|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVIII
Na typowej babie jest kartka z witryny sp.
Na plakacie promocyjnym też pisze coś w stylu -50% Life style.więc kłótnia nic tu nie da. |
|
|
|
#4772 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, orientujecie się jaka jest "rozpiska" na nadchodzące -49% ? Co pierwsze ?
Szykuję się do boju i muszę zrobić mały research przed 30
|
|
|
|
#4773 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
co mam zrobić z tym podkładem ??? niby świeży z nowej dostawy a tu taki numer.... ![]() ale teraz tak myślę, że to bourjois w końcu, one zawsze szybko znikają, z resztą ten sp był otwarty kilka miesięcy temu, więc nie przeleżał miliona lat w szufladzie (chyba że w magazynie jakiejś hurtowni), ale wszystkie miały ten sam numer.... Edytowane przez kaasiaa66 Czas edycji: 2016-09-23 o 08:54 |
||
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Chodziło mi o to, że gdyby (oczywiście mając kartę), poszłabym do kasy a była normalna cena to powiedziałabym że chce 50%. No ale jeśli koleżanka nie miała karty to zrozumiałe
|
|
|
|
#4775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2016-09-23 o 11:50 |
|||
|
|
|
#4776 |
|
Raczkowanie
|
Może kogoś to zainteresuje.
W CND są kremy Nivea Cellular Perfect Skin. Niestety nie pamiętam jaka cena, ale około 20 zł niższa od regularnej. I mam jeszcze do Was pytanie odnośnie promocji -49%. W SP mają limit 5 sztuk na klienta. A czy w Rośku też jest jakiś limit? |
|
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4778 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny może którejś się przyda, dzisiaj w Hebe jest -40% na podkłady i tusze do rzęs, ale tylko dzisiaj.
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Patrz wstecz. A jak się nie chce to Google nie gryzie. Temat walkowany 5 tyś razy.
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
do dziewczyny co pytała co pierwsze-49% będą szminki, błyszczyki i paznokciowe sprawy
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Rozeznanie
|
bourjois ma mnie w
za to SP napisało tak: W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że w przypadku kosmetyków odległa data produkcji nie musi świadczyć o niezdatności produktu do użytku. Kosmetyki do makijażu ważne są nawet do 5 lub więcej lat od daty produkcji. Produkty jakie udostępniamy w sklepie są pełnowartościowe i zdatne do użytku zgodnie z przeznaczeniem. W razie ewentualnych dalszych wątpliwości zapraszamy do kontaktu. ......... |
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2016-09-23 o 16:47 |
|
|
|
|
#4784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4786 |
|
Rozeznanie
|
http://www.rossmann.pl/Produkt/Lovel...zt,393730,7174
jakbym już coś podobnego gdzieś widziała... a, wiem, na fb w grupach sprzedażowych repliki tiande podróbki etc. Prawie jak oryginał... Miałyście rację, że ta szafa wibo i lovely za chwilę to będzie jeden wielki multi kolor/multi design. i jescze cos takiego znalazłam, to akurat ciekawa jestem. czy bedzie działał tak fenomenalnie jak sie nazywa ![]() http://www.rossmann.pl/Produkt/Perfe...ml,394396,7121 a odnośnie zbliżającej się promo: testery prawie wszystkie pouzupełniane, (oczywiście do tych kosmetyków, które ten tester mają przewidziany odgórnie ). Z tego co mnie interesowała nie było 100 do wake me up rimmela, podobno zamówiony, ale nie wiadomo kiedy dojedzie. Heh, oby te tiry na promo zdążyły :P wzięłam odlewkę do domu właśnie tego wake me up i skin luminizer 45 MF. Będę na spokojnie może jutro się malować/testować. Wake me up ciemny strasznie przynajmniej ta 103, pomarańcza taka, że hej. :/ moja wisz lista będzie mega krótka mam nadzieję: milion dolar lips wibo nr 1,3,4 ewentualnie skin luminizer MF Tak jak dziewczyny przy poprzednich promo pisały o różnicach cen, potwierdzam. Znalazłam Roska gdzie tusz loreal milion cos tam jest za 50 zł, i np ten podkład MF lumi też za 50 zł, a nie za np 62 .... Edytowane przez GoskaVelPerla Czas edycji: 2016-09-23 o 18:10 |
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam próbkę z MF Miracle Match o dziwo z rossa, były ulotki wyłożone kiedyś z tymi próbkami, ale kolor golden, nawet przy tym że się opaliłam, to po nałożeniu na twarz wyglądałam jak po posmarowaniu nie powiem czym No i zapach mi nie poszedł bo czułam spaleniznę z solarium. Pomijając już kwestię koloru i zapachu na twarzy wyglądał źle, moja twarz nie toleruje podkładów droższych niż 30 zł Ej no nie wierzysz wizażankom :P wiele razy pisałam o tych różnicach i to info powinno być w pierwszym poście. Wszystko można posprawdzać przez sklep internetowy |
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama poszła dzisiaj do Rosska sprawdzić sobie wersje volume million lashes, pracownica była tak chętna do pomocy że pokazała jej wszystkie szczoteczki, oczywiście z produktów, a nie z testerów.... Dlatego zaklejony tusz kupię jej w SP
|
|
|
|
#4789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie pokladam jakis mega wielkich nadzieji w tym MF, ot tak z ciekawości (za darmo se odlałam trochę to co mi tam). aktualnie używam na zmianę lirene rozświetlający z wit c i aa lumi, oba za 7 zł. i nie ma tragedii. na wyjście do sklepu się nadają. przypudrowane nawet się utrzymają cit dłużej niż szybkie zakupki. Z którejś poprzedniej promo mam Nearly naked revlona. Zaplaciłam 25 lub trzy dychy. W ciąży był nawet ok, jakoś wyglądał. A teraz jest dziwny i mnie wkurza. Że ciągle się świeci, że się maże, a przypudrowany jeszcze dziwniejszej konsystencji dostaje. Tak wiec po przeboju z nim jakos mi szczerze żal na coś wyżej półkowego. Z jednej bym chciała , bo wiesz ekskluziw, luksus etc, a z drugiej jak mam wycelować 30 zł i ma leżeć... to wolę zostać w domu i wyłączyć net i komp :P |
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że masz odlewkę to sobie przetestujesz Ja MF dawałam szansę dwa razy, no bo przecież to MF "używany przez profesjonalistów"... marketing swoją drogą, a to jak u mnie wyglądał to swoją drogą. Też mam AA za 7 zeta i jest ok, rozjaśniałam nim za ciemny podkład. Wiem fajnie jest mieć coś ekskluziv, ale dobrze mieć też co wygląda dobrze i się nam sprawdza, a kosztuje niewiele
|
|
|
|
|
#4791 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będzie nietaktem jak poproszę o namiary na tą tańszą drogerię? ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
Szkoda.
|
||
|
|
|
#4792 |
|
Raczkowanie
|
Czy na promo -49% wchodziły kiedyś zmywacze do paznokci?
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Patrz wstecz.
|
|
|
|
#4794 |
|
Zadomowienie
|
Na ostatniej promocji
|
#4795 |
|
Rozeznanie
|
Gunaii wysłałam prv.
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś w K-ce też zauważył różnicę w cenach w roskach ?
|
|
|
|
#4797 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Może mnie nie udusicie jak zapytam o to samo co na wątku o -49proc, bo tu zagląda więcej osób, a zależy mi na odpowiedzi, bo puder to najpotrzebniejsza rzecz dla mnie na tej promocji, a nie wiem który wybrać.
Co sądzicie o Max Factor Creme Puff? Nie ciemnieje, ładnie kryje? (wiem,że od tego jest podkład, ale uwielbiałam Manhattan Clearface także ze względu na krycie) w jaki kolor celować jeśli stosuję Revlon CS 150 oraz Max Factor FF nr 45? A może jakiś inny jest bardziej godny polecenia? (który nie jest Rimmelem Stay Matte )
|
|
|
|
#4800 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.