Rossmann cz. XXVIII - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-01, 08:10   #4981
lonczky
Raczkowanie

Dot.: Rossmann cz. XXVIII

Nie wiem czy już była o tym mowa, ale pomadki lovely k'lips będą w cenie 19,99
lonczky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 08:14   #4982
moonara
Zadomowienie

A od kiedy?
Stary 2016-10-01, 09:49   #4983
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Działa Wam sklep online w tel? Chciałam coś zamówić i niestety wyskakuje okno, spróbuj ponownie :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 10:04   #4984
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez red_tea Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi na temat pomadek ochronnych
Wczoraj byłam w ross (niestety, czas znalazłam dopiero przed 19...) i wszystko było tak przebrane, masakra. Nawet niektóre balsamy do ust (takie wiecie, zapakowane w kartoniki jak np. Alterra czy Nivea) były porozrywane i zmacane
Nie kupiłam żadnej kolorówki bo jakoś nic mnie nie zachwyciło. Poza tym ostatnio znalazłam idealny dla mnie kolor z... golden rose w życiu nie byłam tak zadowolona nawet z droższych szminek, jak z tej
Kupiłam wczoraj tylko pomadki ochronne (mam zapas na pół roku teraz, chyba z 7 polecanych przez was kupiłam), antyperspirant i płyn do hig. intymnej. Zapłaciłam 40zł
Niektórzy to jednak świnie są...

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 10:05   #4985
weepwill
Rozeznanie

Czy na promocję wchodzą pomadki ochronne z Nivei, Bebe, Isany i Laury conti? na liście ich nie widzę.
weepwill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 10:33   #4986
201703310931
Konto usunięte

Którą odżywkę do włosów Dove polecacie? Nie mam wymagających włosów, potrzebuję łatwego rozczesywania, żeby się nie elektryzowały i tyle.

Odżywka do rzęs Eveline w biało-zielonym opakowaniu będzie wchodziła na oczną promocję? Ona jest nadal dostępna w Rossmannie?
201703310931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 10:35   #4987
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Nivea tak, kupowałam taka zolta chyba z miodem i zrabatowalo sie
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-01, 10:37   #4988
bleuclair
Zakorzenienie

Kupiłam dziś w sumie wszystko, co chciałam. Pomadka ochronna masło kakaowe Himalaya, lakier Maybelline super stay 130, top gel Rimmel, odżywkę złotą SH,lilakowy lakier Eveline, i czerwony żelowy Rimmel. Chciałam kupić jeszcze szary Eveline,ale nie było. Poszło 55 zł.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 10:44   #4989
I am Rock
lokalna gwiazda

Raz wzięłam jedną z tych rozchwytywanych szminek Wibo i dowiedziałam się, że mam załamania na ustach.
Żadna szminka przedtem takiej krzywdy mi nie zrobiła.
A w ogóle mam nietknięte od poprzedniej promocji szminki Max Factor i Rimmel, nie będę dokładać sobie zapasów.
Przed promocjami zrobiłam przegląd półek, pt. "Co by tu kupić, bo okazja" i jakoś nic nie zawołało: weź mnie!
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 10:53   #4990
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez weepwill Pokaż wiadomość
Czy na promocję wchodzą pomadki ochronne z Nivei, Bebe, Isany i Laury conti? na liście ich nie widzę.
Kupiłam miodową z Nivei, różaną Bebe i jakąś z Isany też (nie pamiętam, którą konkretnie). Wszystko się zrabatowało
Stary 2016-10-01, 11:37   #4991
Make4Up
Zakorzenienie

