![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Witam na pierwszym karmieniu. Cyc kupa, walka z katarkiem i cyc. Za trzy godziny wstaje szukpwac sie na samolot, a maly jeszcze ciumka bo najesc sie nie moze. Oczywiscie stary wrocil po pracy, marudzi ze chory, wkurza, chyba cztery razy przepakowywalam torby, poszlismy spac pokolceni :/ jak zwykle przed wyjazdem. Kurcze mialam nadzieje ze jak zostanie ojcem, bedzie inaczej, ze nabierze pewnosci siebie, bedzie spokojniejszy, a jest gorzej.
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wole chore dziecko niz chorego faceta.dzieci nie sa wredne i naprawde potrzebuja opieki a nie rozpieszczania.i to akurat na wyjazd. Trzymam kciuki za podroz!
![]() |
#183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Święte słowa Ja po nocnym "spacerze" z dzieckiem po mieszkaniu Justynka spokojnej podróży Co do bycia samej ... Ja tu nie mam nikogo :/ tz całe dnie w pracy wszyscy znajomi online albo przez tel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
U nas karmienie nr 1 albo 2 jak kto woli, bo pierwsze mamy zawsze koło północy jak kładę się spać więc to liczę jako pierwsze dla mnie
![]() O tak chory facet gorszy niż dziecko, masakra jednym słowem ![]() Z kurczaka może udka i skrzydełka, dostałam już rozprawionego z reszty to nie wiem za bardzo nawet co miałbym zrobić ale teściowa wszystko wykorzystuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Madzia trwają i ani myślą by się skończyć i jak tu się cieszysz macierzyństwem
![]() Jeszcze teraz mąż ma nocki i nadgodziny więc praktycznie sama z dwójka dzieci. ... Jeszcze troszkę i będzie lepiej.... Dam radę! Miszka pisałam że przy infekcji i nie chodzimy teraz na spacery bo nie mam jak i pogoda nie dopisuje u mnie Justyna spokojnego lotu |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Przy blw nie rozszerza się diety wg ściśle okreslonego schematu. No i nie papki. Jedzenie do rączki Cytat:
Zdrówka dla starszaka. Moja starsza też chora ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze w domu porobi jak tylko ciut lepiej sie poczuje. Ostatnio jak go bralo to węgiel wrzucał do piwnicy. Pozniej dwa razy polozyl sie wczesniej spac i tyle.A dodadam,ze to nie tylko mały katarek. Przeziebiony ciagle. Bo duzo pracuje, stres, w dni wolne od pracy tez ciagle cos robi, pozniej nauka bedzie,nie dosypia i chory. Gabi pelniusienki pampers, nie dotykam! Ide spać ![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Kurde i tak nie śpi, no to pora zacząć dzień ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-09-24 o 06:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
U nas znów w nocy kupa była. Chyba dżem śliwkowy działa
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Cieplejszy pajac chyba nie do końca zadziałał - pobudka o 23.20 (
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Apropos chorych facetow- widziałyście reklame vicsa do picia?
![]()
#191 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Gabi sie chichrała tak wyraźnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#193 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
o tej reklamie myslałam pisząc posta, ale to jest prawda. kobieta chocby byla nie wiem jak chora a np nie ma kolo niej matki to jest sama w domu i z dzieciakami musi narabiac, od tego nie ma L4. a chlop prychnie i juz nie lezenie to marudzenie na mega i trucie tyłka. choc oczywiscie sa wyjatki jak tu pisani(i chwała za to)
#195 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My jeszcze spod kolderki piszemy ![]() Córcia dała dzisiaj pospać i zjadła w nocy tylko raz o 2 a potem o 7 ![]() ![]() Justynko spokojnego lotu i mimo wszystko udanego urlopu ![]() Wszystkim chorującym duzo zdrówka ![]()
#196 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Wlasnie sie obudzilusmy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Justynko spokojnego lotu I udanego odpoczynku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
My już pranie zrobione, obiad zrobiony i Hania kończy pierwszą drzemkę. Zosia się bawi i zaraz mykamy na spacer. Dziś tylko godzinka, bo Zosia ma wciąż stan podgoraczkowy i katar. Ale świeże powietrze dobrze nam wszystkim zrobi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
A ja po drzemce
![]() ![]() cFaniak ![]() Co na obiaaaaad??? Prosto i szybko, help ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- A katar ma gorszy.To juz ponad tydzień..eh
![]() |
#199 |
Konto usunięte
|
Heloł!
U mnie dziś koszmarna noc. Jedno karmienie- od 23 do 7 rano z krótkimi przerwami ![]() Już od rana mnie głowa boli ![]() Czyżby jakiś skok rozwojowy?Jak tak można całą noc jeść? Jakbym miała w domu mm to dziś w nocy bym go na pewno napchała ![]() dzanet, szalona kobieto! Ja na razie zrobiłam dzieciom śniadanie, sobie kawę i się snuję po domu jak zombi... ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- zabcia, ja mam patent na superszybki obiad. Kupuję gotowe kluski na parze i monte do polania ![]() ![]() Albo gotowe pierogi lub knedle ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Leeee,ja też nadrobilam,chociaż nie wiem,czy nie ominelam czegoś,bo ta aplikacja do kitu.
Justynko,spokojnej podróży i oby pogoda Wam dopisała na miejscu ![]() Zabcia,moja też ze 2 dni temu zaczęła się chichrac ![]() ![]() Ja też planuje blw, w ciąży trochę czytałam,ale już mało pamiętam. Zresztą nie wiem,jak to zrobimy,bo rzadko mi się zdarza z mężem razem jeść, nawet 1 posiłku wspólnego nie mamy, a to chyba chodzi żeby z dzieckiem przy stole jeść,prawda ? Dziś na wesele idziemy i też mam przejścia z chlopem:-/ Bo mówię mu,że trzeba do sklepu jechać i może w piecu napalic,tyle ma do roboty,a on do mnie ze nigdy nie może odpocząć. A ja muszę siebie ogarnąć,wszystkim ciuchy poprasowac,Basię spakować na każdą ewentualność i jeszcze trochę ogarnąć kuchnię. To się mnie pyta,czemu wczoraj nie mogłam tego zrobić. Więc otóż wczoraj gotowałam mu obiad ponieważ ostatnio się fochnal,że na niego nie czekałam. Więc zrobiłam super obiad,nawet sporo posprzątalam w domu,wieczorem padalam na twarz,bo Basia spała może 30 minut w dzień. A wieczorem miałam do wyboru film i Przytulanki z z nim,albo sprzątanie i prasowanie. Wybrałam to 1. I teraz pretensje,heh. Takie to życie z chlopami:-/ ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Dobra,właśnie mi powiedział,że do fryzjera jedzie jeszcze,heh |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz właśnie czekamy na autobus, bo w naszej osiedlowej aptece nie było naszego mleka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Lo matko aleś mi smaka narobila z tym Monte! Wieki tego nie jadłam... I nutelle bym zezarla... Nie kupuje takich rzeczy ze względu na zosie. Ona jeszcze takich smakow nie zna i ma czas na ich poznanie a nie będę ukradkiem przed nią jeść ![]() Kurde za niedługo dwa latka, miesiac temu zamówiłam na alli gadzety na jej urodziny i jeszcze nie przyszły ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Konto usunięte
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65660356]Hania zwykle o 6 juz nie spi także u mnie dlugi poranek
![]() Lo matko aleś mi smaka narobila z tym Monte! Wieki tego nie jadłam... I nutelle bym zezarla... Nie kupuje takich rzeczy ze względu na zosie. Ona jeszcze takich smakow nie zna i ma czas na ich poznanie a nie będę ukradkiem przed nią jeść ![]() Kurde za niedługo dwa latka, miesiac temu zamówiłam na alli gadzety na jej urodziny i jeszcze nie przyszły ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Nie narzekaj na Marysi spanie tylko ciesz się z tego co masz, bo przy zabkowaniu to się może zmienić ![]() Eee tam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65660356]
Nie narzekaj na Marysi spanie tylko ciesz się z tego co masz, bo przy zabkowaniu to się może zmienić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie co, dorwałam to mleko. Dwa razy droższe niż na Allegro ![]() ![]() Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2016-09-24 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Mam- racuchy pieczone. Tylko zamiast jogurtu naturalnego kupilam kefir
![]() ![]() Bylysmy w sklepiku w chuscie i bluzie męża ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Australia, milion rzeczy jest tanszych na allegro. Ja wszystko przez neta-lozeczko, materac i inne pierodlki. Ale fakt,trzeba wcześniej myśleć o zamówieniu.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-09-24 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Ja też wszystko przez neta zawsze, tylko teraz się zagapiłam... Ale żeby aż TAKĄ przebitkę cenową zrobić (60 zł - na allegro 30), masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Wyjdę z siebie i stanę obok...ależ mnie wkurza
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
Ja również dużo rzeczy kupuję przez allegro Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Toć co to za mleko?
#210 |
Zakorzenienie
|
Robię na obiad makaron z truskawkami
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.