|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)
kurcze jak ja kiedyś powiedziałam (w żartach
)Tż ze ma gruby tyłek w spodniach to przez tydzień się pytał czy aby na pewno tak jest tak sie przejął biedak jeden
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no... dowcipniś![]() Karolcia a na kiedy planujecie ślub i te bajery? sorki, że moze jestem taka wścibska, ale ja lubię takie sprawy sama radośc...
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, dziękuję, dziękuję
najlepsze jest to, że trafił nawet z rozmiarem pierścionka ale coś mi się wydaje, że ktoś w tym maczał paluszki ale nieważne ważne, że faktycznie zapamiętam to chyba do końca życia ![]() Insomnia89, fajny ten sprzęcior masz ![]() wywloczka, nie mówimy w takim razie o tym samym, ale po części rozumiem, co przeżyłaś... bo widziałam na własne oczy, co taki żywioł może zrobić... mojej cioci urwało cały dach, wywaliło wszystkie okna, no i samochód wyniosło jakieś 30 kilometrów dalej...oczywiście niewiele z niego zostało... o ślubie już chyba kiedyś pisałam czerwiec 2011 ja też uwielbiam takie bajery już bym najchętniej wszystko planowała no ale narazi za wcześnie... chcemy dostać się na studia do gdańska i wtedy będzie się myślało poważniej już ale data mniej więcej jest na szczęście narazie w sierpniu w tym roku mam weselicho siostry, jestem świadkiem więc też mogę sobie trochę poplanować i pozałatwiać ![]() a ostatnio jakoś oglądaliśmy z siostrą i jej przyszłym mężem jakieś katalogi ślubne i był dokładnie mój pierścionek jako jeden z najbardziej stylowych pierścionków zaręczynowych :P no i on się tak ucieszył i taki dumny był z siebie że aż mi się śmiać z niego chciało ;P ale trzeba przyznać, że faktycznie trafił w mój gust tym pierścionkiem skromny ale śliczny
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Miłych pogaduszek dziewuszki...
ilę palulu... chociaz jak się położę to usnę może za jakieś 2 godz.. niestety jakaś bezsenność..
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też cierpię na tą przypadłość - stąd mój nick
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak miałam niedawno z tą bezsennością... beznadziejna sprawa... a najgorsze jest to, że kiedykolwiek bym się nie położyła czy o 8 wieczorem czy o 3 w nocy to i tak musiałam się przemęczyć minimum 3 godziny...:/
dziewczyny macie konta na naszej-klasie ? może zrobimy sobie tam taką grupę "wizażanki" i tam się wszystkie zapiszemy ?
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nei mam konta
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
To rób szybciutko
![]() ja zmykam spać kochane ;* albo chociaż się położę w łóżeczku i popiszę z moim narzeczonym (:P) smski miłe tak więc papa do jutra
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
|
#640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale udało sie wygrac
|
|||
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
konto na naszej-klasie jest
nawet taki sam nick jak tutaj ;pDziewczyny pytanie troche z innej beczki: jak się mają wasze prezentacje maturalne? macie już coś zrobione? Bo ja nie wiem jak się za to zabrać Co do bezsenności to myślałam że tylko ja tak mam. Kłade się do łóżka chce mi się spać ziewam jak najęta i nie mogę usnąć...
|
#642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to poprostu szczescie ze mam starszego brata a on zdolnych kolegow rtylko teraz ksiazki poczytac i looz ![]() u mnie w klasie duzo osob kupuje mature ok. 100 zl placa i maja napisana cala
|
|
|
#643 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już prezentacje tyz mam zrobiona jakos sie zebrałam
jej mam tyle do nauki głowa mnie boli ![]() mam ju zpłyte ze studniowki sese fajna jest duzo jest mnie :P a na zdjeciach robionych przez szkolnego fotografa hmm jestem moze na 4 zdjeciach ?? 3 jak tancze poloneza i to takie brzydkie i jak tancze z kolega a jego reka zasłania mi twarz ![]() na nagraniu wogole mni enie widac jak tancze poloneza ![]() aaaa głowa mnie boli i mam plamienie ;( od 3 lutego nie biore juz tabletek moze dlatego ?? okres mialam w tamtym tygodniu
|
#644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz wizaż numerem jeden ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cicho o tych filmach ja tez chce mój
|
|||
|
|
|
#645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze wy mi pomozecie? moj temat to "rodzice i dzieci-ich związki uczuciowe i konflikty postaw. omów na wybranych przykładach". i już wiem jak mam to napisać, co chcę ująć i w ogóle...tylko potzebuje przykład z literatury na poprawne sosunki rodzic-dziecko...i wyobraźcue sobie, że nic nie umiem wymyślić :/ naprawdę, jak sobie taka analizowałam to nic nie umiem znaleść...może wy macie jakieś pomysły? ja już myślałam nad justyną z "nad niemnem", bo ona się tym ojcem opiekowała, ale jednak jest to za mało ujęte w tej książce i nie miałabym co analizować... jak wam coś przyjdzie do głowy, to dajcie znać, chętnie skorzystam z waszych propozycji ![]() co do bezsenności-też to kiedyś miałam, myślałam że minie, więc nic z tym nie robiłam. po jakimś czasiew wykryto u mnie poważną nadczynność tarczycy i okazało się że bezsenność właśnie była jednym z pierwszych objawów może gdybym wczesniej zareagowala to bym nie miala teraz takich problemow ze zdrowiem :/ wiec jak macie to juz dluzej to lepiej idzcie do lekarza, wiem z wlasnego doswiadczenia...a tak w ogole to mam we wtorek probna mature z matmy masakra, tym bardziej ze pisze rozszerzenie i nic nie powtorzylam poki co boooje sie ale coz, trzeba przezyc milego dnia
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
prezentacja nie napisana jeszcze ale materiały są wystarczy usiaść i napisać
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
no to nie jestem jedyna;p ja biegam po bibliotekach i szukam jednej książki i chyba się musze udać do Biblioteki Narodowej bo w tych małych raczej jej nie znajde. Tylko tam nie wypożyczają tylko na miejscu się korzysta ale najwyżej skseruje.
Moja płytka chyba nie predko będzie. U nas jest taka zasada że jadą 4 osoby z klasy i wybierają materiał na płyte. Mieli jechać teraz w ferie ale ten facet akurat ma urlop więc nie wiem kiedy pojadą a czym później pojadą tym później płyte będziemy mieć. Już się nie moge doczekać...
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi sie jeszcze coś przypomni to dopiszę, myślę, że jakbyś przejrzała streszczenia lektur - na pewno coś znajdziesz Czytałam jeszcze kiedyś fajną książkę "Uciekinierka" o dziewczynie, której siostra uciekła z domu, a ona - główna bohaterka, była zawsze "gorszym" dzieckiem według rodziców. Nie pamiętam dokładnie problematyki, ale coś o tym było...Ja materiały już mam - książki kupiłam ![]() Właśnie wróciłam z miasta. Kupiłam mojemu TŻtowi ramkę na zdjęcie, wywołałam od razu jakąś moją fotkę, kupiłam dwa kubki w serduszka, świece w kształcie serc, lizaki serca... Serduszkowe zakupy zrobiłam Dałam się nabrać na te chwyty w kwiaciarniach Musze jeszcze nagrać jakąś płytkę z romantycznymi piosenkami i finito...Wpadłam tak na moment, bo czekam na TŻta. Aaaa i bym zapomniała, Karolciu, fajnie masz Mi to by nie dali w rodzinie tyle z pierścionkiem zaręczynowym chodzić. Albo się bierze ślub, albo się nie zaręcza Jest taka u mnie w regionie tradycja, że od zaręczyn, przed upływem roku powinno się wziąć ślub. Trochę lipa, bo jak zająć salę czy zespół to trochę problemu jest, no ale takie głupie przesądy...
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie lubię Was , nie mowcie ze same to robiłyscie i kiedy ![]() Dodaje zdjecia mojej walentynki dla tż
Edytowane przez klaudens Czas edycji: 2008-02-13 o 19:30 |
|
|
|
|
#652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#653 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja politechnika, kierunek biotechnologia lub inżynieria środowiska, tż, uniwersytet gdański, kierunek prawo
![]() Cytat:
mnie teraz czeka czytanie książek...:/ Cytat:
no w tangu to w ogole jest tak jakby odwrócenie modelu rodziny... bo tam rządzi syn, a babcia gra w karty :P
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Tango to pierwsza lektura która mnie zainteresowała w liceum :P a teraz czas na dżumę... zdecydowałam się przeczytać streszczenie narazie, ale chyba przeczytam całą książkę jak będę miała chwilkę wolnego od wizażu...
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja kochana polibuda chodzę do szkoły naprzeciwko niej Więcej jak polowa mojej klasy sie tam wybiera i chyba nawet 4 osoby na biotechnologie Z obserwacji moich i moich nauczycieli wynika ze łatwo sie tam dostać ale za***iscie trudno utrzymać :PZ kolei inaczej jest na UG :P Ciężko sie dostać łatwo utrzymać Ale wiadomo uczyć trzeba się wszędzie
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie przykładów na "złe" relacje jest dużo, tylko że chciałabym znaleść choć jedne dobre, żeby mieć punkt odniesienia... ale i tak wielkie dzięki ![]() aaa no i zapomniałam w poprzednim poście: Karolcia2401 moje gratulacje! jak czytałam Twoją historię z zaręczynami to aż mi się ciepło zrobiło-takie to było romantyczne i piękne... ![]() DOPISEK: podziękownia są dla wszystkich, tylko że nie umiem odpowiadać na kilka naraz...próbowałam teraz, ale jak widać nie udało się
|
|
|
|
|
#658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale serio dostać się łatwo na polibude ? mój tż to i tak łatwo miał nie będzie na UG bo prawo to chyba wszedzie ciezki ejest ;P no ale tak sobe wybrał więc moim zadaniem jest go wspierac ![]() Cytat:
kurcze myślę ciągle o tych przykładach dla ciebie... a może poszukaj czegoś w biblii ? np. może przypowieść o synu marnotrawnym ? on niby tam na początku bierze pieniądze i opuszcza ojca ale później wraca więc jakoś to jest dobra relacja...
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostaje sie większość ale później jest maksymalny przesiew ![]() Co do UG to mama mojego TŻ studiowała tam całkiem niedawno prawo. I była bardzo zadowolona z poziomu nauczania ![]() Takie niedyskretne pytanie Gdzie zamierzacie zamieszkać?
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama nie wiedziałam meczylam sie otwierajac po kolei okna przegladarki i kopiujac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

)Tż ze ma gruby tyłek w spodniach to przez tydzień się pytał czy aby na pewno tak jest 

no... dowcipniś
sorki, że moze jestem taka wścibska, ale ja lubię takie sprawy
ale nieważne 
niestety jakaś bezsenność.. 

ale ciągle wierzy...
3 jak tancze poloneza i to takie brzydkie i jak tancze z kolega a jego reka zasłania mi twarz 
boooje sie ale coz, trzeba przezyc
Jest taka u mnie w regionie tradycja, że od zaręczyn, przed upływem roku powinno się wziąć ślub. Trochę lipa, bo jak zająć salę czy zespół to trochę problemu jest, no ale takie głupie przesądy...