Mamusie kwietniowe 2017 cz. II - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-30, 13:04   #31
meniaa94
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2017 cz. II

Haha jestem w top gadułach ? Nie sądzłiam
Własnie wróciłam od lekarza i mam antybiotyk zrobił wymaz z gardła i test i powiedział,że to wirusowe ale mam cos na gardle i mam bardzo spuchniete itp itd i że za dlugo mnie to trzyma trzeba już to zwalczyć antybiotykiem koniecznie.

monisia- wiem że to nie tylko rodzenie na szkole rodzenia ale po prostu nie chciałam iść

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Tak w ogóle wracając od lekarza zajechalam do polskiego sklepu i zjadlam pączka 😂😂😂 wiem ze nie powinnam ale był taki smaczny a to było moj pierwszy posiłek o 11.00

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-09-30, 13:24   #32
_bagheera_
Wtajemniczenie

To ja właśnie nie obchodze dnia mezczyzny 😉 mlody idzie na drzemke, chyba to wykorzystam i kimne sie z nim godzinke 😁 w ogóle znowu ma jakis kaszel 🤔 menia narobilas mi smaka na paczka, dawno nie jadlam 😃

Franio
Staś
_bagheera_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 13:36   #33
krysztalek88
Zadomowienie

Witam się w nowym wątku! Mam nadzieję udzielać się teraz częściej. Jesteśmy już w Polsce. Wczoraj byłam na wizycie u Pani doktor. Dzidziuś ma już 6,5 cm. Niestety mam tyłozgięcie macicy i jest głęboko usadowiony i nie mogła określić przezierności karkowej, ale w poniedziałek mam genetyczne to zobaczymy co i jak. Zastanawiam się tylko czy robić test PAPA, chyba odpuszczę, bo nie chcę się dodatkowo narażać na stres. A Wy robiłyście?
Jako że kończymy 12 t poinformowaliśmy rodzinę, wszyscy szczęśliwi
Stary 2016-09-30, 13:38   #34
malwiska
Zakorzenienie

Mojego tz nie ma więc nic nie dostanie hi hi w niedziele może pójdziemy do pizzy hut na obiad i to będzie taki.moj prezent.
Menia ja tam jem paczki i nie mam wyrzutów hehe ty tym bardziej jak ciągle wymiotujesz.
Raduska miałam wcześniej pisać. Ja myślałam o tuli tez teraz dla.mojego dziecka. Niby jest wybiegana ale ma dni ze chce na ręce, a widziałam na stronie ze nawet kobiet w ciąży ja noszą. No i jakby nam się udało od września następnego roku posłać ja do przedszkola publicznego to chciałam ja rano odprowadzać razem z mala w wózku. Rano Ne męczyła bym jej na piechotę tylko właśnie w tuli.
Niby moje dziecko jest bezwozkowe , ale właśnie czasem chce na ręce dlatego pomyślałam że kupię szybciej niby 3 latkowi nie powinna być potrzebna ale może czasem ja wykorzystam

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez malwiska
Czas edycji: 2016-09-30 o 13:40
malwiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 13:39   #35
nadiak1
Rozeznanie

Ja chodziłem na szkołę rodzenia i bardzo sobie chwalę. Uczylismy się jak pielęgnować dziecko, kąpieli, dużo też było o porodzie i łagodzeniu bólu. Były pielęgniarki z oddziału noworodkowego, odpowiadały co sie dzieje w pierwszych dniach z dzieckien. Mówiły o szczepieniach. Był lekarz ginekokog, pediatra. Do tego dziewczyny w podobnych tygodniach ciąży, możne nawiązać super relacje. Ja mam szczescie że w mojej gminie szkoła rodzenia jest darmowa dla mieszkanek. Chodziłem w pierwszej ciąży i teraz też będę chodzić.
nadiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 13:45   #36
malwiska
Zakorzenienie

Ja tez chodziłam do szkoły rodzenia. W naszym mieście jest za darmo bez konieczności wybierania położnych czy szpitala. Teraz też chyba pójdę tylko bez tz bo właśnie fajne próbki.mozna dostać które czasami starcza na bardzo długo. Np sudocreem którego używałam sporadycznie to starczyl mi na bardzo długo a opakowanie chyba 10-15ml dodatkowo to co nie uczulalo mojej córki może uczylic kolejne dziecko wiec fajne są takie próbki które naprawdę starczaja na poczatku

Stary 2016-09-30, 13:45   #37
meniaa94
Wtajemniczenie

malwiska-ja mam wyrzuty sumienia bo jednak troche za duzo ważę i nie chce przytyc jak w poprzedniej ciązy ale narazie waga stoi u mnie w miejscu nic sie nie rusza . a w poprzedniej ciazy na tym etapie przytyłam gdzies z 3-4 kg
Stary 2016-09-30, 13:50   #38
malwiska
Zakorzenienie

No ja niestety przytylam
Niby ostatnio nic ale teraz czuję że coś tam jest na plusie. Tyle że waga poprzednia a teraz przed ciążą to 5kg na plusie. Mam zamiar zapisać się na zajęcia dla kobiet w ciąży - a co mi szkodzi

Stary 2016-09-30, 13:53   #39
malawrednioszka
Zakorzenienie

u mnie w niedziele 14 tc bedzie skonczony a waga bez zmian jem normalnie a nawet mniej niz przed ciaza to ze jestem w ciazy to nie znaczy ze moge sie obzerac

Wojtuś 30.01.2019!!!!!
malawrednioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 14:03   #40
krysztalek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malawrednioszka Pokaż wiadomość
u mnie w niedziele 14 tc bedzie skonczony a waga bez zmian jem normalnie a nawet mniej niz przed ciaza to ze jestem w ciazy to nie znaczy ze moge sie obzerac
U mnie prawie 13 t i waga też bez zmian Poczekaj niedługo zaczniemy rosnąć
Stary 2016-09-30, 14:17   #41
ecia91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krysztalek88 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku! Mam nadzieję udzielać się teraz częściej. Jesteśmy już w Polsce. Wczoraj byłam na wizycie u Pani doktor. Dzidziuś ma już 6,5 cm. Niestety mam tyłozgięcie macicy i jest głęboko usadowiony i nie mogła określić przezierności karkowej, ale w poniedziałek mam genetyczne to zobaczymy co i jak. Zastanawiam się tylko czy robić test PAPA, chyba odpuszczę, bo nie chcę się dodatkowo narażać na stres. A Wy robiłyście?
Jako że kończymy 12 t poinformowaliśmy rodzinę, wszyscy szczęśliwi
Ja robiłam test PAPPA, ale temu, że tam gdzie robiłam badania prenatalne to jest to "w zestawie" i pierwsze co to oddaje się krew, a potem jest dopiero USG. W sumie nawet nikt mnie nie zapytał czy chcę, czy nie... Wyniki mam do odebrania za tydzień w poniedziałek, trochę się stresuję, ale mimo to wierzę, że dziecko mam zdrowe i PAPPA niczego nie "popsuje"

Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość
Ja chodziłem na szkołę rodzenia i bardzo sobie chwalę. Uczylismy się jak pielęgnować dziecko, kąpieli, dużo też było o porodzie i łagodzeniu bólu. Były pielęgniarki z oddziału noworodkowego, odpowiadały co sie dzieje w pierwszych dniach z dzieckien. Mówiły o szczepieniach. Był lekarz ginekokog, pediatra. Do tego dziewczyny w podobnych tygodniach ciąży, możne nawiązać super relacje. Ja mam szczescie że w mojej gminie szkoła rodzenia jest darmowa dla mieszkanek. Chodziłem w pierwszej ciąży i teraz też będę chodzić.
Właśnie tego oczekuję od szkoły rodzenia przy pierwszym dziecku, dla matki bez doświadczenia to super sprawa

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Ja tez chodziłam do szkoły rodzenia. W naszym mieście jest za darmo bez konieczności wybierania położnych czy szpitala. Teraz też chyba pójdę tylko bez tz bo właśnie fajne próbki.mozna dostać które czasami starcza na bardzo długo. Np sudocreem którego używałam sporadycznie to starczyl mi na bardzo długo a opakowanie chyba 10-15ml dodatkowo to co nie uczulalo mojej córki może uczylic kolejne dziecko wiec fajne są takie próbki które naprawdę starczaja na poczatku

O! Ja uwielbiam próbki :P Po badaniu genetycznym dostałam zestaw probek- krem przeciw odparzeniom, pieluszkę, płyn do prania dla dzidziusiów i coś tam jeszcze, ale nie pamiętam już co. I o golnie to ja bym mogła ich dostawać jak najwięcej ;D

Cytat:
Moja waga też stoi. A nawet minimalnie spada, jestem w 13tc, mój mąż krzyczy, że mam jeść ale średnio mogę :/

A tak w ogóle to wczoraj odkryłam tajemnicę mojego męża odnośnie preferencji płci dzidziusia. Ja od początku mówiłam, że wolałabym córkę (to nie oznacza, że nie pokochałabym synka, że gorzej bym go traktowała czy coś!) a mój mąż na pytanie co by wolał dyplomatycznie odpowiadał, że mu to wszystko jedno byleby było zdrowe. Jednak jak wczoraj opowiadałam mu, że mi się ciągle wydaje, że mamy dziewczynkę, ciągle śni mi się córeczka, do tego po ocenie wyrostka płuciowego (zgodnie z mamaginkolg :P) wychodzi, że to jednak dziewczynka to mój mąż stwierdził- super, że dziewczynka. Po czym odwrócił się i chował swój uśmiech (który wszystko zdradza!). No i w końcu powiedział mi, że on w sumie tez bardziej marzy o córeczce, no ale najważniejsze by było zdrowe.
Także znając nasze szczęście będzie chłopczyk bo u nas zawsze jest na odwrót

4.11.2015 (9/12)

5.12.2019 (12/14)
ecia91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-30, 15:12   #42
CzarnyElf
Zakorzenienie

Witam w nowym watku-ale pedzicie z postami

Ja walcze z zaparciami

Pozatym jestem smutna bo moja siostra jutro juz leci do Polski-6 tygodni zlecialo strasznie szybko☹️

Remont chalupy w koncu sie ruszyl-TZ wstawia juz sciany,potem podlogi i jakos pojdzie.Musze niedlugo obecny dom przygotowac na sprzedaz🏻

Gratulacje wizyt i witam nowe mamy🏻

CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 15:19   #43
nowa92mama92
Zakorzenienie

Witam serdecznie w nowej części))))

Ja korzystam z wolnego i dużo odpoczywam, niestety dopadła mnie przeziębienie i zdycham...
Wczoraj spotkałam się z znajoma położona i fajnie sobie pogadaliśmy. Niestety boli mnie jeden pośladek i położna uświadomiła mi że to może być początek rwy kulszowej oczywiście nie musi ale może... ;(
Zobaczymy jak to brdizem wyglądać.
Dzisiaj zaczęłam 11 Tc! Czuję się czasami tak paskudnie że nie chce się wychodzić z łóżka... ja w końcu w smyku nic nie kupiłam... ale znów od 10 będą w lidlu cudne rzeczy na maluszki ))

11.04.2017 - Mały cud <3
nowa92mama92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 15:48   #44
ecia91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
Witam w nowym watku-ale pedzicie z postami

Ja walcze z zaparciami

Pozatym jestem smutna bo moja siostra jutro juz leci do Polski-6 tygodni zlecialo strasznie szybko☹

Remont chalupy w koncu sie ruszyl-TZ wstawia juz sciany,potem podlogi i jakos pojdzie.Musze niedlugo obecny dom przygotowac na sprzedaz🏻

Gratulacje wizyt i witam nowe mamy🏻

Mam tak samo Przedtem na mnie dobrze działały jogurty, ale teraz na samą myśl o jogurcie mnie mdli. Dlatego dzisiaj cały dzień jem jabłka bo nawet mi dobrze wchodzą, zobaczę czy będą jakieś efekty

4.11.2015 (9/12)

5.12.2019 (12/14)
ecia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 15:58   #45
raduska
Zakorzenienie

Jabłka fajnie dzialaja ja codziennie zjadam jabłko i zero problemów

Malwiska wow nie odważyłabym sie w ciazy dzwigac 3 latke :p gin wyraźnie mi powiedziała ze mam dziecko dzwigac jak najmniej.

Co do pappa to lekarz na genetycznych wyraźnie powiedział ze samo usg bez badania krwi jest niekompletnym badaniem.

raduska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 16:21   #46
esor
Mamusia Luty 2016

Cześć kochane, witam sie w nowym wątku

Mało sie udzielam bo 1) nie dam głowy, ale o ile dobrze widzę córce idzie 6 zębów na raz :O 2) cierpię na bóle głowy mdłości i bezsenność i cieżko mi sie patrzy nawet na ekran.

Dziś mówimy teściom o ciazy

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 16:26   #47
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecia91 Pokaż wiadomość
Mam tak samo Przedtem na mnie dobrze działały jogurty, ale teraz na samą myśl o jogurcie mnie mdli. Dlatego dzisiaj cały dzień jem jabłka bo nawet mi dobrze wchodzą, zobaczę czy będą jakieś efekty

Wspolczucia
Tez mi sie nie chce jogurtu.
Planuje moze zjesc owsianke z suszonymi sliwkami.No i jablka tez dobry pomysl🏻

CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 16:28   #48
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
Wspolczucia
Tez mi sie nie chce jogurtu.
Planuje moze zjesc owsianke z suszonymi sliwkami.No i jablka tez dobry pomysl🏻

Taaak jakblka śliwki suszone morele. Mi gin tez polecała owoce z drobnymi pestkami jak kiwi winogrona

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 16:30   #49
sunshine16
Zakorzenienie

Ja również melduje się w nowej części wątku

Nie było mnie od rana bo dziś wybraliśmy się na weekend do moich rodziców, a tu tyle postów do nadrobienia
Jutro zaczynam 2 trymestr a czuję się z dnia na dzień coraz gorzej, dziś miałam mega mdłości. Mam jednak nadzieję, że już niedługo przejdzie

sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 16:41   #50
megi314
Wtajemniczenie

Witam sie w nowym watku my dzisiaj z okazji dnia chłopaka byliśmy na sushi (ja oczywiście jadłam bez surowej ryby a z krewetka w tempurze) obok nas tez była para gdzie dziewczyna była w ciąży i tez zamawiała bez ryby. Hehe

Ja odkąd jestem w ciąży nie mogę pic za bardzo wody.. Strasznie mi nie wchodzi a przed ciąża to piłam spokojnie z 2l dziennie
Stary 2016-09-30, 16:43   #51
raduska
Zakorzenienie

O albo polecam na zaparcia słoiczek dla dzieci "sliwka"
Tz przyniosl na moje życzenie pyszne pierogi ruskie i z soczewica czerwona

raduska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 16:44   #52
malawrednioszka
Zakorzenienie

ja prenatalne tez mialam w zestawie z PAPPA u nas z remontem mieszkanka tez juz idzie ku finiszu byle zeby pokoj jeden byl zrobiony i wiadomo kuchnia lazienka a pozostale dwa pokoje bedzie sie robiło w trakcie
lubicie tymbaliki ?

Wojtuś 30.01.2019!!!!!
Stary 2016-09-30, 16:44   #53
sunshine16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi314 Pokaż wiadomość
Witam sie w nowym watku my dzisiaj z okazji dnia chłopaka byliśmy na sushi (ja oczywiście jadłam bez surowej ryby a z krewetka w tempurze) obok nas tez była para gdzie dziewczyna była w ciąży i tez zamawiała bez ryby. Hehe

Ja odkąd jestem w ciąży nie mogę pic za bardzo wody.. Strasznie mi nie wchodzi a przed ciąża to piłam spokojnie z 2l dziennie
Ja tez mam problem z piciem wody... muszę się zmuszać żeby pić. Położna radziła żebym sobie soku malinowego dolewala. No i faktycznie trochę lepiej mi wchodzi

A ja mężowi wczoraj kupiłam rybkę do akwarium w ramach prezentu

sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 16:45   #54
malawrednioszka
Zakorzenienie

i tez mam zaparcia

Wojtuś 30.01.2019!!!!!
Stary 2016-09-30, 17:03   #55
Zuzolkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowa92mama92 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie w nowej części))))

ale znów od 10 będą w lidlu cudne rzeczy na maluszki ))

Skąd wiesz? Chciałam podejrzeć gazetkę ale na stronie mają tylko to 8.10.

A co do prezentów to my z mężem już od kilku lat robimy sobie sami prezenty, ja się nie znam na tych jego sprzętach, a on zawsze coś z elektroniki chce, jakbym mu kupiła to bym pewnie nie trafiła

Edytowane przez Zuzolkaa
Czas edycji: 2016-09-30 o 17:05
Zuzolkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 17:04   #56
patrysia333
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
ej pisać. Ja myślałam o tuli tez teraz dla.mojego dziecka. Niby jest wybiegana ale ma dni ze chce na ręce, a widziałam na stronie ze nawet kobiet w ciąży ja noszą. No i jakby nam się udało od września następnego roku posłać ja do przedszkola publicznego to chciałam ja rano odprowadzać razem z mala w wózku. Rano Ne męczyła bym jej na piechotę tylko właśnie w tuli.
Niby moje dziecko jest bezwozkowe , ale właśnie czasem chce na ręce dlatego pomyślałam że kupię szybciej niby 3 latkowi nie powinna być potrzebna ale może czasem ja wykorzystam

Nosiłam córkę w tuli tak mniej więcej do dwóch lat, później już jest ciężko, w ciąży to bym wogóle odpuściła noszenie w nosidle. MI lekarz kazał jak najmniej dzwigać córkę i powiem Ci, że dzięki temu , że jej konsekwentnie odmawiam od tych dwóch miesięcy brania na ręce to się nauczyła więcej chodzić sama i już nikogo nie prosi. A wcześniej to na plac zabaw biegła w podskokach, ale jak przyszło jej wracać to na rączki.

Cytat:
Napisane przez ecia91 Pokaż wiadomość
Ja robiłam test PAPPA, ale temu, że tam gdzie robiłam badania prenatalne to jest to "w zestawie" i pierwsze co to oddaje się krew, a potem jest dopiero USG. W sumie nawet nikt mnie nie zapytał czy chcę, czy nie... Wyniki mam do odebrania za tydzień w poniedziałek, trochę się stresuję, ale mimo to wierzę, że dziecko mam zdrowe i PAPPA niczego nie "popsuje"

Właśnie tego oczekuję od szkoły rodzenia przy pierwszym dziecku, dla matki bez doświadczenia to super sprawa

O! Ja uwielbiam próbki :P Po badaniu genetycznym dostałam zestaw probek- krem przeciw odparzeniom, pieluszkę, płyn do prania dla dzidziusiów i coś tam jeszcze, ale nie pamiętam już co. I o golnie to ja bym mogła ich dostawać jak najwięcej ;D

Moja waga też stoi. A nawet minimalnie spada, jestem w 13tc, mój mąż krzyczy, że mam jeść ale średnio mogę :/

A tak w ogóle to wczoraj odkryłam tajemnicę mojego męża odnośnie preferencji płci dzidziusia. Ja od początku mówiłam, że wolałabym córkę (to nie oznacza, że nie pokochałabym synka, że gorzej bym go traktowała czy coś!) a mój mąż na pytanie co by wolał dyplomatycznie odpowiadał, że mu to wszystko jedno byleby było zdrowe. Jednak jak wczoraj opowiadałam mu, że mi się ciągle wydaje, że mamy dziewczynkę, ciągle śni mi się córeczka, do tego po ocenie wyrostka płuciowego (zgodnie z mamaginkolg :P) wychodzi, że to jednak dziewczynka to mój mąż stwierdził- super, że dziewczynka. Po czym odwrócił się i chował swój uśmiech (który wszystko zdradza!). No i w końcu powiedział mi, że on w sumie tez bardziej marzy o córeczce, no ale najważniejsze by było zdrowe.
Także znając nasze szczęście będzie chłopczyk bo u nas zawsze jest na odwrót
Z doświadczenia powiem nie przejmuj się pappą
A i zazdroszczę Ci trochę, że TZ tak się z córy cieszy, mój nigdy nie ukrywał, że chciałby chłopaka, a tu się druga córa szykuje. Ostatnio nawet powiedział, że trzeba będzie spróbować trzeci raz.

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Cześć kochane, witam sie w nowym wątku

Mało sie udzielam bo 1) nie dam głowy, ale o ile dobrze widzę córce idzie 6 zębów na raz :O 2) cierpię na bóle głowy mdłości i bezsenność i cieżko mi sie patrzy nawet na ekran.

Dziś mówimy teściom o ciazy

Biedna, życzę szybkiej poprawy samopoczucia. Długo daliście radę nie mówić teściom, ja to jestem niecierpliwa od razu wygadałam.

Cytat:
ja prenatalne tez mialam w zestawie z PAPPA u nas z remontem mieszkanka tez juz idzie ku finiszu byle zeby pokoj jeden byl zrobiony i wiadomo kuchnia lazienka a pozostale dwa pokoje bedzie sie robiło w trakcie
lubicie tymbaliki ?
Musiałam wyguglować co to tymbaliki Nigdy nie jadłam.
patrysia333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 17:06   #57
nadiak1
Rozeznanie

Ecia my też marzyliśmu o dziewczynce a już wiemy ze bedzie chłopak. U Nas też zawsze na przekur.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-09-30, 17:09   #58
Ewelcia32
Raczkowanie

Bylam na zakupach kupilam sobie legginsy I tunike a I baze pod makijaz ooo

Ewelcia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 17:15   #59
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krysztalek88 Pokaż wiadomość
U mnie prawie 13 t i waga też bez zmian Poczekaj niedługo zaczniemy rosnąć
u mnie początek 11 tc i też bez zmian, co jest dziwne bo jem non stop nawet mi mówią, że schudłam, ale wydaje mi się, że to tłuszcz z nóg i tyłka poszedł na brzuch i cycki

Cytat:
Napisane przez megi314 Pokaż wiadomość

To mi się właśnie ciągle chce pić i piję głównie wodę

Cytat:
Napisane przez raduska Pokaż wiadomość
O albo polecam na zaparcia słoiczek dla dzieci "sliwka"
Tz przyniosl na moje życzenie pyszne pierogi ruskie i z soczewica czerwona

u mnie też dziś ruskie

Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość
Ecia my też marzyliśmu o dziewczynce a już wiemy ze bedzie chłopak. U Nas też zawsze na przekur.
u nas co by nie było to któreś z nas będzie zadowolone ja marzę o córce, TZ wolałby syna (chociaż mam wrażenie, że mówi tak tylko po to, żeby się ze mną nie zgodzić )

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-30, 17:20   #60
nadiak1
Rozeznanie

Malawrednioszka o nas to się nazywa galat albo galart.

Ja dzisiaj dostalam na maila wyniki badania krwi. Wszystko w porządku, tylko mi napisali że była ograniczina widoczność przez BMI pacjentki. Lekarz nic takiego nie mówił 😯
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości