|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
A nie może być kot? Albo księżyc - o, albo wiem, kot na księżycu!
![]() No dobra - to moje ostatnie słowo : DWA koty na księżycu ![]() Cytat:
No wiec... to nie koniec Agnieszki - tyle mogę powiedzieć. Chyba nie tak łatwo będzie zacząć coś nowego ![]() Ale miałam szczęście u fryzjerki - akurat trafiła n mój przebłysk świadomości i nie tylko, że ostrzygła dobrze, to jeszcze potem znakomicie poprawiła. Stres przy końcu strzyżenia, przy braniu lusterka wstecznego i bocznego, coby obejrzeć, co tam się dzieje, to koszmar jest
|
|
#692 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Miałam mieć tryptyk Zapisz
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znasz, ale nie wchodzę w nic, czego nie mogę potestować w "wąchalni" No dooobra, może nie w nic ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Znad właśnie wymyślonego i zrealizowanego przepisu na fast-food sushi. ![]() Biere nori, na to kładę "papier ryżowy" skrapiam wodą z octem ryżowym, układam wędzonego łososia i zielonego ogórka, zwijam jak tortillę/naleśnik i koniec. Pyszne!
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-28 o 23:35 |
|
|
|
|
#694 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#695 |
|
|
Ju, a tak serio, jeśli już taką awersję czujesz do panienek, to wiem, jak to jest, czeka na mnie stos portrecików cudnej urody do narysowania
To się możemy na gotówę umówić i już, będzie po sprawie.
|
#696 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- A tymczasem w Rybniku można sobie kupić perfumy za 7 560 zł
|
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
To na bank nie zaczynaj od mojej wersji fast-food.
Idę o zakład, że nie polubisz alg nori. Mało kto lubi. Ale ja, mimo łykania Falvit fur Mama Większość rodzajów jest jednak bez alg. Ja je zwyczajnie lubię i są dostępne oraz łatwo przechowywalne. Takie japońskie sushi musi być bosssssssskie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-09-29 o 00:07 |
|
|
|
#698 |
|
BAN stały
|
Dobra, to ja jednak odwołuję wizytę Alg nigdy nie jadłem, to nie wiem Zachłyśnięcie się wodą z jeziora się liczy? Haha... ha ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Gorący prysznic dobrze działa na zmarznięte członki, dobranoc |
|
|
|
#699 |
|
Piers do przodu
|
Gryx
czaswm drozka prawie na czterech kopytach bo tak stromo i kamieniscie ... ale warto wypluc pluca Milego dnia Baru snad chrapiacego mauza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powodzenia z panienka Agnieszka ![]() Konradek chyba postanowił się wyspać za wszystkie czasy bo właściwie to nadal śpi oczywiście kilka pobudek na jedzenie zaliczył no ale poza tym to ewidentnie ma dzień śpiocha Cytat:
|
||
|
|
|
#701 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, jaki papier ryżowy dajesz?
A algi są pyszne! Kiedyś wrzucałam sobie do zupy. Jeszcze zależy które, takie pokręcone z torebki mi nie smakują, są stęchłe i gumowate, ale te w płatach do sushi są wyborne, takie kruche. |
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Sztuczne kożuchy dla zmarzluchów
![]() (naturalne po 2 kafle chodzą )Chyba sobie sprawię jakiś długi na zimę z kapturem ![]() http://www.kriskor.pl/wyszukiwarka,11.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-09-29 o 09:13 |
|
|
|
#703 |
|
BAN stały
|
Znad kawy i drożdżówki
|
|
|
|
#704 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wizaż się znowu biesi, chciałam zacytować, ze ładne a tu
|
#705 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wyjątek to 5 L'eau własnie I dziendoberek Barowi, lecę z teściówką na kawę, a mam do niej romans, trzymajta kciuki
|
#706 |
|
BAN stały
|
Czasami edp a edt to dwa różne zapachy (vide Kingdom)
Czymie
|
|
|
|
#707 |
|
|
Dzień dobry
Dziś Dzień Kawy, także biegniemy po filiżanki!A w ogóle, to od wczoraj jestem atakowana i lżona, ponieważ ośmieliłam się napisać, że Łupaszka, jeden z Żołnierzy Wyklętych, to nie była świetlana postać. Zostałam komuchem, zindoktrynowaną amebą i w ogóle odmawia mi się niemal człowieczeństwa. A historia jest taka, że mój Dziadek był lekarzem. Tuż po wojnie, jechał przez las do chorego i znalazł tam nieprzytomnego człowieka, którego zabrał do szpitala i uratował mu tym życie. Człowiek ów okazał się być Niemcem (to Ziemie Odzyskane były, więc człowiek ów był u siebie tak naprawdę), za to Łupaszka wydał wyrok śmierci na mojego Dziadka... Już abstrahując od przekonań i podejścia do Wyklętych, bo wg mnie nie da się do wszystkich tej samej miary przyłożyć, przeraził mnie poziom "dyskusji". Atak. Szarża. Wycieczki osobiste, że Dziadek na pewno ubek, że ja idiotka, że mu wierzę... Ech... Świat na psy schodzi...
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
i mnie tam nie było
![]() ani na koncercie LP we wtorek https://www.youtube.com/watch?v=FaaoTvEdKtA Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-09-29 o 11:55 |
|
|
|
#709 |
|
BAN stały
|
A ja sobie właśnie herbatę zaparzyłem, no co za fo-pa
![]() A co do reszty - szkoda Twoich nerwów na neofaszystowskich, PiSlamskich oszołomów z intelektem rozwielitki Nie od dzisiaj wiadomo, że tzw. "żołnierze wyklęci" nie byli tacy święci, jak ich od pewnego czasu malują (a przynajmniej część z nich taka nie była - zabijanie cywilów, w tym kobiet i dzieci, nie można nazwać chyba "walką z komunizmem"?), zakłamywanie historii jest obrzydliwe i powinno być karane Ale czego ja oczekuję po tym rządzie...
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
korpo rozpieszcza: najpierw postawili śniadanie (dietetycznie ograniczyłam się tylko do jogurtu i winogron), potem masaże karku i pleców przy biurku, oo jak mi teraz dobrze ![]() A wieczorem na piwko ze znajomymi i jakoś to życie leci
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-09-29 o 12:40 |
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
zamieniliśy hotel na willę
będziemy mieć kothy i świątynię dumania z jakimś buddą ![]() Red, ad focenia ja wymiękłam przy golden ratio Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-09-29 o 12:56 |
|
|
|
#712 | ||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty i robiącego się gluta w gardle
![]() Cytat:
no to rozsmaruj na nim troche czekolady i bedzie kokon jak złoto , a jak tanio i ekonomicznie ![]() Cytat:
2.pamiętam - na mnie nie pachnie różą świeżą różę zresztą w kilku odmianach mam, potrzebuję konfitury Chloe z czarną wstążeczka jest blisko, ale ma pieprz, jest na pikantno a ja chcę taka konfiturę konfiturę, ociekającą syropem , jak posłodzony do wyrzygu bułgarski olejek różany ![]() 3.ano właśnie ![]() 4.jakie zdzierstwo , za hermetyczną specjalistyczną wiedzę tajemną trzeba odpowiednio zapłacić ![]() 5. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#713 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Nota bene jestem bardzo ciekawa procesu indoktrynacji ameby , chciałabym to zobaczyć Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#714 | ||||
|
BAN stały
|
Znad ziemniaków, pieczarek i kotleta mielonego udającego zraza
Ja przeszedłem krótką fascynację czekoladowymi paczulami, ale połączenie to okazało się być dla mnie męczące na dłuższą metę (stąd chyba to ostudzenie miłości mej do Coromandela) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To w końcu Rybnik, a nie Holiłót Jest podobno wersja tego flakonu w platynie, z diamentami i szmaragdami za 300 czy 400 tys. $ (gdzieś mi ta informacja na fragrze mignęła ostatnio) Cytat:
--- Mursz, tak ad sinupret jeszcze - a nikt nie nazwał Ciebie Żydówką, ew. Syjonistką? To tak na marginesie dziwnych rzeczy, które dzieją się u nas w majestacie prawa
|
||||
|
|
|
#715 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Alem głooopia, bo miałam 3 słonie w sumie w ciagu paru lat, zuzyłam moze cwierc z jednego, po pare ml z pozostałych i zbywałam, a teraz zaluje Trwała, na drugi dzien wyraznie czuje dalej na włosach
|
|
#716 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Spróbuj się nie przejmować Cytat:
![]() Cytat:
W temacie zapachowym: świeżo przytuliłam nowość YR - Nu-podobny Accord Chic. Jestem bardzo ukontentowana ![]() Zapisz
|
||||
|
|
|
#717 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
nie znałam tego o trójkątach rozmaitych. Resztę niby próbuję wdrażać, ale i tak nijakie te moje fotki, tematyka miałka więc może dlatemu...Konkretnej firmy nie podam, ja lubię wszelkie nori typowo do sushi. Czyli takie tak: http://makemysushi.makemysushi.netdn...16/03/nori.jpg a takie, wakame, nie: http://i11.photobucket.com/albums/a1...e.jpg~original http://smartskin.net/app/code/local/...%20seaweed.jpg |
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#720 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale nic to, miałam dziś biegany dzień, bo poszłam do roboty zanieść rysunek i kalendarze zamówione i... No id dawna się tyle nie całowałam, przyleciał tłum ludzi mnie wyściskać, normalnie nie mogłam zdania dokończyć, bo co chwila ktoś nowy wpadał i gratulował zerwania z korporacją-matką Nawet szef szefowej mnie wyściskał, serio, nie spodziewałam się aż tak ciepłego przyjęcia. Będę chyba musiała jakąś imprezę pożegnalną zrobić Bo ludzi tam było sporo fajnych.A potem był węgierski, na którym się okazało, że jednak coś pamiętam i pierwszy raz od dawna nie robiłam za wioskowego głupka ![]() Także dzień zaliczam do udanych. Zapisz
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

tzn ja go kładłam na drzemkę i okazało się że się przedłużyła 

Nie znasz, ale nie wchodzę w nic, czego nie mogę potestować w "wąchalni" 

Zachłyśnięcie się wodą z jeziora się liczy? Haha... ha 
oczywiście kilka pobudek na jedzenie zaliczył no ale poza tym to ewidentnie ma dzień śpiocha

)

Ale czego ja oczekuję po tym rządzie...

Chloe z czarną wstążeczka jest blisko, ale ma pieprz, jest na pikantno