![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy ostatniego kwartału 2015 cz.II
Ale ciszaaaaaa
NOVAKIA człowiek z liściem spacerowo widzę ![]() U nas spacer coraz częściej wygląda tak... ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#872 |
Zakorzenienie
|
.
#873 |
Zakorzenienie
|
Haha Diablica moze on chce przodem siedziec😎
Zapodalam pierwszy raz kaszke holle, rzucal nią i generalnie wścieklizna😒
#874 |
Wtajemniczenie
|
ja zamowilam z musli i platkami kukurydzianymi i ciekawa jestem jaka bedzie reakcja 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#875 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz mamy z tapioką po raz pierwszy... ale ona gęstnieje ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
Nie posmakowało? A jaka kaszka z Holle? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie musli jakies owsiano kukurydziane pszenne z jalbkiem bananem chyba, w ogole to nie zagestnialo tylko plywalo w mleku wiec dodalam hippa kaszke. Moj wybredny tez nie jest, na sniadanie co zapodam nowosc to zje, owsiane je w calosci, generalnie wszystko co w składzie je
![]()
#877 |
Raczkowanie
|
Oj mi tez dziś mały się zaksztusil, kolo południa tata był z małym na podwórku i wracja i tata zadowolony mówi" nie powiem ci co mały zjadł" i się śmieje , po czym mówi ze orzecha włoskiego... ja nie załapałam, biorę małego na ręce a on w tym momencie zaczął mi się krztusić, na szczęście od razu odwróciłam go na dół i poklepałam po karku i było ok... w buźce schował mu się kawałek orzecha i przy podnoszeniu zaleciało mu, myślałam że wyjdę z siebie, dał mu orzecha do spróbowania... mały radzi sobie z miękkimi rzeczami ale z twardymi jeszcze nie
Catherine ja jak odciągałam w czasie gdy byłam w szpitalu to tez było tego koło 60 z obu piersi, wiec myśle ze dzieciaki jednak troszkę więcej wyciągają i laktator jest nie miarodajny... |
![]() ![]() |
![]() |
#878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do laktatora to kiedys odciagalam nawet 200 ml ale wiadomo jak laktacja sie unormuje to juz tyle nie idzie. ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
Catherine
![]() ![]() ![]() ![]() Ale fakt.... czupryna robi wszystko Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#880 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() CZEKO piąta ![]() DIABLICA moja już dawno takie akrobacje wyczyniała w wózku, w krzesełku do karmienia to samo. Ostatnio się uspokoiła tfu tfu ![]() My dziś pól dnia byłyśmy u dziadków, L. dziś pierwszy raz sama stanęła na srodku pokoju z piłką w rękach ![]() Była tym nie mniej zszokowana niż ja i zaraz kłapnęła na kuperek. Ale się cieszę ![]() UKRAJINKA co to za kropka ? ![]() Edytowane przez olilina Czas edycji: 2016-09-25 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Wtajemniczenie
|
diablica
najwyzsza pora na odwrocenue wozka :P olilina super gratki dla Malej ![]() ![]()
#882 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
Olilina chcialam zacytowac Novakia zeby zobaczyc fotke, ale ze mam nowy tel ktory jest trudniejszy w obsludze to cos mi nie wychodzilo i stwierdzilam ze przestaje sie produkowac i zostawilam sama kropke
![]()
#884 |
Zakorzenienie
|
6.45 pobudka, witamy
![]()
#885 |
Wtajemniczenie
|
Hello , no nie nadrobie Was, do tego cos mi tel szwankuje, pojawia mi sie czesto blad "kurza twarz"
Mial ktos kiedys cos takiego? Novakia... czytalam wczesniej ze Twoj maly je lyzeczka... no pieknie, jak tego dokonalas? moja to ją tylko gryzie Diablica, wozek przodem i pasy nie pomagaja? U nas pobodka o 5.45,.ale.chyba nie dospala bo teraz lecimy z drzemka |
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Konto usunięte
|
Woooow!
Mamy starszakow kiedy to się skończy? Będę Ci zwiewał z obsraną dupką, bo to najlepsza zabawa na świecie i nie dam Ci założyć nowego pampersa, bo mi lepiej bez 😂 mojw dziecko da sobie zdjąć pampa, ale założyć świeżego czy wytrzeć tyłek to masakra. Staram się go postawić przy czymś i żeby się bawił, ale wtedy w trybie ekspresowym wszystko ląduje na podłodze, żeby tylko trzeba było się schylić albo klapnąć na dupkę, najlepiej jeszcze brudną 😂 A nocka też o kant ![]() No i cyrki ostatnio przy jedzeniu. Zaczyna płakać, krztusić się przy płaczu, złości się, że nie ma jeszcze w paszczy, ale się drze, więc nie mam jak dać do dzioba. Je bez sliniaka, bo nie toleruje od jakiegoś czasu a po każdej łyżeczce poprawia jedzenie w buzi palcami i połowa wylatuje na body 😂 nie wiem o co biega. Wczoraj kończył kaszke u tz na rękach, bo w krzesełku się nie dało. A no i wczoraj w ogóle dzień z czapy - pierwsza drzemka standard ok. 9, pospał z 40 minut, na drugą uśpiłam ok. 12, żeby po 15 zmieściła się trzecia. To z tej drugiej obudził się 13.20 i nie spał już do wieczora. Nie pomógł nawet spacer i cyc w plenerze, jak tylko oparcie wózka szło na dół to był ryk nie z tej ziemi. Spać poszedł standardowo 18.55 już go nie było, więc 6.5godziny aktywności i to bez większego marudzenia 😨 czyżby się chciał przestawić na 1 drzemkę już? Edytowane przez d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f Czas edycji: 2016-09-26 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
Szwedka nie wiem jak to zrobilam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- U nas przebieranie to tez wyścig, na przewijaku staje i chwyta sie słupka co stoi obok wiec na stojaka jakos daje rade ale tylko polozyc i histeria
#888 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() u nas wreszcie niezla nocka. Mala nie plakala i dospala do 7.15 wiec odespalam ![]() gryzelda moze skok? Tez sie zastanawiam kiedy nasze Malychy beda umialy przespac noc bez wiekszych pobudek i beda zachowywac sie jak starszski ![]()
#889 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Moj juz druga noc spi bez pobudek, tzn budzi sie o tych porach co zawsze bo slysze jak sie wierci, cos mruczy pod nosem, cmoka smoka ale nie wola mnie, nie staje w łóżeczku tylko leży i za jakis czas znowu zasypia😝😍
#891 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Co do przewijania...u nas jeszcze przewijak w łazience na pralce jest....nogi zwisają ale to jedyne miejsce gdzie pampka mogę zmienić... każde inne to jest cyrk i ziewanie z golym tylkiem. GRYZELDA problemy to takie skokowe jak dla mnie. Może Twoje dziecko stwierdziło, że czas najwyższy by mama poznała ci to skok ![]() A tak na serio - to oby te bunty mu szybciutko przeszły. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#892 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;65711361]Oby było jak mówisz. Bo obawiam się, że mój gnom jak to na gnoma przystało, postanowił pokazać swoje prawdziwe oblicze 😂[/QUOTE]
Nie no co ty... masz kochanego gnoma ![]() Ma gorszy okres tylko ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Grześ ![]() Igor ![]() Maja ![]() Edytowane przez diablica80 Czas edycji: 2016-09-26 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;65711741]Nawet jak mu tak zostanie to kocham nad życie 💕[/QUOTE]
Otóż to ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#896 |
Raczkowanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;65710166]Woooow!
Mamy starszakow kiedy to się skończy? Będę Ci zwiewał z obsraną dupką, bo to najlepsza zabawa na świecie i nie dam Ci założyć nowego pampersa, bo mi lepiej bez 😂 mojw dziecko da sobie zdjąć pampa, ale założyć świeżego czy wytrzeć tyłek to masakra. Staram się go postawić przy czymś i żeby się bawił, ale wtedy w trybie ekspresowym wszystko ląduje na podłodze, żeby tylko trzeba było się schylić albo klapnąć na dupkę, najlepiej jeszcze brudną 😂 A nocka też o kant ![]() No i cyrki ostatnio przy jedzeniu. Zaczyna płakać, krztusić się przy płaczu, złości się, że nie ma jeszcze w paszczy, ale się drze, więc nie mam jak dać do dzioba. Je bez sliniaka, bo nie toleruje od jakiegoś czasu a po każdej łyżeczce poprawia jedzenie w buzi palcami i połowa wylatuje na body 😂 nie wiem o co biega. Wczoraj kończył kaszke u tz na rękach, bo w krzesełku się nie dało. A no i wczoraj w ogóle dzień z czapy - pierwsza drzemka standard ok. 9, pospał z 40 minut, na drugą uśpiłam ok. 12, żeby po 15 zmieściła się trzecia. To z tej drugiej obudził się 13.20 i nie spał już do wieczora. Nie pomógł nawet spacer i cyc w plenerze, jak tylko oparcie wózka szło na dół to był ryk nie z tej ziemi. Spać poszedł standardowo 18.55 już go nie było, więc 6.5godziny aktywności i to bez większego marudzenia 😨 czyżby się chciał przestawić na 1 drzemkę już?[/QUOTE] Ha ha jakbym czytała o moim malym ![]() ![]() ![]() ![]() A za chwilę dojda jeszcze bunty 2,3 itd. latka także ten ![]() ![]() My dzis znowu mnostwo pobudek w nocy chyba to nie zeby tylko jakis skok do tego sie naklada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Mamy starszakow kiedy to się skończy? Będę Ci zwiewał z obsraną dupką, bo to najlepsza zabawa na świecie i nie dam Ci założyć nowego pampersa, bo mi lepiej bez 😂 mojw dziecko da sobie zdjąć pampa, ale założyć świeżego czy wytrzeć tyłek to masakra. Staram się go postawić przy czymś i żeby się bawił, ale wtedy w trybie ekspresowym wszystko ląduje na podłodze, żeby tylko trzeba było się schylić albo klapnąć na dupkę, najlepiej jeszcze brudną 😂 A nocka też o kant ![]() No i cyrki ostatnio przy jedzeniu. Zaczyna płakać, krztusić się przy płaczu, złości się, że nie ma jeszcze w paszczy, ale się drze, więc nie mam jak dać do dzioba. Je bez sliniaka, bo nie toleruje od jakiegoś czasu a po każdej łyżeczce poprawia jedzenie w buzi palcami i połowa wylatuje na body 😂 nie wiem o co biega. Wczoraj kończył kaszke u tz na rękach, bo w krzesełku się nie dało. A no i wczoraj w ogóle dzień z czapy - pierwsza drzemka standard ok. 9, pospał z 40 minut, na drugą uśpiłam ok. 12, żeby po 15 zmieściła się trzecia. To z tej drugiej obudził się 13.20 i nie spał już do wieczora. Nie pomógł nawet spacer i cyc w plenerze, jak tylko oparcie wózka szło na dół to był ryk nie z tej ziemi. Spać poszedł standardowo 18.55 już go nie było, więc 6.5godziny aktywności i to bez większego marudzenia 😨 czyżby się chciał przestawić na 1 drzemkę już?[/QUOTE] Lo matko hardcore z pieluszka. Moja tez chce zwiewac bo jak sie zrobila za duza na przewijak przewijalam na lozku i spieprzala zawsze, to wrocilam do przewijaka i klade go na lozko, te boczki jakos ja hamuja i zawsze cos do lapki daje do zabawy ale codziennie musi byc cos innego bo sie szybko nudzi. MoZe kupy przebieraj pod prysznicem? Nie bedzie sajgonu. Jedzenie bez sliniaka mamy od dawna bo po co sliniak i tak go zerwe ![]() Oby byk skok, trzymaj sie dzielnie ![]() ![]()
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
Mamy starszakow kiedy to się skończy? Będę Ci zwiewał z obsraną dupką, bo to najlepsza zabawa na świecie i nie dam Ci założyć nowego pampersa, bo mi lepiej bez 😂 mojw dziecko da sobie zdjąć pampa, ale założyć świeżego czy wytrzeć tyłek to masakra. Staram się go postawić przy czymś i żeby się bawił, ale wtedy w trybie ekspresowym wszystko ląduje na podłodze, żeby tylko trzeba było się schylić albo klapnąć na dupkę, najlepiej jeszcze brudną 😂 A nocka też o kant ![]() No i cyrki ostatnio przy jedzeniu. Zaczyna płakać, krztusić się przy płaczu, złości się, że nie ma jeszcze w paszczy, ale się drze, więc nie mam jak dać do dzioba. Je bez sliniaka, bo nie toleruje od jakiegoś czasu a po każdej łyżeczce poprawia jedzenie w buzi palcami i połowa wylatuje na body 😂 nie wiem o co biega. Wczoraj kończył kaszke u tz na rękach, bo w krzesełku się nie dało. A no i wczoraj w ogóle dzień z czapy - pierwsza drzemka standard ok. 9, pospał z 40 minut, na drugą uśpiłam ok. 12, żeby po 15 zmieściła się trzecia. To z tej drugiej obudził się 13.20 i nie spał już do wieczora. Nie pomógł nawet spacer i cyc w plenerze, jak tylko oparcie wózka szło na dół to był ryk nie z tej ziemi. Spać poszedł standardowo 18.55 już go nie było, więc 6.5godziny aktywności i to bez większego marudzenia 😨 czyżby się chciał przestawić na 1 drzemkę już?[/QUOTE] Ojej, jakie mi to znajome! ![]() Dziś jakiś dziwny dzień u nas, noc niby przespała, popłakiwała czasem ale spała do 5, o 5 dałam jej cyca, ale niedługo jadła, więc dałam jej jeszcze pić i pospała do 6. A o 8 mi usnęła ![]() Bo u nas remont korytarza i nie mamy ogrzewania, więc zimno masakrycznie. Dogrzewamy co prawda olejniakiem, ale co to tyle.. I zanosi się, że jeszcze przez 3-4 dni nie będzie ogrzewania, bo mają wymieniać rurki i podciągać na poddasze..
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
Hej a u nas dwie ostatnie noce były dziwne, młoda budziła się o 4 i nie mogła przez 1.5-2 godziny usnąć... Wstaje, kręci się, przekręca z boku na bok, ewidentnie nie może zasnąć. A jak juz zasnie to odsypia do 10.
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#900 |
Rozeznanie
|
Hej i ja sie witam po weekendzie
![]() W nocy poplakuje przez sen,juz bylo jedno karmienie teraz budzi sie ok polnocy i nie zaśnie bez jedzonka:-( Dziewczyny ja slyszalam ze nie powinno sie za wczesnie prowadzic maluchy za raczki,np mojej znajomej synek ma rok i 2msc i jeszcze nie chodzi i wybrali sie prywatnie na rehabilitacje to pani stwierdzila ze to przez za wczesne prowadzanie za raczki=-O i tak byli bo babcia go tak prowadzala,teraz musza z nim cwiczyc na pilce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.