Do ślubu piękna chcę być - siemię i czystek muszę pić! Pm 2017 cz. 29 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-25, 22:16   #3451
echme
Zakorzenienie

Dot.: Do ślubu piękna chcę być - siemię i czystek muszę pić! Pm 2017 cz. 29

W ogóle to dopiero teraz, pare miesięcy po rezerwacji sali, klaruje mi się jak chciałabym żeby wyglądał wystrój sali i właśnie podoba mi się styl rustykalny, te bieżniki z juty na stołach. A sala jednak nie jest rustykalna, w środku na oknach są szaro srebrne zasłony. I sama już nie wiem jak to pogodzić.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-09-25, 22:17   #3452
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Dorotti pięknie wyglądała

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 22:52   #3453
muszkaaa8
Zakorzenienie

W końcu jestem na kompie więc mogę pooglądać zdjęcia

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
też jestem przeciwniczką balonów chociaż jak zobaczyłam ostatnio to: https://www.facebook.com/KAPRYSart/p...type=3&theater
i trochę zmieniłam zdanie
na urodziny jakby mi ktoś tak zrobił to spoko ale jako dekoracja ślubna mi się to nie podoba

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
nie moje kolory ale bardziej podoba mi się bukiet nr 2

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
przecież mówiła, że tysiąc to od najbliższych. Z moich doświadczeń wynika, że właśnie zaniżony ten przedział

W załączniku daję 2 zdjęcia fryzur Dżoany Sorki za jakość tego drugiego, ale to screeny z top model. Chciałabym wypróbować takie podobne dwa typy fryzur
pierwsza ładna ale bardziej bym włosy podniosła u nasady

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
Macie pomysł jak zrobić samemu taką tablicę? Nie mówię tu o tej sztaludze tylko o samej tablicy, wygląda jak z drewna.
mój TŻ mówi, że to jest sklejka taka jak z płyty pilśniowej tylko taka matowa a nie świecąca (przynajmniej tak by było najtaniej) bo taka normalna deska ze starego dębu czy buku to pewnie dużo większy koszt

mam to zdjęcie w swoich inspiracjach

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez funnyvalentine Pokaż wiadomość
chyba znalazłam biżuterię na ślub
nie będę obiektywna bo nie podoba mi się połączenie żółtego żółtego złota z cyrkoniami ale kształt kolczyków ładny

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ładny masz kolor

Moje z tego co pamiętam są jaśniejsze. A teraz mam taki średni blond.
Na żywo są ciemniejsze troche.
bardzo ładne masz włosy i ścięcie i kolor też

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość

Spodobały mi się TAKIE literki [COLOR=Silver]
litery ładne ale to & i serduszka mi się nie podobają według mnie ładniej by to wyglądało jakby wszystkie elementy były takie jak litery

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Dziewczyny, może Wy się na tym znacie. Chciałabym żeby przez stół szedł bieżnik, co jak na zdjęciu. I pytanie: jak coś takiego kupić żeby wyszło jak najtaniej W jakimś sklepie z tkaninami? Jaki to w ogóle materiał?
to jest juta/materiał jutowy ale niestety jest dość drogi rozglądałam się za takim jak jeszcze nie miałam dekoratorki i cena mi wyszła dość spora bo chyba z tego co pamiętam to 800-1000 za same bieżniki na stoły

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość

Mam już powoli koncepcję strojenia sali Tylko tz musi mi jakiś program wynaleźć co sobie posprawdzam jak ta moja koncepcja będzie wyglądać chyba jest coś takiego Bo w głowie ciężko mi się to widzi Wiem na pewno, że kolory to bordowo-żółty/złoty :yes: i w wazonach na stole nie będzie żywych bukietów i chce zrobić kulę na styropianowe z sztucznych kwiatków i jakiejś wloze w wazon albo bardziej przymocuje do wazonu. Takie coś
niee tylko nie sztuczne kwiatyy

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 22:58   #3454
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Dla mnie bolerka to
Mam tak samo Chyba że te koronkowe, ale to z kolei nie chroni przez zimnem Myślę o jakimś sweterku.

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Wyrzucicie mnie z wizażu jak kupię sobie wianek ze sztucznych kwiatów?
Też chcę ze sztucznych Mam parę typów z Dawandy ale drogo rzeczywiście, choć być może mam opcję że znajoma mojej cioci zrobi mi za darmo. Ale bukiet chcę z żywych. Chciałabym z jakichś polnych kwiatów albo ogródkowych, ale kurde nic jeszcze w kwietniu nie będzie kwitnąć... Więc nie mam kompletnie pomysłu. Na pewno chcę dużo zielonego i taki nieład

Cytat:
Napisane przez yoru90 Pokaż wiadomość
P
Wczoraj udało nam się podpisać umowę z zespołem
A jutro idę do salonów przymierzać sukienki, jak się uda to wstawię zdjęcia

Rosario, ja bym wpłaciła ten zadatek. Termin będzie zarezerwowany, a raczej was nie wykiwają, bo zbytnią byście im mogli zrobić antyreklamę, nie mogą sobie pozwolić na takie traktowanie. Ale to ja, a ja za bardzo ufam ludziom
A co do ciasta, to mi się przypomniał ostatnio kaszak, proste, szybkie, bez pieczenia i jakie pyszne

Cytat:
U mnie takie kwoty to tak jak powiedziała Iza - tylko najbliższa rodzina.
Ja mam nadzieje że nikt mi nie odmówi ze względów finansowych bo dla mnie naprawdę to nie ma znaczenia. Może przynieść najtańszą czekoladę jeśli mu głupio z pustymi rękoma. Liczy sie dla mnie obecność
Dokładnie, dzisiaj z Tżem o tym rozmawialiśmy, bo ma w rodzinie parę dość biednych osób i jego mama sugerowała, żeby najpierw do nich pójść i spytać, czy przyszliby na wesele i ew. ich nie liczyć dalej. Jakby od razu założyła, że nie przyjdą z braku kasy... To jej mówię, że damy zaproszenia (bo ona chciała żebyśmy wcześniej do nich poszli i nie brać ich pod uwagę w ogóle gdyby powiedzieli że nie) i ewentualnie nie przyjdą, i tak miesiąc przed będziemy potwierdzać ilość gości. Ale spróbujemy ich przekonać z Tżem, żeby przyszli i olali nawet jakikolwiek prezent, bo nie o to chodzi. Smutno by było, gdyby nie przyszli tylko z powodu braku kasy...

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;6569691 6]Dziewczyny u mnie sie zarty skonczyly i biore sie za siebie. Polecacie cwiczenia chodakowskiej na schudniecie? Czy jakies inne? No i jak z dieta co ograniczyć zeby waga nie stala w miejscu?[/QUOTE]
Chodzenie pieszo ile się da, treningi Chodakowskiej, Jillian, Fitness Blender parę razy w tygodniu, w diecie mniej cukru, słodyczy, chipsów

Cytat:
No i mam dwie opcje
- zacząć je zapuszczać dopiero po ślubie a przez ten rok się przemęczyć
-przyciemnić je już lekko teraz i zapuszczać od teraz, a przed ślubem iść do fryzjera żeby wyrównała ewentualną różnice z kolorem włosów i farbowała nie ruszając naturalnych.
Wybrałabym opcję 2.
Ja nie mogę trafić w dobrą farbę Farbowałam włosy wczoraj i to znów nie to. Chcę jakiś kasztanowy brąz, ale nie za ciemny, i albo mi wychodzi za czerwony, albo za ciemny i za mało rudy...

Cytat:
Ja nie zapraszam chrzestnych więc po piniądzach
Ja nigdy nie pamiętam kto jest moim chrzestnym i chrzestną A 1000zł to dla mnie też dużo, od rodziców to spoko (chyba ze dokładają do ślubu, wtedy bym nie chciała od nich kasy w ogóle), ale od reszty rodziny nie wyobrażam sobie tyle dostać, głupio by mi było

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
A ja nie noszę kolczyków i właśnie się zastanawiam, czy nie będzie czegoś brakowało w moim wyglądzie
Też nie noszę. Przymierzyłam ostatnio moje stare, pokazałam się Tż-owi... a on powiedział stanowcze Nie wiem co mu nie pasuje w kolczykach, ale jak nie to nie, mi nie zależy

Cytat:
Dziewczyny, pomocy bo zgłupiałam!
Czekamy trzeci tydzień na dzień, kiedy Tż w końcu nie ma dyżuru w dniu, kiedy otwarta jest kancelaria w kościele. Ten dzień jest jutro. A koleżanka mi teraz mówi, że najpierw trzeba iść do USC zaklepać termin i wtedy do kościoła dopiero. To prawda? Rany, jaka ja jestem zielona w tym wszystkim....
W kościele termin można zaklepać wcześniej, w urzędzie (zarówno termin jak i te dokumenty do ślubu konkordatowego) można to zrobić dopiero 6 miesięcy przed ślubem. Jak bierzesz konkordatowy, to na luzie idź zaklep w kościele. Ja biorę cywilny + kościelny a i tak najpierw zaklepałam kościół

Co do włosów, to ja mam takie średnio do ramion. Co parę miesięcy sobie ciacham końcówki albo i bardziej, jak mi się chce. Ostatnio sobie za mocno ciachnęłam przy twarzy, za mocno pocieniowałam i wkurzają mnie te krótsze
Czekoladowo, piękne masz włosy
A takie króciutkie włosy jak rozmawiałyście, to też miałam w gimnazjum Podobno dojrzalej wyglądałam i w sumie dobrze, zważywszy na to że wtedy wyglądałam na jakieś 10 lat i ważyłam 35kg
Rubbim, te rude włosy mega Tylko trzeba by mocno o nie dbać, często farbować.

Cytat:
Ale siemię jest bez smaku... Na to pije i dla mnie jest dobre. A jak się drożdże robi ? Świeże czy te w proszku ? Ja tam lubię dziwne smaki
Nikt nie lubi siemienia a ja chyba jestem jakaś dziwna, bo lubię je pić Smakuje mi. Tż mówi że jemu też Co do drożdży, to nie wiem ile ale ważne żeby zalać wrzątkiem / wrzącym mlekiem żeby je zabić.

Dziewczyny, spotkanie rodziców poszło dobrze Lepiej niż się z Tżem spodziewaliśmy. Bez poruszania drażliwych tematów, miło na rozmowie. A teraz was nadrabiam

I w ogóle to mam parę pytań do was:
1) Co myślicie o czarnej koszuli Pana Młodego?
2) Pewnie już było, ale: ile wina liczyć na osobę? Bo jakie to wiem, że większość Carlo Rossi I ile szampana na toast?
3) I ile takich standardowych ciast na ok. 40-50 osób?

Poza tym wróciliśmy do nas od rodziców i się wkurzam, bo w łóżku wystają nam sprężyny tak że się nie da spać, muszę pogadać z właścicielami czy kupią nowe czy my mamy kupować (a łóżka takie drogie ) I jeszcze lodówka mi cieknie...
Stary 2016-09-25, 22:58   #3455
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

TZ dojechał, porozmawialismy i można iść spać 😴

Dobranoc

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2016-09-25, 23:13   #3456
cichazabka
...

My musimy wstać ok 5
Jeszcze zepsuło nam się auto w drodze do rodziców, jeden mechanik na szybko nie naprawił i musimy myśleć dalej. Do środy wieczorem mamy do dyspozycji auto mamy - w czwartek brat oddaje swoje do mechanika i potrzebuje. tzn wielkiego problemu nie ma, bo TŻ zawsze może pożyczyć od cioci (mają dodatkowe stare, którego nie opłaca się sprzedać, a jest sprawne). No, ale wyskoczyły dodatkowe koszty, na które nas zbytnio nie stać

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-25, 23:18   #3457
Dorotti666
❤ bee happy ❤

relacja w klubie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-09-25, 23:26   #3458
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
relacja w klubie
Buu to nie przeczytam
Stary 2016-09-26, 01:00   #3459
oljaa
Zakorzenienie

Hej! TŻ smacznie śpi, ja jakoś nie mogę mierzyliśmy dzisiaj obrączki - klasyczne, ze ściętymi bokami, TŻ był zaszokowany całą sytuacją wycenili nam na ok. 1,8k, chyba nie jest źle?
Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
to na pewno zależy od rodziny, ale wydaje mi się, że jak na rodziców/ chrzestnych/ dziadków to raczej popularna kwota. Pisałam tu jakiś czas temu, że moja mama dała chrześniakowi 2.5 tys, drugi chrzestny dał 3. Moja babcia odkłada dla każdego z wnucząt po 1.5 tys. od wielu lat, więc podejrzewam, że i mi będzie chciała tyle dać.
My już od jednych dziadków dostaliśmy prezent ślubny, bo boją się, że nie dożyją. Nie wyobrażam sobie tej sytuacji muszą być chociaż na ślubie dziadek się popłakał, że dostałam się na doktorat, ja się popłakałam, że on się popłakał
Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Ja się staram obcinac co jakiś czas. Ostatnio przecież i końcówki cielam i cieniowalam. . Ale już odrosły
rok temu ścięłam włosy z długości do talii na boba tęsknie za nimi, chociaż jestem dumna z siebie, bo jakaś inna kobieta ma dzięki temu perukę
Cytat:
relacja w klubie
Zara tam bede

Zapisz
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 03:24   #3460
VinVinara
Zakorzenienie

Rubbim, ja też miałam coś takiego Ale wszyscy mówią że źle wygladalam.
Spać nie mogę
Stary 2016-09-26, 03:46   #3461
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
relacja w klubie
A mogę prosić na priv?

Stary 2016-09-26, 05:36   #3462
rombek
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Stary 2016-09-26, 05:51   #3463
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Uciekam spać. Poniedziałek po urlopie - będzie ciężko. Dobranoc

Ja będę mieć środę po urlopie :/ ach.
..

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

Cytat:
Buu to nie przeczytam
Ja tez nie
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 05:56   #3464
luna_laula
catwoman

Poniedziałkowy poranek do tego zimno i ciemno
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 06:00   #3465
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dzień dobry witam sie w drodze do pracy. Sezon na parowanie okularow uważam za otwarty

---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Cytat:
relacja w klubie
Poproszę na priv

Dziękuję wszystkim za miłe słowa odnośnie włosów gdyby nie nierówny kolor miejscami to tez bym była zadowolona
Ide w przyszłym tygodniu po farbę

Eunice mówiłam że będzie dobrze

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-09-26, 06:15   #3466
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
relacja w klubie
Mogę na priv bo nie przeczytam

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 06:15   #3467
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
relacja w klubie
Ale ty szybka jesteś!

Dzień dobry
Stary 2016-09-26, 06:20   #3468
rosarioV
Zakorzenienie

Eunice
1. Dla mnie ok. Może być
2.wina będę miała ok 5-6 butelek na 70-80 osob. Co do szampana to nie wiem bo mamy w cenie sali już.
3.liczę ok 5 rodzajów ciast i po 1-1,5 na osobę

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 06:31   #3469
rombek
Wtajemniczenie

Czeko, chyba Ty wrzucałaś link do Handmade by Madzia? Jej wianki są piękne, coś czuję, że u niej znajdę ten jedyny, dzięki

Dziewczyny, jaki krój płaszcza/kurtki będzie pasował do sukni ślubnej? Nie chciałabym kupować żadnego futerka, tylko coś, co potem będę nosić. Mam kupione coś takiego: https://www.zalando.pl/only-onlsidne...1h04v-j11.html, ale nie wiem sama, jakiś taki poważny mi się wydaje, plus talia w nim ginie, nie wiem, czy go kiedykolwiek bym później założyła. Ale nie mam pomysłu, jaki inny krój by zagrał.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-26, 06:39   #3470
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Ale ty szybka jesteś!

Dzień dobry
Powiedz, że będę miała dzisiaj co poczytać do kawy i ciastka w pracy
Stary 2016-09-26, 06:41   #3471
rombek
Wtajemniczenie

Cytat:
relacja w klubie
Też bym poprosiła PW, jeśli można
Stary 2016-09-26, 07:10   #3472
mckwadrat
Wtajemniczenie

dzień dobry
wróciliśmy i żyjemy jakbyście się martwiły :P
leciałam wczoraj balonem fantastyczna sprawa
mckwadrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 07:14   #3473
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Powiedz, że będę miała dzisiaj co poczytać do kawy i ciastka w pracy
Nie ma tak dobrze
Stary 2016-09-26, 07:17   #3474
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Czeko, chyba Ty wrzucałaś link do Handmade by Madzia? Jej wianki są piękne, coś czuję, że u niej znajdę ten jedyny, dzięki

Dziewczyny, jaki krój płaszcza/kurtki będzie pasował do sukni ślubnej? Nie chciałabym kupować żadnego futerka, tylko coś, co potem będę nosić. Mam kupione coś takiego: https://www.zalando.pl/only-onlsidne...1h04v-j11.html, ale nie wiem sama, jakiś taki poważny mi się wydaje, plus talia w nim ginie, nie wiem, czy go kiedykolwiek bym później założyła. Ale nie mam pomysłu, jaki inny krój by zagrał.
Mi się bardzo podoba

