|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
![]() A ja wlasnie ugotowalam zupke meksykanska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
W końcu moge do Was napisać ![]() ![]() wieczorem wybieramy się na siłownie bo ostatnio jem na potegę i to wszystko co mi w ręce wpadnie więc trzeba zacząć zrzucać sadełko ![]() Madziu nic sie nie martw. A może wizytę da sie przełozyc o dzień , dwa???I wtedy mąż mógłby iść z Tobą??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, czekalam na te wizyte 2 tyg, bo nie bylo wolnych terminow, wiec watpie ![]() Poza tym, trudno, musze sobie poradzic sama i tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Zakorzenienie
|
Mąż pewnie też strasznie żałuje, ze nie moze z Toba pójść. Pewnie też by chciał zobaczyc bobaska, bijace serduszko
![]() My bedziemy trzymac kciuki więc wszystko bedzie dobrze i dasz sobie radę, więc się nie stresuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeszcze wczoraj pytalam, na ktora mamy lekarza (bo on zapisywal) to mnie skrzyczal, ze to moja wizyta i ja powinnam pamietac!! No przepraszam, dziecko tez tylko moje?? No i od wczoraj mialam cisnienie, a dzis jak widac sie jeszcze podnioslo, wrrr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
BAN stały
|
ja sie tak wtrace w trakcie dyskujsji o tym lekarzu. wiesz co zrob zeby nie zapomniec i czy sie nie jakac? spisz sobie na kartce te wszytskie trudne slowa, sprawdz w slowniku, spisz w ogole wszytsko co chcesz wiedziec, niewazne czy wiesz jak to powiedziec czy nie.
ja dosc niezle sie posluguje jezykiem, a jak mam zalatwic cos waznego zawsze spisuje. to uspokaja, powoduje ze czlowiek jest pewny ze nic nie zapomni. |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, ze mezowi wypadlo to spotkanie, a moze tak jak Kasia pisze da sie przelozyc ta wizyte?? Cytat:
![]() bo moze byc 1-2 dni przed skokiem, w dniu skoku albo 1-2 dni juz po skoku tempki czyli w ciagu tych 5 dni w ktoryms momencie powinno dojsc do owu ![]() ![]() byc moze byla wczoraj z samego rana, bo tak mnie zaczal bolec lewy jajnik jak wracalismy z M z rozmowy o prace, myslalam, ze nie wytrzymam w autobusie ![]() Cytat:
![]() ![]() hehe Ray sie juz pewnie doczekac nie moze az wroci do domku ![]() Cytat:
![]() TZ podjal juz decyzje czy zmienia prace na nowa???
![]() |
#3938 |
Zakorzenienie
|
Dobra kochane ja zmykam,ide do sklepu.poplacic rachunki a pozniej do mamy ,bede wieczorkiem
A no juz jestem szczesliwa bo Tz juz jutro bedzie w kraju a w pt w domku ale radocha dla mnie
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
BAN stały
|
mnie pewnie nie bedzie przez kilka dni, bo rodzice,
ale za to mam mi sledzie przywiezie ![]() cos za cos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3940 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ray nie usiedzi w domu i zaraz sprzatac zacznie
![]() Pomidorko oby Ci szybko szkolenie zlecialo ![]() Kasiasiar widzisz jak walcza o Twojego TŻ ![]() Madziu dasz rade z tym lekarzem ![]() ![]() Kachulko zycze milego pobytu u mamusi ![]() Bylam pozalatwiac kilka spraw i weszla do rossmanna i nic nie kupilam ![]() ![]() ![]() Widzialam sliczna suknie slubna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
Pa pa Kachulko
![]() Asiu Oboje jestesmy za tym żeby mimo wszystko TZ zmienił pracę ![]() Jak TZ przejdzie do Norwega to wyjdzie tak, ze bedzie mniej zarazbiał, będziemy musieli kupić samochód i kupować benzyne(teraz jeździ słuzbowym i za słuzbowe pieniadze kupuje benzynę), sam bedzie sie musiał zywić( teraz ma 4 posiłki w pracy a i dla mnie czasem cos od kucharzy dostanie ![]() Jak przejdzie do Norwega to dadzą nam internet, i przez pół roku bedą dopłacali do mieszkania.I to tyle. Ale bedzie pracował do 15.00 piec dni w tyg a nie 24 na dobe. postawilismy na stabilizacje bo ja nie chce juz ciagle sie przeprowadzać, chcę spokoju żeby móc w końcu załozyc rodzine ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3942 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
To cos jak tak, ale to nie tak
![]() ![]() ![]() Kasiasiar do 30 masz 2 latka ![]() ![]()
![]() |
#3943 |
Zakorzenienie
|
79
![]() Mam kilka podobnych sukni |
![]() ![]() |
![]() |
#3944 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
To faktycznie bliziutko 30stki... Nie jest tak zle, w tym roku slub, postaracie sie o dzidzie
![]() ![]()
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
hi hi
![]() Ja się w ogóle nie czuję na tyle lat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3946 |
BAN stały
|
hehe, ja usamodzielnilam sie w wieku 25 lat, moj tz w wieku lat 19. i teraz dopiero widze ze z jednej strony mialam niesamowite szczescie ze az 25 lat nie musialam "walczyc" z zyciem, a z drugiej strony czas na te wszytskie szalone rzeczy jakie sie robi mieszkajac samemu juz minal.
a minal dlatego ze czlowiekowi sie chce stabilizacji, jakiejs harmonii a takze dlatego ze sie staje prochnem, o 22 w lozku z herbatka. cos za cos |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam taki smieszny regulamin przyjecia weselnego. I tak sobie pomyslałam, ze po pierwszym tańcu, kilku toastach przeczytamy go na zmiane z TZ wszystkim gosciom. Mysle, ze rozbawi gości i bedzie wstepem do niepohamowaneh zabawy
![]() ![]() 1. Wesele rozpoczyna się na początku a kończy, gdy młoda para zaśnie. 2. Kto pojawi się na weselu w złym nastroju będzie rozweselany. Jednak jeśli wszelkie próby zawiodą, gość zostanie usunięty z sali. 3. Zabrania się dłubania palcem w nosie sąsiada, dłubania widelcem w uchu, picia przez słomkę napoju sąsiada oraz wycierania tłustych palców w ubranie sąsiada. 4. Podróże poszukiwawcze pod stołem są surowo wzbronione. 5. Osoby mające uwagi dotyczące wesela zobowiązane będą do zorganizowania lepszego w przeciągu pół roku. 6. Nie toleruje się pustych kieliszków. Dlatego będą one od razu napełniane w celu uniknięcia zaglądania do nich zbyt głęboko. 7. Zabrania się rzucania kwiatów w kierunku młodej pary jeśli znajdują się one nadal w wazonie. 8. Osoby, które zgubią wątek nie muszą go szukać. Rano sala będzie gruntownie zamiatana i będzie go można odebrać. 9. Nie należy więcej pić, gdy nie jest się już w stanie wypowiedzieć zdania: „stół z powyłamywanymi nogami”. 10. Osoby niezadowolone ze swoich miejsc przy stole będą miały następnego dnia całą salę do dyspozycji. 11. Radzi się wszystkim panom przynajmniej raz zatańczyć z własną małżonką. Kosztuje to tylko parę minut a unika się w ten sposób kłopotów. 12. Jeśli alkohol wyleje się na odzież prosimy nie panikować! Zostanie przyniesiona następna butelka. 13. Dla osób, które nie znajdują żadnego powodu do śmiechu wisi lustro w korytarzu. 14. Zabrania się kobietom przewracania oczami oraz używania innych znaków w celu zmuszenia mężczyzn do pójścia do domu. 15. Zabrania się zabierania czegokolwiek z wesela oprócz dobrych wspomnień. 16. Osoby idące do domu proszone są o zabranie swoich partnerów. Nie dopuszcza się przy tym jakichkolwiek zamian. 17. Jeśli któryś z gości stwierdzi, że znajduje się sam na sali oznacza to, że zabawa dobiegła końca. Każdy z uczestników jest zobowiązany do przestrzegania powyższych zasad niezależnie od rasy, koloru skóry, płci, wyznania czy przekonań politycznych pod groźbą zmywania naczyń po weselu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i chyba chciałabym taka fryzurke. I diadem też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() kasiasiar regulamin bombowy ![]() ![]() ![]() Marcelinko ladna ma gore ta suknia ![]() Julka milego czasu spedznego z rodzicami ![]() kachula udanych zakupow ![]() Ja nareszcie wrocilam do domu po pracy ![]() Tz znalazl sobie zajecie do na 4 tyg,relmontuje biuro znajomemu angikowi,bo stwierdzil fakt ze narazie ma dosyc menagerownia, praca moze nie zaciekawa ale b.dobrze platna.Jeszcze ja mam okazje zarobienia sobie bo okna sa do pomalowania i tz powiedzilam ze ja moge to zrobic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Zakorzenienie
|
No to fajnie Misiu, ze sobie zarobicie.A praca dobra na odstresowanie od menagerowania
![]() Ja tez byłam przeciwna diademom. Planowałam żywy kwiat i luźny kok. Ale ta fryzurka wpadła mi w oko i właściwie to nie bedzie typowy diadem (bo nie nedzie taki wysoki) tylko takie coś jak na zdjeciu taka raczej opaska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3950 |
Zakorzenienie
|
Już po szkoleniu jestem
![]() ![]() Madziu, przykro mi, że mąż z tobą nie pójdzie na usg, wiem, że czułabyś się pewniej ![]() Kachulko poszłaś w końcu ten paszport wyrobić? Jak TZ wróci to nie zapomnij go wykorzystać ![]() Kasiasiarku, to cenią sobie twojego męża, nono ![]() ![]() Julka, to miłej zabawy z rodzicami. Chyba, ze jako próchno się rozpadniesz ![]() Marcelinko, sukienka musi być śliczna, ta którą pokazałaś bardzo mi się podoba ![]() Kasiasiar, świetny regulamin, ale się uśmiałam ![]() ![]() ![]() My dziś "umówiliśmy się" na heja banana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko życzę dobrej zabawy podczas heja banana,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
![]() Pomidorko zycze udanego heja banana ![]() Kasiasiar bardzo ladne fryzurki, ja tez chcialabym taki diadem plaski, cos a'la opaske ![]() ![]() a ja dzis od rana sprzatalam chalupe, mylam wszystko, pozniej przygotowalam nalesniki ze szpinakiem wg przepisu Pomidorki, mniam mniam, i pomalowalam sie tak, jak TZ lubi najbardziej, ale byl w szoku jak do domu przyjechal ![]() ![]() ![]() Kasiasiarku, a ja znow z polupietych wlosow zmienilam zdanie na koka, bo wtedy lepiej welon da sie podpiac, ten podoba mi sie najbardziej, ale co z tego wyjdzie zobaczymy |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, ale dzis jednak zrezygnowaliśmy
![]() ![]() ![]() Kiniu, to się TZ ucieszył ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moj TZ wlasnie stwierdzil, ze ta fryzurka jak dla starszej baby jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do przełożenie to stwierdziliśmy, że jak jesteśmy zmęczeni to po prostu nie ma sensu się zmuszać, chociaż jesteśmy ciekawi "rezultatów" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i chcialam Ci przyznac, ze mialas racje, to najpiekniejszy czas w moim zyciu ![]() a ja juz sie nie moge doczekac sukni, jak bede miala juz swoja wlasna i bede mogla ja sobie poprzymierzac do woli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Wtajemniczenie
|
Kinia kok bardzo ladny
![]() gratuluje wtajemniczenia ![]() Pomidoro milego jutrzejszego heja banana ![]() Moj tz taki zmeczony przyszedl z pracy ze teraz drzemie na kanapie,juz widze te jego zakwasy jutrzejsze ![]() Ale mnie zadziwil dzisiaj bo zarezerwowal stolik na jutro w restauracji wieczorkiem,i tak wlasnie spedzimy walentynki,co jest dla mnie dziwne ba jak do tej pory nie obchodzilismy jakos szczegolnie tego dnia ![]() chyba ide tez podrzemac z 30 min bo potem do sklepu musze smigac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Zakorzenienie
|
Kiniu, pewnie, że najpiękniejszy, ja wiem co piszę
![]() ![]() ![]() ![]() Misiu, dziękuję bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() Obejrzeliśmy sobie komedię romantyczną i zaraz spać pewnie idziemy. Fajny wieczór dziś mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.