|
|
#631 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#632 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
ale z dwojga złego wolę, żeby była taka cudna pogoda jak teraz niż jeść grzyby ![]() Czyli cielęcina na obiad będzie z pieczarkami....
|
|
#633 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zapisz
|
|
#634 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Jak to mawiają - jak ktoś ma pecha, to mu cegła na łeb w drewnianym kościele spadnie Mój ojciec boi się kawiarki
|
||
|
|
|
#635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Znad cherbatki
![]() Cytat:
![]() 2. Nie uwierzysz, ale bez czytania Ciebie zrobiłam tak Z podkreślonego śmiechłam ![]() Cytat:
Cytat:
Miałam powyklinać na Inpost, co za patałachy Chciałam nadać polecony alle, w ich szukajce multum punktów nadania w pobliskim mieście, a jak poszłam do kiosku to pani zdziwiona, bo od miesięcy jej punkt zawieszony. W systemie jest nawet punkt nadania w mojej wsi - w rzeczywistości nigdy nie ruszył
|
|
#636 |
|
Piers do przodu
|
Sezon grzewczy na tapecie??
o rany! Mnie na razie ciepluchno wiec sle gorace buziaki bo w piatek wracam do ojczyzny a mnie sie nie chce 1474998836670.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#637 | |
|
|
Cytat:
![]() Zapisz
|
|
#638 |
|
Piers do przodu
|
Nooo pewnie racja
u mnie obecnie jedynie 19 stopni a jutro 28 a na tapecie sporo zwiedzania (Koroni i Metoni i wodospady Polimininio) a po Mistrze mam nozki w tyleczku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Nii, ale on w sumie na krótkie dystansy tak śmigał Ciekawe czemu? ![]() U mojej mamy dziś. Ja mieszkam całkiem niedaleko od niej, ale widocznie też w Polsce B (jak Ty), bo u mnie jeszcze nie grzeją
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja w piątek odlatuję ja też nie mam zaufania do urządzeń pod ciśnieniem ![]() Cytat:
![]() mnie fascynuje technika sous vide ![]() chętnie bym na jakiś kursik kuchni molekularnej skoczyła ![]() Cytat:
![]() kąpielami rozjaśniającymi, farbowaniem gołebimi popielami, płukankami i gencjaną włosów została mi połowa po tych zabiegach
|
|||
|
|
|
#641 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś mi to już wisi I tak będę akty malować, to niech sobie pisze co chce ![]() Cytat:
Ale fajne! I prawdziwe!Cytat:
no faktMnie też bolało w zeszłym tyg - ale przestało, nic nie robiłam Cytat:
U mnie grzeją od zeszłego tyg!
|
|
#642 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
no nie trzeba dousznie, nawet moim kolegom po fachu sie to wydawało tak niewiarygodne, że w ulotce preparatu wołami bylo, zeby nie podawać do uszu (a i tak byli tacy co dawali, moja przyjaciółka przestała dopiero jak po podaniu dousznym z ucha wydobył się zielony dymek ). Te preparaty nie tylko świerzba tłuką po podaniu na skórę, ale i nicienie wewnątrz kota, takie sprytneu mnie wczoraj ![]() Cytat:
Cytat:
: zdrówka! Cytat:
Cytat:
![]() To do brodzika! To ja też! Poproszę propozycje dań obiadowych z białym serem, wymyśliłam makaron z serem i pierogi ruskie, ale jedno łatwo się nudzi, a drugie jest pracochłonne Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#643 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
To niemoralne mieć lepiej, niż my tutaj! Cytat:
![]() Cytat:
No ale nieee, ważne, że za dnia w słońcu ciepło, wystarczy ![]() Pamiętam ![]() Cytat:
Burżuje! Gdzieś w piwnicy mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Spadam spać (choć o tej godzinie to do mnie niepodobne) |
|||||||
|
|
|
#644 |
|
|
Pierwsza??
Rany, jakie miałam porypane sny, musiałam wstać, bo wcale to moralne nie było, a zarówno ja, jak i moi byli jesteśmy wszak w szczęśliwych związkach
|
#645 | |||||||||
|
Panaroja
|
spod zimna ale s obok grzejącego kaloryferka w pracuni
![]() Cytat:
![]() ) Cytat:
)2.za karpia robi mintaj po grecku no wieeem, ale w końcu trzeba iść z duchem czasu, kuchnia fjużyn, precz z przesądami , i tego , no ![]() unowocześnianie tradycji, o , tak to się nazywa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czekam , co nowego wymodzi za każdym razem , takie te złośliwostki i krytyczka żałosne , że aż śmieszne 2.mnie też na szczęście jak na razie przeszło . 3.u mnie nocami grzeją od ja wiem ? czterech dni ? Cytat:
![]() 2.pierogi z serem - pracochłonne i szybko się znudzą ![]() 3. Cytat:
![]() Drogi Baru, czym planujesz pachnieć jesienią , bo ja właśnie nie wiem mam wrażenie , że wszystko mi się znudziło , wanilia, no miła, ale ile można, miód też miły , al z drugiej strony już nudno, kadzidła no fajne, ale w kółko tak samo pachną, wędzona cherbatka jest ładna, ale jakaś nudna zrobiła się, no i co tu zrobić, jak żyć panie premierze ? Słonia użyć ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#646 | |
|
|
Cytat:
![]() Otóż ja będę wałkować wszelkie odmiany Aliena, Habanity i Must Cartiera. To taki główny nurt ![]() Zapisz
|
|
#647 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.Habanita i Must to na zimę, a Aliena ni mom, zresztą kwiatowce latem uważam, w innych porach roku niekoniecznie, chyba z w starej dryndusowej odsłonie typu Arpege . Co mi przypomina, że muszę wreszcie spróbować Musta Gold, bo ponoć dobry . Ino mi ciągle nie po drodze do jakiejś wąchalni
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#648 | |
|
|
Cytat:
No i oczywiście OI i Mon Parfum we wszystkich odsłonach.Muszę na pocztę iść, jak ja tego nie lubię... Zapisz
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cynamonem I czymś na kształt Visa, DV (lub po prostu nimi, bo mam trochi) - czyli owocowo-kwiatowy jesienny kompot, jeszcze nie odnaleziono marmolado z róży (btw już zjadłam pół takiej prawdziwej), ale to wszystko już grali, chciałabym czegoś mrrrrrrrrrr nie aż tak słodkiego ale też nie ogniskowe dymy.No i ambro. Ambrowe u mnie jeszcze się nie znudzili. (Ambre Gris) Ale jw. chciałabym "czegoś nowego". Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-28 o 11:28 |
|
|
|
|
#650 | ||||||||
|
BAN stały
|
![]() Słońce wyjszło było na pół minuty i ućkło! ![]() Cytat:
A za tzw. drobną opłatą? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Świeżaki mnie nudzą, wanilia też nie to, podobnie przyprawy, drewienka, kadzidło, oudy, wetiwery...
|
||||||||
|
|
|
#651 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Nie chce mi się ostatnio pachnieć. Używam L`eau Lutensa jako najmniej intensywne, od czasu do czasu jakieś kadzidło, ale wszystko bardziej z przyzwyczajenia, niż z prawdziwej chęci
|
|
#652 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() A Tapmadl oglądasz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Słoń jest fajny, niedawno w sklepie weszłam w ogonek ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale rosumie rosumie ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
BTW idzie cepło, w nocy będzie ok 15 stopni! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-28 o 11:43 |
||
|
|
|
#654 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A, i odleweczkę Becherovki czyli Black Cashmere chcę zużyć w plenerze. A te różane wariacje YR? Ludzie chwalo, ja nie wąchałam. Maja! A propos perfum mam na zbyciu 5 ml Marescialli, reflektujesz? |
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie to Celtic Fire dają? ![]() Rose Oud - pierwsze 5 inut spoko, potem przesłodzona konfitura z rózy ![]() Maja! A propos perfum mam na zbyciu 5 ml Marescialli, reflektujesz?[/QUOTE] Dzięki, miałam flachię, ale powędrowała do Parabelki ![]() Jesienią planuje pachnieć: skórą i wata cukrową czyli Dzing!, śliwką Sensei She, czekoladą Sensei , sosną w bakaliach z tabazą czyli Fille en Aiguilles, starą zakurzoną dechą Bois Noir i mniodkiem Botrytisa ![]() Zimą ten sam zestaw Sniło mi sie, ze wygrałam 20 kafli w totka a nawet losu nie puściłam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-09-28 o 12:11 |
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#657 | |||||
|
BAN stały
|
Marmolada z róży
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przepraszam Parabelko, to nic osobistego!
|
|||||
|
|
|
#658 | |
|
Nindżopesz
|
Przeczytałam, że 20 kartofli.
Cytat:
|
|
|
|
|
#659 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#660 |
|
|
Człowiek wyskoczy na pocztę, a tu tyle się dzieje!!!
Otóż na żur mnie najszło, także ruszam do garów. Zapisz
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

i go nakryć pokrywką 

ale z dwojga złego wolę, żeby była taka cudna pogoda jak teraz niż jeść grzyby 

Chciałam nadać polecony alle, w ich szukajce multum punktów nadania w pobliskim mieście, a jak poszłam do kiosku to pani zdziwiona, bo od miesięcy jej punkt zawieszony. W systemie jest nawet punkt nadania w mojej wsi - w rzeczywistości nigdy nie ruszył
o rany! Mnie na razie ciepluchno wiec sle gorace buziaki bo w piatek wracam do ojczyzny a mnie sie nie chce 

). 

włosów została mi połowa po tych zabiegach
Ale fajne! I prawdziwe!
Piszesz o leku "na kark", czyli w przypadku świerzbu usznego nie ma potrzeby stosować środków dousznych? Tak w ogóle Kajtek zgubił wczoraj swoją nową obrożę, żółty, oczoyebny brokat z dzwoneczkiem (cały jeden dzień w niej chodził), muszę ogród przeszukać (chyba te "bezpieczne zapięcia" zbyt łatwo się rozpinają) 
Nieee, mógłbym później brzydko wyglądać 

a nawet losu nie puściłam