|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
!Torba diverse!
od jakiegoś czasu choruję na torbę z diversa, taką z tkaniny, workowatą beżową w kratkę... nigdzie jednak nie mogę jej znaleść, a bardzo mi na niej zalezy.... nie mam nawet zdjęcia.jesli ktorejś z was sie skojarzy jaka to to prośze o zdjęcie, no i jeśli ktoras zauwazy na jakiejs aukcij czy stronie internetowej taka to proszę o wiadomość...to torba ze starej kolekcj i w sklepach jej nie ma niestety
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: !Torba diverse!
yyy wiem o jaka chodzi! Moja kolezanka kupila sobie ostatnio taka na allegro i poprostu zakochalam sie w niej -jest swietna. Nie zalamuj mnie, ze ta torba jest ze starej kolkcji i ze nie ma juz jej w sprzedazy! Jak na zlosc w wlasnie w ten weekend zamierzalm ja kupic
![]() Wizazanki pomozcie czy w Diversie sa jeszcze takie torby?! ![]() podaje linka do przypadkowej aukcji, abyscie wiedzialy o jaka chodzi: http://allegro.pl/item311977581_dive...a_w_krate.html Na stronie Diversa rowniez ja widac, jest to model Homam Beta V (trzecia od lewej) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
panna kinia mi nie chodzilo o tę torbę a wiec ta Twoja jest być może w sprzedazy
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się ale mam już mase toreb i robię odwyk ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tez widziałam te torebki !!! w Galerii Krakowskiej, Kazimierzu też... kosztowały 89 zł a na allegro chodzą po 119 ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chyba dopiero zaczynam fiola z torbami (pomalu zaczynam kolekcjonowac), ale bardzo daleko mi do znajomej, ktroej torby zajmuja pol szafy, to sie nazywa nalog. Cos justysiu zycze udanego odwyku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja sie nie bedę wypowiadać na temat ilości posiadanych torebek bo to nie ma sensu ![]() Ale ta w krateczkę jest sliczna, staram się nie chodzić do sklepów żeby znowu jakiejś nie przywlec ![]() Mam z Diversa już torbę o identycznym kroju ale pewnie starszy model i bardzo ją lubię, super jakość
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() swoja droga widzialam jakas torbe workowata w krate (o ile pamietam torba byla brazowo-bezowa w niebieska i pomaranczowa kratke). Uszy wykonane z innego materialu(nie za dlugie), a na torbie naszyty jest jakis wzro/napis. Moze to o te chodzilo? Kosztuje ona niecale 70 zl. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.