|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Hejjjjjjjjjjj dziewczyny poznym wieczorkiem
![]() Kinia wstawialas jakies fotki?? Ja nic nie widze... Bylam z J. na zakupach i tak wyszlo, ze mielismy rozejrzec sie za DVD, ktorego nie kupilismy, ale za to kupilismy sobie buciki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3962 |
Wtajemniczenie
|
Pomidoro raczej niczego innego oprocz kolacji sie nie spodziewam
![]() Marcelinko no to zakupy widze bardzo udane ![]() ![]() a ja zmykam spac wiec zyczze wam dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
No nareszcie moge sie przywitać
![]() U nas dzisiaj śliczna pogoda ![]() My walentynkowanie przekładamy na sobotebo dzisiaj oboje wracamy póxno z pracy Ciekawe jak tam Magda??? Mam nadzieje, ze wszystko ok i zobaczy swoja dzidzię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Od rana wizaż mi szalał, nie mogłam się zalogować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zycze udanej kolacji ![]() Cytat:
![]() zycze milego seansu w kinie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Zakorzenienie
|
Ale mi się nie chce iść do pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Zakorzenienie
|
Kasiu nie dziwie Ci sie, mi tez sie dzis nie chcialo isc po 3 dniach zwolnienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3968 |
Zakorzenienie
|
Ja strasznie nie lubie chodzic do [pracy na popołudnie
![]() ![]() ![]() Kiniu a z okiem już wszystko w porzadku???? |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Zakorzenienie
|
To dobrze, ze już jest lepiej.Widac leki skuteczne wiec i ta kuleczka pewnie zniknie na dniach
![]() Kiniu zamówiłaś juz zaproszenia?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3971 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki bardzo ladne zdjecia kokow pokazujecie
![]() u Kasiasiarka ten pierwszy wklejony najbardziej mi sie podoba z ta opaska i ten u Kini tez sliczny, nie zaden babciny,co ten TZ wymyslil hehe ![]() ja juz jestem po badaniu progesteronu, nie bylo mojej polskiej lekarki i dali mnie do innego ciapatego doktora ![]() ![]() no i okazuje sie, ze testosteron mam w normie ![]() to bardzo dobra wiadomosc przy PCOS ![]() tylko stosunek LH:FSH jest zaburzony, ale jak pojde do szpitala to powinni mi podac clo i moze wszystko bedzie dobrze ![]() 26 mam wizyte w szpitalu a 25 odbieram wyniki progesteronu ![]() jak sie okaze za niski to wydusze od GP, zeby mi przepisala i nie bede musiala go w koncu ciagnac z Polski ![]()
![]() |
#3972 |
Zakorzenienie
|
nie jeszcze Kasiu, bo nie mamy ostatecznej listy gosci
![]() ![]() ![]() moja mama twierdzi, ze i tak wszyscy rzuca te zaproszenia pozniejw kat, wiec nie ma sie co tez wykosztowywac.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
Zakorzenienie
|
No własnie.Te ładne i z klasa sa bardzo drogie.
A ja własnie wczoraj czytałam, że zaproszenia i forma ich wreczania sa bardzo ważne, bo własnie wiele osób sobie zostawia takie zaproszenia, lub stawia w widocznym miejscu- cos jak kartka świateczna. |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaram sie pojsc na kompromis, wybrac zaproszenia nie az tak bardzo drogie i eleganckie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Ja tez za bardzo walentynek nie obchodze ale wszystkiego dobrego w tym dniu zycze No i Misiu moze alurat jak Cie Tz zaprosil do restauracji to cos szykuje ,oby,trzymam kciuki Kinus fajnie ze z oczkiem juz lepiej Kasiasiarku to masz tak samo jak ja,ja tez nie lubie chodzic do pracy na popoludnie a jeszcze bardziej nie lubie na rano wiec zostaja mi popoludniowe zmiany hihi Pomidorko milej pracy i trzymam kciuki na Twoja Justysie Madziu za Ciebie i Twoja wizyte rowniez mocno zacisniete piastki Asienko to nareszcie masz badanie za soba,masz racje niech Ci przepisze ten progesteron,wkoncu łaski nie robi A ja szykuje sie do pracy ale wlasnie dzwonil tz ze juz w kraju jest i moze wieczorkiem bedzie w domku albo jutro rano jupiiiiiiiiiii!!!!!!!!! milego dnia kochane
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia Kachulko. Mam nadzieje, ze TZ juz dzisiaj do Ciebie przyjedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Zakorzenienie
|
No dziewczynki to macie dylemat,ja tez powoli zaczynam przegladac fora slubne i niektore ceny mnie przerazaja ale ja jeszcze tak sobie sprawy z tego nie zdaje ze moze i mnie w przyszlym roku bedzie czekal taki wydatek zwiazany z weselem
Wlasnie wczoraj siedzialam na takim forum slubnym to te ceny niektorych rzeczy mnie przerazily ,normalnie nogami mozna sie przyzegnac ale coz...jak chce sie miec pieknie to trzeba placic...nic za darmo i to jest najgorsze hihih
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Zakorzenienie
|
no my na razie zapłaciliśmy :
fotograf 1800 sala100x1200 kamerzysta 1500 zespół 1800 a gdzie reszta????? A na fora slubne już nie wchodzę bo tam tylko strasza, ze sie nie zdązy, ze za mało czasu, ze nie da rady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3980 |
Zakorzenienie
|
Rany masakra z tymi cenami,az sie za glowe zlapalam i skad brac tyle kasy?ja to chyba z rok czasu na wesele bede zbierac bo nie chce bac od moich rodzicow bo wiem ze maja ciezka sytuacje teraz i sami musza splacic dom po dziadkach swojemu rodzenstwu a ci domagaja sie wszystkiego w termninie i w ogole...ech szkoda gadac...wiadomo jak to z rodzenstwem i pieniedzmi w rodzinie
Od tz rodzicow tez nie bede chciala chociaz jak znam tesciowa to pewnie bedzie cos A. chciala dac ale ja wole zrobic wszystko za swoje co by mi pozniej nikt niczego nie wypomnial a po drugie jak zrobie wszystko za swoje pieniazdze to ja bede sama o wszystkim decydowac a nie ze ktos wtedy bedzie mi cos narzucal np ze zapros jeszcze tego ze nie takie cos tam i takie tam ble ble
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
My tak samo Kasiu robimy. Sami finansujemy w 100% Tylko troche z innych powodów
![]() Po prostu skoro jesteśmy dorosli i decydujemy się na wspólną droge, to badxmy dorosli i płacmy za swoje wybory i decyzje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zakorzenienie
|
Kasiu moze troszke sie rozpisalam i pomerdalam troszke ale dokladnie to samo mialam na mysli
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
Ja już się zegnam, zaraz uciekam do pracy
![]() Chetnie bym sobie z Wami posiedziała ![]() Miłego walentynkowego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Zakorzenienie
|
Milej pracy Kasiu ja tez zaraz zmykam z tego samego powodu i tez chetni bym posiedziala ale pracowac trza niestety ....
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ja na chwile wpadlam wam powiedziec ze jestem w domu ale nie jest to pocieszajaca wiadomosc...
niestety rozwarcie jak bylo jest, szyjka trzyma wszystko jak na wlosku wypuscili mnie twierdzac ze juz nic innego zrobic nie moga i pozostaje czekac na porod... jeszcze nastepny tydz jesli nie urodze mama sie bardzo oszczedzac najwiecej lezec... i wtedy juz nie bedzie zadnych obaw w zasadzie nie ma juz i teraz ale zawsze im dluzej tym lepiej... jednym slowem jestem jak bomba zegarowa.... lekarz stwierdzil po badaniu ze wszystko jest przygotowane i czeka na zielone swiatelko i jak odejda mi wody to od razu do szpitala jechac bo stwierdzil ze moja buowa wskazuje na szybki porod hehe ale pocieszenie ![]() jestem zmeczona teraz wieczorem was sobie poczytam przy moim lezeniu dalszym ![]() dziekuje za kciuki
#3986 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() cos ten wizaz dzisiaj fiksuje ![]() Kachulo,nie wydaje mi sie zebym sie mogla spodziewac czegos innego niz kolacji,no ale zobaczymy ![]() ![]() ![]() kasiasiar tobie rowniez milej pracy ![]() kiniu napewno znajdziecie jakies zaproszenia elegancki a zarazem ladne ![]() Pomidoro ciekawe co to za ![]() Mezatko no to super wiadomosci ![]() Mojemu tz bardzo sie spodobal obraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Wtajemniczenie
|
Ray to lez chocby prze caly tydzien bo to lepiej dla corki,trzymaj sie kochana
![]() Agus odezwij sie do nas,bo tylko nas podczytujesz ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz tylko sie nie przemeczaj,a napewno wszystko bedzie ok i mezus zobaczy swoja corcie przed wyjazdem ![]() bedziemy kciuki trzymac dalej, tym razem, zeby porod byl szybki i bezbolesny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Zakorzenienie
|
No akurat jak napisalam dlugi monolog, wizaz znowu zaniemogl, na szczescie skopiowalam moj wyklad i moge wkleic
![]() Czesc dziewczyny, dotarlam dopiero do domu i wcinam bulke, bo dzidzia glodna jak wilk. A tu widze slubne tematy ![]() To ja napisze troche o mojej wizycie. Wczoraj bylam zla na meza, na koniec zrobilam mu awanture i wogole nie rozmawialismy, czuje sie troche zaniedbana przez niego, i przykro mi bylo, bo ostatnio malo o dzidzie pytal, jakby nic, wiec mu wyrzucilam wszystko i temat sie skonczyl (jak zawsze) Rano mialam stresa jak przed matura ![]() Wizyte mialam na 10 ale weszlam dopiero o 11, wynudzilam sie ponad godzine w poczekalni. A potem...wymeczyli mnie bo spedzilam tam chyba ze 3 godz!!! Lekarz bardzo mily i fajny, rozmawialismy po niemiecku caly czas, ale tlumaczyl mi wszystko cierpliwie, powiedzial co dzis zrobimy , co potem, sprawdzil jakie badania mialam w Pl itp. (Ahh, zeby u nas w Pl byli tacy lekarze ![]() Zrobil mi na miejscu cytologie, cytomegalie, potem Usg. Dzidzia ma sie dobrze, ma 12 cm i jest to 18 tydzien. Na nastepnym Usg , za 3 tyg sprawdzi bobaskowi narzady. Potem przekazal mnie pielegniarkom, a one pobraly krew, mocz, zmierzyly cisnienie, zwazyly...na koniec mialam dosc ![]() No i dostalam tzw. Mutterpass, czyli paszport mamusi. Umowili juz mnie na 3 kolejne spotkania (nastepne za 3 tyg), potem co miesiac. Czyli jak widac dalam rade. Wszyscy byli mili i stres odszedl. Maz od wczoraj sie nie odzywa, myslalam, ze chociaz smsa napisze czy zadzwoni, ale nic Przykro mi jeszcze bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ciesze sie, ze taka dobra opieka w Niemczech i ze tyle czasu Ci poswiecili ![]() a z mezusiem sie szybko pogodzisz ![]() ![]() no i ciesze sie, ze dzidzia zdrowiutka i juz taka duza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.