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez mckwadrat Pokaż wiadomość
dzień dobry
wróciliśmy i żyjemy jakbyście się martwiłyleciałam wczoraj balonem fantastyczna sprawa
Ale fajnie tez bym chciała
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 07:24   #3475
rombek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mckwadrat Pokaż wiadomość
dzień dobry
wróciliśmy i żyjemy jakbyście się martwiły
leciałam wczoraj balonem fantastyczna sprawa
Ja bym się chyba zes***a ze strachu
Stary 2016-09-26, 07:29   #3476
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Zaklepuje

Któraś właśnie ostatnio wkleiła suknie ślubna cała miętowa. Księżniczkę. Z gorsetem w miętowych kryształkach. I jestem przerażona ilością ochów i achów pod tym zdjęciem ]
Powiem ci ten wianek zły nie jest ale do innego typy urody
Mięta
1
Cytat:
Masz coś do kokonow z tyłu głowy

Dziewczyny pilne !!!! Ciasto bez pieczenia bo mi piekarnik się chrzani !!! Muszę zrobić na wtorek dla gości. Coś dobrego ale nie tak słodkiego jak krówka czy 3bit Pomocy !!!! Bo jak nic innego nie wymysle to pozostaną mi te dwa...

Blok z gorzkie kakao i dodajesz cukru ile chcesz. Mogę ci wysłać przepis pw. Ja robie blok a'la deserów czekolada
Cytat:
Ja się staram obcinac co jakiś czas. Ostatnio przecież i końcówki cielam i cieniowalam. . Ale już odrosły

Widziałam dziś super spodnie w kolorze butelkowej zieleni. I szary płaszczyk muszę powoli w końcu przerobić moje ciuchy na bardziej eleganckie. Ale tyyyle kasy
Ja jestem właśnie w trakcie zmiany garderoby laboga: a na razie tylko 1 koszula i spodnie kupione zostały. Ale muszę jeszcze kupić płaszcz i parę innych koszul, narzutek.
Cytat:
Nie polecam... zniszczone włosy łapia szary jak szalone. U mnie wszystko co rozjaśniane lekko tylko musniete przy spłukiwaniu farby i juz chwytaja zimny pigment :/
Moje się ocieplają strasznie. Ale ja mam naturalnie bardzo ciepły pigment. No i sama myślę o szarych
Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Ja je nawet lubiłam, ale teraz jednak wolę chyba nieco dłuższe Z włosami do pasa męczyłam się
A co do zmiany koloru włosów to takie mi się marzą
http://img.zszywka.pl/1/0460/7343/uroda.jpg ale wątpię, że odważę się
Końcówki wyglądają jakby się koloryzacja nie udała wg mnie. Nie lubię czegoś takiego. Ale czerwono-rude
Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
Dorotti pięknie wyglądała
Skad wiesz?
Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
I w ogóle to mam parę pytań do was:
1) Co myślicie o czarnej koszuli Pana Młodego?
2) Pewnie już było, ale: ile wina liczyć na osobę? Bo jakie to wiem, że większość Carlo Rossi I ile szampana na toast?
3) I ile takich standardowych ciast na ok. 40-50 osób?
1. Jak najbardziej. Ale do jakiego garnituru?
2. Jesli na weselu bedzie samo wino to ok 1butelke/osobę. Jak z wódką to bym stawiała przy 50 osobach na max 10 butelek. Z szampanem nie pomogę bo mi w sali wyliczyli.
3. 2 małe blachy bym wzięła.
Cytat:
relacja w klubie
O o o. Dawno w klubie nie byłam. Jak będę mieć chwile wolnego to wejdę

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-26, 07:39   #3477
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Dzień dobry

Zaraz wejdę na kompa o przeczytam relacje

Anka widziałam na insta w i fb

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2016-09-26, 07:45   #3478
VinVinara
Zakorzenienie

Szampana chyba liczy się jednego na 7 osób? Ale nie jestem pewna.
Stary 2016-09-26, 07:47   #3479
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Szampana chyba liczy się jednego na 7 osób? Ale nie jestem pewna.
Tak gdzieś czytałam
Stary 2016-09-26, 07:50   #3480
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Nie ma tak dobrze

Nie mam pojęcia ile wina brać Co do wódki zdecydowaliśmy, że na ok 120 osób weźmiemy 60 butelek. Przeanalizowaliśmy gości i praktycznie nie ma nikogo kto by dał radę wypić całą butlę słabych zawodników mamy tego wina za to może z 20 butelek

a sobie na stół weźmiemy szampana. to takie mało wizażowe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości