|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 :)
Scio a koniecznie chcesz robić poprawiny?? bo jeśli tak to na sali na pewno będziecie mieli dużo taniej. A co zawiera ta cena 130 zł? Wszystko włącznie z ciastami, tortem itd?? Czy wasza kucharka też upiecze Wam ciasta i ten koszt też obejmuje to 70 zł od osoby?? Jeśli to 130 zł od osoby obejmuje też ciasta i tort itd a na sali tego nie ma i trzeba będzie za to dodatkowo zapłacić a poprawiny nie są konieczne to ja bym wybrała lokal - mniej biegania za wszystkim i mniej stresu a w przypadku sali nabiegacie się a oszczędności będą niewielkie.
pomorzankawitaj kochana strippi mi się podoba ta: http://www.lisaferrera.pl/images/xlarge/7187.jpg W ogole podobaja mi się takie suknie z gorsecikiem i rozkloszowanym dołem Myślę że ladnie Ci w nich będzie z Twoją figurką, ale pomierzysz i ocenisz sama Powodzenia na zakupach ![]() Coś czuje, że jak pójdziemy z mamą "na salony" to bez kłótni się nie obejdzie
|
|
|
|
#4352 |
|
Raczkowanie
|
Ja robię wesele z poprawinami w domu weselnym i płacę 150 zł od osoby. w tym jest 4 dania gorące ciasta napoje, wszystko poza alkoholem, który musimy załatwić sami. W sumie płacimy i nie odchodzi nas nic, kucharkę mozemy sobie wybrac z tych ktore tam sa zatrudnione, lub wziać swoją. Ale wolimy zapłacić i miec swiety spokoj przynajmniej z tym. Dziewczyny? widze ze dyskutujecie nad sukniami? ja tez chce gorset i rozkloszowany dół. A jaka fryzura? kok? upięcie? rozpuszczone? jeżyk??? Ja chce miec swobodne loki, tylko że mam proste włosy i nie wiem czy mi sie to utrzyma. papa
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubie kokow ala ptys blee
a podobaja mi sie tez rozpuszczone wlosy
|
#4354 |
|
Przyczajenie
|
masz podobny gust do mojego,sciągnęłam sobie te same modele co ty.Jesli malabym wybierac to cos z Demetriosa suknie z tej firmy są śliczne
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się podobają nisko upięte koki albo rozpuszczone loki, spięte po bokach.
|
|
|
|
#4356 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a Wy już o sukienkach rozmawiacie
. Ja swoją juz upatrzyłam 2 lata temu i być może taką własnie będe miała. Bardzo prosta i skromna sukieka z kolekcji cosmobella. Bez welonu, za to z kwiatami wpiętymi we włosy (chcę mieć je częściowo spięte, a reszta rozpuszczona). Prawdopodobnie będę ją szyła, choć poprzymierzam też inne, żeby sprawdzić, co pasuje do mojej figury . Ale to dopiero pod koniec roku.Kaffienka ponawiam prośbe o te namiary na zespoły . Prześlij mi je proszę w wolnej chwili na PW.
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znalazlam tez takie brdzo ladne oczywiscie w kolorze czystej bieli
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
baja_86 fryz numer 1
bomba Właśnie coś w tym stylu bym chciała mieć na swojej główce w dniu ślubu rozpuszczone loki też mi się podobają, ale mi loki za bardzo nie pasują, dlatego chce ulizaną górę z przedziałkiem i jakiś koczek
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
ladna fryzurka
|
#4360 |
|
Rozeznanie
|
pomorzanka witaj
![]() ![]() strippi mi najbardziej podoba się ta z tych które pokazałaś : http://www.suknieslubne-agora.pl/upload/230.jpg (tylko nie jestem pewna czy akurat ona ukryje szerokie biodra) ja mam podobną figure i wybiore chyba sukienke w kształcie litery A, raczej bez gorsetu tylko jednoczęściową ![]() Ana*** śliczny pierścionek i gratuluje zaręczyn
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
widze, ze duzo z nas ma tutaj do ukrycia bioderka
|
#4362 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Kaska87 z Twoich sukienek też najbardziej mi się podoba ta 1
|
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Ten koczek też mi się strasznie podoba
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
moze byc ale troszke taki rozczochrany
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;6569165]A ja dzwoniłam do pierwszej sali
150zł bez ciast i tortu.... U nas ogólnie takie ceny są [/quote]to dużo. My za to płacimy 100zł od osoby Cytat:
i do tego upiety wolen![]() jejku wczoraj rano oglądałam te kasete z weselem (co nagrywa nasz kamerzesta) potem wieczorkiem oglądałam ja z TZ i teraz z rodzicami. juz chyba na pamięc ja znam hehe ale cudownie ten fotograf nagrywa i nie potrzebuje do tego pełnej jasnosci (jest wtedy na sali taki nastrój)
|
|
|
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
ten to mi przypomina moja fryzurę studniówkowa - masakra - nie chce jej pamietać ;P właśnie miałam ją tak zrobioną ze na calej długości włosów miałam loki i jakoś spięte w koczek ale to był niewypał totalny
głowę miałam jakąś taka wielką bleee - teraz chcę na bank jakoś ulizać górę a dół spiąć w jakiś koczek
|
|
|
|
#4370 |
|
Zadomowienie
|
SAMBAdiJANEIRO dziękuję Ci za te namiary
. Kamerzysty i fotografa to nawet nie zaczęliśmy szukać . Dobrze, że sala już jest.
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ta fryzura jak dobrze widzę to nie jest z całych zakręconych włosow, jedynie te na wierzchu są pokręcone i coś tam potem w kok taki rozczochrany spięte. |
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Bo od 13 szalałam z mamą po miescie
szał zakupowy nas ogarnął
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupilam torebke
|
|
#4376 |
|
Raczkowanie
|
A mnie sie podoba taka fryzura jak kiedyś nosiła Angie Capeda (ta co grała fiorelle w jednym z tasiemcowych seriali) Potem w to tylko wpiąć welon i mogę wystąpić dla zaproszonych gości... Zazdroszczę osobom z falującymi włosami
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
keira24 nie ma za co
do usług Kochana obdzwoniliśmy masę zespolów ale prawie żaden nie chciał się z nami umówić na próbę czy nawet dać jakiejś płyty cobyśmy zobaczyli jak graja ;/ zapraszają nas kolo maja czerwca na jakieś wesele, ale co z tego jak wtedy to już za późno będzie ;/ jak do tej pory widzieliśmy się tylko z jednym dj (wokalistą) bardzo polecanym w moich stronach i rzeczywiście podobało nam się jak śpiewał, tylko trochę boimy się reakcji naszych gości na tylko jednego mężczyznę na scenie jeszcze w ten weekend jedziemy do jednego zespołu a potem musimy coś zadecydować - myślę ze jednak weźmiemy tego faceta - spiewa, gra, zabawy organizuje - podobno świetny a do tego bierze tylko 850 zl a nie tak jak większość zespołów do ktorych dzwonilismy 3000 ;/ a to dla nas jest ważne bo najprawdopodobniej będziemy sami płacić za wesele, więc im taniej tym lepiej reszte pieniazkow lepiej przeznaczyc na cos innego, bo wydatkow sporo.baja_86 no może masz rację, ale ja tam wole nie ryzykować z loczkami dobrze, że przed ślubem jest coś takiego jak fryzura próbna, więc jak mi się nie spodoba to będą mnie czesać do skutku wtedy przed studniówką to już się nic nie dało zrobić ;/ teraz przynajmniej wiem która fryzjerkę omijac
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak
kupiłam sobie spodnie (rybaczki jeansowe), bluzeczke polo na krotki rekaw, rekawiczki skorkowe(bo znalazłam takie mięciutkie), upominek dla TZ na walentynki |
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam naturalnie krecone wlosy ale codziennie prostuje
a na wesele chcialabym miec albo calkiem proste tylko z korona(czy jak to sie tam nazywa) jakas delikatna i prosty welekon nie dlugi taki do lopatek
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie chce za długiego welonu, aby mi nie przeszkadzał jak np. bede siadała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

Myślę że ladnie Ci w nich będzie z Twoją figurką, ale pomierzysz i ocenisz sama
Powodzenia na zakupach 
. Ja swoją juz upatrzyłam 2 lata temu i być może taką własnie będe miała. Bardzo prosta i skromna sukieka z kolekcji cosmobella. Bez welonu, za to z kwiatami wpiętymi we włosy (chcę mieć je częściowo spięte, a reszta rozpuszczona). Prawdopodobnie będę ją szyła, choć poprzymierzam też inne, żeby sprawdzić, co pasuje do mojej figury 

[/quote]
. Dobrze, że sala już jest.