|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 :)
Cytat:
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja pewnie tak samo
![]() a moja mama dzis zaczeła przezywac slub (po obejrzeniu tej płytki z weselem) i juz mysli jaki kolor kreacji sobie kupi(do kosciła inną i na wesele inną) a tata sie z niej nabija i powiedział, ze ja przebije, bo bedzie mial 5 garniturów na zmiane *oczywisce żartuje)
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Zobaczymy, jak długo, bo zalezy nam na świetnej muzyce, bo u nas goście są bardzoi roztańczeni i lubią dobrze się pobawić . Nas zapraszali na próbne gry i chyba się wybierzemy w wekend posłuchac zespołu INTRO. Mają swoją stronkę, są rewelacyjni, tylko drodzy . Ewentualnie będziemy negocjować cenę z nimi. Mój sasiad też grywa. Powidał nam cenę - 2000 zł, ale troszkę się boimy. według mnie on swietnie śpiewa i gra, bo słyszę zza płotu jego próby, tylko nie wiem, jak będzie na weselu. Pojedziemy do nich na pewno na próbę.Samba, a skąd Ty jesteś?
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
a nie bierzecie pod uwage DJ-a
biora mniej i zabawa nie jest taka hm zeby nikogo nie urazic "country" ![]()
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak ktos chce DJ to ja nie mam nic przeciwko niemu
|
|
|
|
|
#4386 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, bo od razu polecimy im po wypłacie . Znam zespoły, które sprostają naszym oczekiwaniom, tylko jeszcze ta cena nas powstrzymuje, przed ich zaangazowaniem. Coś jednak czuję, że się zdecydujemy...
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym nie lubie jak spiewa sie piosenki znanych wykonawcow-toleruje tylko oryginaly
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
My z TZ oglądalismy płytke z weselem gdzie grał nasz zespół - od razu nam sie samymy chcialo tanczyc (a to dobry znak) moi rodzice juz kilka razy sie przy nich bawili a sie super wytanczyli (a oni pod względem muzyki sa baaaardzo wybredni), zreszta wsyztscy nam ich polecali
|
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko licza coby taniej było ;/ najchetniej to by mi wynajeli byle spelunę, jakiegoś grajka spod mostu i jego kolege kamerzyste ostatnio bylismy u 3 kamerzystów oglądać filmy, które kręcą (namiary znalazlam na innym forum ślubnym i nie pisało co i jak tylko że są dobrzy)i 2 z nich kosztowało w granicach 1300 zł ale filmy raczej byly kiczowate, a ten 3 to był jakiś mega profesjonalny co kreci reklamowki i dodatkowo wesela różnych nadzianych ludzi (pokazywał nam wesele na które para młoda wybuliła 2 mln zł!! z boney m itd) ja wczesniej nie wiedzialam ze to taki koles bo nawet bysmy do niego nie poszli, no ale skoro już poszliśmy to zobaczyliśmy i rzeczywiście jego film był extra, no ale wersja minimalna to 2000 zl, a poza tym od razu sobie pomyśleliśmy, że skoro on kręci jakieś mega imprezy to nasze skromne 60-osobowe wesele wyśmieje no ale potem opowiedziałam mojej mamie bo się pytala czy mamy kamerzystę to mi powiedziała: "jak to ma wszystko tyle kosztować to ja odwoluje wesele!" w ogole nie przyjmuje do wiadomości, że to jest nasze wesele i nic jej do odwoływania normalnie mam już dość. Teściu także nic nie mówi o weselu i generalnie olewa temat. Dlatego postanowiliśmy sami nazbierać kasę na ten dzień i zrobić to tak jak my chcemy, żeby się nie prosić. Ale to przykre bardzo, że taki najważniejszy dzień życia a najważniejsi ludzie w życiu chcą Ci go popsuć
|
|
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego jak ktos chce miec orkiestre ok a jak ktos DJ tez ok kazdy wybiera to co mu pasuje
|
|
#4391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
keira24 ja jestem z Bielska-Białej
|
|
|
|
#4393 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczynki!!
Ja dołączę do Was! Jestem szczęśliwą narzeczoną ponad pół roku. Ślub 22.08.2009r. Pozdrawiam! |
|
|
|
#4394 |
|
Raczkowanie
|
SAMBAdiJANEIRO nie przejmuj się, na pewno zmienią jeszcze swoje nastawienie, u mnie jak rozmawiałam z teściem o przygotowaniach i o tym ile będzie to kosztować to wyszedł z pokoju bo nie mógł uwierzyć, że tyle pieniędzy chcemy wydać na zaledwie jeden dzień...ale teściowa pocieszyła mnie, że on taki już ma stosunek do tego i żeby lepiej nie mówić co ile kosztowało i nie będzie problemu
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojoj widze, ze sierpien jest baaardzo oblegany
|
|
|
|
|
#4396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje ) jak idą przygotowania do ślubu?
|
|
#4397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Mamy tę sama datę
|
|
|
#4398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam dokładnie to samo tylko że z "teściową"... wszystko jak najtaniej, jak juz kamerzystę to tylko jej znajomego (nigdy z życiu!) na świadkową jej kuzynkę, o pieniądzach już nie wspomnę bo do niczego nie chce sie dołożyc a owszystkim chce decydowac...jak byliśmy u niej w niedziele to się prawie obraziła że jak mogę nie chciec dłuuugiego welonu, i wielkiej (strojnej) sukni, ale po namyśle dodała że może to i lepiej bo i tak jestem "przy kości" omało się na nią nie rzuciłam...
|
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziaja nie wiem dlaczego moi rodzice tacy są, ale nie sądzę, żeby coś się miało w tej kwestii zmienić. Dlatego ograniczam rozmowy o ślubie z nimi do minimum bo każda taka rozmowa to tylko kupa stresu i tyle ;/ Przykre ale coż. Dlatego zdecydowalismy sie sami sfinansować tą imprezę bo łaski bez. Moja mama niby jednego dnia mówi, żebym się nie martwiła bo ona już pieniądze ma na tą impreze, a drugiego wrzeszczy po mnie, że wszystko za drogie A my i tak planujemy skromne wesele, zapraszamy tylko tych na prawde najblizszych, nio i staramy się, żeby ogólnie wszystko było jak najtańsze, no ale bez przesady chce mieć porzadnego kamerzystę i w ogóle, bo to jest pamiątka na cale życie - moja mama tego niestety nie rozumie, ona by zaplacila 200 zl lumpowi spod mostu, żeby kręcił, a potem przez reszte zycia narzekałaby że kaseta do d... ehhhAgnesss1s2moja teściowa już niestety nie żyje, a co do teścia to myślę, że się nie angażuje bo w sumie to pewnie uwaza ze to nasza sprawa co sobie wybierzemy i ze jest jeszcze duuuuzo czasu. No ale nie wiem też czy ewentualnie miałby zamiar wspomóc finansowo impreze
|
|
|
|
|
#4400 | |
|
Raczkowanie
|
baja 2 fryzura
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo teściowa to "rzecz nabyta"
|
|
|
|
|
#4402 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ceny tez Cytat:
a nie wiem jak mam wlosy upiac...wiec ze suknie bedzie w stylu princcess a welon bedzie od dolu...dlugiii za tren.. nie wiem teraz jakie upiecie ale jakies od doluu.. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4403 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam NOWE DZIEWCZYNY!!
Jejku, raptem nie było mnie cały dzień a tu tyle stron czytania. Strippi, ale Ci fajnie, zazdroszczę tych poszukiwań i przymiarek sukni!! Mamy podobny gust jeśli chodzi o tiulowy dół, zdecydowanie najbardziej podoba mi się ta pierwsza demetrios. Poruszony tu został temat fryzurki. Z racji tego, że moja suknia będzie dość bogata, chcę też długi welon itp, to chciałabym skromną fryzurę, dobrze zaczesane włosy i jakiegoś koka. Strasznie podobają mi się takie oto upięcia!! |
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() madzia_madzia witaj Moi rodzice narazie mówią, że jeszcze jest czas na przygotowania Ja już bym chciała wszystko załatwiać, ale czasu zbytnio nie mam na to. Mamy wybrany zespół, fotografa i kamerzyste, czekamy tylko na trochę więcej luzu i będziemy załatwiać.No i jeszcze to spotkanie z rodzicami, też musimy się za jakiś czas za to zabrać. Teściowa to się doczekać nie może, już sobie suknie wybiera, wymyśla jaką uszyć, listę gości swoją to już ze 3 razy robiła itd. Teść za to ma dużooo czasu, nie myśli o ślubie i weselu za bardzo |
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz licze na was że dobierzecie mi upięcie
|
|
|
#4406 |
|
Wtajemniczenie
|
Strippi, te fryzurki są bardzo ładne. Zależy co Ci się podoba
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz ja mam wlosy do pasa
wiec mozna duzo z nimi hehe podobaja mi sie te http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6575467 ale nie wiem jak upiac dlugi welon od dolu do takiej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6575467 ta jest ladniutka choc troszke za wysoko te upicie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6575467 ta jest sliczna a to ode mnie kilka fryzur ... tyl http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...e_dwoje_10.jpg przod http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...e_dwoje_12.jpg http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...e_dwoje_10.jpg http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...we_dwoje_1.jpg http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...we_dwoje_4.jpg http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...we_dwoje_6.jpg http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...we_dwoje_6.jpg
|
|
#4408 | |
|
Rozeznanie
|
SAMBAdiJANEIRO a pokazywałaś rodzicom nagrania tych kamerzystów? tzn jak bardzo różnią się nagrania prawie amatorskie(tzn te które Twoja mama preferuje) od tych profesjonalnych, które więcej kosztują? Może wtedy Twoja mama zmieniłaby zdanie? Może też poprostu nie jest w temacie wesel na bieżąco i poprostu nie myślała, że to takie koszty i musi poprostu troche się z tym oswoić, sama porównać oferty itp.
madzia_madzia witaj ![]() Cytat:
W ilości postów przegoniłyśmy już nawet panny młode 2008, boje się myśleć co będzie jak już dotrwamy do magicznej daty 2009 ![]() Jak już jesteśmy w temacie fryzur to ja mam naturlanie kręcone włosy i TŻ nie wybacyłby mi chyba gdbym je sobie w jakiś kok zrobiła.. zresztą samej też nie bardzo mi się takie rzeczy na moich wlosach podobają tak więc w grę wchodzą tylko jakieś luźne upięcia... Zresztą ja to mam większy problem z kolorem... naturalnie to jestem szatynką z tym, że aktualnie farbowałam włosy na 'czerwień granatu' ehh strasznie mi się to podoba ale widze, że moja mama kręci nosem (nie tylko ona zresztą) no i też sama nie wiem czy do ślubu te czerwone włosy to taki dobry pomysł .. ehh.. więc chyba będe musiała narazie z tego koloru zrezygnować, wrócić do naturalnych żeby je troche zregenerować, a dopiero przed samym ślubem (tzn troche wcześniej ) farbnąć ale nie wiem na jaki kolor hehe ale mam dylematy..
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
ta mi sie podoba
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1202854223
|
|
#4410 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie
Ja już chyba fryzjerkę mam, znajomą Włosy mam proste, zaczynam hodować, teraz mam prawie do łopatek. Na kilku imprezach miałam już kręcone, dobrze zrobione włosy utrzymają się spokojnie całą noc. Niektóre z was pisały, że się boją mieć kręcone...każdy ma inne włosy, ja akurat wiem, że na moich się utrzyma taka fryzura
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

obdzwoniliśmy masę zespolów ale prawie żaden nie chciał się z nami umówić na próbę czy nawet dać jakiejś płyty cobyśmy zobaczyli jak graja ;/ zapraszają nas kolo maja czerwca na jakieś wesele, ale co z tego jak wtedy to już za późno będzie ;/ jak do tej pory widzieliśmy się tylko z jednym dj (wokalistą) bardzo polecanym w moich stronach i rzeczywiście podobało nam się jak śpiewał, tylko trochę boimy się reakcji naszych gości na tylko jednego mężczyznę na scenie
jeszcze w ten weekend jedziemy do jednego zespołu a potem musimy coś zadecydować - myślę ze jednak weźmiemy tego faceta - spiewa, gra, zabawy organizuje - podobno świetny a do tego bierze tylko 850 zl a nie tak jak większość zespołów do ktorych dzwonilismy 3000 ;/ a to dla nas jest ważne bo najprawdopodobniej będziemy sami płacić za wesele, więc im taniej tym lepiej
. Zobaczymy, jak długo, bo zalezy nam na świetnej muzyce, bo u nas goście są bardzoi roztańczeni i lubią dobrze się pobawić
biora mniej i zabawa nie jest taka hm zeby nikogo nie urazic "country"

mam dokładnie to samo tylko że z "teściową"... wszystko jak najtaniej, jak juz kamerzystę to tylko jej znajomego (nigdy z życiu!) na świadkową jej kuzynkę, o pieniądzach już nie wspomnę bo do niczego nie chce sie dołożyc a owszystkim chce decydowac...jak byliśmy u niej w niedziele to się prawie obraziła że jak mogę nie chciec dłuuugiego welonu, i wielkiej (strojnej) sukni, ale po namyśle dodała że może to i lepiej bo i tak jestem "przy kości" omało się na nią nie rzuciłam...
W ilości postów przegoniłyśmy już nawet panny młode 2008, boje się myśleć co będzie jak już dotrwamy do magicznej daty 2009
tak więc w grę wchodzą tylko jakieś luźne upięcia...