Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-25, 10:49   #1231
Gosiurek
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty

Dobry!

Cytat:
Napisane przez ma_i Pokaż wiadomość
A propos specyfików na laktację. Na SR też położna mówiła że te wszystkie herbatki to sobie można popijać dla smaku 😉nie zaszkodzą, ale też nie pomogą. Najważniejsze to cały czas pić dużo wody i to co rzeczywiście pobudza laktację to słód jęczmienny - czyli ciemne piwo (oczywiście 0%) albo do kupienia w aptece.
Z tą wodą racja, ale z rozsądkiem. Tu fajna rzecz na ten temat
http://www.hafija.pl/2015/08/czy-pic...-laktacje.html

Cytat:
Napisane przez EmRzet Pokaż wiadomość
Cześć! Dziewczyny a jak podchodzicie do emolientów? Cały czas zastanawiam się jakie kosmetyki do pielęgnacji synka wybrać i mam mętlik w głowie. Czytałam świetne i beznadziejne opinie na ich temat
U mnie nie będzie żadnych emolient w celach profilaktycznych. Chyba że coś się okaże nie tak ze skórą. Na początek tylko żel BD

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
bardzo ładny i po co było tyle wybierać i się zastanawiać jak i tak kupiłaś coś innego
nasz też wreszcie dotarł, nie pisałam chyba mamy x-landera
a pokażesz?
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 10:51   #1232
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość

Przecież narzekałas ze masz tak mało a tak serio jedz, przejrzyj i wybierz same perełki dla młodej a resztę możesz oddać tej mamusi albo innej tak potrzebującej
No ciuchów to ja już mam az za dużo Bardzo mi się Wasz wózek podoba

Wstałam o 6. Zjadłam kanapke,ciastko i poszłam spać. Dopiero wstałam. Mamy dzisiaj iść do MC Donald's. chyba dzisiaj zrobie te placki bo aż mi się sniły

Cytat:
Dzień dobry
Tak, też słyszałam, że te uciskające pasy poporodowe to nie jest dobry pomysł...
A ja mam pas na liscie do szpitala
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 11:02   #1233
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tż będzie miał 5 minut do szpitala, ale godziny odwiedzin dopiero od 13, więc w razie awaryjnej sytuacji mogłoby się okazać że zostałam np. bez podpach
moj okolo 40 minut oczywiscie bedzie mogl kupic cos na miescie no ale kurde, nie po to przeszukiwalam allegry i geminy w poszukiwaniu najtanszych rzeczy zeby potem je kupowac za miliony monet w jakis smykach czy innych sklepach

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Zakładając optymistyczną wersje ze będzie się w stanie po wielogodzinnym porodzie sięgnąć pod to łóżko po suche bułki boszzz do końca życia tego nie zapomnę były tak blisko,a ja tak glodowalam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

teraz jak tylko przywioza Cie po porodzie na wlasciwa sale to popros siostre milosierdzia zeby wyjela ci z torby najpotzrebniejsze rzeczy i po klopocie

Cytat:
A propos specyfików na laktację. Na SR też położna mówiła że te wszystkie herbatki to sobie można popijać dla smaku 😉nie zaszkodzą, ale też nie pomogą. Najważniejsze to cały czas pić dużo wody i to co rzeczywiście pobudza laktację to słód jęczmienny - czyli ciemne piwo (oczywiście 0%) albo do kupienia w aptece.

czyli karmi?

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Teraz jestem na diecie ok 2 miesiecy i bylo calkiem fajnie, ale widze, ze cukry mi skacza coraz bardziej. W poniedzialek mam wizyte u diabetologa i jestem ciekawa czy nie przepisze mi insuliny 😔
az tak bardzo Ci skacza, zeby Cie na insuline przerzucic?
Dobrze, ze to juz koncowka...

jadziem do tesciow na obiad malz juz na mnie zly bo oni sie juz wyszykowali i czekaja na mnie, az mi pazurry wyschna
niech sie cieszy, ze mam juz mejkaps na fejsie i hery ogarniete

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 11:03   #1234
sosowhat
Wtajemniczenie

helo
to nie mój dzien... przypaliłam cebulę z przyprawami do sosu pomidorowego potem po zrobieniu nowego przesoliłam i mimo ze robilam jak zawsze to za wodnisty nie tykam się dzis w kuchni niczego

dzieć mi się tak rozpycha że chodzę co chwilę zgięta wygięta i ledwo człapię na siku
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 11:04   #1235
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość

A ja mam pas na liscie do szpitala
oooo! ale u Ciebie to wszystko na odwrot wiec w sumie nie ma sie co dziwic

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 11:13   #1236
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
oooo! ale u Ciebie to wszystko na odwrot wiec w sumie nie ma sie co dziwic
Dokładnie
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 11:17   #1237
MajWija
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj listę zrobię do szpitala i się z Wami nią podzielę

MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 11:26   #1238
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
Dobry!

