|
|
#4921 |
|
Klientka w krawacie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVIII
Kupiłam Essie Good to go i balsam Blistex - rabat objął obie te rzeczy.
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba dodają nowe produkty do promocji. 2 pomadki ochronne, które chciałam, a które nie wchodziły na promocję wczoraj i dziś rano już system rabatuje. Także spokojnie, poczekajmy. Możliwe, że za jakiś czas będzie rabatowało więcej produktów.
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam w e-sklepie i trochę im nie działa ta promocja. Najpierw dodałam jakiś olejek do paznokci z tej półki gdzie zmywacze i nie zrabatowało, rabat wskoczył dopiero przy tym jak dodałam pomadkę z Wibo. To trzeba poczekać aż zrobią to do porządku
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Chyba też do niego wrócę
|
|
|
|
#4924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja poczekam. Wiem co chciałam, więc może za jakiś czas jak wejdzie na promo to dokupię to, co planowałam. Na razie wzięłam tylko to, co już wchodzi. ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
Ja mam mega suche usta, ale suche skórki po tym no to mi się nigdy nie zdarzyło. Ja mam wersję jagodową.
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz sprawdzałam i np. zmywacz Isany zrabatowało.Może nie tyle podrażnia co u mnie jak nałożę więcej to rano mi tak przysycha do ust i mam różowy nalot, a jak nic na noc nie nałożę to są w lepszym stanie, miękkie i nie jakieś takie sucho pomarszczone Tak jak wyżej dziewczyny pisały, dla każdego co innego
|
|
|
|
|
#4926 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Preparaty bazujące na niej często początkowo ładnie zlepiają, ale potem zaczynają przesuszać i dają efekt rodzynek. Fascynuje mnie zachwyt tą wazeliną.
|
|
#4927 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz że te wazelinki będą tak samo działać? http://www.rossmann.pl/Produkt/Vasel...-g,377031,5910
|
|
|
|
|
#4929 |
|
Wredny kotecek
|
Jestem ciekawa jak działają te olejki do ust z eveline :P
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam takie pytanie. Jeśli kupiłam rano produkt do pielęgnacji paznokci z Sally hansen, ale nie wszedł na niego rabat -49% (pani przy kasie poinformowała tylko że zmywacza nie wchodzą o Sally Hansen nie wspomniała) , a teraz te produkty już wchodzą na promocję to jest jakaś szansa w Rossmannie na zwrot ?;-) Pytam czysto teoretycznie, bo niby nie duże pieniądze, ale zawsze to 10zl więcej w portfelu ;-)
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Czy polecacie wysuszacz do lakieru Sally Hansen?
Mam Inglota i jest super, czy ten podobny? |
|
|
|
#4932 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4934 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paznokcie nie do zdarcia, szybko schnie. Pisałam na kompie non stop 3 doby pod rząd i zero odprysków po tym cudzie. A moje malowanie paznokci skrócił do 5 minut.
|
|
#4936 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#4937 |
|
Raczkowanie
|
Znam, znam
Ale tylko w słoiczku, bo w sztyfcie maparafinę, za którą nie przepadam na ustach.
Edytowane przez Ligatura Czas edycji: 2016-09-30 o 12:27 |
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Po jakim czasie bok odpisuje? Bo napisałam maila. Jak nic nie udan się z bokiem to pójdę do Rossmanna ;-)
|
#4940 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#4941 |
|
Raczkowanie
|
Moje pierwsze i ostatnie na tej promo zakupy zrobione
. Wybrałam sie do Ross po 9 i capnęłam wszystko to, co chciałam. Wzięłam 4 sztuki Carmexów, Superlustrous Revlon Supernatural(tylko dlatego że są zaklejone), 2 lakiery Loreal te nowe a l'huile(szkoda, że u nas tak mało kolorów) i jeden color riche kolorowe konfetti. Dla mnie to tyle, tuszy itp. w Ross nie kupię bo wszystko macane a podkładów i pudrów drogeryjnych nie używam.
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Które lakiery polecacie? Dobrze kryjące.
|
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Krycie może być zależne od koloru. Byłoby łatwiej gdybyś napisała o jaki kolor pytasz.
Ja brałam Maybelline super stay 7 days bo ostatnio mnie zachwyciły. Eveline color edition też są niezłe. Te Astor 10 dni coś tam też mam chyba 2, też kryją nieźle. Ja jestem mega leń- mój lakier musi kryć 1 warstwą, no góra 2 warstwy mogę nałożyć. I te mam. Miałam też Rimmel Salon Pro, ale tą starą wersję. Czy wersja Gel jest tak samo dobra nie wiem. Może ktoś inny się wypowie. Kolory są w niej takie same jak w poprzedniej wersji. Na pewno Sally Hansen odradzam- mega toksyczny skład, ciągnie się to, godzinami nie schnie, brudzi płytkę paznokcia. Nakupiłam ich kiedyś jak głupia, nie zużyłam żadnego.
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Rossman napisał na fb, że w przypadku zakupu produktu w cenie regularnej ( bez naliczenia -49%) proszą o kontakt z BOK w celu rozwiązania problemu ;-) także jest szansa na zwrot pieniążków. A i pisali, że topy i odżywki takie jak SH powinny wchodzić
oraz że po południu zostanie uzupełniona lista produktów które wchodzą na promocje i będzie udostępniona.
Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg ![]() Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2016-09-30 o 13:39 |
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolorki to głownie szarości, beże, może jakaś czerwień, choć kilka ich mam Z Rimmela mam Rita Ora, trwałe ale krycie fatalne, mam tez te 45 sekund czy jakoś tak i te znów nic a nic nie trwałe, nawet dnia mi nie wytrzymują. Z Astora mam 60 sek i ten jest fajny.
|
|
|
|
|
#4946 | ||
|
Zakorzenienie
|
UWAGA tu jest link z pełną listą produktów z promo usta i paznokcie> http://www.rossmann.pl/Portals/0/akc...i-paznokci.pdf
EDIT. na tej liście chyba widzę tylko produkty do ust? hmm Cytat:
Chyba go kupię :P Nie wiem czy w necie widziałyście te szminki z zatopionym kwiatkiem i złotymi płatkami Wibo miało swego czasu takie olejki w kulce z takim suszonym kwiatkiem. Zresztą fajne były. Taki hicior mieli i wycofali no Cytat:
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2016-09-30 o 14:30 |
||
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wysuszacz sally hansen insta dry i zmywacz isana wchodza? Nie widzę na liście
|
|
|
|
#4948 |
|
Przyczajenie
|
Zmywacze wchodzą, insta dri też.
W sklepie internetowym rabatuje
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
W internetowej drogerii odejmuje -49%
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wibo ma szary lakier?
Wzięłam tylko 3 eveline color edition (piękne jasne róże i szary) i 2 eveline mini max (jasny fiolet i beż) Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2016-09-30 o 14:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Ale tylko w słoiczku, bo w sztyfcie maparafinę, za którą nie przepadam na ustach.