Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-13, 16:21   #1351
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość

Ja jutro mam rocznicę zaręczyn, a mam wrażenie, że to było mgninie oka
Hihi, czyli w Walentynki sie mu oświadczyłaś? Znam historię o świeczniku, ale czy to znaczy ze dostałas go w Walentynki czy tak jak w pytaniu powyżej?
P.S. super data, mimo ze taka komercyjna

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 16:21   #1352
pollynema
Zadomowienie

Chyba niczego nie narzucam?! Przeciez wszystko jest na temat, nie rozumiem Twojego oburzenia... W dodatku nie ja zaczynam temat dyskusji, tylko dopasowuję się pod to, o czym rozmawiają dziewczyny.

Dziewczyny, czy komus jeszcze to przeszkadza? Naprawde moge przestać, po prsotu wiem, ze tam moge te rzeczy szybko znalezc, bo mam je tam w ulubionych :/
pollynema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 16:24   #1353
L_V
Zakorzenienie

Uciekam do domu dziewczyny. Głowa mi pęka.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 16:25   #1354
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość
Pisałaś, że podobają Ci się też takie za 400 zł, ale Tż powiedział, że musi być brylant, więc wywnioskowałam, że on ma jakieś dziwne podejście do tego....że taki za 400 zł to jest bee, na zaręczyny się nie nadaje, musi być brylant itp. Poza tym sama pisałaś, że oglądacie takie za 3 tys, więc on sobie jakąś tam wizję tworzy przez to
To nasze oglądanie sprowadza się do analizy szczegółów . Wykończę kiedyś tego biedaka tymi szczegółami

Wczoraj powiedziałam TŻ-owi, że tamten allegrowski pierścionek to może być ideał jak dla mnie i że facet który go sprzedaje ma też inne bardzo ładne pierścionki... A TŻ "no i co?" . Mówię mu żeby zapamiętał bo takie mi się podobają, a TŻ "teraz sobie nie będę tym głowy zawracał" . I na tym skończyło się oglądanie, uniosłam się honorem i już więcej TŻ-owi nie podpowiem, niech kombinuje sam. Z tego wszystkiego zablokowałam sobie wczoraj kartę sim i musiałam rano jechać odblokować
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 16:26   #1355
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Uciekam do domu dziewczyny. Głowa mi pęka.

Ja mam tak samo dziś, zdrówka
Stary 2008-02-13, 16:27   #1356
kaska87
Zakorzenienie

Aga o co Ci chodzi? przeciez logiczne jest ze Nema pokazuje nam ciuchy czy buty ze swojego forum bo wie "co gdzie jest" i nie musi tracic czasu na szukanie tych samych rzeczy w necie tez bym tak zrobila
wiec luz nikomu to nie przeszkadza, prawda? a mi wrecz pomaga bo pozniej wiem "gdzie szukac tego co pokazala"

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 16:27   #1357
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Dorinko właśnie buszuję w bronxach
Dziewczyny, ja tez miałam już 5 par butów w swojej historii z Bronxa, oraz firm sióstr-spółek, czyli Blink i Marisha. Buty są boskie...

Niestety dwie z nich wylądowały spowrotem w sklepie, bo się przetarła podeszwa za szybko! A były takie piękne...

A na żywo można je pooglądać w Heavy Duty w Arkadi - tam je zawsze kupowałam.
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
śliczne tylko nie przeforsuj kolan
No właśnie. Ja w jednych Bronxach nie chodzę, bo zaraz kolanko boli... (kozaki na zdjęciu)

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja też na codzien przywiązuję uwagę to buciszków, ale myślę, że pod suknią i tak ich widać nie będzie co nie oznacza,że kupię jakąś totalną wiochę
Moje buty na zdjęciach widać tylko w dwóch miejscach:
1. jak wchodziłam po schodach do kościoła i podniosłam suknię
2. w plenerze specjalnie je eksponowałam

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
A jak z rozmiarówką? Standardowo, mogę brac w ciemno 38?
Ja noszę 39 a z Bronxa/Blinka/Marishy zawsze wypada mi 38, czyli o rozmiar mniejsze!

Mam jeszcze jedne boskie balerinki na koturnie w kolorze ciemno-pomarańczowym z Bronxa. Razem z moją pomarańczową torebką przez dwa ostatnie lata tworzyły mój znak rozpoznawczy... Uwielbiam je, ale najwyższy czas czymś je zastąpić.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1396-354388-p.jpg (11,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (46,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07653.jpg (24,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07713.jpg (97,6 KB, 12 załadowań)
Stary 2008-02-13, 16:28   #1358
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Chyba niczego nie narzucam?! Przeciez wszystko jest na temat, nie rozumiem Twojego oburzenia... W dodatku nie ja zaczynam temat dyskusji, tylko dopasowuję się pod to, o czym rozmawiają dziewczyny.

Dziewczyny, czy komus jeszcze to przeszkadza? Naprawde moge przestać, po prsotu wiem, ze tam moge te rzeczy szybko znalezc, bo mam je tam w ulubionych :/
Mi to nie przeszkadza, chociaż tego portali nie lubię (a może jeszcze się do niego nie przekonałam )
Stary 2008-02-13, 16:29   #1359
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Aga o co Ci chodzi? przeciez logiczne jest ze Nema pokazuje nam ciuchy czy buty ze swojego forum bo wie "co gdzie jest" i nie musi tracic czasu na szukanie tych samych rzeczy w necie tez bym tak zrobila
wiec luz nikomu to nie przeszkadza, prawda? a mi wrecz pomaga bo pozniej wiem "gdzie szukac tego co pokazala"
Dziękuję za zrozumienie, robie to z wygody, skoro spedzam tam mnostwo czasu i wiem co gdzie sie pojawia, to dlaczego nie moge z tego skorzystac...

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja tez miałam już 4 pary butów w swojej historii z Bronxa, oraz firm sióstr-spółek, czyli Blink i Marisha. Buty są boskie...

Niestety dwie z nich wylądowały spowrotem w sklepie, bo się przetarła podeszwa za szybko! A były takie piękne...

A na żywo można je pooglądać w Heavy Duty w Arkadi - tam je zawsze kupowałam.

No właśnie. Ja w jednych Bronxach nie chodzę, bo zaraz kolanko boli... (kozaki na zdjęciu)

Moje buty na zdjęciach widać tylko w dwóch miejscach:
1. jak wchodziłam po schodach do kościoła i podniosłam suknię
2. w plenerze specjalnie je eksponowałam

Ja noszę 39 a z Bronxa/Blinka/Marishy zawsze wypada mi 38, czyli o rozmiar mniejsze!

Mam jeszcze jedne boskie balerinki na koturnie w kolorze ciemno-pomarańczowym z Bronxa. Razem z moją pomarańczową torebką przez dwa ostatnie lata tworzyły mój znak rozpoznawczy... Uwielbiam je, ale najwyższy czas czymś je zastąpić.

Te pierwsze kozaki/oficerki brązowe są cudne!
Stary 2008-02-13, 16:29   #1360
aga2111
Raczkowanie

Cytat:

No właśnie...bo chyba nie możesz napisać wprost: super, nowy portal, zapraszam wszystkich, bo taka reklama jest zabroniona (tak mi się wydaje, na większości stron), więc robisz to w bardziej delikatny sposób, wpasowując się w każdy temat z obrazkiem z tejże właśnie strony

aga2111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 16:32   #1361
pollynema
Zadomowienie

Aga, nadal nie rozumiem dlaczego Ci to tak przeszkdza, przynajmniej wiem teraz, że jak dostane bana, to z jakiego powodu. Nie sądziłam, że kilka linków może być tak niewygodnych, heh...

Poza tym, gdybyś może posiedziala nieco dluzej w tym wątku, albo po prostu chciala zauważyć - dziewczyny znaja mnie juz troche i mysle, ze nie tylko od strony 'wcisne wam nowy portal'.
Stary 2008-02-13, 16:34   #1362
kaska87
Zakorzenienie

dobra koniec tego
teraz ja sie pochwale TZ kochany kupil mi fajna cieplutka bluze w reporterze

Stary 2008-02-13, 16:36   #1363
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
dobra koniec tego
teraz ja sie pochwale TZ kochany kupil mi fajna cieplutka bluze w reporterze
No proszę, jak dba o Ciebie
Stary 2008-02-13, 16:38   #1364
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie...bo chyba nie możesz napisać wprost: super, nowy portal, zapraszam wszystkich, bo taka reklama jest zabroniona (tak mi się wydaje, na większości stron), więc robisz to w bardziej delikatny sposób, wpasowując się w każdy temat z obrazkiem z tejże właśnie strony
Aga, chyba przesadzasz. Nema od zawsze wklejała jakieś zdjęcia, swoje i z internetu. No i nie jest tu nowa- w sensie że pisze tu z nami nie ze względu na reklamę tylko pisze o wszystkim...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2008-02-13, 16:38   #1365
aga2111
Raczkowanie

Cytat:
Aga, nadal nie rozumiem dlaczego Ci to tak przeszkdza, przynajmniej wiem teraz, że jak dostane bana, to z jakiego powodu. Nie sądziłam, że kilka linków może być tak niewygodnych, heh...

Poza tym, gdybyś może posiedziala nieco dluzej w tym wątku, albo po prostu chciala zauważyć - dziewczyny znaja mnie juz troche i mysle, ze nie tylko od strony 'wcisne wam nowy portal'.
Nemo droga akurat tak się składa, że w tym wątku jestem dłużej niż Ty. Jakoś od czerwca-lipca 2007, tylko nie udzielam się tak często jak Ty, wszystko czytam i akurat wiem jaka jest atmosfera w tym wątku. Ciebie też znam, ale nie wiem czy może do Twoich obowiązków nie należy reklama portalu
Poza tym jeżeli uważasz, że pobiegnę do moderatora i zgłoszę, że jakieś reklamy rozsyłasz to się grubo mylisz po prostu wyraziłam swoje zdanie i koniec. Po prostu nie będę klikała w te linki, będę je ignorowała.
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Aga, chyba przesadzasz. Nema od zawsze wklejała jakieś zdjęcia, swoje i z internetu. No i nie jest tu nowa- w sensie że pisze tu z nami nie ze względu na reklamę tylko pisze o wszystkim...
Ale nie chodzi o to, że ja uważam, że ona pisze tu tylko, żeby reklamować. Chodzi mi o to, że rozmawia z nami i jednocześnie "przemyca" reklamę....

Stary 2008-02-13, 16:40   #1366
rav12345
Wtajemniczenie

Ja też nie widzę w tym odwoływaniu się niczego niezgodnego z zasadami forum. Takie odwołanie się jest jak najbardziej poprawne. Na biochemii dziewczyny co chwile wklejają linki do BU (biochemii urody) i nikt ich za to nie linczuje.

A że Nema wkleja do stylio, no cóż. Zna tam każdy zakamarek, i skoro tam coś widziała, to po co ma szukać linków gdzieś indziej. Jasne, mogłaby też po prostu skopiować i wkleić zdjęcie (łatwiej przeglądałoby się TO forum), ale nikt jej do tego nie zmusza.

Ja się tam cieszę, bo lubię znać gust innych osób i porównywać go do swojego. A takie linki pozwalają mi być na czasie.
Stary 2008-02-13, 16:40   #1367
pollynema
Zadomowienie

Najbardziej boli to, ze tak powierzchownie do tego Aga podeszlas... Bo przez Twoje zarzuty moge zostac skasowana z portalu, fakt - za pierwszym razem sobie zasluzylam, ale teraz nie sadze, zebym robila cos zlego. Mam zapisywac zdjecia wrzucane przez innych, wgrywac je na imageshack i dopiero pokazywac na wizazu? Nie uwazasz, ze to troche bezsensowne?

Tak sie sklada, ze naprawde lubie tu przebywac, zżylam się z dziewczynami i jesli znow mnie wywalą nie będzie mi miło z tego powodu...

Nie twierdze, ze 'naskarżysz', jednak forum jest dość dobrze pilnowane i Twój zarzut może zostac dostrzeżony i rozpatrzony przez moderację. Nie robię nic złego, ale skoro 'zwykli' użytkownicy widzą w tym reklamę, to moderacja moze zareagować.
Stary 2008-02-13, 16:45   #1368
vadi
*sportaddict*

Cytat:

zgadzam się, nie widzę problemu.
ja nie wiedziałam do przed chwilą, że to portal w którym pracuje Nema i nie widzę tu niczego nahalnego.

Ago, akurat to konto Nemy nie jest jej 1 kontem, poprzednie zostało zablokowane. Burza w szklance wody
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 16:46   #1369
aga2111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
Ja też nie widzę w tym odwoływaniu się niczego niezgodnego z zasadami forum. Takie odwołanie się jest jak najbardziej poprawne. Na biochemii dziewczyny co chwile wklejają linki do BU (biochemii urody) i nikt ich za to nie linczuje.

A że Nema wkleja do stylio, no cóż. Zna tam każdy zakamarek, i skoro tam coś widziała, to po co ma szukać linków gdzieś indziej. Jasne, mogłaby też po prostu skopiować i wkleić zdjęcie (łatwiej przeglądałoby się TO forum), ale nikt jej do tego nie zmusza.

Ja się tam cieszę, bo lubię znać gust innych osób i porównywać go do swojego. A takie linki pozwalają mi być na czasie.
No tak, tylko różnica jest taka, że dziewczyny też np. wklejają linki do butyk.pl, ale one tam nie pracują, ani portal nie jest ich własnością i to akurat mi nie przeszkadza.

Cytat:
Najbardziej boli to, ze tak powierzchownie do tego Aga podeszlas... Bo przez Twoje zarzuty moge zostac skasowana z portalu, fakt - za pierwszym razem sobie zasluzylam, ale teraz nie sadze, zebym robila cos zlego. Mam zapisywac zdjecia wrzucane przez innych, wgrywac je na imageshack i dopiero pokazywac na wizazu? Nie uwazasz, ze to troche bezsensowne?

Tak sie sklada, ze naprawde lubie tu przebywac, zżylam się z dziewczynami i jesli znow mnie wywalą nie będzie mi miło z tego powodu...
Myślę, że nie wywalą. Ja tylko tutaj wyraziłam swoje zdanie, bo strasznie rzuciło mi się to w oczy. Napisałam i koniec, nikomu innemu to nie przeszkadza, więc luz. Wklejaj te linki, ja je będę po prostu ignorowała. Temat uważam za wyczerpany, wyraziłam swoje zdanie, miałam prawo, mam nadzieję, że mnie rozumiecie i nie miało to być złośliwością w stronę nemy.
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

Ago, akurat to konto Nemy nie jest jej 1 kontem, poprzednie zostało zablokowane. Burza w szklance wody
Przecież wiem, że to nie jest jej 1 konto. Wszyscy do mnie piszą w taki sposób jakbym nie wiedziała o co tu chodzi, co się dzieje i o czym rozmawiacie. Czytam ten wątek od którejś tam części już, ponad pół roku....

Stary 2008-02-13, 16:46   #1370
pollynema
Zadomowienie

Mysle, ze nie ma co dalej ciagnac dyskusji, postaram sie ograniczyc do minimum linki z owego portalu, zeby nie powodowac zamieszania
Stary 2008-02-13, 16:49   #1371
rav12345
Wtajemniczenie

Uważam że skoro wątek o >>ten<< nie został przez moderatorów usunięty, to linki same w sobie w każdym innym wątku nie powinny być kasowane.

A co do samej rozmowy o portalu w którym pracuje Nema, chyba też możemy o tym mówić, jak i możemy słuchać o jej doświadczeniach. No cóż. Jakiejś reklamy się w tym można dopatrzeć, ale można i z każdym kosmetykiem w KWC, każdą suknią ślubną którą tu wklejamy, itd.... Coś za coś.
Stary 2008-02-13, 16:50   #1372
Taverney
Zakorzenienie

Dziewczyny, te linki to nic złego, nie widzę tu reklamy i czerpania korzyści, ale jeśli tak, proszę wyprowadzić mnie z błędu, bo myślę, że jest to portal informacyjny,
i proszę mi się tu nie kłócić, bo inaczej...
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 16:51   #1373
vadi
*sportaddict*

Dobra, koniec dyskusji bo nie ma o czym rozmawiać tak naprawdę.
Ja nie poczułam się spamowana
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 16:53   #1374
pollynema
Zadomowienie

dziękuję za zrozumienie, aga oczywiscie zadnego zalu do Ciebie nie mam, tylko przedstawilam swoje stanowisko

moze zmienie nieco temat, na dosc hmm kontrowersyjny... miałyście ze swoimi ex tzw. bonusowe noce? Chyba nie musze tłumaczyc o co chodzi...
Stary 2008-02-13, 16:57   #1375
gold-fish
Zakorzenienie

Ja też do tej pory nie wiedziałam gdzie Nema pracuje, ani też nie znałam tej stronki.

Wczoraj czytałam artykuł o ,,nowym" zawodzie- ludziach którzy wyszukują na ulicach osób oryginalnie ubranych i za ich zgodą publikują je w internecie lub ,,przekazują" projektantom mody. Do tej pory myślałam że to projektanci mają wenę, a oni poprostu ,,obrabiają" trendy które nosi ulica ( a raczej na razie kilka osób). I to mi wygląda na taki portal.

Fajny zawód.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2008-02-13, 16:59   #1376
aga2111
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję za zrozumienie, aga oczywiscie zadnego zalu do Ciebie nie mam, tylko przedstawilam swoje stanowisko

moze zmienie nieco temat, na dosc hmm kontrowersyjny... miałyście ze swoimi ex tzw. bonusowe noce? Chyba nie musze tłumaczyc o co chodzi...
Nie wiem czy mnie ktoś zrozumiał czy nie, ale to już nie ważne. Wiedziałam, że większości to nie przeszkadza, ale ja napisałam, że mnie to irytuje i tyle. Nie chodziło mi to, żeby nemę "ścigać" za reklamę, tylko o to, że dorinka pokazała buty i nema od razu: mi też się podobają takie jak tu (link) itp.

Ja nie miałam żadnych bonusowych nocy i nie jestem pewna czy dobrze rozumiem. Chodzi o noc z Tż, gdy już nie był Tż tylko ex Tż?

Stary 2008-02-13, 16:59   #1377
gold-fish
Zakorzenienie

Lecę do domku. Miłego wieczoru

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2008-02-13, 16:59   #1378
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Ja też do tej pory nie wiedziałam gdzie Nema pracuje, ani też nie znałam tej stronki.

Wczoraj czytałam artykuł o ,,nowym" zawodzie- ludziach którzy wyszukują na ulicach osób oryginalnie ubranych i za ich zgodą publikują je w internecie lub ,,przekazują" projektantom mody. Do tej pory myślałam że to projektanci mają wenę, a oni poprostu ,,obrabiają" trendy które nosi ulica ( a raczej na razie kilka osób). I to mi wygląda na taki portal.

Fajny zawód.
te osoby wyłapane to tzw. trendsetterzy, rowniez wykorzystywani jako chodzace reklamy. Np. placi sie im za uzywanie konkretnego modelu telefonu, bo wtedy ini zauwaza, ze jest on super, bo ta osoba go ma

Cytat:
Ja nie miałam żadnych bonusowych nocy i nie jestem pewna czy dobrze rozumiem. Chodzi o noc z Tż, gdy już nie był Tż tylko ex Tż?
tak, dokladnie

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-02-13 o 17:22 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ!
Stary 2008-02-13, 17:01   #1379
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Ohohohohoho, Nema . Ależ musiało być gorąąąco .
Stary 2008-02-13, 17:02   #1380
kaska87
Zakorzenienie

nie zgodzilabym sie na taki bonus z ex tz-em szanuje sie a dlaczego pytasz?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości