z geografii zapłaciłam dziś 35zl
Ale był i czas na przyjemności czyli Vitapil na włoski i Novite na noc do picia trzeba sie wzmacniać od środka
A ktoś wie gdzie dostać jedwab do włosów ? Tylko nie allegro . A co to Novite ?;>

Cytat:
help me ...
Jeśli nie masz chłopaka to lajt. Albo było minęło , albo jak chcesz to się z Nim umów , dla mnie 9 lat roznicy to duzo .
Miałam jednorazową akcję całowaie po pijaku nie chłopaka , ale podobalismy sie sobie nawzajem i po tym całowaniu zaczelismy chodzić. Szybki ogien szybko gaśnie.
Fuj , tyle vodki :P nie lubię ..
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 17:00   #520
blue_mysecka
Zakorzenienie

Cytat:
a spódnice chcesz do tego gorsetu długa czy krótką ??

do czarnego to można powiedzieć, że wszyskie kolory pasują... a mi się wydaje, że w srebrnej lub takie grafitowej (jakieś szarości) też by było oki...
raczej taka krotsza za kolano, w takiej mi wygodniej wywijac - wiadomo na weselu to trza sie bawic
pomyśle o tym graficie tez, najwyzej pojde z tym gorsecikiem do sklepu i bede przykladac jaki kolor lepiej mi sie widzi heh
Stary 2008-02-11, 17:02   #521
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

klaudens, jedwab można kupić w prawie każdym salonie fryzjerskim lub w sklepach z profesjonalnymi artykułami fryzjerskimi

nuziii, nie ma się co stresować pewnie nie pierwszy raz i nie ostatni
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 17:03   #522
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość

A ktoś wie gdzie dostać jedwab do włosów ? Tylko nie allegro . A co to Novite ?;>

..
Ja w mojej drogerii dzisiaj widziałam Ale we wrzeszczu naprzeciwko Stacji DaLuxe Jest sklep fryzjerski i tam tez są

Przepisane z opakowania

Novita dostarcza Twojemu ciału odżywcze aktywne składniki, których organizm nie jest w stanie sam wytworzyć, składników które są niezbędne do nocnej odnowy.
Dzięki swojej delikatnej formule otrzymanej po rozpuszczeniu tabletki, odżywcze składniki szybko przenikają w głąb ciała, gdzie następuje regeneracja.
Stosując systematycznie poczujesz się wypoczęta i pełna sił na cały dzień.
Ta yhy ale sprobowac mozna
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 17:20   #523
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
klaudens, jedwab można kupić w prawie każdym salonie fryzjerskim lub w sklepach z profesjonalnymi artykułami fryzjerskimi

a ceny jakie są ? i to malutka butelczka czy jak?

Cytat:
Ja w mojej drogerii dzisiaj widziałam Ale we wrzeszczu naprzeciwko Stacji DaLuxe Jest sklep fryzjerski i tam tez są

Przepisane z opakowania

Novita dostarcza Twojemu ciału odżywcze aktywne składniki, których organizm nie jest w stanie sam wytworzyć, składników które są niezbędne do nocnej odnowy.
Dzięki swojej delikatnej formule otrzymanej po rozpuszczeniu tabletki, odżywcze składniki szybko przenikają w głąb ciała, gdzie następuje regeneracja.
Stosując systematycznie poczujesz się wypoczęta i pełna sił na cały dzień.
Ta yhy ale sprobowac mozna
Przydałaby mi się taka Novita
A ta Twoja drogeria to gdzie?
Nie wiem gdzie ta stacja jest
Stary 2008-02-11, 17:27   #524
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

u mojej fryzjerki jest buteleczka 8 ml za 10 złotych i 30 ml za 25 złotych i myślę, że wszędzie są takie mniej więcej ceny
Stary 2008-02-11, 17:36   #525
paulina4018
Zadomowienie

Przegladam ten watek od samego poczatku i postanowilam sie wkrecic jesli oczywiscie mnie przyjmiecie

i tak na samym poczatklu chcialabym sie was o cos spytac bo bzykalismy sie z tżem i zawsze to robimy w gumkach ale cos nam odwalilo i zaczelimy bez znaczy tylko jeden "ruch" niby mam dni nieplodne i on jeszcze nie mial wytrysku ale mimo wszystko... powiedzcie, nie moge byc w ciazy prawda???
nie ma to jak madre pomysly
paulina4018 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 17:39   #526
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina4018 Pokaż wiadomość
Przegladam ten watek od samego poczatku i postanowilam sie wkrecic jesli oczywiscie mnie przyjmiecie

i tak na samym poczatklu chcialabym sie was o cos spytac bo bzykalismy sie z tżem i zawsze to robimy w gumkach ale cos nam odwalilo i zaczelimy bez znaczy tylko jeden "ruch" niby mam dni nieplodne i on jeszcze nie mial wytrysku ale mimo wszystko... powiedzcie, nie moge byc w ciazy prawda???
Wiatamy
Nie mozesz teoretycznie być w ciazy.
Stary 2008-02-11, 17:57   #527
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

teoretycznie nie... ale zawsze to jest takie nie do końca pewne...
Stary 2008-02-11, 17:58   #528
88Ekaterina88
Zakorzenienie

zaraz wam dziwczęta cos opowiem, tylko musze reaktywować sie do swojego domku, bo jestem u mojego tż ta. Gosiaczku a ty się nic nie martw. Jak chcesz mogę ci obliczyć wszystko na pewniaka- oje wyliczenia zawsze są na bardz dobrym poziomie i zadna laska nie zachodzi Więc za jakąś chwilkę powrócę

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 19:19   #529
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

oj mnie by ci się nie udało wyliczyć
Stary 2008-02-11, 19:29   #530
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to odebrałam jako naskok na mnie. Człowiek chce się "pochwalić", a tu od razu zjadą i jeszcze powiedzą "to się nie uda". Spoko, przyzwyczaiłam się. Od samego początku naszego związku ktoś jest przeciw. zaje..fajne uczucie - polecam

Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że każdy ma inny pogląd na sprawę. Mogłas skrytykować wiarę w jakieś wróżby itd ogólnie, a nie na moim przykładzie. Być może, jestem przewrażliwiona na punkcie swojego związku, ale tak już mam. Nie należę do osób, które wywołują wojnę z niczego, do tej pory jeszcze mi sie nie zdarzyło. Ale o swoje walczyć potrafię...
To nie był naskok, jak to już kiedyś napisałam =] Do niego było jeszcze bardzo bardzo daleko =] Nie krytykuję wiary w wróżby czy coś, tylko wypowiadam swoje zdanie na ten temat. Mnie to akurat nie kręci i tak tez powiedziałam o tym głośni, ale dla innych może to być wspaniała gratka. Ot tak poprostu. Może trochę jestes przewrażliwiona ,ale poprostu ja bym w to wbiła i tyle. Takie mojoa kolejne zdanie

Cytat:
Chciałabym przebarbowac się na jakiś ciemny kolor, ale wszyscy twierdzą, że będę wygladała starzej niż powinnam. Wstrzymam się jeszcze może z tą decyzją. Ostatnio się nakręciłam na jakiś brąz, dopóki kilka osób nie powiedziało mi, że miałam śliczne włosy na studniówce.. dobra, to niech im będzie - zostane na razie jako blondynka U mnei kiedyś w klasie było 20/24 blondynek, teraz 3/24

Ja o spotykaniu się codziennie mogę pomarzyć... Szkoła, praca TŻ. Jak wypada, że ma drugą zmianę,a ja rano do szkoły to nie widzimy się tydzień Teraz ferie, więc nadrabiamy

Nauka.. błe.. byłam dziś w księgarni, kupiłam sobie książkę z testami z biologii i książkę do prezentacji maturalnej - wydalam 60 zł wiedza kosztuje...
Ja jestem naturalna brunetką, tylko teraz na włoskach mam odrosty, koloru czekolady =] Zapuszczam włosy i nie chce znowu zafarbować i na górze mieć jaśniejszą czekoladę a na dole ciemniejszą. Dlatego idę do fryzjera się ściachać i zafarbuję wtedy.
Co do książek, to ja byłam dziś w bibliotece i wyporzyczyłam sobie ksiażki do mojej pracy maturalnej=] Maskara Całe szczęście, że mam lekkie utwory tj.: hiob, ewangelię św. Marka, czy wiersze Twardowskiego nie zdzierżyła bym czytania wielkich ogromnych lektur

Cytat:
Napisane przez paulina4018 Pokaż wiadomość

Przyjmiemy, bez żadnego ale ale Co do tego, to kochana nie martw się, nie takie człowiek w życiu robił głupoty i nie zachodził więc i ty nie zajdziesz. Nie było wytrysku, dni niepłodne, mogliście zrobić nawet "dwa ruchy". Jestem pewna, że za kilka dni o tym zapomnisz, a okres dostaniesz prawidłowo

Cytat:
no ja też sie staram dlatego grzecznie zapytałam, bo zabrzmiało to tak trochę... nienaturalnie ale dziękuję, jeśli miało to zabrzmieć jak pewnego rodzaju komplement

88Ekaterina88, ty to jakaś taka kłótliwa chyba jesteś...;> smyk jesteś
Jeśeli już o mnie rozmawiamy, to ja taka w ogóle fajna jestem. Co prawda szczera czasami , aż do bólu, wredna i chamska, ale umiem się zachować Kulturalna także jestem W szkole to ja mam tzw. Iminiuniu więc nikt mi nie podskakuje hehe, nawet miejsca w ławce nie zajmują mi, bo u nas to zawsze gdzie indziej wszyscy siedzą, ale ja zawsze na swoim. Właśnie nie wiem dlaczego ? Kłótnia to nie dla mnie, bo nie lubię strzępić języka na jakieś lachony, więc wole przejść do czynów hehe

A wczoraj jak poszliśmy do chrześniaka tż ta na urodziny( 3 latka) daliśmy mu prezent. On szybko rozpakował, zobaczył, że dostał katankę na wiosnę, to wpadł w taką furię, że nie wiedzieliśmy co się dzieje. Bo on chciał dostac zabawkę. Ryczał, płakał, krzyczał, że jej nie chce, że jest brzydka, amy nie wiedzieliśmy co mamy zrobić. Wstyd i tyle można powiedzieć. Ale małego rodzice mówili, że to świetny prezent, że akurat sie przyda na wiosnę iże on zabawek ma pełno - rzeczywiście dużo. Ale tak powoli z krzyku i płaczu przechodził w spokojny stan, aż się wreszcie uspokoił.
Mama się go pyta: dobry torcik?
On: Tak.
Mama: ładna katanka?
On: Tak.
-a po chwili: yyy nie nie brzydka jest
Dzieci =]

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-02-11, 19:30   #531
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Karolcia2401 - czemu ?

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-02-11, 19:32   #532
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
a ceny jakie są ? i to malutka butelczka czy jak?

Przydałaby mi się taka Novita
A ta Twoja drogeria to gdzie?
Nie wiem gdzie ta stacja jest
Moja drogeria to zadupie Orunia
A stacja DaLuxe hmm :P Wiesz może gdzie jest Radio Gdańsk we Wrzeszczu i Teatr miniatura?
no to kawałeczek dalej(w strone Manhatanu) jest stacja benzynowa przerobiona na knajpe. I dokładnie po drugiej stronie Grunwaldzkiej Jest taki żółty domek koło kortów tenisowych i tam jest sklep(albo i hurtownia) fryzjerski Godzinami tam moge siedziec
Stary 2008-02-11, 19:50   #533
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

88Ekaterina88, bo mam tak nieregularne cykle, że ło... musze właśnie się z tym wybrać do ginekologa...

aaa dziewczyny, te co biorą tabletki anty... jak poszłyście do lekarza po receptę to tak na luźno czy jakoś ciężko wam było powiedzieć?
bo ja to się wstydzę ;P i nie wiem co robić...

ogólnie to moja pierwsza wizyta będzie... bo jakoś się zebrać nie mogę... :/
Stary 2008-02-11, 19:58   #534
gosiaczek6
Zakorzenienie

jak ja poszłam po tabletki to normalnie powiedzialam...ogóle to nie jestem wstydliwa dzis nawet poszłam do apteki z rana po ten postinor z TZ a tam pełno ludzi a ja twardo poprosiłam i dostałambez recepty
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 20:01   #535
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka
Talking Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)

Cytat:
88Ekaterina88, bo mam tak nieregularne cykle, że ło... musze właśnie się z tym wybrać do ginekologa...

aaa dziewczyny, te co biorą tabletki anty... jak poszłyście do lekarza po receptę to tak na luźno czy jakoś ciężko wam było powiedzieć?

Na totalnym luzie bo byłam z 4ma koleżankami i każda po to samo
Czego mam sie wstydzić? Tego że myślę o swojej przyszłości i jestem odpowiedzialna chyba nie
A jeśli chodzi o samo badanie tez o tym nie myślę:P jakoś sie nie wstydzę mam naturę ekshibicjonistyczną A ten facet/babka widział już tyle że co ja go mogę robić
Stary 2008-02-11, 20:03   #536
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tam poszłam, do gindzia i mówię: Dzień dobry, chciałabym się zbadać w związku z moimi nie regularnymi miesiączkami (?) i strasznymi bólami podczas niej, a może jeszcze jakieś tabletki wypiszemy anty... NIEDROGIE ??? hehe a ten do mnie, prosze sie rozebrać i na samolot to sobie polatałam, wsadził mi zimny i mokry wziernik tam gdzie trzeba Spojrzał i odszedł hehe Przepisał mi Rigevidon za jedyne 12 zł. I po bólu Wszystkie laski, które chodziły do tego gindzia co ja byłam pierwszy raz mówiły, że jest straszny, bo wysoki(190 ok.) i chodzi w drewniakach Ale jak do tego na samym początku sie podejdzie do tego na luzie, to i lekarz będzie taki, a jak jest spostrzegawczy to zrozumie, że sie krępujesz czy coś. Powinien to wyczuc i będzie dobrze Najlepsze jest latanie

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-02-11, 20:08   #537
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

tabsy strasznie uczą systematyczności
Nawet mama mnie tego nie potrafiła nauczyc
Stary 2008-02-11, 20:12   #538
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

hehe :P może jakoś się ogarnę i dam radę :P najwyżej wyjdę z gabinetu bez tabletek i zostaną nam tylko gumki do wyboru :P
Stary 2008-02-11, 20:35   #539
gosiaczek6
Zakorzenienie

a jakie bierzecie własnie?? ja brałam Yasminelle ale byly drogie cholernie 40 zł i migreny mialam po nich wiec odstawiłam, ale po tym jak ta gumka pękła to chyba wróce do tabletek tylko chciałabym jakies tanie..
a choruje któraś z Was na migrene klasyczna?? bo ja od kilku lat
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-11, 20:38   #540
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
a jakie bierzecie własnie?? ja brałam Yasminelle ale byly drogie cholernie 40 zł i migreny mialam po nich wiec odstawiłam, ale po tym jak ta gumka pękła to chyba wróce do tabletek tylko chciałabym jakies tanie..
a choruje któraś z Was na migrene klasyczna?? bo ja od kilku lat

Cilesty 14,99 ;]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości