Sperma w ustach , połykanie spermy , smak spermy - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Pokaż wyniki sondy: Czy mialaś spermę w ustach ???
Często 917 35,11%
Powyżej 10 236 9,04%
5-10 razy 132 5,05%
2-4 razy 237 9,07%
1 raz 211 8,08%
Nigdy 879 33,65%
Głosujący: 2612. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-11, 23:28   #361
mrówka_zeta
Raczkowanie

Dot.: Sperma w ustach ?

Cytat:
Napisane przez leuwen Pokaż wiadomość

Ja tam pań nie zmuszam. Jak się zblizam to zawsze informuję (gdy np robię to z kimś pierwszy raz) no a że zawsze mnie przytrzymują. Widać w smaku nie jest zła . a zielska samego nie będe jadł, co najwyzej mogę zapalić. Uwielbiam mięso
zmusic sie raczej nie da. chociaz........
a skoro panny nie narzekaja to hulaj dusza,...

ja nie probowalam, wiec smaku nie znam. a ze moj facet facet pali, je duzo miesa........ chyba raczej diety by nie zmienil dla jednej z lozkowych atrakcji. i tak jest nam dobrze
Stary 2008-02-11, 23:35   #362
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrówka_zeta Pokaż wiadomość
zawsze podczas seksu oralnego? coz za nuda, zawsze tak samo....... ale chociaz porzadek w domu jest, zadnych plam na poscieli i tym podobnych..........
Rozumiem, ze jesli kochanek robi cos, co zawsze da Ci przyjemnosc, to tez jest nudny ?

Wlasnie sie dowiedzialem, ze to nuda i porzadek, przedtem juz byla teoria ze kobieta powinna sie czuc jak prostytutka, lekko niespojne to

Cytat:
a niech wpierdzielaja...... nic im sie nie stanie, moze nawet zbednego cialka ubedzie no i partnerka nie bedzie miala odruchu wymiotnego(chyba ze panom to rybka jak pachna i smakuja ich wydzieliny, w koncu laduja w kobiecych a nie meskich gardlach)
Wlasnie o to chodzi ze sie moze stac (tzn. ze nie takie to zdrowe).

Ten odruch wymiotny jest raczej mityczny, ja jakos sie nigdy z takimi zastrzezeniami nie spotkalem.

Cytat:
a jesli chodzi o mnie....... zaznaczylam nigdy. dla mnie i mojego partnera nie jest to wyznacznikiem udanego zycia lozkowego. chociaz gdyby tak sie stalo to mysle ze tragedii nikt by z tego nie robil. ale zebym miala na to ochote.....
Mysle ze dla malo kogo to by bylo wyznacznikiem udanego zycia lozkowego, ale chyba nikt nie twierdzi czegos takiego.

Mozna czegos nie robic, ale Ty idziesz krok dalej, probujac udownic, ze to zle obrzydliwe itd. - jesli Cie zle zrozumialem, to mea culpa.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-11, 23:37   #363
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Rozumiem, ze jesli kochanek robi cos, co zawsze da Ci przyjemnosc, to tez jest nudny ?

.
nooo to sie nazywa rutyna

Cytat:
Ten odruch wymiotny jest raczej mityczny, ja jakos sie nigdy z takimi zastrzezeniami nie spotkalem.
no wlasnie to ze z czym sie nie spotkales nie oznacza ,ze to nie istnieje przeciez
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-11, 23:45   #364
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
no wlasnie to ze z czym sie nie spotkales nie oznacza ,ze to nie istnieje przeciez
jak UFO np
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-11, 23:46   #365
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość
jak UFO np
wlasnie
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 00:40   #366
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
nooo to sie nazywa rutyna
Tak sie akurat sklada, ze nie znam zadnego faceta, ktoremu sie to znudzilo, sam sobie nie wyobrazam takiego znudzenia...

Cytat:
Mysle ze stanowie niezly przyklad przy moim trybie zycia, odzywianiu sie i uzywkach, dlatego uwazam ze mityczny... Zreszta, precyzujac, mityczny dla mnie, nie twierdze ze nie istnieje, tylko ze sie nie spotkalem, ergo dla mnie jest mityczny. Do tego, dziewczyna ktora o nim pisze, sama nigdy nie probowala...
Stary 2008-02-12, 01:42   #367
mrówka_zeta
Raczkowanie

Cytat:

Wlasnie sie dowiedzialem, ze to nuda i porzadek, przedtem juz byla teoria ze kobieta powinna sie czuc jak prostytutka, lekko niespojne to

Wlasnie o to chodzi ze sie moze stac (tzn. ze nie takie to zdrowe).

Mysle ze dla malo kogo to by bylo wyznacznikiem udanego zycia lozkowego, ale chyba nikt nie twierdzi czegos takiego.

Mozna czegos nie robic, ale Ty idziesz krok dalej, probujac udownic, ze to zle obrzydliwe itd. - jesli Cie zle zrozumialem, to mea culpa.
to ze jakas rzecz sprawia ci przyjemnosc chyba nie znaczy ze musisz wykonywac ja zawsze? sorry ale nie wyobrazam sobie sytuacji zeby facet za kazdym razem po seksie oralnym konczyl w moich ustach. wywalilabym takiego delikwenta z mojego lozka na zbity pysk. troche inwencji tworczej.

a moze masz po prostu male doswiadczenie? mysle ze taki odruch moze zaistniec, co prawda nie wiem jak smakuje sperma ale podejrzewam ze malibu z mleczkiem kokosowym to to nie jest...

nie wiem skad taki wniosek...... to ze czegos nie robie i nie mam na to ochoty nie znaczy ze uwazam zle lub obrzydliwe.

Cytat:
Tak sie akurat sklada, ze nie znam zadnego faceta, ktoremu sie to znudzilo, sam sobie nie wyobrazam takiego znudzenia...
facetowi pewnie nie...
predzej kobiecie sie znudzi, zreszta jak pijesz lub jesz cos zbyt czesto to na sam widok moze mdlic. a jesli zapach lub smak nie ten teges to juz tragedia......
Stary 2008-02-12, 03:26   #368
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
to ze jakas rzecz sprawia ci przyjemnosc chyba nie znaczy ze musisz wykonywac ja zawsze? sorry ale nie wyobrazam sobie sytuacji zeby facet za kazdym razem po seksie oralnym konczyl w moich ustach. wywalilabym takiego delikwenta z mojego lozka na zbity pysk. troche inwencji tworczej.
Generalnie z tego co piszesz, to Ty w ogóle nie wyobrażasz sytuacji żeby kończył w Twoich ustach. Nie bardzo rozumiem Twoje podejście - jeśli facet podczas kochania się dochodzi w kobiecie, to też jest nudne, niezależnie od tego jaki był seks?

Cytat:
a moze masz po prostu male doswiadczenie? .
Może, kto wie

Zresztą, nie chcę wchodzić w batalię gdzie podpisuję się pod stwierdzeniem, że po fellatio zawsze trzeba kończyć w ustach, bo akurat takiego poglądu nie wyznaję. Co do mojego wrażenia po Twoim poście - no jakoś go tak po prostu odebrałem.

--------------
martinka_m - proszę: http://conservativepunk.net/forum/vi...5b22ae963354e5

Niestety pod oryginalnym linkiem już nie wisi, więc nie idzie po odnośnikach poszperać.

Tu masz polemikę z powyższym artykułem: http://www.energygrid.com/health/200...henbyrnes.html
Stary 2008-02-12, 07:37   #369
martinka_m
BAN stały

Cytat:
martinka_m - proszę: http://conservativepunk.net/forum/vi...5b22ae963354e5

Niestety pod oryginalnym linkiem już nie wisi, więc nie idzie po odnośnikach poszperać.

Tu masz polemikę z powyższym artykułem: http://www.energygrid.com/health/200...henbyrnes.html
dziekuje
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 20:47   #370
wersa
Raczkowanie

GG do wersa
Smile Dot.: Sperma w ustach ?

Ale dyskusja się rozwija
wersa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-12, 23:31   #371
mrówka_zeta
Raczkowanie

Cytat:
Generalnie z tego co piszesz, to Ty w ogóle nie wyobrażasz sytuacji żeby kończył w Twoich ustach. Nie bardzo rozumiem Twoje podejście - jeśli facet podczas kochania się dochodzi w kobiecie, to też jest nudne, niezależnie od tego jaki był seks?
jak juz wczesniej pisalam - gdyby moj facet skonczyl w moich ustach nie robilabym z tego afery.... chyba ze robilby to za kazdym razem.
i to gdzie facet konczy, czy w czy na kobiecie czy tez wcale o niczym nie swiadczy - no chyba ze nagminnie robi to w jednym i tym samym miejscu to jest po prostu nudny i przewidywalny. tyle na ten temat.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-13, 00:06   #372
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
jak juz wczesniej pisalam - gdyby moj facet skonczyl w moich ustach nie robilabym z tego afery.... chyba ze robilby to za kazdym razem.
i to gdzie facet konczy, czy w czy na kobiecie czy tez wcale o niczym nie swiadczy - no chyba ze nagminnie robi to w jednym i tym samym miejscu to jest po prostu nudny i przewidywalny. tyle na ten temat.
Szczerze mowiac, to ja wole urozmaicenie w tych sprawach, wiec jesli o to chodzi to nie polemizuje. Nie zgadzalem sie co do czego innego, ale chyba juz to wyjasnilismy Pozdrawiam.
Stary 2008-02-13, 10:51   #373
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
hehe... jakim poetyzmem zawialo. moze napisz o tym wiersz?

zawsze podczas seksu oralnego? coz za nuda, zawsze tak samo....... ale chociaz porzadek w domu jest, zadnych plam na poscieli i tym podobnych..........
Ale po co ta złośliwość?

Cytat:

Oj, zdarza się

To, że kobieta o tym nie wspomniała nie znaczy jeszcze, że nie wystąpiło

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość
jak UFO np

Bess, tęskniłam za Tobą
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 13:19   #374
leuwen
Zadomowienie

Cytat:

No jak wcale nie konczy to mozę róznie o nim świadczyc. Np ze jest skompiradłem
leuwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-13, 18:54   #375
Sandrulek91
Raczkowanie

Ja nie wiem, o co tyle krzyku. Kocham faceta = nie brzydzę się go. Nie wiem, jak kobieta moze się brzydzić chociażby wziąć członka faceta do buzi po wielu latach małżeństwa.
Zawsze połykam. Mam się tego wstydzić? Nie mam czego. Uwielbiam to uczucie, kiedy mojemu TŻ jest tak dobrze...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-13, 18:59   #376
martinka_m
BAN stały

ale przy polykaniu chyba nie chodzi o brzydzenie sie i wstyd. raczej o smak i zapach spermy, i to ze niektorym to po prostu nie pasuje.

ja polykalam bo podniecalo to jeszcze bardziej mojego faceta, a ja lubilam sprawiac mu przyjemnosc. mimo iz dla mnie nie bylo to przyjemne.
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-17, 23:32   #377
k0chana
Raczkowanie

Dot.: smak spermy

MAM PYTANIE DO WAS

Czy zdarzyło się Wam, że po "degustacji" spermy gorzkawy posmak utrzymywał Wam się przez pare godzin i na nić zdawało się popijanie napoi??
Mi sie to pierwszy raz zdarzyło...i troche mnie to odrzuciło od połykania...nigdy mi jej smak nie przeszkadzał..a dziś odruch wymotny!!

heh, jest na to rada??
k0chana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-17, 23:42   #378
Sandrulek91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez k0chana Pokaż wiadomość
MAM PYTANIE DO WAS

Czy zdarzyło się Wam, że po "degustacji" spermy gorzkawy posmak utrzymywał Wam się przez pare godzin i na nić zdawało się popijanie napoi??
Mi sie to pierwszy raz zdarzyło...i troche mnie to odrzuciło od połykania...nigdy mi jej smak nie przeszkadzał..a dziś odruch wymotny!!

heh, jest na to rada??
Dzisiaj mój TŻ też miał gorzki smak, ale nie aż taki nieznośny... Mi się Twój opis kojarzy z płynem przeciwko obgryzaniu paznokci Dokładnie takie same odczucia i nie dało się popić
Stary 2008-02-17, 23:49   #379
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez k0chana Pokaż wiadomość
MAM PYTANIE DO WAS

heh, jest na to rada??
Hmmm, zdarzyło się. Ale nie mam pojęcia dlaczego tak się działo... Fakt, to dość nieprzyjemne, kiedy nie można się pozbyć tego posmaku przez pół dnia. Ale nie mam tak za każdym razem, zdarzyło się może ze dwa czy trzy razy.

W zwiazku z tym że nie wiem skąd to się wzięło, tak też nie wiem jaka na to rada
Stary 2008-02-18, 00:02   #380
ushia
Zadomowienie

moj eks miał słodką spermę
TŻ którego kocham nad zycie pali dran jeden i jest gorzka własnie w taki "trudny" sposób - zostaje posmak
mnie osobiscie doprowadzenie faceta do orgazmu w ten sposob straszliwie podnieca i pomimo tej gorzkosci zawsze łykam
jakos szukanie chusteczki albo w tył zwrot do łazienki wypluc marsz mnie degustuje
nie lubie tylko zaraz potem go całować, głownie dlatego ze mnie przeszkadza czucie swojego wlasnego zapachu/smaku na jego ustach, wiec zrobilo mi sie przekonanie ze jemu tez przeszkadza
ushia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 02:56   #381
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Hmmm, zdarzyło się. Ale nie mam pojęcia dlaczego tak się działo... Fakt, to dość nieprzyjemne, kiedy nie można się pozbyć tego posmaku przez pół dnia. Ale nie mam tak za każdym razem, zdarzyło się może ze dwa czy trzy razy.

W zwiazku z tym że nie wiem skąd to się wzięło, tak też nie wiem jaka na to rada
Kwestia jedzenia...
Stary 2008-02-18, 07:33   #382
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Kwestia jedzenia...
Nie wiem...
Raz zdarzyło mi się, że nie mogłam się pozbyć posmaku z facetem, który palił i jego sperma zawsze była gorzka. Nie wydawała mi się inna w żaden sposób przy tym konkretnym razie.
Przy obecnym partnerze sperma bywa różna, ale akurat wtedy nie była aż taka niedobra, gorsza była po alkoholu (i wtedy tego posmaku nie było).
Cóż za tajemnicza sprawa
Stary 2008-02-18, 15:02   #383
lasoa
Zakorzenienie

A ja jakos boje sie miec sperme w ustach...
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 16:02   #384
Fuxia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pszczulka :) Pokaż wiadomość
sperma jest ciepla.. to jest jedyna zecz jaka jest zawsze

a co do smaku.. to slodkiej raczej nie ma.. sa ruzne poziomy gorzkosci.. mniej bardziej i jakos tak inaczej..

moj facet czy je slodycze czy cebulke zawsze ma sperme gorzkawa..
juz sie przyzwyczailam do smaku, natomiast nigdy nie polknelam, moze pozniej robi sie slodka??

Nie zgodze sie z twoją opinią - tą odnośnie gorzkości - jeśli facet pali papierosy to sperma zawsze jest gorzka i ohydna i nie pomogą ananasy i słodycze

Ja wole gdy sperma ma smak taki neutralny, nie czuć słodkiego, ani gorzkiego
Akurat mój facet raczej zdrowo sie odżywia i bardzo często ma taki neutralny smak własnie, po piwie troszkę gorzkawy, a od kiedy zaczął pić koktajle z białkiem i czymś tam jeszcze na przyrost mięsni które są bardzo słodkie, to albo ma smak bardzo słodki albo gorzkawy yyyy

smak spermy tak jak wszystkiego innego wyczuwa sie kubami smakowymi na języku wiec nie maróznicy w jej smaku przed połknięciem i po

Edytowane przez Fuxia83
Czas edycji: 2008-02-18 o 16:36
Fuxia83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 16:13   #385
ushia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
A ja jakos boje sie miec sperme w ustach...
ciekawe ujecie problemu
jakos bardziej mi sie kojarzylo z "brzydze", ale boje sie? nie ma czego, nie gryzie
Stary 2008-02-18, 16:44   #386
Fuxia83
Zadomowienie

Jesli ktos sie brzydzi to przeciez nic złego, nie kazdemu akurat to pasuje

Ale dopoki sie nie sprobje to do konca nie wiadomo czy nam sie to podoba czy nie
Stary 2008-02-18, 16:47   #387
Suuuzi
Rozeznanie

Hmmm...lekko słonawy, czasami troszke mdły, ale zawsze robie przyjemność i pozwalam w sobie kończyć, więc chyba mi to tak bardzo nie przeszkadza
Suuuzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 17:25   #388
ushia
Zadomowienie

fuxia - a kto napisal ze to zle jezeli ktos sie brzydzi??
Stary 2008-02-18, 18:55   #389
Fuxia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ushia Pokaż wiadomość
fuxia - a kto napisal ze to zle jezeli ktos sie brzydzi??
Przepraszam jeśli cie uraziło to co napisałam ale nie tyczyło sie to ciebie

Poprostu chciałam napisać do tych dziewczyn które się brzydzą, czy boją, że nie ma w tym nic złego
Stary 2008-02-18, 19:11   #390
gosia455
Przyczajenie

Mi to osobiscie nie smakuje,ale czasem sie przelamuje Nie jest takie straszne ale jakos dziwny ma taki smak
Pozdrawiam
gosia455 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości