|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 - część... kolejna :D
Ale jakoe te leginsy???
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
ogłoszenie parafialne: w lidlu od poniedziłku chyba zimowe dzieciece kurtały za 50 zł, mozna wziac dwie a na drugi dzien oddac, kase mi zwrócą? Bo młodego ciągnąc nie bede, sama musze z pracy wyskoczyc na pól godz od 8 to by zmierzył w domu na sweter, bluze ktora dobra. Mozna?
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
byle nie w kwiatki, serduszka czy kokardki
|
|
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Sylwia..Twoja pomoc jest nieoceniona 😆 Chodzilo mi oto gdzie kupujecie..jakis linczek czy cuś😝 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, nie spirometria. To były albo oscylacja wymuszona, albo tlenek azotu w wydychanym powietrzu. Zaraz zerknę na pw ![]() Cytat:
Nie gadaj tylko walcz o siebie. Zawsze byłaś moją motywacją.. Wspólnie damy radę. Ja narazie zaczełam jeść, jakkolwiek to brzmi. Jem wszystko, tylko mniej i 5 razy. Jeszcze nie ćwiczę, ale za to 3-4 godz poświęcam na spacer. Szybszy, wolny. Zależy czy ide sama, z Paulą czy też z psem. Stopniowo będę rezygnowała z cukru, ogranicze smażone itd. Dołączę ćwiczenia, może bieganie i fitnes. Zobaczę jak ogarnę pracę i opiekę nad małą. Jeśli mi sie to nie uda, bede cwiczyla w domu.
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsze lepsze z allegro ![]() tylko ja szukalam ocieplanych,z takim meszkiem od wewnatrz |
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta-a powiedz mi skąd ty zamawiasz firany? Znasz gdzieś stronke gdzie kupię w miarę tanio żeby nie zbankrutować? Bo potrzebuje 5 sztuk na tą chwilę
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi Julo w sumie ma 4 zabki wszystkie 4 a potem moze jedynkami się zajmiemy bo ma osad
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak mi przyjdzie kiedys kupowac do domu to nie mam pojecia jak rozgryzc np okno 4ro metrowe...toz to majatek na same firanki 😫 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Pisalyscie jeszcze dziewczyny o spaniu z dZiećmi. U nas od poczatku (tzn gdzies po pół roku) slyszelismy ze mamy zlote dziecko...duzo spalo..prawie samo zasypialo i w swoim lozku. Potem bylo tak ze usypial u nas a spal usiebie. Gdu juz sam wylazil z lozka to zasypial u siebie i przylazil do nas.ale po 2 r. z. Ani myslal o spaniu samodzielnym. Bal sie..mowil ze nie chce itd. Wiec znow zasypial u nas i go przenosilismy ale co noc prawie byl ryk i nie chcial wogole sam przychodzic i trzebabylo księcia przenosic do nas.i tak znow o 1...2...3..spal z powrotem u nas. Od jakiegos czasu sam zasypia u siebie i sam przychodzi do nas.raz na miesiac zdarzy sie ze bedzie spal usiebie do rana. Z czego to wynika??? Ja spie prawie w scianie..tz przysuwa lawe zeby nie spasc a ksieciunio na srodku rozwalony jak na krolewicza przystalo. Dosc mam tego bo plecow juz nie czuje. Co rano tak samo zaj....iscie bolą 😰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2016-09-27 o 16:34 |
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
No ba!
Bylam na tych lampach i.... pocalowalam klamke akurat dzis wyjatkowo wcxesniej zamkneli gabinet. Fak! No nic, uderzymy jutro. Choc juz dzis jak powiedzialam gdzie jedxiemy to byl marud, ze on nie chce na zadne lampy ;-)Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
Jakbym nas widziala Malz ma trzecia poduszke polozona na stoliku nocnym a ja spie jak kloda bez ruchu przy samym brzegu I tu akurat dobrze, ze mnie wszystko boli i nie moge sie ruszyc bo przynajmniej mam pewnosc ze nie spadne z lozka pomimo ze spie przy samej krawedzi Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Mała ja mam taśmę ledowa w takiej listwie? Daje dużo światła, można zrobić kanapki, herbatę. Wszystko widać.
Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2742 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny... k.
i proszę, ojojajcie mnie tam
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryku, a Ty te ocieplane getry po przedszkolu małemu dajesz? Nie za gorąco mu?
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Co do pracy to wszelkie formalności sa juz za mną. Oczywiście jest maly, nie fajny haczyk.. O który nie chce tu pisac.. Trzymajcie kciuki żeby to centrum sie rozkrecilo i to bardzo, bo w przeciwnym razie haczyk bedzie mnie obowiązywał..
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chwaliłwm sie ale wczoraj byla rzeczoznawca z banku nasze nowe mieszkanie szacowac i czekwmy na umowe kredytowa i chyba notariusz i klucze nam zostaly od października zaczynamy remont a nasze obecne M na sprzedaż , najgorzej ze mie mam wcale pomysłu na wnetrza co i jak zrobić i dalej rozmyslam czy to dobra decyzja
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, ja Ci jutro wysle tego maila. Nie dokończyłam. Kupiłam malej ten plecaczek z biedry, wiec chyba rozumiesz.. Podaj mi tylko maila
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszlo |
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Mika - super!
Tak, byl w nich normalnie w przedszkolu. Czy za goraco? Chyba nie? One nie sa jakies mega grube, tylko takie milutkie od wewnatrz a nie ze sama sztywna bawelna. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Dzis znow deszcz, caly wrzesien pada. Wrzesien to jeden z piekniejszych miesiecy w Jp: temperatura troche odpuszcza, nadal jest pogodnie i tylko od czasu do czasu na 1-2 dni tajfun psuje zabawe. W tym roku jest odwrotnie: caly czas pada a calego slonecznego dnia juz nie pamietam. Nawet wydano ostrzezenie dla rolnikow, zeby zadbali o plody rolne z uwagi na brak slonca. Ciekawe jak maja to zrobic? |
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam o takim dość barzo ocieplanych. choć ja takie z meszkiem jeśli już to zakładam teraz, kiedy jeszcze nie grzeją. Jak grzeją to już te zwykłe cieniutkie. Pamiętam jak chodziłam na wolontariat do przedszkola. Masakrycznie gorąco tam było, jednak 30 dzieci na sali robi swoje. Także ja swoja lekko do przedszkola ubieram. Dzis mamy święto pieczonego ziemniaka w przedszkolu. Impreza w plenerze... Dobrze, że pogoda piękna.
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
średnio na okno o szerokosci karnisza 220 cm wydaje jakies 250-300 zł. Do salonu na 4,5 m zapłąciłam 420 zł za samą firankę, tz dostaje zawału za kazdym razem U mnie wygląda to tak, że mniej wiecej mam koncepcje co chce i jak miałoby to wygladac, bo ja raczej preferuję firanki nie proste tylko upinane/fantazyjne, bo mi w duzej mierze "robią" wnętrze. Wtedy przeszukuje allegro i olx, żeby znalezc aukcje która pokazuje rzecz jaką sobie umyslę, jak juz trafie to pisze do pani/firmy czy jest mozliwosc uszycia na dany wymiar (czasami inny niz na aukcji), w innych kolorach, itp. Jeszcze mi sie nie zdarzyło, zeby ktos odmówił I ja zawsze mam firanki gotowe na tasmie, sciągasz na szerokosc karnisza i przypinasz a nie piernicze sie z upinaniem zakładek, chociaz spodobała mi sie ostatnio zwykła firanka z żakardu taka za 100zł, to sobie kupiła, zaniosłam do krawcowej i mi wszyła tasme. Sory, że wyszła taka epistoła, ale chciałam jak najjasniej ![]() MIKA, ale info, wpadaj na fejsa na grupe wyzwanie urządzam swoje mieszkanie ![]() MENEQ, nie zazdroszcze wobec tego GOJKA, no to kciukasy Czy ktos wie o kodach promocyjnych do arosa? Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2016-09-28 o 09:54 |
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jako, że Szaja rozpoczęła już temat prezentowy, mam pytanie. Przeglądam właśnie allegro i trafiłam na to http://allegro.pl/bunchems-kolorowe-...288990043.htmlCo o tym myślicie? Wasze dzieci też nie chcą się ubierać? U mnie Domcia dziś stwierdziła, że kurtki nie założy, bo jej ciepło i poszła w samym swetrze - było 6 stopni. Już nie chciało mi się z nią walczyć, bo tylko do samochodu tak szła. Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2016-09-28 o 10:27 Powód: literówka :P |
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropos widze po nim teraz taką mądrośc cztreolatka- jak mus ei wytłumaczy konsekwencje jakichs działań to wie ze trzeba/nie wolno coś robic. A dzisiaj w drodze do pracy złapałam gumę w aucie. Stałam jak ta sierota na poboczu, pukalam butem w koło, nikt sie nie zatrzymał zeby zapytac cokolwiek. Tzta sciagąłam z łózka, przyjechał bez słowa, chociaz wczoraj bylam dla niego niezbyt miła i spał w salonie
Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2016-09-28 o 10:26 |
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik-wow, meeega te rzepy! Idealne dla mojego Kuby!!!! On teraz podjarany wszelkimi pracami manualnymi wiec bylby to strzal w 10! Na chwile obecna to moj typ na prezent od Wojtusia
![]() Oby mu tylko do listopada ta zajawka nie przeszla :-P Bylismy rano na tych lampach. Pogadalam z babka i to tyle akurat byly zajete wiec i tak bysmy sie nie polampowali ;-) Dwa wg niej i mnie Kuba i tak by nie wysiedzial. Trzy, za zimno na takie akcje, bo to nie mozna potem szybko wyjsc na zimno/na dwor, wiec musielibysmy czekac z pol godz w tym gabinecie i cztery-najwazniejsze, teraz jak jest zdrowy, w sensie nie ma kataru to tylko niepotrzebnie bym mu te zatoki rozhulala. A ze od kwietnia kataru nie bylo to w sumie jestesmy usprawiedliwieni :-D Powiedziala, ze najlepiej kupic sobie taka lampe i jak bedzie katar to robic mu te naswietlania przy bajce razem z inhalacja, wtedy daje najlepszy efekt. O ile podziala, bo nie zawsze dziala :-P jak sie nie sprawdzi u Kuby to i tak tata bedzie korzystal na stawy wiec przydac na pewno sie przyda. Nooo, to tyle ![]() Teraz musze umowic sie z dentystka na przeglad.. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie macie święta spędzicie już w 4
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik jak zdrówko???
meneq u Was przynajmniej ciepło a u nas???? brrrr ja też już nie mam pomysłu co z dzieciakami robić ostatnio ratujemy się osiedlowymi klubami |
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co sie nabiega to jego
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Kiepsko. Po ubiegłotygodniowej fizjoterapii ledwo chodziłam - podobno na początku ból jest większy. Wczoraj znowu byłam. Zobaczymy co będzie, ale obawiam się, że nic mi już nie pomoże. A Ty jak się czujesz?
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta-to mnie zastrzeliłaś teraz z tymi cenami
![]() Jednak poszukam czegoś na własną rękę Nie chce zostać bankrutem przez firany :pNeti- u mnie Ikea jeszcze nie powstała także odpada,ale dzięki za info ![]() No i Dziękuje wszystkim za odpowiedzi na temat taśm ledowych ![]() Pogoda dziś u nas paskudna (wczoraj był przymrozek) więc porobię dziś coś w domu. Ostatnio mało miałam na to czasu więc trzeba odgruzować trochę.
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
MALA, tansze tez są na allegrowni
ale je mam fisia to bierz poprawkę takie ci pokaze, kiedys sie nawet zastanawiałam nad nimi do ganku bo tam mam okno niewielkie http://allegro.pl/krotkie-firany-woa...599819663.html , jest tez wersja dluga |
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chodzisz na terapie manualną? mi jedyne co ulge przynosi to leżenie w pozycjach embrionalnych ![]() teraz mam przekichane bo TZ w delegacji a ja z tym całym stadkiem sama biedne te moje dzieci jak widzą,że mnie boli to podchodzą i mnie masują i pytaja czy lepiej ![]() kupiłam ciuszki przez neta w zarze - 104 na Leo są za male musze wymienic a w kurteczce dla mlodej byla dziura wrrrrrr meneq- wiesz,że cały czas rozkminiam co będziemy robić jak przyjedziesz do wro? Wy tacy aktywni że mam stresa hihihih |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

byle nie w kwiatki, serduszka czy kokardki

no i laczac oba zamilowania kupie napewno auto boscha takie konstrukcyjne co sie skreca i rozkreca..

akurat dzis wyjatkowo wcxesniej zamkneli gabinet. Fak! No nic, uderzymy jutro. Choc juz dzis jak powiedzialam gdzie jedxiemy to byl marud, ze on nie chce na zadne lampy ;-)