|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D
Hihi, czyli w Walentynki sie mu oświadczyłaś? Znam historię o świeczniku, ale czy to znaczy ze dostałas go w Walentynki czy tak jak w pytaniu powyżej?
![]() P.S. super data, mimo ze taka komercyjna
|
|
|
|
#1352 |
|
Zadomowienie
|
Chyba niczego nie narzucam?! Przeciez wszystko jest na temat, nie rozumiem Twojego oburzenia... W dodatku nie ja zaczynam temat dyskusji, tylko dopasowuję się pod to, o czym rozmawiają dziewczyny.
Dziewczyny, czy komus jeszcze to przeszkadza? Naprawde moge przestać, po prsotu wiem, ze tam moge te rzeczy szybko znalezc, bo mam je tam w ulubionych :/ |
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam do domu dziewczyny. Głowa mi pęka.
|
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wykończę kiedyś tego biedaka tymi szczegółami ![]() Wczoraj powiedziałam TŻ-owi, że tamten allegrowski pierścionek to może być ideał jak dla mnie i że facet który go sprzedaje ma też inne bardzo ładne pierścionki... A TŻ "no i co?" . Mówię mu żeby zapamiętał bo takie mi się podobają, a TŻ "teraz sobie nie będę tym głowy zawracał" . I na tym skończyło się oglądanie, uniosłam się honorem i już więcej TŻ-owi nie podpowiem, niech kombinuje sam. Z tego wszystkiego zablokowałam sobie wczoraj kartę sim i musiałam rano jechać odblokować
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Aga o co Ci chodzi? przeciez logiczne jest ze Nema pokazuje nam ciuchy czy buty ze swojego forum bo wie "co gdzie jest" i nie musi tracic czasu na szukanie tych samych rzeczy w necie
tez bym tak zrobilawiec luz nikomu to nie przeszkadza, prawda? a mi wrecz pomaga bo pozniej wiem "gdzie szukac tego co pokazala"
|
#1357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ja tez miałam już 5 par butów w swojej historii z Bronxa, oraz firm sióstr-spółek, czyli Blink i Marisha. Buty są boskie...
Niestety dwie z nich wylądowały spowrotem w sklepie, bo się przetarła podeszwa za szybko! A były takie piękne... A na żywo można je pooglądać w Heavy Duty w Arkadi - tam je zawsze kupowałam. No właśnie. Ja w jednych Bronxach nie chodzę, bo zaraz kolanko boli... (kozaki na zdjęciu) Cytat:
1. jak wchodziłam po schodach do kościoła i podniosłam suknię 2. w plenerze specjalnie je eksponowałam Ja noszę 39 a z Bronxa/Blinka/Marishy zawsze wypada mi 38, czyli o rozmiar mniejsze! Mam jeszcze jedne boskie balerinki na koturnie w kolorze ciemno-pomarańczowym z Bronxa. Razem z moją pomarańczową torebką przez dwa ostatnie lata tworzyły mój znak rozpoznawczy... Uwielbiam je, ale najwyższy czas czymś je zastąpić.
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#1359 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Te pierwsze kozaki/oficerki brązowe są cudne! |
||
|
|
|
#1360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
Aga, nadal nie rozumiem dlaczego Ci to tak przeszkdza, przynajmniej wiem teraz, że jak dostane bana, to z jakiego powodu. Nie sądziłam, że kilka linków może być tak niewygodnych, heh...
Poza tym, gdybyś może posiedziala nieco dluzej w tym wątku, albo po prostu chciala zauważyć - dziewczyny znaja mnie juz troche i mysle, ze nie tylko od strony 'wcisne wam nowy portal'. |
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
dobra koniec tego
![]() teraz ja sie pochwale TZ kochany kupil mi fajna cieplutka bluze w reporterze
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym jeżeli uważasz, że pobiegnę do moderatora i zgłoszę, że jakieś reklamy rozsyłasz to się grubo mylisz po prostu wyraziłam swoje zdanie i koniec. Po prostu nie będę klikała w te linki, będę je ignorowała.Ale nie chodzi o to, że ja uważam, że ona pisze tu tylko, żeby reklamować. Chodzi mi o to, że rozmawia z nami i jednocześnie "przemyca" reklamę.... |
|
|
|
|
#1366 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie widzę w tym odwoływaniu się niczego niezgodnego z zasadami forum. Takie odwołanie się jest jak najbardziej poprawne. Na biochemii dziewczyny co chwile wklejają linki do BU (biochemii urody) i nikt ich za to nie linczuje.
A że Nema wkleja do stylio, no cóż. Zna tam każdy zakamarek, i skoro tam coś widziała, to po co ma szukać linków gdzieś indziej. Jasne, mogłaby też po prostu skopiować i wkleić zdjęcie (łatwiej przeglądałoby się TO forum), ale nikt jej do tego nie zmusza. Ja się tam cieszę, bo lubię znać gust innych osób i porównywać go do swojego. A takie linki pozwalają mi być na czasie.
|
#1367 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej boli to, ze tak powierzchownie do tego Aga podeszlas... Bo przez Twoje zarzuty moge zostac skasowana z portalu, fakt - za pierwszym razem sobie zasluzylam, ale teraz nie sadze, zebym robila cos zlego. Mam zapisywac zdjecia wrzucane przez innych, wgrywac je na imageshack i dopiero pokazywac na wizazu? Nie uwazasz, ze to troche bezsensowne?
Tak sie sklada, ze naprawde lubie tu przebywac, zżylam się z dziewczynami i jesli znow mnie wywalą nie będzie mi miło z tego powodu... Nie twierdze, ze 'naskarżysz', jednak forum jest dość dobrze pilnowane i Twój zarzut może zostac dostrzeżony i rozpatrzony przez moderację. Nie robię nic złego, ale skoro 'zwykli' użytkownicy widzą w tym reklamę, to moderacja moze zareagować. |
|
|
|
#1368 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
ja nie wiedziałam do przed chwilą, że to portal w którym pracuje Nema i nie widzę tu niczego nahalnego. Ago, akurat to konto Nemy nie jest jej 1 kontem, poprzednie zostało zablokowane. Burza w szklance wody
|
|
|
|
|
#1369 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Przecież wiem, że to nie jest jej 1 konto. Wszyscy do mnie piszą w taki sposób jakbym nie wiedziała o co tu chodzi, co się dzieje i o czym rozmawiacie. Czytam ten wątek od którejś tam części już, ponad pół roku.... |
||
|
|
|
#1370 |
|
Zadomowienie
|
Mysle, ze nie ma co dalej ciagnac dyskusji, postaram sie ograniczyc do minimum linki z owego portalu, zeby nie powodowac zamieszania
|
|
|
|
#1371 |
|
Wtajemniczenie
|
Uważam że skoro wątek o >>ten<< nie został przez moderatorów usunięty, to linki same w sobie w każdym innym wątku nie powinny być kasowane.
A co do samej rozmowy o portalu w którym pracuje Nema, chyba też możemy o tym mówić, jak i możemy słuchać o jej doświadczeniach. No cóż. Jakiejś reklamy się w tym można dopatrzeć, ale można i z każdym kosmetykiem w KWC, każdą suknią ślubną którą tu wklejamy, itd.... Coś za coś.
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, te linki to nic złego, nie widzę tu reklamy i czerpania korzyści, ale jeśli tak, proszę wyprowadzić mnie z błędu, bo myślę, że jest to portal informacyjny,
i proszę mi się tu nie kłócić, bo inaczej...
|
|
|
|
#1373 |
|
*sportaddict*
|
Dobra, koniec dyskusji bo nie ma o czym rozmawiać tak naprawdę.
Ja nie poczułam się spamowana
|
|
|
|
#1374 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za zrozumienie, aga oczywiscie zadnego zalu do Ciebie nie mam, tylko przedstawilam swoje stanowisko
![]() moze zmienie nieco temat, na dosc hmm kontrowersyjny... miałyście ze swoimi ex tzw. bonusowe noce? Chyba nie musze tłumaczyc o co chodzi...
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też do tej pory nie wiedziałam gdzie Nema pracuje, ani też nie znałam tej stronki.
Wczoraj czytałam artykuł o ,,nowym" zawodzie- ludziach którzy wyszukują na ulicach osób oryginalnie ubranych i za ich zgodą publikują je w internecie lub ,,przekazują" projektantom mody. Do tej pory myślałam że to projektanci mają wenę, a oni poprostu ,,obrabiają" trendy które nosi ulica ( a raczej na razie kilka osób). I to mi wygląda na taki portal. Fajny zawód. |
|
|
|
#1376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie miałam żadnych bonusowych nocy i nie jestem pewna czy dobrze rozumiem. Chodzi o noc z Tż, gdy już nie był Tż tylko ex Tż?
|
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę do domku. Miłego wieczoru
|
|
|
|
#1378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak, dokladnie Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-13 o 17:22 Powód: post pod postem - proszę używać opcji EDYTUJ! |
|
|
|
|
#1379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ohohohohoho, Nema . Ależ musiało być gorąąąco .
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
nie zgodzilabym sie na taki bonus z ex tz-em
szanuje sie a dlaczego pytasz?
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

. Mówię mu żeby zapamiętał bo takie mi się podobają, a TŻ "teraz sobie nie będę tym głowy zawracał"
tez bym tak zrobila

)

Ohohohohoho, Nema