![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Kontrowersyjne filmy nakręcane komórką
Właśnie kolejny raz usłyszałam w tiwi o sprawie 15latki, która targnęła się na życie, bo w Sieci znalazł się film, nakręcony telefonem, na którym ona uprawia sex z kimś tam w ubikacji.
I, pomijając osobisty dramat takiej nastolatki (czy każdej innej osoby, która została jakoś tam nakręcona i upubliczniona w Internecie), zastanawiam się, gdzie rozum tych osób? Przecież nikt im nie każe sexić się w kiblu, całować na środku szkolnego korytarza czy schlewać jak świnki w knajpie. A potem płacz i zgrzytanie zębów. Nie umniejszam problemu danej osoby, ale może by tak ci ludzie najpierw zaczęli myśleć? Wyrazicie swoje zdanie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kontrowersyjne filmy nakręcane komórką
Ja mam wrażenie,że problem poniżających filmików w sieci będzie jeszcze długo aktualny. Niektórych ludzi chyba kręci taka niepewność,że mogą zostać gdzieś nagrani,może ich ktoś podejrzeć,itp. Albo może myślą,że 'ich przecież to nigdy nie spotka'
![]() Tak przy okazji,zauważyłam ostatnio w klubach dosyc ciekawe zjawisko.Otóż coraz więcej osób bierze ze sobą aparat i robi zdjęcia z/osobom bawiącym się obok,których wogóle nie znają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
tez oglądałam fakty, zdziwiło mnie to że dziewczyna wiedziała że ją filmują i nie zareagowała, wnioskuję z tego że była pod wpływem.
pijana piętnastolatka, seks w wc.. potem wstyd, rozpacz nad własną głupotą i próby samobójcze. niedługo nic mnie już nie zdziwi..
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Heh... dokładnie. Niektorzy ludzie lubia adrenalinke, że moze ktos ich przylapać (np na sexiku w kibelku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nie wiedziala ,bo filmowali ich ochroniarze z ukrycia.
Moze i nie powinna robic tego w WC ale jesli takie @#$$#$@~ to robia rownie dobrze mogli filmowac dziewczyny jak robią siku.Tak jak filmowali kobiety w przebieralni lub w solarium wychodzi na to ,ze zeby kupic telefon z kamerą nalezaloby przejsc jakies testy psychologiczne hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Pomijając fakt, że dziewuszka była 15letnia, to właściwie może się przytrafić każdemu, ale czy warto od razu targnąć się na własne życie? Są gorsze sprawy, za które ludzie muszą pokutować latami. Tylko, że młode dziewczyny wielu spraw nie rozumieją. A tacy ludzie z sexem powinni mieć tyle wspólnego, co ja z pelikanem kędzierzawym.
Ale podglądaczom i cichym obserwatorom- nagrywaczom mówię NIE.
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Bess - nawet jeśli nie wiedziała, to sorry - ale 15latka uprawiająca sex w ubikacji to chore.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie wiem,czytam sobie forum i wiele osob pisze ze w tym wieku zaczynalo,ma zamiar zaczac itd itp to juz przywykłam i nie chce mi sie wyprowadzac ich z błędu o ile takie osoby stosuja antykoncepcje
A to nie byl ktos tam tylko jej chłopak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;6573568]Bess - nawet jeśli nie wiedziała, to sorry - ale 15latka uprawiająca sex w ubikacji to chore.[/quote]
Dla mnie to też przesada. Sama z resztą w tym wieku nie byłam najmądrzejsza i teraz z biegiem czasu stwierdzam, że za wszystkie swoje głupie pomysły musiałam nie jeden raz płacić. Też nie raz wstydem.
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A ja nie slyszalam
![]() Macie moze link? Bo na onecnie tego nie widze.
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
A co, taka ciekawa jesteś? Po prostu kolejna głupia dziewczyna dająca się przelecieć (nawet, jeśli to jej chłopak). Swoją drogą, super miejsce - zapewne nie najpiękniej pachnąca toaleta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;6573716]A co, taka ciekawa jesteś? Po prostu kolejna głupia dziewczyna dająca się przelecieć (nawet, jeśli to jej chłopak). Swoją drogą, super miejsce - zapewne nie najpiękniej pachnąca toaleta.[/QUOTE]
A no jestem bo 1 slysze na tym watku.
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
15latka uprawiała sex w jakiejś dyskotece czy knajpie, w toalecie. No i nagrali ją ochroniarze, umieścili to w necie i dziewczyna żyły sobie podcięła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;6573838]15latka uprawiała sex w jakiejś dyskotece czy knajpie, w toalecie. No i nagrali ją ochroniarze, umieścili to w necie i dziewczyna żyły sobie podcięła.[/QUOTE]
A zyje?
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Jeszcze gorzej, gdy siłą obnażą dziewczynę, nakręcą, i upublicznią film.
Btw. ![]() Mnie wczoraj dobiła wzmianka o tych 4 (?) ***, którzy podpalali ludziom dobytek, a potem jechali i gasili. ![]() Jak można wpędzać ludzi w takie straty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Żyje.
Hultaj - też słyszałam o tym. Chyba gołymi rękami bym udusiła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Jeszcze można
![]() Ale kilku?!?! Gorąca paczka?? Szok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Każdy chyba ma swój rozum i powinien 'kontrolować' swoje czyny . Zwłaszcza w miejscach publicznych, gdzie przewija się masa osób, które uwielbiają takie widowiska jak sex w kibelku
![]() Dobra, nieważne. Po prostu mi jej żal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
... choć nie Westwood
|
Nie słyszałam o tej sprawie, dopiero na forum przeczytałam. Dla mnie zarówno zachowanie dziewczyny i jej chłopaka było rażące (uprawiać seks w publicznym kiblu? Ohyda...), jak i tego ochroniarza co nagrywał- też sobie znalazł rozrywkę... Kij ma dwa końce.
Ostatnio w tv widziałam coś w rodzaju kampanii (?) o nastolatkach nagrywanych kamerą. Coś w rodzaju: "chłopaki nagrali mnie telefonem w szatni po wf-ie", "ja i moi koledzy nie wiedzieliśmy, że tak ja skrzywdzimy"
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Mi tez jej żal, bo jak świat światem, ludzie 'grzeszyli' ;-) na stogach siana i w ciemnych zaułkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co do podkreślonego: ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;6573036]Właśnie kolejny raz usłyszałam w tiwi o sprawie 15latki, która targnęła się na życie, bo w Sieci znalazł się film, nakręcony telefonem, na którym ona uprawia sex z kimś tam w ubikacji.
I, pomijając osobisty dramat takiej nastolatki (czy każdej innej osoby, która została jakoś tam nakręcona i upubliczniona w Internecie), zastanawiam się, gdzie rozum tych osób? Przecież nikt im nie każe sexić się w kiblu, całować na środku szkolnego korytarza czy schlewać jak świnki w knajpie. A potem płacz i zgrzytanie zębów. Nie umniejszam problemu danej osoby, ale może by tak ci ludzie najpierw zaczęli myśleć? Wyrazicie swoje zdanie?[/QUOTE] dla mnie probleme w tej sprawie sa :sex i 15 letnie dzieci-dlaczego wpuszczaja dzieci do dyskoteki- i nakrecenie tego filmu przez ochroniarzy w tej dyskotece. poza tym nikt nie ma prawa filmowac i fotografowac osob trzecich bez ich wiedzy i zgody. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
... choć nie Westwood
|
Ja tam nie wiem jak można nie pojmować, że czymś takim upokarza i krzywdzi się inną osobę
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
paula78- Myślę że ta gówniara i jej 'kochanek' byli tak zajęci sobą, że nawet nie zauważyli tego ochroniarza. A swoją drogą wyobrażasz sobie, że on podchodzi do nich i mówi:
-Ej sory, mogę was nagrać? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Paul's girl
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;6573568]Bess - nawet jeśli nie wiedziała, to sorry - ale 15latka uprawiająca sex w ubikacji to chore.[/QUOTE]
podpisuję się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Bo dla nich to jest świetna zabawa. Najwyraźniej w inny sposób pojmują dobrą zabawę i takie okazje niż my- zwykli ludzie.
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak takie ..... maja ochraniac to ja dziekuje.Najpierw wpuszczaja nieletnich do klubu,tam pewnie im sprzedaja alkohol,a pozniej ich filmuja i umieszczaja w sieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i no do najmądrzejszych też nie należą.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja tylko powiem, ze sie z wami zgadzam.
po pierwsze, 15tolatka w dyskotece? pod wpływem alkoholu? ta dyskoteka powinna stracic koncesje, czy jak to sie tam na to mowi, rodzicom tez nalezaloby sie przyjrzec, nie wspominajac o ochroniarzach. seks w ubikacji? ktos chyba sobie za bardzo na serio zabral tekst z ostatniego Cosmopolitana ![]() nie mowie, szkoda dziewczyny, młoda i ogolnie. ale rozumu to ona na pewno w tamtej chwilii nie miala. teraz tylko, zeby sprawa poszła tym tropem: dzieci na dyskotekach z alkoholem-to jest problem. a nie, ze ktos krecil i ona jest ofiara. mam nadzieje, ze ktos mnie zrozumial ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
ja zrozumiałam, ja!
![]() będzie nagroda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.