Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-13, 21:26   #661
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
kochana pomiedzy "cytuj"a "odpowiedz" masz taką ikonkę i klikasz przy kazdej wypowiedzi ktora chcesz cytować , a przy ostatniej klikasz cytuj .
sama nie wiedziałam meczylam sie otwierajac po kolei okna przegladarki i kopiujac

aaa teraz już będę wiedziała ja coś kobinowałam z tymi ikonkami ale niewiele z tego wychodziło
dzięki serdeczne
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 21:29   #662
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Dokładnie za 2h36minut minie rok jak jestem z moim TŻ
kiedy to zleciało
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 21:30   #663
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
kiedy to zleciało
moje gratulacje

u mnie jutro minie rok odkąd się rozstałam z moim najważniejszym w życiu TŻ... miło tak w walentynki zerwać, prawda? no ale cóż, było-minęło, trzeba żyć dalej i czekać na tego właściwego (?) ...
Stary 2008-02-13, 22:00   #664
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

Cytat:
Łatwo łatwo dostaje sie większość ale później jest maksymalny przesiew
Co do UG to mama mojego TŻ studiowała tam całkiem niedawno prawo. I była bardzo zadowolona z poziomu nauczania

Takie niedyskretne pytanie Gdzie zamierzacie zamieszkać?
aha, to fajnie jakieś mieszkanko zamierzamy wynająć, a co ?

Cytat:
kiedy to zleciało
gratulacje

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość

u mnie jutro minie rok odkąd się rozstałam z moim najważniejszym w życiu TŻ... miło tak w walentynki zerwać, prawda? no ale cóż, było-minęło, trzeba żyć dalej i czekać na tego właściwego (?) ...
lepiej rozstać się w walentynki niż tego nie zrobić, męczyć się i pozwolić, zeby ten właściwy przeszedł niezauważony
nosek do góry, będzie dobrze
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 22:10   #665
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
aha, to fajnie jakieś mieszkanko zamierzamy wynająć, a co ?

a bo wielu moich znajomych teraz szuka mieszkania ;] i jestem ciekawa czy macie jakies bliższe plany jaka dzielnica, czy kawalerka no i za ile wam sie trafi ;] no ale to dopiero za jakis czas
Stary 2008-02-13, 22:24   #666
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

no jeszcze mamy trochę czasu
my to mamy wygórowane wymagania :P tzn. moja mama takie ma min. 3 pokoje, najlepiej nowe :P ostatnio nawet wymyśliła, że może w ogóle by kupić mieszkanie, bo po co wynajmować :P ach te jej plany kiedyś sobie wymyśliła, że będzie miała zięcia prawnika i córkę lekarkę :p z zięciem jej się może uda, ale z córką to na pewno nie

a co do cen, to tak dla jaj trochę, niedawno przeglądaliśmy oferty w necie, to tak ok. 2-3 tysięcy miesięcznie za takie mieszkanko... co do dzielnicy to nie wiem... nie znam gdańska za dobrze, blisko do niego też nie mam, więc to się zobaczy jak się dostaniemy na studia
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 22:29   #667
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
no jeszcze mamy trochę czasu
my to mamy wygórowane wymagania :P tzn. moja mama takie ma min. 3 pokoje, najlepiej nowe :P ostatnio nawet wymyśliła, że może w ogóle by kupić mieszkanie, bo po co wynajmować :P ach te jej plany kiedyś sobie wymyśliła, że będzie miała zięcia prawnika i córkę lekarkę :p z zięciem jej się może uda, ale z córką to na pewno nie

a co do cen, to tak dla jaj trochę, niedawno przeglądaliśmy oferty w necie, to tak ok. 2-3 tysięcy miesięcznie za takie mieszkanko... co do dzielnicy to nie wiem... nie znam gdańska za dobrze, blisko do niego też nie mam, więc to się zobaczy jak się dostaniemy na studia
hohoho nowe to sporo kosztuje ale jest ci u nas ich pod dostatkiem kupcie sobie z widoczkiem na morze

Chociaz nie powiem twoja Częstochowa zwłaszcza nocą rewelacja najlepsza pizze w życiu zjadłam własnie tam
Stary 2008-02-13, 22:34   #668
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
kiedy to zleciało
gratulacjeeeee

Cytat:
moje gratulacje

uu.nie fajnie , a moze w te walentynki poznasz kogoś interesującego ?

