|
|
#601 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#602 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry!
Zapowiada się piękny dzionek |
|
|
|
#603 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rano się zaczął, aż mi się nie chciało z domu wyjść
|
#604 |
|
To ja :)
|
Dzionek piękny i wreszcie grzać zaczęli -mogę spokojnie zakręcić kaloryfery
tylko w łazience zostawiam, żeby ręczniki schły.Wczoraj poszalałam za punkty (w firmie dostajemy co miesiąc punkty do przehulania w różnych sklepach) i kupiłam sobie wielką drewnianą kasetkę z ołówkami, za którymi nie przepadam Dostaną nakaz eksmisji z kasetki, a w niej zamieszkają moje ulubione Lumography.Poza tym muszę iść z Szarością do weta -jesień i od razu się zaczęło, tym razem kuleje.
|
#605 | ||
|
BAN stały
|
Zazdro, ja widocznie w Polsce B żyję
Cytat:
![]() Nie wiem, na co oni czekają - nad ranem jest raptem kilka stopni, mogliby dorzucić parę łopat do pieca, w końcu za darmo nie grzeją, ani za "dziękuję" ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#606 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mnie nawet w sobotę pytali o zdanie
i właściwie mieli zacząć od przyszłego weekendu, ale widać im dupki zmarźli co przy +4 stopniach rano wcale nie dziwne....
|
#607 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#608 |
|
niecnotliwa dziewica
|
![]() Wiem, ze się powtarzam, i z góry przepraszam, ale trochę już na świecie żyję i w różnych miejscach i warunkach mieszkałam, ale tu mi się trafiło jak ślepej kurze ziarno. Przemili ludzie, życzliwi, pomocni, kurczę, taki przykład: już nie mówię o tym, ze sąsiad mi szafę skręcił i właściwie to sam zaproponował... ale tak: wracam w sobotę z zakupami, spotkaliśmy się na dole i przy okazji tej rozmowy o ogrzewaniu mówię, że idę jaką zupę ugotować, bo w poprzedni weekend tak pięknie pachniało z dołu, ze mi się też zachciało. A sąsiadka od razu: to trzeba było przyjść bym pani dała. Mnie akurat nie o to chodziło, chciałam ją poniekąd skomplementować, ale chodzi o ten odruch, o tę propozycję.
|
#609 |
|
BAN stały
|
Tacy sąsiedzi to skarb!
|
|
|
|
#610 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Po prawie ponad 4 miechach odzyskałam swoje 4 kółka z powrotem. Niestety, na chwile dosłownie, bo idzie pod młotek
|
#611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli ten komentarz, o którym mowa, to ten, który wczoraj przeczytałam to był słaby. No ale ja rozumiem, że to może być przykre, sama jestem z tych przejmujących się Nie wiesz jak się prądem wykończyć? ![]() Cytat:
![]() Gryx, nie smutaj A najgorsze jest to, że tak mnie zachowania ludzkie ostatnio wkurzają, normalnie mam ochotę warczeć i gryźć i siedzieć w swojej samotni
|
|
#612 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Włożyć gwóźdź do gniazdka? Nieee, mógłbym później brzydko wyglądać Cytat:
Może czas zmienić podpis? "Koniec września, za chwilę już znów wiosna"?
|
||
|
|
|
#613 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Wiec w przypadku gdybym kupowała nowszy wiecej bym musiała dokłądac z własnej kieszeni :/Gryxiu, zadne takie rozwiązania, proszę nie kombinowac ![]() Nie jestes sam, my też roznie mamy, raz doliny raz góry, ale jakoś się człek trzyma, pisanie tutaj tez dodaje powera
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#615 | |||
|
Panaroja
|
snad bolącego gardła
![]() Cytat:
![]() 2.w tiwi pokazywali ![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#616 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie jeeesteś saaam(a), nananana... No i masz, człowiek chce dobrze, a wychodzi jak zawsze ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#617 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
chuop mi kładzie do łba, ze jak nei sprzedam w tym roku, to potem za niego dostane jeszcze mniej ![]() Coz, najwyzej jak swoj sprzedam to popozyczam se jego TT Aczkolwiek nei lubie takich aut gdzie tyłkiem sie szura po jezdni ![]() No! I tak trzymać ![]() ![]()
|
|
#618 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
chciałam podać instrukcję , ale po namyśle doszłam do wniosku , że jednak nie podam ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() 2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#619 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#620 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dobra, nie pytam, w tej kwestii nie można na Ciebie liczyć (do teraz nie wiem, ile tych nasion z pestek moreli należałoby spożyć, aby się zabić na śmierć i na amen) ![]() Cytat:
Ale Wigilia bez karpia? Jakoś tak... pogańsko |
|||||
|
|
|
#621 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A nie bierzesz pod uwagę, że to wpływ hormonów? Ja z ich powodu mam mieszankę agresji z depresją. Mord w oczach i ryk ze wszystkiego. A teraz, skoro hormo weszło w fazę cud mniót i orzeszki to normalnie aż sama siebie nie poznaję? Euforia aż do przesady, życie jest piękne etc etc Tak czy owak, dziś piękna pogoda, ogrzej sie na słońcu, odpłyń myślami w "bezpieczne miejsce" na tyle, na ile możesz. Ewentualnie po pracy. Zorganizuj sobie nagrodę, coś dobrego dla siebie. No i w weekend ma być ciepło do 24 stopni, może i więcej, także jeszcze nie ma mhroku
|
|
|
|
|
#623 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#624 |
|
|
Jakiś czas temu mi się stłukł garnek do gotowania na parze i nagle za nim zatęskniłam. Ale wymyśliłam, że teraz to będzie parowar, macie jakieś doświadczenia z takim ustrojstwem?? Przy okazji też się zastanawiam, co się robi w wolnowarze, szybkowarze i kombiwarze
|
#625 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#626 | |
|
|
Cytat:
![]() Tylko na plaster to wolne gotowanie, ja pytam ![]() Zapisz
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć słyszałam kiedyś, że w tym parowarze też długo się gotuje Ale zawsze to kilka produktów. Ja uwielbiam gar do got na parze, bo mamy gaz, i w 15 minut mam cały posiłek zrobiony. Szybkowarów się boję a reszty nie znam i nie rosumię ich działania
|
|
|
|
|
#628 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
). Tutaj parę informacji
|
||
|
|
|
#629 | ||
|
|
Cytat:
![]() Z tym prądem lipa jest straszna, kilka miesięcy się uczyłam na nim gotować, bo przecież kuchenka a to się włączy, a to wyłączy, jakiś tam program swój ma... Parowar mnie zachwycił u znajomych, robili makaron z cukinii, 5 minut i był gotowy... Cytat:
i go nakryć pokrywką ![]() Zapisz
|
|
#630 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Czy mogę zrobić offtopa kulinarnego...?
![]() Czy kto już widział grzyby...? Inne niż kurki i pieczarki? Bym pojadła takich uduszonych, z kartofelkami
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

Zapowiada się piękny dzionek 

Dostaną nakaz eksmisji z kasetki, a w niej zamieszkają moje ulubione Lumography.
i właściwie mieli zacząć od przyszłego weekendu, ale widać im dupki zmarźli 

A najgorsze jest to, że tak mnie zachowania ludzkie ostatnio wkurzają, normalnie mam ochotę warczeć i gryźć i siedzieć w swojej samotni

Nieee, mógłbym później brzydko wyglądać 

to normalnie aż sama siebie nie poznaję? Euforia aż do przesady, życie jest piękne etc etc
Ale zawsze to kilka produktów.
).