|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
Cytat:
![]()
![]() |
#3692 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze ![]() ![]() ![]() Fakt, Precious faktycznie bardziej wieczorowy jest, bo taki ciepły i zmysłowy się wydaje, ale ja raczej nie stosuję perfum wedle zasady na dzień/na wieczór tylko w zależności od nastroju/pogody/ochoty na dany zapach itp. ![]() A to może SERENE ? jest równie ładny ... pozdrowienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
Zadomowienie
|
Hehe ja też mam zamiar się obkupić w 4 Katalogu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3694 |
Raczkowanie
|
a napiszecie mi, czy są te cienie intensywne?> te pojedyncze ??? bardzo mi zależy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Raczkowanie
|
No ja z katalogu 4 to chyba jak na razie skusze sie na perfumy Divine bo juz od dawna na nie poluje hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3696 |
Zakorzenienie
|
A mi z tych 30 pierwszych stron nic sie nie spodobalo z czego sie ciesze
![]() ![]()
#3697 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
powiem Ci szczerze że mi z tych 30 stron to tez specjalnie nic wpadnło w oko...ale to właśnie tylko 30 stron a katalog ma ich około 100 he ![]() A katalog w realu to juz zobacze jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3698 |
Rozeznanie
|
Zlozylam zamowienie dopiero dzis o 16 i o dziwo prawie zadnych brakow!!!
brak magazynowy - torebki retro, jak to wiec jest ze w 4 katalogu znow w promocji? czy wam sie udalo ja zobaczyc? |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj byłam w biurze regionalnym i jedna z konsultantek miała tą torebkę. Jak dla mnie ta torebka jest przeciętna. Nic nadzwyczajnego, niczym się nie wyróżnia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Zadomowienie
|
Na Avonecie jest juz caly katalog
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3701 |
Raczkowanie
|
Własne odebrałam zamówienie, wszystko doszło
![]() Zamówiłam błyszczyk GG peach dream Normalnie kosztuje 39 zl a jest okropny ![]() ![]() ![]() ![]() Za to pomadka SPA Kiss kiss wspaniała, myślałam, że ten odcień nie będzie różowy hmmm ale tak super nawilża usta ![]() ![]() ![]() No i super błyszczyk Sugar glaze, cudnie pachnie, ma bardzo delikatny odcień, fajnie się błyszczy na ustach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3702 |
Zakorzenienie
|
![]() Spodobała mi się seria z przedostatniej strony katalogu. Tylko krem do ciała troszkę drogi 16,90zł i to w promocji. Muszę sie jeszcze nad tym zastanowić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzieki wobec tego jak nie dojdzie to bede przekonywac klientke ze nie bylo warto nowy katalog... są fajne nowosci i ta seria z osattniej stony kusi, tez mnie kusi krem stopniowo opalający ze str 51 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3704 |
Rozeznanie
|
a mi się podoba promocja na spa i oczywiście wezmę sobie peeling i kerm do ciała, interesuje mnie jeszcze ta niebieska myjka do pleców i kremy do rąk ale to już chyba sobie odpuszczę
![]()
#3705 |
Zakorzenienie
|
Fajny ten nowy katalog
![]() Też mnie ciekawi krem opalający, ale bardziej bym się cieszyła gdyby się znów pojawił kremik Optimals z filtrem SPF 30, bo wiosna idzie i miałam nadzieję, że się pojawi(no chyba, że jeszcze będzie w następnym albo jeszcze następnym katalogu).
#3706 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak, dołańczam się , też mam chrapkę... i na nową serię Radiance też...... ja to wogóle lubię takie ,,słoneczne,, rzeczy.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Wtajemniczenie
|
Mnie z nowego katalogu zainteresowały:
*błyszczyk Baby Doll *krem stopniowo opalający *mój kochany krem na noc z wit.A *i krem do ciała Silk Satin Radiance (bardzo przypomina mi wyglądem ten, który już kiedyś był) Z kat.3 jednak zaszalałam ![]() ![]() *piankę Optimals *fluid Hydra Energy *scrub ![]() *puder sypki *płyn do demakijażu 3w1 ![]() *kolczyki Quadrat ![]() W kat.4 muszę przystopować.
#3708 |
Zadomowienie
|
dziewczynki a na jakiej stronie jest nowy katalog ori?
![]() dziekuje za wiadomosc od dobrej duszyczki ![]() a juz doczytalam na avonnet ![]() ![]() Edytowane przez Emilkaa Czas edycji: 2008-02-13 o 18:53 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 |
Raczkowanie
|
A cóż oni tak w tym oriflame kończą z tuszami
![]() ![]() ![]() Ale po cichu wierzę że poprostu jakos go unowocześniają i wprowadzą już niedlugo jakis nowy tusz........ ![]() ![]() I spodobał mi się bardzo też ten balsam do ust SPA - co go tez wycofują !!....yhh ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3710 |
Zadomowienie
|
Masz rację Sylwiusia, w tym roku pojawi się nowy tusz: Lash Extreme. Nie wiem tylko co konkretnie ma robić z rzęsami, bo takiej informacji w prezentacji nie zamieszczono
![]() Balsam SPA faktycznie jest rewelacyjny, szkoda że go nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Zadomowienie
|
nowy katalog mnie nie zachwycil....kupie chyba tusz wonder bo go uwielbiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ach......ta moja intuicja ![]() To dobrze by było gdyby tez tusz byl podobny do tuszu Strach&curly natomiast szczoteczkę miał co a la wonder ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
Zadomowienie
|
No, wreszcie moge obejrzec na spokojnie i powiem, ze zaciekawil mnie ten kremik stopniowo opalajacy, ale mam jeszcze Dove, wiec wezme tylko wtedy, jesli Mama go zechce (kupi, a ja bede podbierac
![]() ![]() ![]() Przy okazji mam pytanie: czy ktos wachal ten dezodorant do ciala dla dziewczynek Celebrity??? Bardzo prosze o jakies opinie albo moze ktoras z Was bedzie miala okazje go powachac, bo potrzebuje cos o nim powiedziec, a sama nic o nim nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zapaszek nie jest trwały - bo przeciez to dla dzieci... ale wrzucic do torebki zeby robic poprawki w ciagu dnia to bedzie super... i jeszcze ta cena 13zł ![]()
![]() |
#3715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3716 |
Raczkowanie
|
to i mnie zachęciłyście, w sumie 13 zł ( jeszcze taniej z rabatem przecież) za 100 ml to nie jest dużo
![]() a ja wczoraj odebrałam zamówienie, miś skradnij serce jest pięknyyyyyyy sto razy ładniejszy od tego, co był w katalogu ( taki z różyczką). do tego mam jeszcze ten naszyjnik, który był tanszy przy zakupie koszmetyku ecollagen, również pięknie wygląda ![]() ![]() no ale dzisiaj święto miłości,więc zamiast pisać tu na forum czas sie przygotować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Raczkowanie
|
mnie nowy katalog nie zachwycil na szczescie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3718 |
Raczkowanie
|
Nowy katalog jakiś taki nieciekawy... Zainteresowały mnie tylko nowe małe kremy do rąk, które ponoć mają pachnieć kwiatami... Chyba się skuszę... I jak siebie znam od razu na wszystkie 3, bo nie bedę się mogła zdecydować, który wybrać
![]()
#3719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3720 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Może się ktos zlituje i umieści nowy katalog tutaj na Wizażu?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.