Cytat:
aaa teraz już będę wiedziała ja coś kobinowałam z tymi ikonkami ale niewiele z tego wychodziło
dzięki serdeczne
nmzc
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 23:21   #669
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Dodaje zdjecia mojej walentynki dla tż
Ale fajniusia Ja poszłam na łatwiznę i wszystko kupiłam.

Dokupiłam świeczki w kształcie serca o świetnym zapachu, serca na patyku i różne takie duperelki... atmosferka w moim pokoju walentynkowa, szkoda tylko, ze jutro tego romantyzmu nie będzie pełną parą, bo mama za ścianą....

Cytat:
kiedy to zleciało
Gratuluję Jak sobie pomyślę, że u mnie jeszcze 7 miesięcy do takiej pięknej rocznicy, to jakoś wydaje mi się to odeległe jak stąd do Plutona

Cytat:
moje gratulacje

Właściwy się znajdzie, na prawdę nawet nei będziesz wiedziała kiedy, a stanie się najbliższą osobą Twemu sercu
Stary 2008-02-13, 23:31   #670
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość

Gratuluję Jak sobie pomyślę, że u mnie jeszcze 7 miesięcy do takiej pięknej rocznicy, to jakoś wydaje mi się to odeległe jak stąd do Plutona
A u mnie do rocznicy hmm.. chyba półtora miesiąca... ciekawe czy TŻ pamięta.. hmm... faceci to o takich rzaczach to nie pamiętają... hehe

Siokoladka gratulacje życzę jeszcze 100 takich rocznic ...

A ja jestem zmęczona... hehe... wróciłam ze szkoły.. zaczęłam oglądać jakiś film.. w połowie usnęłam... ( na krześne ) a później drzemka na łóżku.. hehe... później pojechalismy do kamerzysty, żebym ocenzurować nasz filmik... potem oczywiście "kolacyjka" czyli wbiliśmy na pizze.... i tak wróciłam nie dawno do domu... hehe... padam na twarz.. lekcje nie tknięte... hehe...
A dzisiaj babka od polaka jape darła bo nikt "cudzoziemki" nie przeczytał... tylko każdy "medaliony" (bo zadała dwie lektury na dziś ) hehe
Jak jak się kocham obijać... i nic nie robić...

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-13, 23:41   #671
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
A u mnie do rocznicy hmm.. chyba półtora miesiąca... ciekawe czy TŻ pamięta.. hmm... faceci to o takich rzaczach to nie pamiętają... hehe

Siokoladka gratulacje życzę jeszcze 100 takich rocznic ...

A ja jestem zmęczona... hehe... wróciłam ze szkoły.. zaczęłam oglądać jakiś film.. w połowie usnęłam... ( na krześne ) a później drzemka na łóżku.. hehe... później pojechalismy do kamerzysty, żebym ocenzurować nasz filmik... potem oczywiście "kolacyjka" czyli wbiliśmy na pizze.... i tak wróciłam nie dawno do domu... hehe... padam na twarz.. lekcje nie tknięte... hehe...
A dzisiaj babka od polaka jape darła bo nikt "cudzoziemki" nie przeczytał... tylko każdy "medaliony" (bo zadała dwie lektury na dziś ) hehe
Jak jak się kocham obijać... i nic nie robić...
Zaskoczę Cię, bo mój TŻ o wszystkich rocznicach pamięta My mamy miesięcznice 21. 20 stycznia leżymy i się mnie pyta czy pamiętam co jest jutro... ja zadowolona z siebie mówię, że oczywiście, że dzień babci jest 21 stycznia. A on się na mnie sfochował, że nie pamiętam, że mija nam 4 miesiące

Ja też uwielbiam się lenić - moje ulubione zajęcie Obijam sie zawsze do 23 albo i później i dopiero siadam do lekcji i tak mi się schodzi do 3, bo jeszcze w międzyczasie muszę kupę "ważnych" rzeczy zrobić...
Stary 2008-02-14, 00:17   #672
kiss16
Raczkowanie

GG do kiss16 Send a message via Skype™ to kiss16

laski ja tak z calkiem innej beczki..ale chyba mi wybaczycie...chodzi o prezentacje maturalna...temat to motyw kobiety w literurze i innych dziedzinach sztuki....no i wybralam sobie o lamaniu praw kobiet....o wykorzystywaniu ich i wogole...i moze macie jakies fajne propozycje co do ksiazek albo filmow...tak sie zastanawiam czy jest jakis obraz albo piosenka.....tematyka od dawna mnie interesowala przeczytalam juz kilka ksiazek o tym...ale nie pamietamich dokladnie a drugi raz tego samego nie chce czytac...tak wiec..."mniej niz nic", "kwiat pustyni", "niewolnica" znam...teraz czytam "tylko razem z corka"...ale moze jakies filmy o tej tematyce..hmmm
kiss16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 00:34   #673
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss16 Pokaż wiadomość
laski ja tak z calkiem innej beczki..ale chyba mi wybaczycie...chodzi o prezentacje maturalna...temat to motyw kobiety w literurze i innych dziedzinach sztuki....no i wybralam sobie o lamaniu praw kobiet....o wykorzystywaniu ich i wogole...i moze macie jakies fajne propozycje co do ksiazek albo filmow...tak sie zastanawiam czy jest jakis obraz albo piosenka.....tematyka od dawna mnie interesowala przeczytalam juz kilka ksiazek o tym...ale nie pamietamich dokladnie a drugi raz tego samego nie chce czytac...tak wiec..."mniej niz nic", "kwiat pustyni", "niewolnica" znam...teraz czytam "tylko razem z corka"...ale moze jakies filmy o tej tematyce..hmmm
Chciałabym pomóc, ale nie umiem. Czytałam w wakacje "Żar serca", ale to jest raczej o łamaniu praw dziecka. Historia dziewczynki, która w wieku 7 lat służyła w wojsku zajmowała się chowaniem trupów itd. Piękna jest ta książka... Chciałam ją wykorzystać w swej prezentacji, bo rzecz dzieje się w Afryce, no ale niestety.. Jest to powieść biograficzna, a polonistka takie dzieła mi odradziła. Podobno może być to wszystko naciągane, upiększone itd.. jakieś swoje mądrości gadała to odpuściłam sobie

Pomysłów nie mam, co do Twojej prezentacji.

Korzystając z okazji, że tu jestem, a jest już po północy, chciałabym życzyć Wam, drogie wizażanki miłości. Tym, które mają swego ukochanego przy boku, by Wasza miłość trwała i trwała do końca świata i jeden dzień dłużej.... Tym, co poszukują, by pewnego dnia się zjawiła i została na zawsze....

Nie czekaj na miłość,
Bo przyjdzie sama.
Nie czekaj na szczęście,
Bo szybciej odejdzie.
Nie myśl o prawdzie,
Bo to, co szczere zawsze zostanie na dnie.
Nie licz na wyróżnienie,
Bo szczególne jest każde Twoje wspomnienie.
Nie licz na wieczne zdrowie,
Bo jest szczęście, co cierpieniem się zowie.
Nie licz na ludzi,
Bo szybko się czekaniem znudzisz.
Nie szukaj myśli złotej,
Bo na życie stracisz ochotę.
Znajdź najpiękniejsze na świecie miejsce
I nazwij je swoim sercem.

Stary 2008-02-14, 00:57   #674
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss16 Pokaż wiadomość
a mi pierwsze co na myśl wpadła Sonia ze "Zbrodni i kary"... hmm..

Insomnia89 dziękuję za życzenia

Ja również skorzystam z okazji... bo chcę życzyć kochanym wizażankom, by miłość zawsze sprawiała Wam tylko radość... a łzy płynęły tylko ze szczęścia, aby żaden smutek nie gościł na Waszych twarzyczkach i każda cieszyła się wieczną i nieustającą miłością.. tym które odnalazły swą drogę życzę, aby miłość z każdym dniem była coraz to większa, mocniejsza, głębsza, życzę Wam aby żadna z Was nie zaznała gorzkiego uczucia rozstania, aby żadna nie zaznała uczucia samotności.. Zyczę, Wam również aby Wasze drugie połóweczki traktowały Was z należytym szacunkiem, aby Wasi Panowie Was szczerze i gorąco kochali... A Tym kobietkom które jeszcze nie znalazły kogoś z kim chcą spędzić resztę życia... choć może nawet jego część... życzę aby jak najszybciej zjawił się Ten wymarzony książę, o którym każda dziewczynka skrycie marzy...
Na koniec moich życzeń zamieszczam fragm. mojego wiersza który kiedyś tam napisałam, pod wpływem chwili....

(...)Tylko Ty i ja...
Wpatrzeni w zachód słońca
Otuleni płaszczem nocy...
Wśród rozsianych na niebie gwiazd
My- zamknięci w jednym słowie...
W chwili każdej
Ze sobą...
Złączeni swą krwią...
Wzrok w jedną stronę skierowany
Wiele wspomnień lecz wiele przed nami
Złu nie dać się...
Zapisane na drodze
Do końca świata razem trwać
I miłości spragnieni
Iść dalej niż sięga wzrok
Nadzieją zbudowani
Wygramy...

Walentynki, dzień jak każdy inny... lecz jakby inny niż każdy inny...

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-02-14, 10:43   #675
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

ja też Wam kochane życze szczęśliwych Walentynek i pełno miłości każdego dnia. Wierszyka nie napisze bo szczerze to mi się nie chce ;p
Ja swoją mamę wysyłam dziś z koleżankami do kina a potem na obiad i piwko. One samotna jej facet w Szkocji to niech się wyszaleje kobieta ;p a ja przy okazji skorzystam bo mam wolną chate i mój TŻ wychodzi dzić wcześniej z pracy...

Oglądam właśnie dzień dobry tvn jak się zaręczają na antenie... i rycze jak głupia ale to nie tylko ja bo Dorota Welmanteż ;p Nie wiem czemu ale taki rzeczy strasznie mnie wzruszają.

werg7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 10:53   #676
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
kiedy to zleciało
gratulacje

ja dzis nie poszłam do skzoly bo nie dałam rady wczoraj sie nauczyc na dzis wiec sobie opuscilam ;o zaraz poucze si ena jutro a pozniej smigam do sklepu kupic cos pozniej na policje () i do domku szybko sie szykuje no i ... walę tynki
kurcze to plamienie mnie troche denerwuje mam nadzieje ze mi to przejdzie...

wczoraj dowiedzialam sie ze 5 6 7 marca mam probna mature znow :/

oj poleniuchowałabym sobie

Edit
właśnie tż napisał mi że ni ebędzie dziś seksu :/ jak miło...

nienawidze walentynek

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 15:12   #677
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

ohh nisqa nie przejmuj sie ja tez sie dzis nie pokocham ze swoim TZtem bo chorusia jestem i na godzinke tylko wychodze i to do pizzeri mnie zabiera ale kupialm mu prezencik mam nadzieje ze zadowolony bedzie ;D
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 15:12   #678
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
gratulacje

ja dzis nie poszłam do skzoly bo nie dałam rady wczoraj sie nauczyc na dzis wiec sobie opuscilam ;o zaraz poucze si ena jutro a pozniej smigam do sklepu kupic cos pozniej na policje () i do domku szybko sie szykuje no i ... walę tynki
kurcze to plamienie mnie troche denerwuje mam nadzieje ze mi to przejdzie...

wczoraj dowiedzialam sie ze 5 6 7 marca mam probna mature znow :/

oj poleniuchowałabym sobie

Edit
właśnie tż napisał mi że ni ebędzie dziś seksu :/ jak miło...

nienawidze walentynek
Idź może do ginka z tymi plamieniami, co? Bedziesz spokojniejsza...

Kurcze, to ze swoim TŻtem musisz się umawiac na baraszkowanie?
Stary 2008-02-14, 15:31   #679
wywloczka
Zakorzenienie

niqska powinnaś odwiedzić ginekologa... Moja "bratowa" miała plamienie przez 3 tygodnie... i jakiś zabieg na to miała ... i mówiła, że właśnie leżało z nią w szpitaliu chyba 6 takich młodych dziewczyn na to samo...
Nie chcę Cię straszyć... ale tak dla własnego bezpieczeństwa... poinnaś pójść do ginekologa..
i nie martw się tym... będzie dobrze...

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-02-14, 16:21   #680
gosiaczek6
Zakorzenienie

dzis walentynki a moj TZ mnie chyba zostawił

załamałam się
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 16:25   #681
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

gosiaczek6 jak mógł Cię zostawić w Walentynki??? mam nadzieje że jednak będzie dobrze międze wami. To chyba najmniej odpowiedni dzień na rozstanie 3maj się będzie dobrze...

Stary 2008-02-14, 16:36   #682
gosiaczek6
Zakorzenienie

wczoraj sie pokłóciliśmy
opierd**** mnie nie wiem do teraz za co, najechał na mnie z byle powodu
dzis traktował mnie jak powietrze w autobusie, w szkole<chodzimy do jednej szkoly ale do innych klas>nie odezwał sie słowem do mnie nawet na mnie nie spojrzał nie napisał nawet dzis zadnego esa z okazji walentynek....to koniec, czuje to
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 16:40   #683
Sanaa
Raczkowanie

GG do Sanaa

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
wczoraj sie pokłóciliśmy
dzis traktował mnie jak powietrze w autobusie, w szkole<chodzimy do jednej szkoly ale do innych klas>nie odezwał sie słowem do mnie nawet na mnie nie spojrzał nie napisał nawet dzis zadnego esa z okazji walentynek....to koniec, czuje to
mysle ze bedzie dobrze, jesli Cie kocha to Cie nie zostawi

Gdzie podziały się moje włosy? - Zapuszczam
Odchudzam się,ćwiczę.
Sanaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 16:41   #684
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

wiem z własnego doświadczenia że faceci mają taki gorsze dni... kompletnie nie da się ich zrozumieć i wybuchają o byle co. Oni mają okres tylko my mamy fizyczny a oni psychiczny bardziej. I ich jest chyba bardziej nie znośny. Mój TŻ też ma takie dni. Najgorzej jak wybuchnie o coś co mu nigdy dotąd nie przeszkadzało. Tyle razy się już prawie rozstawaliśmy, ostanio nawet całkiem serio a teraz jest ok. Więc może i u Ciebie tak będzie

Stary 2008-02-14, 17:23   #685
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
wczoraj sie pokłóciliśmy

wierzę, że będzie dobrze... każdy ma czasem gorszy dzień... i denerwuje byle błachostka...
na razie nie trzeba myśleć co będzie jeśli to koniec tylko trzeba wierzyć, że wszystko się poukłada...
jeśli Cię Kocha to na pewno nie jest to koniec... więc nie martw się na zapas... moze coś musi sobie przemyśleć i póki co się nie odzywa... ale przemyśli, ochłonie i zapewne wszystko się pomyślnie ułoży...
optymizmuuu..

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-02-14, 17:25   #686
wywloczka
Zakorzenienie

Chwalcie się dziewczyny co dostałyście z okazji dzisiejszego święta

bo ja nic... eee no dobra sms z życzeniami od TŻ

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-02-14, 17:32   #687
OlaBulBul
Zakorzenienie

Ijeee dziewczyny co dzisiaj sie stałooo... Mój TŻ miał dziś pracować i wogóle mielismy się nie widzieć...aż tu nagle wychodze zmarnowana ze szkoły widzę jak koleżanka sie podejrzliwie usmiecha a ja patrze a tam mój tż opiera się o ścianę z bukietem róż tak więc życzę wam dziewczyny miłego popołudnia
Stary 2008-02-14, 17:32   #688
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

gosiaczek 6 bedzsie dobrzenapewno ja jeszcze nic nie dostalam bo dopiero sie zobacze z TZtem jak naarzie to dowiedzialam sie ze qmpela z klasy bedzie miec dzidziusia, ale w sumie to tylko sie cieszyc...bo ma wspanialego TZta z ktorym jest 4 lata,on pracuje ma mieszkanie,rodzice chca im pomoc,wysylaja ja na zaoczne studia zeby mogla sie opiekowac dzieckiem i nie zawalic studiow...normalnie nie jest zle
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 17:45   #689
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mart989 Pokaż wiadomość
gosiaczek 6 bedzsie dobrzenapewno ja jeszcze nic nie dostalam bo dopiero sie zobacze z TZtem jak naarzie to dowiedzialam sie ze qmpela z klasy bedzie miec dzidziusia, ale w sumie to tylko sie cieszyc...bo ma wspanialego TZta z ktorym jest 4 lata,on pracuje ma mieszkanie,rodzice chca im pomoc,wysylaja ja na zaoczne studia zeby mogla sie opiekowac dzieckiem i nie zawalic studiow...normalnie nie jest zle

No to w tym wypadku to faktycznie nie ma się czym dziewczyna załamywać...
Bo np. u mnie w szkole, dziewczyna która chodzi do 2 kl. jest w ciąży.. za rok matura, tutaj będzie już dzidziuś... ślubu nie weźmie bo jeszcze niepełnoletnia... i w dodatku ojciec jej zmarł.. więc dziewczyna ma nie za ciekawie...

Ale moim zdaniem tragednia to jest u dziewczyny (którą znam) która ma teraz lat chyba 18... więc opowiem jej historię... gdzieś tak 2 lata temu zaszła w ciąże... oboje z chłopakiem chcieli tego dziecka choć była bardzo młoda... ale jej chłopak zginął... i tu już jest tragedia... mieszkała z matką bo ojciec od nich odszedł... (dawno nie wiem kiedy) marzyli oboje z chłopakiem o dziecku, o ślubie, mieli piękne plany na przyszłość...
urodziła sobie tego dzidziusia , koleżanka widziała , mówi, że śliczny szkrab jednak spokoj zakłucił ojciec... ok. pół roku temu zjawił się z samego rana... zastrzelił jej matkę a następnie siebie... na oczach tej biednej dziewczyny... została sama... niespełna 18 letnia dziewczyna wychowująca ok roczne dziecko ...
słyszałam osatnio, że jej siostra rozwiodła się z mężem (mieli jedno dziecko) i teraz mieszkają we dwie z dzieciakami... to jest dopiero życie... aż mi się smutno zrobiło... ;(

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-02-14, 17:49   #690
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
No to w tym wypadku to faktycznie nie ma się czym dziewczyna załamywać...
Bo np. u mnie w szkole, dziewczyna która chodzi do 2 kl. jest w ciąży.. za rok matura, tutaj będzie już dzidziuś... ślubu nie weźmie bo jeszcze niepełnoletnia... i w dodatku ojciec jej zmarł.. więc dziewczyna ma nie za ciekawie...

Ale moim zdaniem tragednia to jest u dziewczyny (którą znam) która ma teraz lat chyba 18... więc opowiem jej historię... gdzieś tak 2 lata temu zaszła w ciąże... oboje z chłopakiem chcieli tego dziecka choć była bardzo młoda... ale jej chłopak zginął... i tu już jest tragedia... mieszkała z matką bo ojciec od nich odszedł... (dawno nie wiem kiedy) marzyli oboje z chłopakiem o dziecku, o ślubie, mieli piękne plany na przyszłość...
urodziła sobie tego dzidziusia , koleżanka widziała , mówi, że śliczny szkrab jednak spokoj zakłucił ojciec... ok. pół roku temu zjawił się z samego rana... zastrzelił jej matkę a następnie siebie... na oczach tej biednej dziewczyny... została sama... niespełna 18 letnia dziewczyna wychowująca ok roczne dziecko ...
słyszałam osatnio, że jej siostra rozwiodła się z mężem (mieli jedno dziecko) i teraz mieszkają we dwie z dzieciakami... to jest dopiero życie... aż mi się smutno zrobiło... ;(
o matko jedyna...aż mnie ciarki przeszły jak to czytałam! tragedia, o jakich się słyszy tylko w telewizji...ale podziwiam ją za to, że w ogóle ma jeszcze siłę żyć!

ehhh...powiem wam, że życie jest strasznie niesprawiedliwe...dlaczeg o musi być tak, że niektórzy mają wszystko podczas kiedy inni nie mają nic?

I dziewczyny, życzę wam wszyyystkiego najlepsze z okazji walentynek, przede wszystkim dużo miłości, czułości i namiętności i abyście były szczęśliwe!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości