|
|
#31 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jak rozgryźć jego zachowanie?
Cytat:
Serio, jakbyś to Ty była na miejscu tego faceta to takie zwykłe pytanie o spotkanie odebrałabyś jako narzucanie się? Albo chcesz się spotkać albo nie chcesz, albo on chce albo nie chce - to trzeba jasno ustalić a nie rozkminiać co on sobie pomyśli. Jak nie wiesz a się obawiasz to zapytaj czy mu się narzucasz i czy on to tak widzi. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
Dziewczynie to jeszcze jakoś ujdzie ale facet to faktycznie chyba jakiś bezjajeczny. |
||
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytałabym się go po prostu o konkrety tego spotkania. Jeśli nadal by do sprawy podchodził jak pies do jeża to koniec tej historii. Można być i nieśmiałym, ale jeśli faktycznie tak mu się podobasz, no to heloł, na głowie powinien stanąć.
|
|
#33 |
|
lokalna gwiazda
|
[QUOTE=AlaZala;65641741]Jeśli Cię zaprosił, to znaczy, że on stawia.
Ale to nie znaczy, że musi sam wybrać czas i miejsce... Szybciej ustaliłabyś wszystkie szczegóły z nim, niż ciągniesz ten wątek... Bardzo to komplikujesz. On może też siedzi ja jakimś forum i dyskutuje, jak i gdzie Cię zaprosić i czy nie lepiej czekać na Twój ruch.[/QUOTE] "Podała dzień, ale bez godziny. Czekać na wiadomość, czy napisać?" |
|
|
|
|
#34 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
ot równouprawnienie Ja bym już nic nie pisała, bez przesady.
|
|
|
#35 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niezależnie od tego kto do kogo i co napisze to i tak nie wróżę tej parze świetlanej przyszłości skoro początek jest właśnie taki, że się jakoś umówić nie mogą. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Jeżeli Autorka ma wykonać kolejny ruch (chociaż uważam, że nie powinna, pan nie jest nastolatkiem), to niech wyśle mu swój numer telefonu (o ile on nie ma) i niech facet do niej zadzwoni. A nie jakieś mejlowanie, jakby się na spotkanie służbowe umawiali. Skracać dystans, a nie go podtrzymywać i wydłużać.
|
|
|
|
|
#37 |
|
on tired little feet
|
każdy ma wpływ na tę rzeczywistość i na to jak ona będzie wyglądać.
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
Autorko daj znać czy się umówiliście i jak przebiegło spotkanie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#39 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie, właśnie, tym bardziej, że ja mam dobre przeczucia |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam i na odpowiedź czekam już parę godzin
|
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
Mail to słaba forma kontaktu. Mam konto na gmailu i nie zawsze przychodza mi na telefon powiadomienia
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Po co pisałaś mu, że jesteście umówienie jak wcale nie byliście. Mogłaś od razu napisać/zapytać gdzie i o której konkretnie. Skoro jednak stało się jak się stało to napisz do niego czy niedzielne spotkanie nadal aktualne i gdzie i o której się widzicie. Nie ubędzie Ci godności i na pewno nie będzie to narzucanie się
Nie ma co rozkładać gówna na atomy i zawsze analizować żeby wszystko było po równo 'on napisał 3 smsy, a ja cztery to teraz on musi napisać dla równowagi'. Czy tylko mi idiotyczne wydaje się komunikowanie przez maila ? Z maila korzystam tylko w sprawach służbowych ewentualnie żeby zarejestrować się na jakiejś stronie itp. Nie wyobrażam sobie takiej formy kontaktu ze znajomymi.No ale tak czy inaczej życzę powodzenia i daj znać jak tam sytuacja się rozwinęła ![]() Cytat:
Ja jestem zwolenniczką jasnych i otwartych przekazów. Strasznie nie lubię niedomówień.
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
Zgadzam się. Nic nie dogadane i nieustalone. Mało ogarnięci jesteście
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
I jak tam autorko?
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Wypadła mu kolejna delegacja, tym razem na ponad tydzień, bardzo przepraszal. Z kolei za tydzien ja mam delegacje (on o tym nie wie).
Chyba po prostu nam nie po drodze
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
No wychodzi na to, że chyba jednak jakoś średnio wam zależy. Ja nie wyobrażam sobie takiego początku znajomości. Jak ludzie się sobie podobają, to jednak dążą do jakiegoś kontaktu, poznania tej drugiej osoby, a tutaj nie wygląda to najlepiej.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Tylko że u nas to nie wyglada jak u "normalnych" ludzi - mamy wyjazdowa prace, przez co ciężko utrzymać relacje z osoba, ktora nie ma podobbego stylu życia. Przez to czesto wczesniejsze zwiazki rozpadaly sie u mnie. Cos za coś.
W każdym razie napisał, że ma ogromna nadzieję, że mimo wszystko uda nam sie w końcu spotkać. Nic to, czekam na rozwój zdarzeń, bez pośpiechu i nakręcania sie
|
|
|
|
|
#52 |
|
lokalna gwiazda
|
Mój facet też często wyjeżdżał i tak jest do tej pory. Praktycznie nigdy nie spotykaliśmy się na regularnych randkach, tylko z doskoku. I jakoś w niczym to nam nie przeszkadzało. Zdarzało mu się w środku dnia, że dzwonił do mojej pracy, bym wyszła na moment, bo jest na miejscu i chce mnie zobaczyć. I spotykaliśmy się na marne 15 minut, ale jednak.
A było tez tak, że umawialiśmy się na 22:00. Albo braliśmy oboje dzień wolny, by pobyć ze sobą. |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
W sumie to 'podoba mi się' nie oznacza od razu 'zależy mi', ale trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Może mam inne doświadczenia, ale żeby "zależało", trzeba kogos poznać (chociażby sie z nim spotkać), a przed tym spotkaniem jest "podoba mi się / spotkam sie jak będę mieć czas ALE nie zmieniam wlasnych planów".
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
Nie rozumiem po co w ogóle zawracasz komuś głowę jak nie masz czasu na związki. Skoro poprzednie się rozpadły przez styl życia to dlaczego z tym miałoby być inaczej?
Facet jak widać jest w takiej samej sytuacji. Wy się po prostu nie spotkacie bo oboje nie macie czasu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

ot równouprawnienie 

? Z maila korzystam tylko w sprawach służbowych ewentualnie żeby zarejestrować się na jakiejś stronie itp. Nie wyobrażam sobie takiej formy kontaktu ze znajomymi.