|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
Mąż juz dawno spi a ja sie wkurzam przez tego Smyka... kilka razy mnie wywaliło jak juz się udało i wybrałam odbiór w paczkomacie i płatność z góry to nie umiałam zapłacić... teraz mam 2 takie same zamóienia otwarte i nie da się zapłacić ani anulować... stwierdziłam że spróbuję jeszcze raz ale z płatnościa przy odbiorze i zaskoczyło... teraz czekam na maila potwierdzającego...
co zrobić z tymi 2 zamówieniami które wiszą??
|
#4412 |
|
Zadomowienie
|
Ja się odmeldowuje, rano pojade do gina sprawdzić. Bo tak teraz pomyslalam, ze może coś się z tą moja zmianą stało, z której miałam wycinki na histo... Dziękuje za wsparcie i dobrej nocy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Ja padam, dobranoc nocne Marki
|
||
|
|
|
#4414 | |
|
Zadomowienie
|
My z Karolem nie mamy nic przeciwko 😆
Trzeba tylko grafik rozpisać i więcej bluz kupić Co by problemów nie było Że niby szminka ubrudzone 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
Same się pewnie anuluja Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4416 |
|
Zadomowienie
|
No i git
Wieczór trudny ale suma summarum udany Oddalamy się Karol w kierunku krainy puchu Drnc Wam 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Nie chce Monia nawet myśleć jaka ja mam w tym wszystkim rolę 🙊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Oby tylko ten mail doszedł bo się wścieknę !
![]() papaPapaya daj znać czy Tobie doszedł ![]() Boże kiedy ja ostatnio poszłam spać o takiej porze ! Dobrej nocy
|
#4418 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Maksiu ze swoją główką o obwodzie 38 cm tak właśnie trochę wyglądał jak kosmita Ale to kojarzę tylko ze zdjęcia, które ma zrobione z profilu jakieś 2h po porodzie. Zaraz po tym jak wyskoczył, to tego nie zauważyłam. Nie przypominam sobie. I rzeczywiście szybko mu się to poprawiło, nie potrafię powiedzieć w ile godzin, ale na drugi dzień już na pewno nie był kosmitą ![]() Cytat:
|
|
#4419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i jak zapewne wiecie, noworodek nie ma skostniałej czaszki, póki nie zrosną się ciemiona (liczba sztuk dwa ) jedno zrasta się kilka tyg po porodzie a drugie do 2 lat nawet
|
|
#4420 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szalu nie ma ale zime w ciazy przelatam.Cytat:
Cytat:
Moge oficjalnie napisać, ze jest 3.50 w nocy a ja sie wyspalam. Spalam 9 godzin. Wczorajszy dzie byl dla mnie jakiś niefajny. Poszlam spac z mega bolem glowy. Liliana mnie obudziła dobre polgodz temu. Nadrobilam was i ide cos zjesc... 🤔 glupota. Nigdy nie jadam w nocy... bo trzeba zjeść na dol do kuchni po czym isc myc zęby... ale wariuje z glodu i chuba zlapie za jakiegos kabanosa. Widzę, ze u was wczoraj byl szal smyka ja to juz ciuszki kupuje raczej powyzej 70cm. Na start mam wszystko dla Liliany. Zostalo pranie i prasowanie ale to po polowie listopada. Wcześniej w pazdzierniku wypiore wszystko to co idzie do szpitalnej torby. Uciekam jesc, a potem jeszcze sie przespac do tej 6.30. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=_music_girl;6581427 1][QUOTE=mewkaa;65786961]Nie liczę tych ruchów karola
w podziale na godziny Bo mam wrazenie że wtedy za bardzo się nad tym skupiam i denerwuje I on to wtedy czuje bo ten drań wtedy zastyga Co potęguje moje zdenerwowanie 😒 Czy trzeba to liczyć? Jak się rusza w różnych porach dnia A w innych nie A na wieczór robi przemeblowanie brzucha To chyba jest ok, co nie🤔 Cytat:
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Hej DoDoo ranny ptaszku
![]() Ja jako przykłada żona wstałam mężowi zrobić herbatkę, śniadanie w domu i do pracy Dziś wyjątkowo ma na 7... zawsze na 9 lub 10 więc trochę to dla nasz szok z takim wstawaniem no ale najwyższy czas się przyzwyczaić ![]() Cwaniaki w tym Smyku , moja 2 zamówienia nieopłacone wiszą a te płatne przy odbiorze przeszło i dostałam potwierdzenie ![]() Zamówiłam tego ocieplanego pajaca 62 i 5 pak body z długim 68 bo tych mniejszych mam sporo ![]() No ale z cieszeniem się poczekam na paczkę
❤ Marcelinka ❤ Edytowane przez xjustyniaaax Czas edycji: 2016-09-29 o 06:36 |
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czekM na makijazystke i juz sie spoznia 6minut a ja zaczynam sie denerwowac
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj biedna tak wcześnie
![]() Oby przyjechała !
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Niecierpie jak sie ktos spoznia, wiec Cie rozumiem
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ładne!
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
I dzin dybry
Justyniaxxx sliczne te body i pajac.
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#4429 |
|
Rozeznanie
|
Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cześć z rana!
![]() Szykuje sie do Lidla, bo wyczaiłam w gazetce fajne botki. Ide sprawdzic na zywo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez nudnylogin Czas edycji: 2016-09-29 o 07:26 |
|
|
|
#4430 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzieci na poczatku maja bardzo elastyczna glowke wlasnie po to zeby przezyc jakos ten porod ![]() Za 30 min otwieraja dzial obslugo klienta w smyku, zadzwonie tam bo to jakis zart ze nie dostalam maila na szczescie zrobilam print screena z numerem zamowienia wiec mam sie do czego odwolywac. Najgorsze jest to ze mi nie zalezy na zwrocie kasy tylko na tym pajacu 😍Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Iwona - i jak, doczekalas sie? ![]() Ja dzis poluje w lidlu na mikser i ladowarke samochodowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Moj synek wczoraj caly dzien byl spokojniutki, wypoczal sobie a TZ mowi ze cala noc wariowal w brzuchu i teraz tez nie daje mi spac juz. Jejkus, jak te ruchy ciesza ![]() Pokaze wam o jaki pajac walcze ze smykiem 😍 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Ej, dostalam maila! Pajac juz jest prawie moj 🙌 Co za mily dzien Ide na sniadanko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez papaPapaya Czas edycji: 2016-09-29 o 07:43 |
|||||
|
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Papaja, ladny pajacyk.
Ja juz po sniadanku, najpierw na czczo lyzka oleju z pestek dyni, po 1,5h znowu. Nastepnie zabek czosnku popity sokiem pomaranczowym i do tego jajecznica z papryka swieza. Nie ma to jak zaczac dzien z cuchnacym czosnkowym oddechem Ale to pikus bo czeka mnie jeszcze wypicie koktajlu na bazie pora Jutro kupie czosnek bezzapachowy w tabsach... ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Jedna dobra wiadomosc, ze wyniki 💩 beda w piatek po poludniu, a nie jak myslalam w przyszlym tyg...
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czemu, ale cytowanie mi nie dziala.
Dodoo biedna jestes Ale to co jesz na pewno powinno zabic kazdego robala, bo ja sama po takim sniadanku bym chyba padla ![]() Daj znac koniecznie jak wyniki, bo moze jednak to bylo cos innego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4433 |
|
Zadomowienie
|
Ale jestem dętka 😩
Ale miałam chore sny dzisiaj ... Do nocnego sikania ok 4 am Śniło mi się non stop to klikanie w smyku, ta strona www A po nocnym sikaniu Że byłam Edyta Górniak i robiłam zakupy w castoramie 😨 Idę po kawę. Bry Wam.😚 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Fajowe zakupy justi 👌 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Śliczny papaya Tysz bym przytulila 😆 w tym smyku ładne są te rzeczy 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
I jak edzia, kupilas cos?
Patrzcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez papaPapaya Czas edycji: 2016-09-29 o 08:54 |
|
|
|
#4435 |
|
Zadomowienie
|
Dodus
Współczuję z tym czosnkiem I w pełni rozumiem twój ból Mi sam zapach buraka już powodował że myślałam że padne 😨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od poczatku ciazy mam odruch wymiotny jak czuje pora wiec ten koktajl nie brzmi ciekawie 😱
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4437 |
|
Zadomowienie
|
Papaya ten załącznik się nie wgrywa
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Uciekam do pracy Kazik trzymamy kciukasy z Karolem za Ize! Daj znać jak będziesz już po 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
juz powinno sie pokazywac
justyna i w ogole inne dziewczyny z dziewczynkami w brzuchu - kocham mojego julka ale troche wam zazdroszcze tych rozowych i przeslicznych ubranek dla dziewczynek ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- chyba mam za duzo energii w tym trzecim trymestrze, nie moge jej nawet zuzywac na nauke, bo wszystko zaliczone, ani na zakupy bo juz prawie wszystko kupione... dlatego widze ze zaczynam tutaj sobie prowadzic monolog ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- chyba mam za duzo energii w tym trzecim trymestrze, nie moge jej nawet zuzywac na nauke, bo wszystko zaliczone, ani na zakupy bo juz prawie wszystko kupione... dlatego widze ze zaczynam tutaj sobie prowadzic monolog
|
|
|
|
#4439 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Dzień dobry
dziś się wyjątkowo wyspałam, ostatnie dwie noce to była jakaś masakra. Śliczne te Wasze smykowe zakupy o 14 mam wizytę i będziemy ważyć i mierzyć Aleksandrę. Mam nadzieję, że wszystko z nią ok. Odebrałam wczoraj moje super sexi majciochy poporodowe, jak mąż je zobaczył to jego mina mówiła więcej niż 1000 słów. |
|
|
|
#4440 |
|
Zadomowienie
|
Tez nie moge cytować🤔🤔🤔
Papaya!!! Nawijaj! Brakowalo nam tu ciebie , wiec teraz mozesz nadrabiac. Dodo wspolczuje takiego jedzenia. Choc czosnek kocham. Mama mi zawsze powtarzala, e jak cos jest lekarstem iz drowe to niekoniecznie musi byc smaczne-wazne zeby dzialalo. Ja dzis spalam w sumie 11 godzin!🤗 Wyspalam sie mega. Nawet Lilia to czuje bo dawno nie byla tak szalona w brzuszku. Dzis zrobilam rozeznanie w cenie przedszkola i opienkunki w UK i rece opadaja!!! Prawie ponad polowe moich zarobkow bedzie musialo isc na przedszkole w przyszlosci. Dziewczyny na jaki rozmiar kupujecie letnie ciuszki?? Cos ponad 70cm? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

) 

na szczescie zrobilam print screena z numerem zamowienia wiec mam sie do czego odwolywac. Najgorsze jest to ze mi nie zalezy na zwrocie kasy tylko na tym pajacu 😍