|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jak duże prawdopodobieństwo ciąży ???
Witam. Dziś odbyłem stosunek z moją dziewczyną no i założyliśmy źle prezerwatywy, obydwie nam pękły. w gumce był jakiś płyn biały lecz to nie była sperma ponieważ nie spuściłem się.. odrazu wyjąłem penisa z pochwy. zanim doszło do mojego orgazmu musiałem się onanizować przez ponad minute.. i pytanie moje brzmi, czy jest prawdopodobieństwo zapłodnienia, i jeżeli jest to jak duże..? strasznie sie boimy ponieważ jesteśmy młodzi i nie planowaliśmy jeszcze dzieci
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak duże prawdopodobieństwo ciąży ???
Prawdopodobieństwo jakieś tam jest. Jaki dzień cyklu miała Twoja dziewczyna? Może warto lecieć po tabletkę PO, skoro ciąża byłaby tragedią?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyna miała 18 dzień cyklu. a duże jest prawdopodobieństwo ? możemy spać spokojnie?
Edytowane przez janekzywicki Czas edycji: 2014-05-11 o 08:33 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
do zaplodnienia nie potrzeba wylacznie spermy. co do dnia cyklu to zalezy czy byly dni plodne czy nieplodne. my tego nie wiemy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
możemy spokojnie spać? bo na prawde sie boimy
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Wy wiecie jak sie zachodzi w ciaze ? To sie bojcie bo dziewczyna moze zostac zaplodniona i nie zartuje
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
ale nie było wytrysku w pochwie.. tylko poza pochwą i to jeszcze musialem sie onanizować przez około minute aby do wytrysku doszło...
|
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Ale to nie ma znaczenia. Poza nasieniem tez moga byc plemniki. Chyba lepiej zapobiegac niz potem sadzic sie o alimenty czy narzekac ze dziecko jest kula u nogi
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
wiec prawdopodobieństwo jest duże...?
|
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
Poczytajcie ksiazke od biologi bo cycki opadaja
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
jak sie naśmiewasz to po co odpisujesz i zaśmiecasz temat? liczyłem na mądrych i wyrozumiałych ludzi a nie na takich przemądrzałych jak Ty.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Naczelna Nastolatka
|
nikt ci nie powie jakie jest prawdopodobieństwo bo nie wiemy czy miała dni płodne i czy z twojego penisa wyszły jakieś plemniki. Jest JAKIEŚ prawdopodobieństwo więc dla pewności powinna dziewczyna wziąć tabletkę "PO".
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Prawdopodobienstwo istnieje, bo nie tylko przy wytrysku są plemniki. W trakcie stosunku wydzielane są takie kropelki z penisa (ejakulat), w których plemniki mogą się znajdować. I radzę poczytać o zapłodnieniu, bo skoro o takich rzeczach nie wiecie, to chyba jeszcze nie dorosliscie do współżycia.
Wysłane z mojego ST25i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
Nie to nie bylo nasmiewanie sie tylko sie zalamalam. Możecie zostac rodzicami. Szanse sa 50 na 50. Zero pojecia o cyklu o zaplodnieniu, myslisz wylacze rozporkiem
Edytowane przez aguusia88 Czas edycji: 2014-05-11 o 18:18 |
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
miała ostatni dzień dni płodnych
|
|
|
|
|
#16 |
|
Naczelna Nastolatka
|
nie wiecie czy miała dni płodne. Ale jeśli zrobimy założenie, że faktycznie miała dni płodne to leć po tabletkę, nie wiem na co czekacie. Na becikowe???
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
little hungry lady
|
Właśnie, w jaki sposób wylicza dni płodne?
Biały płyn... pewny, że to nie sperma (czyt.przedwczesny wytrysk?) Poza tym, po co zabierać się za rozrywki dorosłych, nie mając o nich pojęcia i odpowiedzialności wynikającej z tego, że "wszystko się może zdarzyć".
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
W 18 dniu ciąży jest prawdopodobieństwo ciąży. Czy Twoja dziewczyna ma regularne cykle, ile trwają?
Na pewno nie możecie spać spokojnie i jeżeli naprawdę absolutnie dziecka nie chcecie to idźcie po tabletkę PO. Aczkolwiek uważam, że mielibyście pecha, gdybyście zostali z tego stosunku rodzicami, bo nie było wytrysku. Tylko, że jest jeszcze ten nieszczęsny płyn przed, ale tak jak mówię- bylibyście pechowcami
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
jestesmy oboje dorośli... dziękuje wam za pomoc oraz wsparcie.. jestem juz troche spokojniejszy. pozdrawiam i dziękuje normalne osoby a ludzie którzy przyszli sie nasmiewać i krytykować niech lepiej wgl nic nie piszą.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Język, jakim opisujesz seks z dziewczyną jest porażający...
|
|
|
#22 |
|
BAN stały
|
Witam. Otóż kochałam się z chłopakiem z gumką. Nie doszło do wytrysku we mnie, jedynie co w zbiorniczku zebrał się ejakulat. Kohcaliśmy się chyba jeszcze przez jakiś czas po zebraniu się ejakulatu (nie jest to wyczuwalne przez mężczyznę). Członek momentami delikatnie malał, a prezerwatywa była trochę zsunięta, ale nie bardziej niż do połowy członka. Preejakulatu po zdjęciu było stosunkowo sporo. po wyjęciu członka prezerwatywa wyglądała na opiętą. Czy jest potrzeba brania tabletki po? byłoby to ok 70 h po zajściu.
ciąża jest absolutnie nie do zaakceptowania. |
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.