![]() |
#2791 |
Przyczajenie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Cześć dziewczyny
![]() Pozwolicie, że do Was dołączę ![]() Termin porodu mam wyznaczony na 12.02 z OM a z USG na 01.02 ![]() ![]() ![]() Przyznam się, że nie śledzę forum od początku, więc powiedzcie mi czy był już temat wyprawki? Ja zabobonna absolutnie nie jestem i swoją wyprawkę zaczęłam kompletować już w 14 tyg. ciąży. I tak mam już ciuszki, wózek i kilka innych duperelków jak kocyki itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale rozumiem - dla mnie tez to dziwne... aczkolwiek poogladalam filmy o wypadkach dziecko przodem vs dziecko tyłem i wiem ze tyłem to jedyna słuszna mozliwosc ![]() Cytat:
![]() wyprawa tak, mamy, robimy, albo nie robimy., duzo z wozkami czeka do grudnia/stycznia zeby miec nadłuzej gwarancje ![]() mnie dziecie jesczcze nie sponiewiera po wnetrznosciach, tzn nie czuje tego tak mocno jak na brzuchu ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- a mała Mi nie ogarniesz buraka w innej postaci? do pure ziemniaczanego mozesz dodac, zupa cos? chipsy? (choc tu nie wiem czy przy chipsach nie traci wlasciwosci)
![]() |
#2793 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam fotelik z tyłu za pasażerem i tak jest od początku. Mam lusterko, więc widzimy się nawzajem
![]() Dużo jeżdżę sama z synem i nigdy nie było problemu. Jakoś lepiej się czuje jak on z tyłu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm barszcz lubie, ale przyznam, że zawszę dodaję konsentratu, bo nie umiem ugotować na samych burakach. A ten konsentrat ok jest? bo jak tak to moge pić taki baszcz. Do purre nie dodawałam nigdy, ale czy jak się doda 1 buraka to to w ogóle gra warta świeczki? Zastanawia mnie to wszystko, bo biore femibion 2, tam jest żelazo...
![]() |
#2795 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nadrabiam Was powoli. Wrocilam po połówkowych, dziekuje za kciuki
![]() Z dzidzia wszystko w porzadku, łożysko z tylu, szyjka ok ![]() ![]() ![]() Cytat:
Witaj ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Zakorzenienie
|
hej Arylka
![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Escorpio gratuluje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden burak zawsze wiecej niz zaden ![]() ![]()
![]() |
#2798 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Natomiast spacerówka była dla mnie tragiczna... Szybko sprzedaliśmy zestaw 2w1 i kupiliśmy samą lekką spacerówkę ![]() Marzyłam wtedy o iGo, ale kasa za ten model trochę nas przerosła... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super, gratulacje ![]() Witam też nowe mamusie ![]() Wreszcie Was nadrobiłam po aktywnym weekendzie... Robiliśmy 2-gie urodzinki córki, potem tż wyjechał na 9 dni (tęsknię!!! ![]()
![]() |
#2799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tu żyjemy wyprawką ![]() ![]()
![]() |
#2800 |
Zakorzenienie
|
Arylka, witaj
![]() Escorpio, gratulacje wizyty. Super, ze wszystko dobrze. Przemysl czy czekac do jutra. 3/4 wątku tutaj czeka z zapartym tchem (a mariea z miotłą ![]()
#2801 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o gotowany powiadasz, zawsze to mniej roboty ![]()
![]() |
#2803 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2805 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pakowane po 3-4sztuki próżniowo ![]()
![]() |
#2807 | |
Zakorzenienie
|
Escorpio, super, ze wszystko w porzadku z Maluchem/Maluchą, ale ze sie plcią nie chcesz pochwalić to skandal
![]() Mala Mi ja jednym duzym lykiem dziennie soku z pokrzywy zahamowalam spadek zelaza, a teraz pije 2x dziennie i licze, ze wzrosnie ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2808 |
Raczkowanie
|
W temacie WHISBEAR, co sądzicie o szumiący WHISBIRDzie?
Wersja ptaszkowa bardzo mi odpowiada i jest sporo tańsza, ale czy ma te same szumiące właściwości? Hmm? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p46038-Bu...0_szt._Colfarm W dzisiejszych czasach najwazniejsze miec powybierane, a potem w 2 tygodnie mozna miec wszystko jak sie zamawia na necie. Z malym zaraz w szpitalu po porodzie zamawialam ciuszki na 56cm bo mial tylko 51 jak sie urodzil i następnego dnia juz mama je prala i prasowala. Dobrze, że u mnie wybor wozka odpada, bo jak sobie przypomne ile tego naogladalismy to na końcu juz sama nie bylam pewna jaki chce mieć. Dzis robilam porzadek z ciuchami malego, letnie i czesc za malych. Nie zdazylam schowac do pojemnika, a teraz mam je wszystkie porozwalane po pokoju i do zwijania... moj syn dba żebym się nie nudziła ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
Zakorzenienie
|
Jak suszarka się sprawdza to i wishbird...
#2811 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja szukam wózka takiego bardziej "terenowego", bo na końcu ulicy mam las. I zastanawiam się nad Baby Design Husky New, ale na pewno najpierw ruszę do sklepu zmacać i doradzić się, czy może jest coś lepszego. A i zapisałam się na warsztaty z "Mamo to ja". Zobaczymy jak będzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2814 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze to ja ze swoim 158cm też chyba nie poszaleje ![]() Ktoś mi kiedyś mówił że w ToysRus jest coś ala tor przeszkód dla wózków, że można sobie sprawdzić jak sobie radzi na różnych powierzchniach, słyszała któraś z Was o tym? może widziała? Jak mi jutro szyjka ładnie wyjdzie na połówkowych może mąż da się namówić na mały spacerek, żeby sprawdzić ![]() Trzymajcie kcikaski dziewczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zadomowienie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. III
Jeden dzień w pracy i ile nadrabiania
![]() Witam nowe dziewczyny ![]() Pisałyscie o x-Pulse, tez mi sie wizualnie podoba i podobno nowa gondola ma całkiem pokaźne rozmiary a dla zimowych dzieci to chyba dość istotne... Będę musiała gdzieś go obadać na żywo ![]() Staników jeszcze nie kupuje - z moim rozmiarem jest to dość ciężki temat ... 70c - 80b jakoś do mnie nie przemawiają ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Znalazłam jakieś ładne staniki i nawet 'normalne' rozmiary ![]() http://www.[emoji879][emoji879][emoj...8,1,pl-PL.html Tylko nie wiem czy fiszbiny to dobry pomysł na początek karmienia. Edit: cos zaciemnia link ... Kiedyś chyba tak nie było ... W każdym bądź razie sklep kontri i biustonosze specjalistyczne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
♥ Kacperek ♥ Edytowane przez sonia_n Czas edycji: 2016-09-26 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe koleżanki
![]() Escorpio gratulacje z wizyty, jak możesznie przyznać się co do płci, teraz będziemy wszystkie do jutra oddech wstrzymywały ![]() Mąż mi wreszcie przyniósł pudło z rzeczami niemowlęcymi z piwnicy. Pościel, poszewki,rożki, kocyki. Na kilka dni może przestanę marudzić, że nic nie gotowe, a my w lesie ![]() Jak uznam, że znowu mogę marudzić to będę męża goniła do przerabiania łóżka, szukania nawilżacza powietrza i mnóstwa innych reczy które chciałabym już załatwić ![]()
#2817 |
Przyczajenie
|
Mój wybór padł na wózek Camarelo Sevilla. Dlaczego? Dlatego, że przypadkiem natknęłam się na niego w sklepie, instynktownie chyba chwyciłam za rączkę i ujął mnie swoją lekkością. Nie był to typ wózka o którym marzyłam, bo w głowie miałam zupełnie inne wyobrażenie na temat czterech kółek mojego dziecka ale ten wózek jest nie tylko super łatwy w prowadzeniu, ale też ma dość dużą gondolę, co jest fajne w przypadku dużego dziecka, i naprawdę świetnie się prowadzi po wiejskich drogach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale fakt - spoko sprawa ![]()
![]() |
#2819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś przyszły ostatnie akcesoria dla bąków, i tak marudziłam kuzyna żonie, że chyba jeszcze elektryczny laktator sobie kupię, bo ręcznym aventu może być mi ciężko przy bliźniakach, i spadł mi elektryczny laktator aventu jak z nieba, bo ona ma i nigdy z niego nie korzystała, oczywiście nie chcę za darmo, spróbuje się jakoś zrewanżować ![]() I tak za bardzo to nie wiem, co mam wymyślać ![]() Szumisia i Mr B kupię ![]()
![]() |
#2820 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.