Z tą wodą racja, ale z rozsądkiem. Tu fajna rzecz na ten temat
http://www.hafija.pl/2015/08/czy-pic...-laktacje.html

U mnie nie będzie żadnych emolient w celach profilaktycznych. Chyba że coś się okaże nie tak ze skórą. Na początek tylko żel BD

a pokażesz?
Nie no, nikt nie mówi o 5l wody dziennie! Nie popadajmy w skrajność 😉 chodzi o to żeby mieć tą butelkę wody pod ręką i często popijać po trochu, po prostu nie zapominać o piciu. Jak wleje się w siebie 2 szklanki wody duszkiem to bez sensu bo po 5 minutach i tak wszystko się wysika.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
moj okolo 40 minut oczywiscie bedzie mogl kupic cos na miescie no ale kurde, nie po to przeszukiwalam allegry i geminy w poszukiwaniu najtanszych rzeczy zeby potem je kupowac za miliony monet w jakis smykach czy innych sklepach

teraz jak tylko przywioza Cie po porodzie na wlasciwa sale to popros siostre milosierdzia zeby wyjela ci z torby najpotzrebniejsze rzeczy i po klopocie

czyli karmi?

jadziem do tesciow na obiad malz juz na mnie zly bo oni sie juz wyszykowali i czekaja na mnie, az mi pazurry wyschna
No dokładnie, nie po to poświęcam kupę czasu na analizy porównawcze i poszukiwania promo, żeby potem za byle pierdołę zapłacić 5x więcej.

Może być karmi najlepiej klasyczne. Nie wiem czy są jakieś inne bezalkoholowe ciemne. Jak coś to można kupić słód w aptece i sobie sporządzić napój. Ciekawe jak to smakuje 😉

ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 11:29   #1239
sosowhat
Wtajemniczenie

http://demotywatory.pl/4693371/Kiedy...st-zapracowana
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 11:41   #1240
KarolinaNL
Zadomowienie

Dzień dobry! Tz właśnie parzy kawkę 😊 wrócił do domu kolo drugiej z pizza turecką dla nas ale mały po zjedzeniu zadowolony się rozpychal

Cytat:
hejka!

Hmm,nie mialam tak nigdy. a ten mocz to z porannej probki? nie wiem czy dobrze to interpretuje ale moze to sygnal ze jest problem z cukrem wlasnie rano, nz czczo? tym bardziej, ze wynik po obciazeniu w sumie kwalifikuje cie do monitorowania cukrow jak dla mnie... ale spokojnie, moze to jednorazowa wpadka

przyjechala do Ciebie czy jak?
Nie, moja mama mieszka niecały km od nas tak naprawdę ona mnie ściągnęła do Holandii i dzięki niej poznałam tz taka miłość od pierwszego spojrzenia

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
Dwa dni mnie nie było to się trochę wytłumaczę

W temacie samochodu Panowie nie podjęli sie naprawy że za skomplikowana dla nich. Skasowali nas jedynie (albo aż bo też nie mało) za diagnozę komputerową. Niestety wyszło coś grubszego, dokładnie to wam nie napiszę bo sie nie znam, tylko załamana jestem że będzie trzeba kupę kasy wyłożyć. Coś tam przy wtryskach paliwowych
Z tą usterka możemy jeździć dzień, dwa , pięć i jeździmy bo bez samochodu ani rusz ale dłuzej raczej nie więc myślę że w nastepnym tyg jak już wszystko co ważniejsze załatwimy samochód idzie na warsztat.

Z bardziej miłych rzeczy, w piątek ja miałam wyjazdowe Teżet skończył malować pokój małej wczoraj skręcił łóżeczko (wreszcie dotarło ) i złożył mój fotel. Ogólnie pół dnia sprzątaliśmy ( a nic nie widać ) i sporo sprzątania przed nami. A drugie pół dnia pojechaliśmy zostawić ponad tysiaka w ikei boże ile my tam wydajemy pieniedzy większość tak na prawdę dla nas, do pokoju małej tylko kupiliśmy wczoraj żyrandol

Ale wszystko już nabiera kształtu , jest coraz ładniej i przyjemniej, jeszcze trochę sprzątania, drobne zakupy i będzie to miało ręce i nogi
My dzisiaj dalej malujemy te remonty, urzadzanie czasochlonna i brudna robota ale dla efektow koncowych warto z autem to czasem masakra, my nasze audi A6 musieliśmy sprzedać bo po wypadku (przejechaliśmy po rowerze) cale jak domek z kart zaczęło się sypać i naprawa przerosła wartość auta

Cytat:
Zazdroszczę

Uwielbiam jak tak domek nabiera kształtów wszelkie remonty itd, no uwielbiam po prostu nawet za cenę sprzątania

jak zwykle w niedziele moje dziecko było taaaak głodne nie da pospać.

Co do torby do szpitala, wczoraj mowie tz ze zaczęliśmy 8m i w pierwszej ciąży juz panikowal i kazał mi torbę pakować w razie czego. Na co mi wyskoczył z hasłem ze on w tel ma listę co musze mieć bo kolegę podpytal, jego żona miesiąc temu rodziła w tym szpitalu to ja nie wiem , a on już listę ma i mi nic nie powiedział

Moje dziecko o dziwo pospalo do 10 później wstał że stałym tekstem (mamo,mój brzuszek jest glodny) to zrobiłam mu ciepłe mleko i kanapki i on się zajął jedzeniem i zabawą a ja wróciłam do łóżka

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Czy Wasze dzieciątka potrafią mieć czkawke kilka razy dziennie?

Taak, moj ma 3-4 razy dziennie.

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

o matko! Mi się jedynie czasem zdarza zostawiać psa na klatce

KarolinaNL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 11:47   #1241
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Może być karmi najlepiej klasyczne. Nie wiem czy są jakieś inne bezalkoholowe ciemne. Jak coś to można kupić słód w aptece i sobie sporządzić napój. Ciekawe jak to smakuje ��
Karmi nie jest bezalkoholowe, tzn zalicza się do nich, ale nie ma 0% alkoholu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 12:06   #1242
KarolinaNL
Zadomowienie

Właśnie udało nam się wygrac aukcje na box do salonu o wartości 120e za 16e

Stary 2016-09-25, 12:10   #1243
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Karmi nie jest bezalkoholowe, tzn zalicza się do nich, ale nie ma 0% alkoholu
Zgadza się, na butelce jest chyba info że zawartość do 0,5% - nie pamiętam dokładnie. Znikoma ilość. Teoretycznie karmiąc piersią można czasem wypić lampkę wina, alkohol do 2 godzin zostanie wydalony z pokarmu. Oczywiście nie mam zamiaru pić alkoholu podczas kp ani nikogo do tego nie namawiam, ale lampka wina ma zdecydowanie więcej % niż karmi 😉

Stary 2016-09-25, 12:15   #1244
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadza się, na butelce jest chyba info że zawartość do 0,5% - nie pamiętam dokładnie. Znikoma ilość. Teoretycznie karmiąc piersią można czasem wypić lampkę wina, alkohol do 2 godzin zostanie wydalony z pokarmu. Oczywiście nie mam zamiaru pić alkoholu podczas kp ani nikogo do tego nie namawiam, ale lampka wina ma zdecydowanie więcej % niż karmi 😉

Wiem, wiem
Uściśliłam tylko, jeśli ktoś by o tym nie wiedział i kupił je nie chcąc z alkoholem.

W zimie nie potrafiłam odmówić sobie grzanego wina, ale odstępy w karmieniu/ściąganiu i tak miałam dłuższe niż 2 godziny.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 12:42   #1245
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc 😀 widze, ze smaki u Was sa 😀 ja to malo kiedy mam na cos ochote, ale wczoraj na obiad robilismy z Tztem tortille 😊 dobra byla...
I musze miec w domu mleko, bo gdy nie ma mleka to wpadam w panike. Codziennie min. 1 kubek kakao wypijam.
my kupujemy od razu caly karton bez laktozy, w domu musi byc zapas
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 12:43   #1246
Anettt87
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Hmm,nie mialam tak nigdy. a ten mocz to z porannej probki? nie wiem czy dobrze to interpretuje ale moze to sygnal ze jest problem z cukrem wlasnie rano, nz czczo? tym bardziej, ze wynik po obciazeniu w sumie kwalifikuje cie do monitorowania cukrow jak dla mnie... ale spokojnie, moze to jednorazowa wpadka
Tak, z porannej. Pstryczku , a czemu wyniki krzywej kwalifikują do monitorowania cukrów? Wszystko wyszło w normie chyba? Lekarz mi nic nie mówił, że mam na coś uważać

Cytat:
Ja bym poszla zrobic kolejne badanie moczu, jesli znowu wyjdzie cukier to pokazac to lekarzowi. Mozliwe, ze to jednorazowe, ale rownie dobrze moze rozwijac Ci sie cukrzyca ciazowa dopiero teraz. Im ciaza starsza tym jest wieksze zapotrzebowanie na insuline. Ja przy krzywej w 10 tyg. mialam bardzo dobre wyniki. W 25 tygodniu wyszla mi cukrzyca z krzywej. Teraz jestem na diecie ok 2 miesiecy i bylo calkiem fajnie, ale widze, ze cukry mi skacza coraz bardziej. W poniedzialek mam wizyte u diabetologa i jestem ciekawa czy nie przepisze mi insuliny 😔
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Powtorz badanie moczu. Mi wyszla ostatnio glukoza w moczu, gdzie krzywa cukrowa w 25 t byla idealna. Lekarz od razu zapytal, czy dzien wczesniej nie najadlam sie slodkiego i faktycznie tak bylo, gdyz wieczorem TZ przywiozl duzo rogalikow od ciotki i zjadlam ich sporoa ilosc. Powtorzylam badanie po kilku dniach i glukozy nie bylo, ale pojawily sie ketony.... no i tym razem wyszlo, ze zbyt dlugo nic nie jadlam i organizm zaczal dobierac sie do tluszczow. No i znow po kilku dniach potorzylam badanie. Wyszlo idealnie.
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny jutro lecę powtórzyć badanie, zastanawiam się, czy jeszcze glukozy na czczo sobie nie zrobić, jak myślicie?

Jestem niestety słodyczożercą i boję się, że mój organizm w końcu powiedział 'dość' ech.

Tęczowa, współczuję wydatków. Ciągle coś wpada nieraz, nie?
No i gratki za zakupy byle do przodu.
Anettt87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 13:58   #1247
mietowka25
Zakorzenienie

Trzymajcie kciuki za wizytę u gin i lekarza medycyny pracy jak się uda to wracam do pracy.
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 14:13   #1248
Kasmaris
Raczkowanie

[QUOTE=KarolinaNL;65688961]Dzień dobry! Tz właśnie parzy kawkę wrócił do domu kolo drugiej z pizza turecką dla nas ale mały po zjedzeniu zadowolony się rozpychal

Nie, moja mama mieszka niecały km od nas tak naprawdę ona mnie ściągnęła do Holandii i dzięki niej poznałam tz taka miłość od pierwszego spojrzenia

My dzisiaj dalej malujemy te remonty, urzadzanie czasochlonna i brudna robota ale dla efektow koncowych warto z autem to czasem masakra, my nasze audi A6 musieliśmy sprzedać bo po wypadku (przejechaliśmy po rowerze) cale jak domek z kart zaczęło się sypać i naprawa przerosła wartość auta

Moje dziecko o dziwo pospalo do 10 później wstał że stałym tekstem (mamo,mój brzuszek jest glodny) to zrobiłam mu ciepłe mleko i kanapki i on się zajął jedzeniem i zabawą a ja wróciłam do łóżka

Taak, moj ma 3-4 razy dziennie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"]

Moja tak samo, w dodatku czuje ta czkawkę bardzo nisko wiec jak każdy ruch sprawia mi ogromna przyjemność to akurat za czkwakami nie przepadam! Nie mówiąc juz jak w zeszłym tygodniu dostała czkawkę w baaardzo nieodpowiednim momencie

Kasmaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 14:16   #1249
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, nikt nie mówi o 5l wody dziennie! Nie popadajmy w skrajność 😉 chodzi o to żeby mieć tą butelkę wody pod ręką i często popijać po trochu, po prostu nie zapominać o piciu. Jak wleje się w siebie 2 szklanki wody duszkiem to bez sensu bo po 5 minutach i tak wszystko się wysika.

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

No dokładnie, nie po to poświęcam kupę czasu na analizy porównawcze i poszukiwania promo, żeby potem za byle pierdołę zapłacić 5x więcej.

Może być karmi najlepiej klasyczne. Nie wiem czy są jakieś inne bezalkoholowe ciemne. Jak coś to można kupić słód w aptece i sobie sporządzić napój. Ciekawe jak to smakuje 😉

Jak sobie przypomnę to uczucie przy karmieniu. Matko chyba przy kacu aż tak nie suszy jak przy karmieniu przy każdej kanapie, łóżku itd, zależy gdzie karmiłam, stały butelki z wodą
Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki za wizytę u gin i lekarza medycyny pracy jak się uda to wracam do pracy.
Szalona

Ledwo żyje... kupiliśmy kilka ubranek dla małego, głównie bodziaki i pajace bo to najbardziej potrzebne. No i huśtawke
Później pojechaliśmy na pizze, ale od rana jest mi tak nie dobrze...
Zaległam na kanapie a reszta pojechała do parku linowego korzystać z pogody

bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 14:23   #1250
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sobie przypomnę to uczucie przy karmieniu. Matko chyba przy kacu aż tak nie suszy jak przy karmieniu przy każdej kanapie, łóżku itd, zależy gdzie karmiłam, stały butelki z wodą

Szalona

Ledwo żyje... kupiliśmy kilka ubranek dla małego, głównie bodziaki i pajace bo to najbardziej potrzebne. No i huśtawke

Nie potrafię siedzieć w domu...
Wiadomo jak będzie Marta to co innego
Stary 2016-09-25, 14:27   #1251
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Nie potrafię siedzieć w domu...
Wiadomo jak będzie Marta to co innego
Wierzę ja przy tym "siedzeniu" na nic czasu nie mam , ciągle gdzieś latam, jeżdżę i wynajduje nowe zajęcia

Stary 2016-09-25, 14:37   #1252
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Serio? Chcesz jeszcze teraz wrócić do pracy? Szacun I kciuki w takim razie zaciśnięte
Stary 2016-09-25, 14:45   #1253
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Serio? Chcesz jeszcze teraz wrócić do pracy? Szacun I kciuki w takim razie zaciśnięte
Tak. Domyślam się że i tak będą mnie oszczędzać ale potrzebuje tego sama dla siebie.
Stary 2016-09-25, 15:08   #1254
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

Cytat:
Tak. Domyślam się że i tak będą mnie oszczędzać ale potrzebuje tego sama dla siebie.
ojj z jednej strony rozumiem z drugiej podziwiam. Do pozatku wrzesnia moglabym pracowac bo czulam sie rewelacyjnie, a ten miesiac juz mi daje w kosc...Na tym etapie nie dalabym rady.. dlugo chodzic nie moge, dlugo stac nie moge, siedziec dlugo tez ciezko, auta prowadzic na dluzsza mete tez nie daje rady. Teraz posprzatalam mieszkanie i poszlabym spac, ale czekam na gosci...

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 15:09   #1255
basiczek24
Wtajemniczenie

Mietowka, podziwiam. Mnie to się nie chce nigdzie ruszac teraz a co dopiero chodzic do pracy. Nawet jakby mnie oszczędzali nie wrocilabym teraz przed porodem.

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 15:12   #1256
KarolinaNL
Zadomowienie

Cytat:
szacunek za checi bo ja to juz nie mialabym sil pracowac

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:

Szalona

My wlasnie wrocilismy ze spaceru i zakupow na placki. Ze 4km zrobilismy, ale nogi mam teraz jak beczki
Stary 2016-09-25, 15:18   #1257
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
szacunek za checi bo ja to juz nie mialabym sil pracowac

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

My wlasnie wrocilismy ze spaceru i zakupow na placki. Ze 4km zrobilismy, ale nogi mam teraz jak beczki
wow! Ja nie dam rady więcej niż 1km :/ brzuch jak kamień, aż boli :/
Kurde wszystko zostało w bagażniku, a pooglądałabym sobie te nasze zakupy
Stary 2016-09-25, 16:38   #1258
KarolinaNL
Zadomowienie

Cytat:
wow! Ja nie dam rady więcej niż 1km :/ brzuch jak kamień, aż boli :/
Kurde wszystko zostało w bagażniku, a pooglądałabym sobie te nasze zakupy
Tez mi twardnial i musialam czesto sie zatrzymywac ale maly nas meczyl o spacer
Stary 2016-09-25, 16:40   #1259
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:

czyli karmi?

Mam nadzieje, ze uda sie uniknac, ale ostatnio mialam kilka przekroczen po 1 h rzedu 145-155. Choc jeden raz z wlasnej glupoty, bo nie moglam sie powstrzymac 😀
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 16:58   #1260
mietowka25
Zakorzenienie

Ej jak Tż mówi to ubierz coś moje to chyba powinnam zacząć się martwić?....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości