|
|
#2611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 - część... kolejna :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najczesciej mowi "Ty rysuj, a ja bede patrzyl" po czym po 2 min ucieka. Cytat:
Lubi za to wszelkie "zadania" typu "znajdz droge", "polacz" itp. Mamy taka ksiazke: https://merlin.pl/365-dni-dziecka-za...ychal/2518837/ swietna jest. Wrocilam wlasnie z zebrania w przedszkolu. 2,5h na mikrokrzsełku
|
||||
|
|
|
#2612 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mają w te wakacje kupione (od dawna myślałam i ciągle zapominałam kupić), wrzucamy im drobne, zbieramy na zabawki. Pierwsze zakupy dopiero przed nami ![]() Cytat:
ale żólta kropka lepsza wg mnie.Cytat:
![]() nawet teraz w biedrze Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U nas zebranie było w zeszłym tyg. poszłam, posłuchałam co P. dyrektor ma do powiedzenia, a w zasadzie nic ciekawego i ważnego nie było, po czym usłyszałam, że Pani Ala jest na dłuższym zwolnieniu i zebranie naszej grupy będzie w paźdzerniku jak już wróci.. Także tylko na darmo ściągałam tatę do małej, bo w przedszkolu nie była. Zastanawiam sie czy dawac ja od poniedziałku do przedszkola. I pediatra i alergolog/pulmonolog powiedziały to samo. To atak astmy, dziecko spokojnie może chodzić do przedszkola. Ale we czwartek mamy dentyste i boje sie, że puszczając ja w poniedziałek, do czwartku katar sie pojawi i zęba nie wyleczymy. Z drugiej strony codziennie pyta o przedszkole i dlaczego iść nie moze. Szkoda mi jej trzymać w domu, i już sama nie wiem..
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah my mamy skarbonke Julo ma 100 zl w niej ktore wygrał w lottka z babcia, ma sobie dozbierac na jakas suoer zabawke ale nie zdecydowal sie jeszcze co, mozesz napisać co to za klocki z Masza bo Irenie chcialam kupić ,
Irena to taka Masza Julo ja tak wola ostatnio w Ikei krzyczal za nia Maszka Maszka chyba ludzie mysleli ze ma tak na imie ale to doskonake pasuje do niej
|
#2615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Daria czasem jak ma chęć to coś ładnego narysuje Cytat:
u nas to tak max 1h zawsze. my mamy 28 -go jest zebranie
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-09-22 o 21:00 |
|||
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;65609101]Skarbonka
![]() Mają w te wakacje kupione (od dawna myślałam i ciągle zapominałam kupić), wrzucamy im drobne, zbieramy na zabawki. Pierwsze zakupy dopiero przed nami ![]() Mamy Turlututu tego fioletowego, fajne ale żólta kropka lepsza wg mnie.pewnie, że są ![]() nawet teraz w biedrze oczywiście, że możesz U nas duuuużo tatusiów chodzi [/QUOTE]A to u nas odwrotnie, żółta kropka ją tak nie kręci jak Turlututu. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Debrah, Pola ma skarbonkę. Neti, super, że już pozwolenie jest! To kiedy ruszacie? Zdrowia dla chorusów! |
|
|
|
|
#2618 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jutro nie idzie bo znów katar i kaszel. Jak się dowiedział, to usłyszałam, fajnie, nie będę leżakował
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jestem po wizycie wszystko ok. Dzidziuś machał nóziami
|
#2620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas "drzemka" trwa jakies pol godzinki ale jesli jakies dziecko zasnie to wtedy nie wybudzaja Cytat:
imie juz macie?
|
||
|
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
W planach byla godzina, ale pani sie rozgadala ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U nas drzemki trwaja ok 1,5h, po tym czasie panie wybudzaja. Wszystkie dzieci spia. Choc wczoraj na zebraniu rodzice sie buntowali przeciwko drzemkom, bo wieczorami maja problem z usypianiem. Dzis w przedszkolu bal jesieni i przedstawienie. Kuba zakatarzony, zreszta podobnie jak rok temu... |
||
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
silver- pięknie! ale się cieszę
zainspirowana ostatnimi zdjęciami neti ogłaszam,że robie dzieciom kuchnie drewnianą, mam nadzieję,że po weekendzie będę mogła pochwalić się efektem |
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm nie wiem co Ci doradzić ![]() Tak Będzie Hania <3 wiem ,że ostatnio dużo dziewczynek o tym imieniu,ale nie patrzę na to czy imię jest popularne czy nie. Bardzo nam się podoba imię dla Darii wybieraliśmy pół roku bo żadne mu się nie podobało ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- dziękuję ![]() jestem przeszczęśliwa na razie to tak na 90% ale powiedziała,że niczego między nogami nie widzi 5 października mam usg połówkowe więc myślę,że dowiem się na 100%. Dziś rano mi Daria mówiła,że chciałaby bardzo siostrzyczkę Mówiłam jej,że idę do lekarza i dziś się może dowiem czy będzie chłopczyk czy dziewczynka. To mi powiedziała,że nie lubi chłopców
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Sileer super wieści.
Właśnie wymieniłam Sama digitizer w telefonie ![]() jaram sie jak głupia.. Tyle strachu a tu chwilka roboty. Odkręcić 9srubek, odpiąć, odkleić stary. Podpiąć nowy i skręcić. Ot cala filozofia. 30 pare złotych a nie 400 jak mi w salonie krzyknęli..
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka - brawo!
Silver-bardzo ladne imie... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie się bardzo podoba imię Wojtuś jak moja siostra była w drugiej ciąży to nie wiedziała jakie imię wybrać. Doradziłam jej,że Wojtuś śliczne jest i tak zostało
|
|
#2627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michał też zakatarzony, zachrypnięty i kaszlący.Cytat:
Cytat:
Mi lekarz powiedział że to co widzi to nie są jajca
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Tez bym chciała Hanię, gdyby... No wlaśnie gdyby
![]() U nas tez nie ma tv w przedszkolu. I dobrze, bo Kuba na pewno odmówiłby drzemki gdyby mial do wyboru spanie i ogladanie
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wole jak nie spi w przedszkolu
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak imię Wojtuś jest śliczne, u nas miał być Adrian a ja zaproponowałam Wojtuś i tak się spodobało n obojgu, że zostało. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2631 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
mieli nam wczoraj robić elewację i wyobraźcie sobie, że po umówieniu terminu i dwóch tygodniach czekania na ekipę, TŻ dostał rano smsa!!!, że jednak nie będą tego robić ![]() mamy ![]() Cytat:
Cytat:
Filip jest identyczny! tylko słońce potrafi narysować i też się wścieka, jak mu coś nie wychodzi i jest po zabawienoooo, genialne są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale wiesz jak to jest - u Marsi cykuś zniknął, u Ciebie może się pojawić ![]() Zapisz
Zapisz Zapisz
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Ellmi, straszne co piszesz o tej ekipie. Nie wyobrażam sobie, aby mój mąż tak postąpił.. Zdarza my się przesunąć terminy, ale bez przesady..
Milusio w domu mam. Grzeja nam od wczoraj, az chce się żyć ![]() Zaproponowałam malej, ze uszyje jej plecak worek do przedszkola na zapasowe ubranka. Pytam jakie zwierzątko, bo muminek to raczej na lato. Wymyśliła. Żyrafę.. Ale mam wyzwanie;-)
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi - o kurde, ale dziady!!!
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2634 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://allegro.pl/big-klocki-masza-i...712184598.html http://allegro.pl/big-klocki-masza-i...446119408.html one się BIG nazywają Cytat:
Silver, gratuluję 2 córy fajne są
|
||
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
szaja - widzialam twoj post odnosnie dyplomowania. to co powiesz na to?
dostalam wczoraj mejl o szumnym tytule: Odbior aktów nadania stopnia nauczyciela dyplomowanego. mysle sobie - oho! ciekawe co w tym roku wymyslili? zazwyczaj uroczyste wreczenie odbywalo sie w szkole muzycznej, byl koncert itp. no tak powiedzmy "na wypasie" oczywiscie w graniach rozsadku no wiec otwieram ten mejl, czytam, czytam i oczom mym nie wierze:"blebleble... Akty można będzie odebrać w dniach 27 - 29 września 2016 r. w godzinach 8:00 – 19:00 w pokoju 23 (2 piętro) w siedzibie Delegatury." Ja pier.dole
|
|
|
|
#2636 |
|
Konto usunięte
|
Pstryniu, ok, przebite :/ To jest żenada.
Z przyjemnych rzeczy - co kupujecie na 4 urodziny albo Mikołajki, Gwiazdka?
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dzisiaj miałam wskoczyć z pytaniem o prezenty
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, pomysłów brak. Jedyne co mi do głowy przychodzi to mlp, moze jakiś domek, samochód kilka figurek. Bardziej chodzi mi o to, ze sporo okazji będzie i będzie mogla zebrac jakas kolekcję np.
Myślałam tez o klockach jakiś. Ale duplo juz mi sie bez sensu wydaje, nie mamy ani jednego zestawu.. Na lego frends czy jakie tam inne sa jest jeszcze czas. Mamy etap lalek, wiec rozważam dużego bobasa i może ubranka bym uszyla. Prosi tez o equestia Girl, wiec moze jakas lalkę. Mowi o barbie. Sama nie wiem. Moze ktoras tu cos fajnego podpowie.. ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Oj, pisac o mlp miałam na myśli pet shopy a nie kucyki.
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;65663396]Pstryniu, ok, przebite :/ To jest żenada.
Z przyjemnych rzeczy - co kupujecie na 4 urodziny albo Mikołajki, Gwiazdka?[/QUOTE]albo z okazji pojawienia sie nowego czlonka rodziny? ![]() moj ma faze teraz na wszelkie robotki reczne-malowanie, ciastolina itp. ale nie bede mu teraz nic kupowac bo moze mu sie to znudzic do tego czasu i bedzie doopa. poczekam blizej konkretniejszej daty i wtedy bede myslec. a Ty co juz upatrzylas? ![]() UWAGA - promo w Smyku! po wpisaniu kodu RABAT25 dostajemy -25% i jeszcze lepiej , wpisujemy kolejny kod DZIECKO i dostajemy jeszcze 20%.
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, nie mam pomysłu, moja A. nie est dzieckiem zabawkowym, więc może jakaś super ekstra książka , ew cos z mala motoryką związanego.
Czy Wasze dzieci też odsypiają w weekend przedszkole? Amela zazwyczaj w piątek pada o 16,17 i spi do rana, w sb i nd drzemki po 3 h w dzien
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

i też się wścieka, jak mu coś nie wychodzi i jest po zabawie