|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżu od Sub
Monisia, juz takie byly. Ale chce i tak kupic lutownice i samej takie robic i jeszcze fajniejsze profile
![]() I nie, nie obroce sie, bo mi tez sie podobaja - az sprzedawac szkoda...
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
takie sa u dreambell
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
No to je się jeszce do porzednich wrócę
![]() 1 - kurcze, czemu ja mam tylko 2, bransoletki ni będzię ![]() 2 - pomysł całkiem fajny, ale brakuje mi jeszce czegoś ![]() 3 - no i co... no swatrki No i te dzisiejsze: 1 - ładne, ale troszku nierówne 2 - fajny kształt, ale zacisk psuje efekt ![]() 3 - pustka... brakuje jakiegoś cosia ![]() 4 - trochę niewyrażne, ale łapię pomysł, podobuje się (btw. skąd rureczki?)5 - ładnie kolorowo, owocowo
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Maqda, to nie zacisk, lecz kulka - fakt, ze nie mam szczypcy do zaciskania.
Naszyjnik na fotce moze wygladac pusto, ale zarabiscie sie prezentuje np. do golfa albo na wyjscia do czegos z fajnym duzym dekoltem - sprawdzone osobiscie na innym naszyjniku z ta kompozycja ![]() Fotki brans wiem, ze niewyrazne, ale pozno juz a pochwalic sie chcialam Poza tym i tak udalo mi sie wydobyc pierwszy plan ![]() Dzieki jednak za uwagi - jak zawsze cenne ![]() Co do profili obydwa sa od dreambell Solaola zgadlas
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
braaaaansy
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Kajam sie za tak zacisniete kulki
![]() I za komenty dziekuje
|
|
#158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cały czas mi się wydaj, że polutowane nie będzie wyglądac estetycznie...ale dzisiaj sie dowiedziałam czegoś o lutowaniu bizu. mianowicie można lutować normalną cyną, ale bez cegoś tam na k bodajże, co ułatwia lutowanie (jak sobie przypomne, jak sie nazywalo, to powiem). jak sie nie chcrsz obrocic, to trudno :P jakos sobie poradze :P edit: już wiem. kalafonia
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Monisia - inaczej topnika
ale to raczej topnika w cynie, bo bez topnika do posmarowania będzie trudno :/
|
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
no dobra, to robimy OT. więc: rozmawiałam na ten temat z moim starszym. powiedział, że bez kalafoni sie da sie lutować, ale że można go potem denaturatem wywabić. więc ja już sie troche pogubiłam i jak spróboje to powiem, zeby jeszcze bardziej nie namieszać :P
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
śliczna biżu
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ci Monisia wyjasnie
Najpozniej jutro kupuje lutownice ![]() Ale Was wtedy zadziwie ![]() Niepodpisana - dziekuje
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Sub, to licze na Ciebie
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Ja tam się na lutowaniu nie znam, ale biżu pokomentować mogę
. Zacznijmy od tego wrzutu z cieniami ]1. bransa ładna, ale zdjęcie 2. kompozycja fajna, ale kolory na każdej fotce inne więc... 3. niby tylko swarki, ale podoba mi się toto ![]() 4. 5. łe, ja bym tu widziała szpilkę zakończoną kulką, a nie jakieś kulki zaciskowe 6. proste, ale jednocześnie efektowne... ładne kamyczki 7. chce! moja! ![]() 8. i tą też chce , też, też, też
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Monisia, ja na siebie rowniez
![]() Surprise - dziekuje Co do kulek zaciskowych/szpilek z koncem pewnie rusze jak tylko kupie lutownice. Co do naszyjnika fajnie, ze Ci sie spodobal Postaram sie wrzucic fotke jak wyglada jak sie go zalozy.A bransy u mnie rzadza - czekaly az sie znajda lapaczki do linki - nie znalazly sie, wiec wczoraj kupilam nowe No i sie doczekaly w koncu
|
|
#166 |
|
BAN stały
|
Przepraszam
Edytowane przez aramis_26 Czas edycji: 2008-02-12 o 21:48 Powód: niezamierzony dubel |
|
|
|
|
#167 |
|
BAN stały
|
Cześć Joanko
))))Fajne te bransoletki, ładnie się komponują wszystkie elementy, sympatycznie pomyślane. Teraz kuleczki/zaciski - rzeczywiście trochę nie teges, ale ogólnie ok ![]() Jeśli chodzi o szczypce do zaciskania kulek, które obiecałem Ci zrobić , to przypadku takiego zastosowania jak w tych kolcach tylko trochę to poprawi efekt, no ale sama zobaczysz jak będzie ![]() Na gadulcu pokażę Ci na jakimś przykładzie jak to wygląda. Pozdrowionaka / reszta na gadu ![]() / aramis |
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki, Lee_Monka
W glowie mam juz pomysly na nastepne ![]() Aramisie - rowniez dziekuje
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
Super są te branzoleteczki, zwłaszcza ta kolorowa mi sie sie podoba jest naprawdę świetna!!!
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziekuje wszystkim za opinie, komentarze i wskazowki
![]() Ponizej tylko kilka fotek, ale weekend mialam pracowity, wiec nie mialam czasu na wiele wiecej... Ale udalo mi sie pozbyc dwoch mgr, wiec bedzie mozna zaczac juz niedlugo szalec ![]() 1) marmur, srebro, swarki - strasznie mi sie podobaja ![]() 2 i 3) szklo weneckie, szklane koraliki, bali - do dorobienia czeka zawieszka, bo jeszcze jeden taki koralik mi sie zostal i to jeszcze z czasow akcji SK 4) przedstawiac nie trzeba - szkoda tylko ze zawieszka platerowana (czy jak to sie tam pisze ) ale jak znajde srebro cos w ten desen to pewnie przerobie o ile jutro mi sie nie sprzeda ![]() 5) weneckie zagramaniczne i swarki
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Jak juz mi tlo zaczelo nieco lepiej wychodzic, to jeszcze kilka fotek - niekoniecznie z tym tlem
![]() 1, 2) - ow ostatni naszyjnik - zalozylam i nie wydaje mi sie sprawiac wrazenia pustego - same osadzcie ![]() 3, 4) - czerwone cos z korali na szyje, wiem, posrebrzane, ale bylo mi na szybko potrzebne cos w tej tonacji na szyje. A ze cholerstwo nie ukladalo sie na plasko, stad taka dziwna aranzacja ![]() 5, 6) - stare bransy ale na nowym tle, bez takich cieni
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem. ten pierwszy naszyjnik kompletnie do mnie nie przemawia, chociaż fakt, że na szyi lepiej niż bez szyi. ten drugi prędzej, ale łańcuch za gruby...
bransolety mi się podobają i to nawet obie. ale ale niepodomykane ósemki widzę w tej drugiej. i jeszcze ten motyw ze swarkiem w kwadracie największym... ja bym go chyba doczepiła do ósemek, tzn ten owinięty drucik mi nie bardzo leży.edit: aaa nie zauważyłam pierwszego wrzutu. pierwsze fajne, ale wołają o coś dyndającego na dole. drugie mi się bardzo podobają, ale uszka to to nie urwie...? reszta bez szaleństw, ale ok
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Monius, oba naszyjniki z duzymi oczkami - to ten sam naszyjnik
Lancuch mial byc gruby z zalozenia, mialo byc ciezko i dobitnie ![]() Swarek w najwiekszy kwadrat bo jakos pustawo bylo. A osemki popoprawie. Choc powiem Ci, ze czasami juz w paranoje wpadam i loopy itepe sprawdzam pod swiatlo Dzieki za zwrocenie uwagi ![]() Co do tych kolcy wygladajacych na ciezkie - sa naprawde lekkie ![]() W pierwszych nie dodam nic dyndajacego, bo i tak sa dosc dlugie (3,5cm bez bigla) - poza tym zastanawiam sie, czy ich sobie nie zostawic wlasnie w takiej formie - jak przylozylam do ucha wygladaja zarabiscie
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
nenene
wiem że w 1 miało być tak grubo, to w tym przeszkadza mi ten łańcuch:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6623562 |
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa, te na szybko robilam na wyjscie i tylko taki mialam pod reka, ale tez nie wyglada zle
![]() No w kazdym razie nie bardzo tragicznie
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
1-nie przemawiają :/ 2,3 -tutaj coś gdzieś za bardzo dynda, i duży będzie rwał ucho ![]() 4-ten kuleś tam nijak pasuje ale tak ładne proste, ale ładne ![]() 5-nie lubię tych konkretnych szkieł weneckich, ale kolory ładne ![]() #172 1,2 -o, to ten bardzo ładnie się prezentuje ![]() 3,4 - no nie.. zaraz mnie coś trafi zrobiłam wczoraj naszyjnik na podobnej zasadzie, tylko z gąbczastego i innym łańcuszkiem i pancer proszę out stąd ![]() 5-dla mnie za duże, ale kompozycja ciekawa 6-mówimy "nie!" wrapowi w środku
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
1. Lubie
2. 3. Moje ulubione - te zakończenie jest najlepsze. 4. Nie sa złe ale mnie nie zachwyciły 5. oj tak tak i tak - szkło weneckie - uwielbiam... 6. 7. rzeczywiscie maz rację 8. bardzo sympatyczne - proste ale sympatyczne 9. 10. chyba rzeczywiście lepiej sie prezentują. |
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Cudowne szkło weneckie
TE toż to cudniutkie
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie wyglądaja te czarne z lampworkami.
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

. Zacznijmy od tego wrzutu z cieniami