Kieleckie Panny Młode - Część XIV - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-09-15, 22:04   #781
ninus112
Raczkowanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - Część XIV

Cytat:
Napisane przez niewa Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny ;-)
Jeszcze tylko sesja zdjęciowa i sukienkę sprzedaje

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Jeszcze dopisze co bym zmieniła na weselu:
- sukienkę ślubną na znacznie wygodniejsza. Nie wiem czy to jest wina krawcowej czy modelu sukienek Princessa bo w niej na pewno nie mogłam ani jeść ani Wygodnie się czuć.
- nie wybrałabym do kościoła długiego welonu który strasznie ciągną moje włosy i ciągle miałam wrażenie że wypada mi z głowy. Dodatkowo przy życzeniach welon strasznie ściągnęli mi goście przez co kilka razy mi wypadł a fryzura bardzo oklapła.
- O 21 fryzura mi opadła a raczej się rozwaliła. Bardzo dobrym pomysłem byłoby mieć dodatkowe wsuwki których nie miałam i podpiąć zniszczonego koka.
- Pamiętajcie dziewczyny żeby w kościele koniecznie trzymać całą mszę wiązankę ślubną bo ja mam zapomniałam o tym i potem strasznie żałowałam. dopiero pod koniec mszy złapałam wiązankę bo mama zaczęła mi pokazywać ją.
- podziękowania rodziców robiliśmy w domu a nie na sali weselnej nie chcieliśmy stresować ani rodziców ani siebie
- żałuję że wcześniej nie trafiłam do dobrej fryzjerki bo generalnie na fryzjerów Straciłam bardzo dużo pieniędzy i nerwów.
- na wesele nie zakładałam rajstop i było to świetne rozwiązanie Tym bardziej że bez rajstop buty są znacznie stabilniejszy gdyż stopa się nie ślizga.
- nie mieliśmy żadnych naklejek na alkohol co uważam był bardzo dobry pomysł i nawet nikt nie zwrócił na to uwagę

A z wiązanka jaki problem miałaś ?? Bo nie zrozumialam
ninus112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-15, 22:17   #782
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Cytat:
Napisane przez Paulina1112T Pokaż wiadomość
Niewa a z ciekawości zapytam ile płaciłaś za ten zespół? Zastanawiałam się nad nimi, ale w końcu wybrałam inny.
Szkoda że się na to zespół nie zdecydowaliście bo do 2019 roku mają zabite terminy zapłaciliśmy 5000 zł wraz z poprawinami
Po weselu wszyscy goście powiedzieli mi że jeszcze nigdy tak się nie wybawili i wytańczyli jak wcześniej.
Zespół ten ma świetną renomę w województwie świętokrzyskim

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ninus112 Pokaż wiadomość
A z wiązanka jaki problem miałaś ?? Bo nie zrozumialam
Z wiązanką nie miałam żadnego problemu ale po prostu zapomniałam ją trzymać w kościele A szkoda bo taka piękna była

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Miałaś wiązaną czy zasuwaną sukienkę? Szczerze, to powinnaś się w niej wygodnie czuć (wiadomo, że fiszbiny trzymają prosto, ale nie mogą Ci się nigdzie wbijać). Gorset nie może być za mały…
Co do welonu, to zgadzam się, goście strasznie przy przytulaniu go ciągną… Mi świadkowa już trochę obniżyła koka, bo bardzo porządnie chciała zamocować welon…
Wsuwki rzecz konieczna, ja na szczęście nie potrzebowałam, ale mogą się przydać do wszystkiego. I koniecznie agrafki, żeby podpiąć coś w sukni
Dobrze, że ja swoją wiązankę cały czas trzymałam. Tak mocno, jakby mi ją miał ktoś zabrać
My na wódce też nic nie mieliśmy. Miałam zrobić jakieś zawieszki, ale zapomniałam I w sumie dobrze, bo do niczego to niepotrzebne
Miałam właśnie zasuwaną sukienkę.
Gorset mi się niemiłosiernie wbija do ciała a koronka strasznie drapała.
Wiem napewno że coś było nie tak z tą sukienką bo oddychać nie mogłam i się źle czułam.

niewa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-15, 22:24   #783
antena22
Zadomowienie

Niewa super ze jestes zadowolona.Mam nadzieje ze uda Ci sis sprzedac suknie,bo moja niestety powedrowala na strych.
Stary 2016-09-16, 07:47   #784
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Ja tez mialam zasuwana sukienke i mialam problem z fiszbina bo mi sie gdzies wbijaly i mi pokaleczyly plecy potem mialam duzy strupek 😕
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-16, 08:01   #785
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Niewa super ze jestes zadowolona.Mam nadzieje ze uda Ci sis sprzedac suknie,bo moja niestety powedrowala na strych.
Ja też mam taką nadzieję że sprzedam ale wątpię bo teraz naprawdę można tanio kupić czy uszyć

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
Ja tez mialam zasuwana sukienke i mialam problem z fiszbina bo mi sie gdzies wbijaly i mi pokaleczyly plecy potem mialam duzy strupek 😕
Masakra widzę z tymi sukienkami. Gdybym wiedziała że tak jest to bym na pewno wzięła inną sukienkę albo zmieniła krawcową

Stary 2016-09-16, 11:08   #786
majowa_burza
Raczkowanie

Cytat:
Ja też mam taką nadzieję że sprzedam ale wątpię bo teraz naprawdę można tanio kupić czy uszyć

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Masakra widzę z tymi sukienkami. Gdybym wiedziała że tak jest to bym na pewno wzięła inną sukienkę albo zmieniła krawcową

Moja też była na suwak i była super, a nafaszerowana była fiszbinami, trzymała się dobrze i nie odczuwałam dyskomfortu Ale mnie się wiązania gorsetowe nie podobają, więc to zupełnie odpadało. W kwestii sprzedaży sukienek, są grupy na facebooku, gdzie możecie próbować. Tyle tylko, że trzeba liczyć się z bardzo obniżoną ceną.
majowa_burza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-16, 22:34   #787
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majowa_burza Pokaż wiadomość
Moja też była na suwak i była super, a nafaszerowana była fiszbinami, trzymała się dobrze i nie odczuwałam dyskomfortu Ale mnie się wiązania gorsetowe nie podobają, więc to zupełnie odpadało. W kwestii sprzedaży sukienek, są grupy na facebooku, gdzie możecie próbować. Tyle tylko, że trzeba liczyć się z bardzo obniżoną ceną.
Nie dość ze z bardzo obniżona, to jeszcze znajda sie takie co to napiszą ze "za droga"
Ja tez nie lubie wiązania... Az mi sie cos robi jak sobie pomyśle ze miałabym je miec w sukni
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-17, 10:05   #788
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Kasia trzymam mocno kciuki!!! Powodzenia ❤
Stary 2016-09-17, 18:10   #789
aga_fe
Raczkowanie

Tez mam sukienkę od Anety Parandyk ale jest tak wygodna ze żałuję że juz nie będzie więcej okazji jej założyć. Tyle że moja była bardzo prosta a projekt opierał się przede wszystkim na wygodzie i swobodzie ruchów. Była wiązana ale ja akurat Lubie
Co do zawieszek na alkohol to tez nic nie mieliśmy. Nie podobają mi się te wierszyki kokardki itp.
aga_fe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-17, 18:59   #790
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Ja też miałam od Anety Parandyk ale mialam już trochę bardziej skomplikowaną bo princessę. Być może każda princessa jest taka mega ciasna i niewygodna a ja niesłusznie jestem zła na krawcowa. Może sens w tym że czym więcej udziwnień, koronek, tiulow tym bardziej sukienka niewygodna?

Szkoda że wcześniej nie przemyślałam sobie sprawę sukienki bo wybrała bym w stylu greckim na 100 %.

Co do stresujących się 1 tańcem to ja razem z moim mężem nie ćwiczyliśmy ani razu. Mało tego do końca nie widzieliśmy którą piosenkę wybrać.
Wiedzieliśmy że czym bardziej będziemy się uczyć i trenować tym bardziej na sali nie będzie nam to wychodziło, a tancerze z nas kiepscy.
Wybraliśmy w końcu piosenkę Anny Jantar Przetańczyć z tobą chcę całą noc i o dziwo wyszło fantastycznie, bo nie liczy się technika a miłość między dwojgiem ludzi.

Edytowane przez niewa
Czas edycji: 2016-09-17 o 19:04
Stary 2016-09-18, 15:56   #791
Paulina1112T
Raczkowanie

[QUOTE=niewa;65340931]Szkoda że się na to zespół nie zdecydowaliście bo do 2019 roku mają zabite terminy zapłaciliśmy 5000 zł wraz z poprawinami

Cena ładna, myślałam, że drożej wołają. Ale nie ma co przeżywać, bo ja termin ustalałam pod fotografów, więc może już nie mieli nawet tego terminu wolnego
Paulina1112T jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-18, 22:10   #792
dzastina159
Raczkowanie

Hej. Powiedzcie mi czy gdzieś w ck mozna obejrzeć ładne i tanie zaproszenia ślubne? Chciałabym ich dotknąć, dokładnie obejrzeć. i z jakich stron w necie zamawiałyście? Żeby były dobrej jakości i w przystepnych cenach, do 2 zł/szt.

Przyszła matka, żona, a może kiedyś kochanka??
dzastina159 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-18, 22:59   #793
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

[QUOTE=Paulina1112T;654244 51]
Cytat:
Szkoda że się na to zespół nie zdecydowaliście bo do 2019 roku mają zabite terminy zapłaciliśmy 5000 zł wraz z poprawinami

Cena ładna, myślałam, że drożej wołają. Ale nie ma co przeżywać, bo ja termin ustalałam pod fotografów, więc może już nie mieli nawet tego terminu wolnego
Warto się zawsze zapytać ;-)

Stary 2016-09-19, 13:49   #794
very niceee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majowa_burza Pokaż wiadomość
Też miałam delikatną księżniczkę na suwak i nic mnie nie uwierało ani nie obtarło.
Jestem trochę podłamana naszym plenerem ślubnym. Byliśmy w sobotę w Tatrach słowackich, ale pogoda była okropna. Część ujęć będzie w deszczu i z bardzo zachmurzonym niebem. Ujęć filmowych będzie malutko, bo strasznie lało. Niestety nie mieliśmy możliwości przesunięcia pleneru na inny termin, bo jutro wyjeżdżamy i trzeba było go zrobić. Teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam, bo mogłam jednak poczekać na dobrą pogodę i zrobić ten plener np. na wiosnę.
Ex Au pair De
very niceee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-19, 15:55   #795
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez very niceee Pokaż wiadomość
Też miałam delikatną księżniczkę na suwak i nic mnie nie uwierało ani nie obtarło.
Jestem trochę podłamana naszym plenerem ślubnym. Byliśmy w sobotę w Tatrach słowackich, ale pogoda była okropna. Część ujęć będzie w deszczu i z bardzo zachmurzonym niebem. Ujęć filmowych będzie malutko, bo strasznie lało. Niestety nie mieliśmy możliwości przesunięcia pleneru na inny termin, bo jutro wyjeżdżamy i trzeba było go zrobić. Teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam, bo mogłam jednak poczekać na dobrą pogodę i zrobić ten plener np. na wiosnę.
A ja uważam, że jak fotograf jest dobry, to w taką pogodę jaka miałaś będziesz mieć ładniejsze zdjęcia niż gdyby było gorąco. A jeżeli coś Ci nie będzie pasować, to zawsze możecie wykupić sesję plenerową i zrobić ją na wiosnę Ja nie zdążyłam zrobić sesji w ogóle i da się z tym żyć
Stary 2016-09-19, 16:45   #796
aga_fe
Raczkowanie

Dokładnie dobry fotograf poradzi sobie w każdych warunkach. Ostatnio widziałam zdjęcia z okolic Pałacu Biskupów w Kielcach - piękne i zupełnie inne niż wszystkie z tego miejsca.
aga_fe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-19, 17:52   #797
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Nadszedł czas i na moją ''recenzje'' TEGO DNIA

Sukienka: Szyta przez krawcowa Annę z ul. Kościuszki Baaaardzo polecam, Pan słuchała moich zachcianek, nie narzucała, umiała doradzić. Suknia wyszła piękna i wygodna (poza jedną fiszbiną która mnie trochę podrapała pod koniec wesela, no ale nie ma rzeczy idealnych:P )
Makijaż: 4 make-up. Próbny jak i ślubny wyszedł świetnie, chociaż były to 2 różne makijaże, ale to już moje widzi mi sie co do trwałości to myślę, że ok, chociaż w strefie T mi sie ścierał, ale mi sie w tym miejscu bardzo przetłuszcza skóra. Dostałam rady jakie kosmetyki kupić na poprawki, jak sie przygotować przed makijażem... także polecam
Fryzura: Moja koleżanka Marta same pamiętacie jakie miałam zawirowania z fryzurą i to ona właśnie mnie uratowała
Garnitur: sklep Para Młoda w Jędrzejowie. Dość duży wybór różnych garniturów, Pani fajnie doradza, garnitur wygodny, przewiewny i niedrogi.
Obrączki: Topaz ul. Duża. Klasyczne obrączki w połowie ze swojego złota. Pan potrafi doradzić, jest cierpliwy i miły ceny spoko
Biżuteria: Aliexpresowa. Chociaż nie była srebrna, nie uczuliła mnie. Ładna, na wzór Novi Blanki.
Buty: Zwykłe pudrowo różowe szpilki z plant
Zaproszenia: allegro ( emilus999) kontakt był bardzo dobry, zaproszenia tanie ale śliczne i dobrze wykonane.
Ankieta weselna: Jurajskie wesele z fb. Dziewczyny robią cuda. w całości zrealizowały mój projekt i jestem zadowolona. Fajna pamiątka będzie Tylko polecam nie brać, aż tak dużo stron. My na 150 gości wzięliśmy 80 ankiet i to zdecydowanie za dużo.
Literki drewniane na stół eLeMelek na fb. Starannie wykonane, dużo czcionek do wyboru, nie drogie i dobry kontakt z panem Teraz służą jako dekoracja w pokoju
Kwiaty: bukiet, bransoletki, butonierki, kwiaty we włosy, strojenie kościoła : Kwiaciarnia Awangarda w Morawicy. Baaaardzo polecam. Pani Aneta jest bardzo ciepłą i miłą osobą, fajnie doradza, doradza tańsze ''zamienniki'' kwiatów przy zachowanej kolorystyce. Wszystko wyszło przepięknie. Cenowo bardzo fajnie
Sala: OSP Wola Morawicka. Fajna alternatywa jeśli ktoś chce wesele ze swoimi kucharkami. Sala ładna, zadbana, co 2 lata remontowana, właścicielka miła, ugodowa. Sala dobrze wyposażona w kuchnie, chłodnie, sprzęty. Osobna sala do jedzenia i tańczenia.
Kucharki: Pani Niebudek z Kielc. Jedzenie przepyszne, wszystkiego dużo, ładnie udekorowane, pani dała kompletne listy zakupów, polecała gdzie co najlepiej kupować. jedyne do czego mam zastrzeżenia, to że mają za mało kelnerów w tym jeden jest dość chamski.
Dekoracja sali: Pani Basia Rajkiewicz Les. Fajna miła babeczka, nie narzuca dekoracji. Zrobiła wszystko tak jak chciałam i zachwycała sie moim pomysłem wrzosów na stołach, które swoją drogą zrobiły furorę
Śpiew w kościele: Koleżanka Sylwia ode mnie z miejscowości. Zrobiła niesamowity klimat i nadała charakteru tej uroczystości. Bardzo się ciesze, że ją wzięliśmy, bo nasz organista nie potrafi śpiewać i do tego jest chamem. Wczoraj byliśmy mu zapłacić to otwarł przy nas kopertę i powiedział, że za mało...!!!
Fotograf i kamerzysta: Artur Kawiorski. Fajny, miły chłopak, polecony przez mahoniową. Nie widziałam jeszcze zdjęć, ale byliśmy z nim już na 3 weselach ( w tym nasze) i nawiązaliśmy fajny kontakt. Jesteśmy jeszcze przed sesją. Jak dostane wszystkie zdj. to coś wrzucę i ocenie ostatecznie
Zespół: Quatro z Lublina. Nie żałujemy, że wzięliśmy ich z tak daleka. Spisali się na medal, goście się świetnie bawili do rana, parkiet ciągle był pełny
Tort: Cukiernia Braci Janusz, smak banan-wiśnia. Prze pyszny, goście bardzo chwalili, cieszyłam się, że zamówiłam troszkę więcej, bo potem w domu mogłam jeszcze sobie zjeść :P Zdobiony żywymi kwiatami. Po prostu piękny
Samochód i autokar: Waldemar Grudzień MegaTrans. Jechaliśmy czarnym Chryslerem 300c, sami dekorowaliśmy. Autokar czysty, usługa bez problemów i cena rozsądna

Ogólnie ten dzień był najpiękniejszy w naszym życiu, ale niestety wszystko bardzo szybko zleciało.Lata przygotowań, pare godzin stresu i po wszystkim, ale warto było!!! Pamiętam jak dołączyłam tu 2.5 roku przed ślubem, a już jestem ponad 2 tygodnie po Dzięki Wam wiedziałam jak i za co sie zabrać, gdzie czego szukać Nie wiem co bym bez Was zrobiła. Dziękuje Wam ślicznie i teraz ja służę radą i pomocą
Póki co nie mamy czasu na plener, nie możemy sie zgrać z fotografem. Za parę dni wyjeżdżamy na upragniony odpoczynek i może potem sie uda. Jak tylko będę miała jakieś zdjęcia to coś wrzucę.
Było parę rzeczy o których zapomniałam np. podwiązka, którą zgubiłam kilka dni przed ślubem ( a miałam 2 szt.:P), pudełko na koperty zostało w samochodzie, ankieta weselna została puszczona w obieg w połowie wesela, ale goście nadrobili na poprawinach.
Nie ma się co przejmować szczegółami. Wesele bez nich się odbędzie i nikt nie zauważy ich braku
W kościele podczas przysięgi odpłynęłam, wyłączyłam się całkowicie i nie słyszałam wgl co ksiądz do mnie mówi W rezultacie powiedziałam do mojego M :.... biorę Cię za żżż..męża :P Myślałam, że goście nie zauważą, ale niestety... żartowali z tego na weselu było śmiesznie Teraz już jestem szczęśliwą żonką

Edytowane przez ZakochanaZabka
Czas edycji: 2016-09-19 o 17:58
Stary 2016-09-19, 18:51   #798
antena22
Zadomowienie

Zabko super opis
Very nice nam fotograf mowil ze wbrew pozorom lepsze zdjecia wychodza jak nie ma slonca i jest wrecz pochmurno.My mielismy plener w mega upal,bo pozniej nie dalibysmy rady.jestesmy zadowoleni ze zdjec bo najpierw pojechalismy na Karczowke a tam bylo sporo cienia a jak slonce zaszlo ruszylismy dalej
Stary 2016-09-19, 19:22   #799
niewa
Rozeznanie

GG do niewa

Witamy w gronie żon Żabko ;-)

Stary 2016-09-19, 20:16   #800
very niceee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Zabko super opis
Very nice nam fotograf mowil ze wbrew pozorom lepsze zdjecia wychodza jak nie ma slonca i jest wrecz pochmurno.My mielismy plener w mega upal,bo pozniej nie dalibysmy rady.jestesmy zadowoleni ze zdjec bo najpierw pojechalismy na Karczowke a tam bylo sporo cienia a jak slonce zaszlo ruszylismy dalej
Oby tak było w naszym przypadku. Niestety ujęć filmowych z pleneru będzie malutko, a na nich bardzo mi zależało. Nie było jak kręcić w tak straszny deszcz. Może z godzinę trwał cały plener, a początkowo miał być na niego przeznaczony cały dzień. No, i chcieliśmy jeszcze taki krótki filmik w zwykłych ubraniach nakręcić, ale też nie dało rady. Tak, w ogóle to cud, że cokolwiek udało się nam zrobić.

Chciałam na filmie mieć takie pomieszanie pleneru z dniem ślubu, coś jak tutaj:

http://www.fotourbanek.pl/index.php/...s/date/2014/11

To filmik od mojego fotografa i kamerzysty, więc gdyby był pogodny dzień wyszłoby tak samo pięknie. Ufam jego umiejętnościom, ale boję się, że za mało tych ujęć i za mało zdjęć zostało zrobione przez pogodę.
Ex Au pair De
very niceee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-19, 21:54   #801
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Nadszedł czas i na moją ''recenzje'' TEGO DNIA

Ogólnie ten dzień był najpiękniejszy w naszym życiu, ale niestety wszystko bardzo szybko zleciało.Lata przygotowań, pare godzin stresu i po wszystkim, ale warto było!!! Pamiętam jak dołączyłam tu 2.5 roku przed ślubem, a już jestem ponad 2 tygodnie po Dzięki Wam wiedziałam jak i za co sie zabrać, gdzie czego szukać Nie wiem co bym bez Was zrobiła. Dziękuje Wam ślicznie i teraz ja służę radą i pomocą
Póki co nie mamy czasu na plener, nie możemy sie zgrać z fotografem. Za parę dni wyjeżdżamy na upragniony odpoczynek i może potem sie uda. Jak tylko będę miała jakieś zdjęcia to coś wrzucę.
Było parę rzeczy o których zapomniałam np. podwiązka, którą zgubiłam kilka dni przed ślubem ( a miałam 2 szt.:P), pudełko na koperty zostało w samochodzie, ankieta weselna została puszczona w obieg w połowie wesela, ale goście nadrobili na poprawinach.
Nie ma się co przejmować szczegółami. Wesele bez nich się odbędzie i nikt nie zauważy ich braku
W kościele podczas przysięgi odpłynęłam, wyłączyłam się całkowicie i nie słyszałam wgl co ksiądz do mnie mówi W rezultacie powiedziałam do mojego M :.... biorę Cię za żżż..męża :P Myślałam, że goście nie zauważą, ale niestety... żartowali z tego na weselu było śmiesznie Teraz już jestem szczęśliwą żonką
Trochę ucięłam Organista świetny
Jak przeczytałam, że dołączyłaś 2,5 roku przed ślubem, to zdałam sobie sprawę jak ten czas szybko leci…
Opis super, gratuluję raz jeszcze

Cytat:
Napisane przez very niceee Pokaż wiadomość
Oby tak było w naszym przypadku. Niestety ujęć filmowych z pleneru będzie malutko, a na nich bardzo mi zależało. Nie było jak kręcić w tak straszny deszcz. Może z godzinę trwał cały plener, a początkowo miał być na niego przeznaczony cały dzień. No, i chcieliśmy jeszcze taki krótki filmik w zwykłych ubraniach nakręcić, ale też nie dało rady. Tak, w ogóle to cud, że cokolwiek udało się nam zrobić.

Chciałam na filmie mieć takie pomieszanie pleneru z dniem ślubu, coś jak tutaj:

http://www.fotourbanek.pl/index.php/...s/date/2014/11

To filmik od mojego fotografa i kamerzysty, więc gdyby był pogodny dzień wyszłoby tak samo pięknie. Ufam jego umiejętnościom, ale boję się, że za mało tych ujęć i za mało zdjęć zostało zrobione przez pogodę.
Teraz Ci powiem, że jak kamerzysta dobry to i z tym sobie poradzi Nie martw się na zapas, dopóki nie zobaczysz efektu końcowego i nie nakręcaj się że będzie źle. Pogody nie da się przewidzieć, zwłaszcza w górach.
Stary 2016-09-20, 12:19   #802
ninus112
Raczkowanie

A ja modlę sie o super pogodę na 1.10 , stres sie zaczyna, dzisiaj fryzura próbna u Pani Anity

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-09-20, 15:30   #803
Paulina1112T
Raczkowanie

Cytat:
A ja modlę sie o super pogodę na 1.10 , stres sie zaczyna, dzisiaj fryzura próbna u Pani Anity

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Pochwal się zdj z próbnej

Świetna relacja Żabko Gratuluje i fajnie, że wszystko się udało
Stary 2016-09-20, 18:14   #804
ninus112
Raczkowanie

Dziewczyny byłam na fryzurze próbnej u Pani Anity, same oceńcie... dla mnie totalna klapa, po 2 godzinach opadł mi cały przód o reszcie nie wspomnę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160920_163647[1].jpg (88,4 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160920_163536[1].jpg (208,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160920_163530_1[1].jpg (161,0 KB, 41 załadowań)
Stary 2016-09-20, 23:00   #805
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Najważniejsze, żeby nie padało U mnie 10.10, było zimno, ale słońca nie brakowało

Cytat:
Dziewczyny byłam na fryzurze próbnej u Pani Anity, same oceńcie... dla mnie totalna klapa, po 2 godzinach opadł mi cały przód o reszcie nie wspomnę...
Hmm… No tak średnio… W ogóle uważam, że jak loki Ci się słabo trzymają, to może lepiej pomyśleć o całkowitym upięciu. Zwłaszcza, że bierzesz ślub w październiku i niestety, ale może padać/być wilgotno i loki Ci w momencie się rozwalą.
Stary 2016-09-21, 14:07   #806
Paulina1112T
Raczkowanie

Cytat:
Niby z tyłu nawet ładnie, takie luźne upięcie, romantyczne. ale to zdjęcie z przodu już nie bardzo... Na czubku głowy Ci odstaje "coś" i te loki już na wpół wyprostowane. Tak jak Escorpio mówi, raczej bym postawiła na całkowite upięcie włosów, a jeśli już chcesz w podobnym stylu to może warkocz na bok? Albo dopracowanie tej...
Stary 2016-09-22, 20:43   #807
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Dziewczyny ktoras z Was miala zespol twenty one? Zbieram info dla kolezanki. Orientujecie sie ile biora i jaki rodzaj muzyki graja przewaznie?
Stary 2016-09-23, 19:25   #808
ninus112
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny ktoras z Was miala zespol twenty one? Zbieram info dla kolezanki. Orientujecie sie ile biora i jaki rodzaj muzyki graja przewaznie?
Bylam na weselu gdzie grał ten zespół, nie wiem ile biorą bo to znajomy mojego narzeczonego miał wesele.Oprawa muzyczna kiepska, maja stronę internetową z tego co mi wiadomo, dziewczyna słabo śpiewała, w Kielcach jest mało dobrych zespołów niestety
Stary 2016-09-25, 19:22   #809
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Witam dziewczyny, jestem Paulina i chciałabym niesmialo dołączyć do wątku. nasz slub i wesele planujemy na 2018 rok, szukam inspiracji bo mam wrazenie ze tego wszytskiego sami nie ogarniemy :/ ja w ogole nie wiem co i jak

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-25, 20:06   #810
ninus112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maneo444 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny, jestem Paulina i chciałabym niesmialo dołączyć do wątku. nasz slub i wesele planujemy na 2018 rok, szukam inspiracji bo mam wrazenie ze tego wszytskiego sami nie ogarniemy :/ ja w ogole nie wiem co i jak
Hej nie masz sie co martwić, szybko zleci Duzo czasu macie jeszcze
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości