|
|
#661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
Toć kocham Rose Absolue, ale wycofione. Udów nie uważam
Cytat:
Choć prawda, że to taki mało wyrazisty cieplak naskórny. Dlatemu szukam wciąż. 2. ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
Choć Botrytis fajnie pachnie nawet w takie ciepłę słoneczne dni. Kurczaki zaczynam żałować, że się nie zainteresowałam Sensei. Niby sztachłam się na zlocie, ale nie miałam wówczas fazy na takie dobroci. I od dłuższego czasu tęsknię za Neonaturą Cocoon. Nawet nie do pachnienia, ale do wdychania i olfaktorycznych doznań. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-28 o 12:49 |
||
|
|
|
#662 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Pieczarki nie były a propos Tapmadl, byłam ciekawa, czy będzie z kim o tym poplotkować
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#663 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
?2. 3.ojtamojtam, trzeba iśc z duchem czasó ![]() 4. 5.no mnie też tak nie bardzo, pachnę po kilka dni tym samym bo mi sie nie chce flaszki zmieniać jak ją do torby ciepnę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.no właśnie , Słoń może, bo nie jest już taki powszechny jak kiedyś . na szczęście ![]() Słoń Powszechny 3.no to mustniuch muszę sie wybrać w końcu Cytat:
![]() nowe różanki YR moim zdaniem do bani , Rose Oud wali sztucznym miodem niektórzy nawet kminek tam czują ![]() Cytat:
![]() 2.Dzing był przez ostatnie 4 dni i już mi sie znudził w sumie zestaw bardzo zacny , tylko Sensei na mnie ucieka i wcale nie jest nadzwyczajny , Szpilkównę fakt trza odkurzyć .3. Cytat:
![]() poza tym pojęcie normalności jest , nazwijmy to , rozciągliwe i szerokie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#664 | |
|
BAN stały
|
Zjadłbym (u nas pomidorówka dzisiaj)
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Spałam niecałe 3 h i czuję się jak na kacu
ale jednak mam coś w rodzaju głupawki - a jestem umóiona do fryzjera na 14.30, nie wiem, co jej powiedzieć hahahaNa blogu moim pożegnanie z Panienkami - no i czekam na to, co powie Agnieszka ![]() U mnie z perfumami się sytuacja ustaliła, że w zasadzie Lutki 6 sztuk oraz 3 Etat Libre i 2 CdG mnie zaspokajają aż za bardzo. Ale W. mówi, że tego, kto wymyslił Rien, powiesiłby za jaja - za to Aromatics Elixir Mu się podoba - więc chyba muszę nabyć Aromatics, bo ten, co mam już na wykończeniu. Kusi mnie też strasznie zakup w ciemno Aromatics in Black. No dobra, zbieram się do tego fryzjerra.
|
#666 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja dziś może wreszcie rozprawiczę tę cielęcinę
![]() Wczorajszy jadłospis wyglądał tak: ok. 10:30 wypiłam kawę i zagryzłam trzema kruchymi ciasteczkami. Około 16.30 stwierdziłam, ze: a) jest za późno, żeby cokolwiek zjeść zanim dotrę do domu b) o 18:00 jest premiera Królowej i może by pójść c) jednak jestem guodna i jadę do domu w związku z czym spośród nabytych produktów zjadłam po drodze opakowanie sznycli wieprzowych - tak, surowych, w pociągu zagryzłam drożdżówka a w domu dojadłam kabanosami.... Obiad może dzisiaj nastąpi ![]() A, Dzingiem też pachnę, ale od kiedy mi go zostało jakieś 15ml ze 100, czuję przymus oszczędzania
|
#667 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
1. taa... 2. a L'Or? Niby wycofany, ale co rusz ktoś sprzedaje używkę. Dla mnie to była przesłodzona kąfitura różana i kropla kawy w tle. Hmm, coś jeszcze wąchałam ostatnimi czasy, co mi waliło nadzieniem do pączków... Ale zaiste nie pamiętam. Cytat:
|
||
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam sampla w "szmatce" tę ich saszetkę.
Dla mnie big no-no , ale zepsuta agarem i kuminem. W sensie dla mnie i na mnie to nie pachnie dobrze. |
|
|
|
#669 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja oglądam Ja mówię "drobną opłatę", a Ty odpowiadasz "co łaska" Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() O Jeeezu! Jedyne surowe mięso, które jadam, to tatar i okrasa z gęsi (i farsz na mielone próbuję) ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#670 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Czy tam paniczyk... Zapisz
|
|
#671 |
|
BAN stały
|
Wypsikałem kąty "Akyszkiem", wali w domu naftą zmieszaną z olejkiem pomarańczowym
|
|
|
|
#672 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Na mnie podśmierduje starą szmatą ![]() Zapisz
|
|
|
|
|
#673 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja ostatecznie przytachalam z syforowni nowa szanelke i ogłaszam ban perfumowy na jakieś pol roku
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie kojarzę żebym miała perfumy o podobnej bazie...
|
|
|
|
|
#676 | |||||
|
Panaroja
|
no właśnie dlatego
Cytat:
(podobnie jak Coco Mademoiselle i Black Opium Nuit Blanche ) , lutkowa róża jest różą jak trza , ale ona nie jest konfiturowa niestety . A L'Or kojarzę z opisów jako kawowy , wobec czego należy sądzić, że na mnie ani róży ani kawy w nim nie będzie ![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
Cytat:
ale nie sądzę ![]() Cytat:
![]() ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#677 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dzieki
![]() Ale kiedy to prawda Ostatni raz takie rozpasanie perfumowe, jak w tym miesiacu to miała chyba pare lat wstecz![]() Wczesniej z nowosci nic mi nie urwało tyłka, dopiero teraz, to sobie odbiłam ![]() Przydałby mi się jeszcze Słon, ale jak kupię za na wiosne to bedzie akurat, na razie mam parcie na ciuchy
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#679 |
|
Nindżopesz
|
Pff, on nie piwnico pachnie tylko czekolado!
|
|
|
|
#680 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cóż za rekomendacja
Cytat:
Ładnie pachnie ta L'Eau?Cytat:
![]() Dla mnie paczula z czekoladą/kakao to gwarantowany przepis na zapachową katastrofę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Od paru dni mamy spokój z niespodziankami w kątach (tfu-tfu-tfu!) Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#682 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dzięks
Podobnie jak klasyk, tylko o mniejszej nieco sile razenia po nosie No i wzbogacona o cytrusy, ale nie takie typu odswiezacz do wucetu ![]() Jednakże to dalej aldehydy + mydełko, jak to w piątce Ale mi sie bardziej podoba od klasyka Widać do piątki tak czy siak, trzeba dojrzeć, bo kiedyś bym uciekała od niej
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-09-28 o 19:36 |
|
|
|
#683 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Kiedyś testowałem wersję premierową i pamiętam, że od klasyka zdecydowanie ładniejsza była (ale tera pacze i widzę, że jest jeszcze jakaś Eau Premiere z 2015, poszaleli z tymi flankerami, tym bardziej, że nuty te same, wtf?)
|
||
|
|
|
#684 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Premiere zadna mi sie nie podobała Głowne nuty tak, ale te "poboczne" w kazdej wersji nieco inksze No bo na początku w sumie to klasyczna piatuchna to L'Eau, tylko deczko lzejsze, ale potem naprawe piekna sie robi na skórze
|
|
#685 |
|
BAN stały
|
Moje ulubione, damskie od Chanel, to Mademoiselle (wiem, atakuje zewsząd do porzygu) i Chance Fraiche i Tendre (na rękawie tiszerta czuję ciągle to ostatnie, a psiknąłem się w zgięcie łokcia w sobotę wieczorem)
![]() Ale ja nie vonhauem od dawna, więc nowości nie znam i moja opinia g... uzik warta
|
|
|
|
#686 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Chance to zadne mi nie podchodzą Allure Sensuelle za to mi sie zawsze podobały i myślalam o flaszce, ale zawsze jakos nie po drodze mi było ![]() Klasyczne Allure dla mnie sa zbyt natarczywe - po godzinie, dwóch mam ich dość ![]() Na pocieszenie dodam, ze Allure tez dawno temu wachałam
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ten Hermesiak jest powszechnie dostępny w perfumeriach? Wiem, że jest "znany" ale jakoś nigdy go nie widziałam. Chyba, że stoi na męskiej stronie? Kto zna? Chyba powinnam powiedzieć "a kto nie?"
Faktycznie niezły mam zapłon, perfumy z 2004 http://www.fragrantica.com/perfume/H...uile-2669.html
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-28 o 22:17 |
|
|
|
#688 |
|
Piers do przodu
|
U mnie jesienno zimowo to tradyszyn Safran Troublant, Gardenia Micallef, Alien i Flowerbomba Extremalna poza Fleurs dOranger Lutensa
na razie jeszcze o tym mie mysle w okolicznosciach przyrody (choc droga do nicj hardkor)1475093867573.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#689 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moi rodzice mają wolnowar i głównie pyszne gulasze z niego wychodzą Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jestem totalnie zbita z tropu bo moje Dziecię pierwszy raz w swoim 9-miesiecznym życiu poszło spać już na nocny sen o godzinie 17.30 tzn ja go kładłam na drzemkę i okazało się że się przedłużyła Normalnie zasypia na noc nie wcześniej niz ok 20, więc moje zdezorientowanie jest ogromne
|
||||
|
|
|
#690 | ||||
|
BAN stały
|
Pewnie edp? Edt nie jest już taka fajna
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

, sosną w bakaliach z tabazą czyli Fille en Aiguilles, starą zakurzoną dechą Bois Noir i mniodkiem Botrytisa
a nawet losu nie puściłam 
Niby sztachłam się na zlocie, ale nie miałam wówczas fazy na takie dobroci. 

niektórzy nawet kminek tam czują
ale jednak mam coś w rodzaju głupawki - a jestem umóiona do fryzjera na 14.30, nie wiem, co jej powiedzieć hahaha

Jedyne surowe mięso, które jadam, to tatar i okrasa z gęsi (i farsz na mielone próbuję)

ale nie sądzę 

o rany! Mnie na razie ciepluchno wiec sle gorace buziaki bo w piatek wracam do ojczyzny a mnie sie nie chce