|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Czy mialaś spermę w ustach ??? | |||
Często |
![]() ![]() ![]() ![]() |
917 | 35,11% |
Powyżej 10 |
236 | 9,04% |
5-10 razy |
132 | 5,05% |
2-4 razy |
237 | 9,07% |
1 raz |
211 | 8,08% |
Nigdy |
879 | 33,65% |
Głosujący: 2612. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sperma w ustach ?
Cytat:
a skoro panny nie narzekaja to hulaj dusza,... ![]() ja nie probowalam, wiec smaku nie znam. a ze moj facet facet pali, je duzo miesa........ chyba raczej diety by nie zmienil dla jednej z lozkowych atrakcji. i tak jest nam dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#362 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie sie dowiedzialem, ze to nuda i porzadek, przedtem juz byla teoria ze kobieta powinna sie czuc jak prostytutka, lekko niespojne to ![]() Cytat:
Ten odruch wymiotny jest raczej mityczny, ja jakos sie nigdy z takimi zastrzezeniami nie spotkalem. Cytat:
Mozna czegos nie robic, ale Ty idziesz krok dalej, probujac udownic, ze to zle obrzydliwe itd. - jesli Cie zle zrozumialem, to mea culpa. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Tak sie akurat sklada, ze nie znam zadnego faceta, ktoremu sie to znudzilo, sam sobie nie wyobrazam takiego znudzenia...
Mysle ze stanowie niezly przyklad przy moim trybie zycia, odzywianiu sie i uzywkach, dlatego uwazam ze mityczny... Zreszta, precyzujac, mityczny dla mnie, nie twierdze ze nie istnieje, tylko ze sie nie spotkalem, ergo dla mnie jest mityczny. Do tego, dziewczyna ktora o nim pisze, sama nigdy nie probowala... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
a moze masz po prostu male doswiadczenie? mysle ze taki odruch moze zaistniec, co prawda nie wiem jak smakuje sperma ale podejrzewam ze malibu z mleczkiem kokosowym to to nie jest... nie wiem skad taki wniosek...... to ze czegos nie robie i nie mam na to ochoty nie znaczy ze uwazam zle lub obrzydliwe. Cytat:
![]() predzej kobiecie sie znudzi, zreszta jak pijesz lub jesz cos zbyt czesto to na sam widok moze mdlic. a jesli zapach lub smak nie ten teges to juz tragedia......
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może, kto wie ![]() Zresztą, nie chcę wchodzić w batalię gdzie podpisuję się pod stwierdzeniem, że po fellatio zawsze trzeba kończyć w ustach, bo akurat takiego poglądu nie wyznaję. Co do mojego wrażenia po Twoim poście - no jakoś go tak po prostu odebrałem. -------------- martinka_m - proszę: http://conservativepunk.net/forum/vi...5b22ae963354e5 Niestety pod oryginalnym linkiem już nie wisi, więc nie idzie po odnośnikach poszperać. Tu masz polemikę z powyższym artykułem: http://www.energygrid.com/health/200...henbyrnes.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Raczkowanie
|
![]()
Ale dyskusja się rozwija
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i to gdzie facet konczy, czy w czy na kobiecie czy tez wcale o niczym nie swiadczy - no chyba ze nagminnie robi to w jednym i tym samym miejscu to jest po prostu nudny i przewidywalny. tyle na ten temat. ![]()
![]() |
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To, że kobieta o tym nie wspomniała nie znaczy jeszcze, że nie wystąpiło ![]() Cytat:
![]() Bess, tęskniłam za Tobą ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No jak wcale nie konczy to mozę róznie o nim świadczyc. Np ze jest skompiradłem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Raczkowanie
|
Ja nie wiem, o co tyle krzyku. Kocham faceta = nie brzydzę się go. Nie wiem, jak kobieta moze się brzydzić chociażby wziąć członka faceta do buzi po wielu latach małżeństwa.
Zawsze połykam. Mam się tego wstydzić? Nie mam czego. Uwielbiam to uczucie, kiedy mojemu TŻ jest tak dobrze... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
BAN stały
|
ale przy polykaniu chyba nie chodzi o brzydzenie sie i wstyd. raczej o smak i zapach spermy, i to ze niektorym to po prostu nie pasuje.
ja polykalam bo podniecalo to jeszcze bardziej mojego faceta, a ja lubilam sprawiac mu przyjemnosc. mimo iz dla mnie nie bylo to przyjemne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Raczkowanie
|
Dot.: smak spermy
MAM PYTANIE DO WAS
![]() Czy zdarzyło się Wam, że po "degustacji" spermy gorzkawy posmak utrzymywał Wam się przez pare godzin i na nić zdawało się popijanie napoi?? Mi sie to pierwszy raz zdarzyło...i troche mnie to odrzuciło od połykania...nigdy mi jej smak nie przeszkadzał..a dziś odruch wymotny!! heh, jest na to rada?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#379 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
W zwiazku z tym że nie wiem skąd to się wzięło, tak też nie wiem jaka na to rada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
moj eks miał słodką spermę
TŻ którego kocham nad zycie pali dran jeden i jest gorzka własnie w taki "trudny" sposób - zostaje posmak mnie osobiscie doprowadzenie faceta do orgazmu w ten sposob straszliwie podnieca i pomimo tej gorzkosci zawsze łykam jakos szukanie chusteczki albo w tył zwrot do łazienki wypluc marsz mnie degustuje nie lubie tylko zaraz potem go całować, głownie dlatego ze mnie przeszkadza czucie swojego wlasnego zapachu/smaku na jego ustach, wiec zrobilo mi sie przekonanie ze jemu tez przeszkadza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie wiem...
Raz zdarzyło mi się, że nie mogłam się pozbyć posmaku z facetem, który palił i jego sperma zawsze była gorzka. Nie wydawała mi się inna w żaden sposób przy tym konkretnym razie. Przy obecnym partnerze sperma bywa różna, ale akurat wtedy nie była aż taka niedobra, gorsza była po alkoholu (i wtedy tego posmaku nie było). Cóż za tajemnicza sprawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
A ja jakos boje sie miec sperme w ustach...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zgodze sie z twoją opinią - tą odnośnie gorzkości - jeśli facet pali papierosy to sperma zawsze jest gorzka i ohydna i nie pomogą ananasy i słodycze Ja wole gdy sperma ma smak taki neutralny, nie czuć słodkiego, ani gorzkiego Akurat mój facet raczej zdrowo sie odżywia i bardzo często ma taki neutralny smak własnie, po piwie troszkę gorzkawy, a od kiedy zaczął pić koktajle z białkiem i czymś tam jeszcze na przyrost mięsni które są bardzo słodkie, to albo ma smak bardzo słodki albo gorzkawy yyyy smak spermy tak jak wszystkiego innego wyczuwa sie kubami smakowymi na języku wiec nie maróznicy w jej smaku przed połknięciem i po Edytowane przez Fuxia83 Czas edycji: 2008-02-18 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zadomowienie
|
Jesli ktos sie brzydzi to przeciez nic złego, nie kazdemu akurat to pasuje
Ale dopoki sie nie sprobje to do konca nie wiadomo czy nam sie to podoba czy nie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Rozeznanie
|
Hmmm...lekko słonawy, czasami troszke mdły, ale zawsze robie przyjemność i pozwalam w sobie kończyć, więc chyba mi to tak bardzo nie przeszkadza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Zadomowienie
|
fuxia - a kto napisal ze to zle jezeli ktos sie brzydzi??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Przyczajenie
|
Mi to osobiscie nie smakuje,ale czasem sie przelamuje
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.