[1=8130adda5fdf07dc6108f86 8c816e6cb0c62ccd0_5f5d52f 2a7083;65898861]dokładnie! i porównywany do NARSa radiant creamy[/QUOTE]
Tylko czy to wystawią wszędzie czy tylko w niektórych R. jako ciekawostkę tak jak Essie
Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Rimmel Moisture Renew też lubię, ale trwałe to one nie są.
Ja mam bardzo suche usta, więc czasem to jedyne pomadki dla mnie.
No, ale ich trwałość jest niemal zerowa.
Color Riche z L'oreal są ok. Mam kilka. Ale gama kolorów dostępnych w rossmann kiepska. Kolory warte zakupu mam z poprzedniej promo.
No, no, Wibo do dalszej odsprzedaży.No nic, ze stoickim spokojem śledzę szał na Wibo.
Plus tej promocji dla mnie to fakt,że odkryłam kilka produktów, które być może warto kupić później.
Ale jak bym miała kupować szminkę na wypasie na jesień albo jedną- dwie szminki warte zakupu na jesień to nie tu.
Moja jesienna wishlista szminkowa właśnie powstaje.
Od kiedy denkuję i kupuję mniej zrobiłam się bardziej wybredna i jakoś byle co za 3 zł mnie nie kusi. W końcu 3 zł wyrzucone w błoto to też kasa, a grosz do grosza i można mieć jedną rzecz, ale świetną.
Rimmel akurat u mnie się nawet dobrze trzyma jak na kremową i nawilżającą

Ja tam jestem wstanie zrozumieć częściowo ten szał na Wibo, jest tani i względnie dobry, a jak komuś podpasuje kolor to po co szukać wyżej. Ale jest tak, że z wiekiem i wzrostem funduszy wymagania rosną :P A zresztą niech każdy kupuje co chce i w ilościach jakich chce co mnie to Widocznie trzeba przejść etap "chce mieć dużo wszystko tanio jak najwięcej" do "jedna mi wystarczy"
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-01, 11:55   #4992
weepwill
Rozeznanie

Kupiłam miodową z Nivei, różaną Bebe i jakąś z Isany też (nie pamiętam, którą konkretnie). Wszystko się zrabatowało _____________
Dzięki
weepwill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 13:20   #4993
GrumpyCat
Wredny kotecek

http://allegro.pl/wibo-pomadka-milli...536988180.html tu są pomadki wibo ;P Godzinę temu aukcja była aktywna i 10sztuk do sprzedania;P Szybko poszło No i w sumie spoko wydać 60zł a zarobić 250
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 13:22   #4994
Atenya
summer vibes;)

Dziewczyny, a jaki korektor rozświetlajcy polecicie z Rossmanna? Żeby nie podkreślał zmarszczek mimicznych Teraz mam True Match i u mnie sucho wygląda:/

Myślałam o zakupie balsamu z Nivei tego w metalowym opakowaniu, bo jeszcze nigdy nie wypróbowałam go, ale wiem, że opinie są różne. Jednak muszę sama się przekonać. Który zapach jest nasubtelniejszy?
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 13:23   #4995
GrumpyCat
Wredny kotecek

Ekskluzywny z wibo
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 13:36   #4996
bleuclair
Zakorzenienie

Ja z kolektorów polecam Maybeline affinitione. Poza tym fajny jest też ten w tubie z Rimmela. Ten drugi bardziej rozświetla niż kryje.
Stary 2016-10-01, 14:04   #4997
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/wibo-pomadka-milli...536988180.html tu są pomadki wibo ;P Godzinę temu aukcja była aktywna i 10sztuk do sprzedania;P Szybko poszło No i w sumie spoko wydać 60zł a zarobić 250
No mówiłam że idą na sprzedaż :P I ten opis: "KOLOR NR 1-PRAKTYCZNIE NIE DO KUPIENIA JUŻ W SKLEPACH
POLECANA NA BLOGACH I PRZEZ NATALIĘ SIWIEC" hahaha Rozumiem żeby rzucać się w rossie ale żeby to kupować na allegro Już chciałam pisać, że przecież w esklepie Wibo można kupić ale tam są wyprzedane, no ktoś interes życia robi
Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jaki korektor rozświetlajcy polecicie z Rossmanna? Żeby nie podkreślał zmarszczek mimicznych Teraz mam True Match i u mnie sucho wygląda:/

Myślałam o zakupie balsamu z Nivei tego w metalowym opakowaniu, bo jeszcze nigdy nie wypróbowałam go, ale wiem, że opinie są różne. Jednak muszę sama się przekonać. Który zapach jest nasubtelniejszy?
W pędzelku z Wibo i w pędzelku z Maybelline.

Chyba wersja oryginalna Ja mam malinowe i teraz nie ma już jakiegoś mega zapachu i smaku, taki delikatny, od połowy stycznia używam.
Stary 2016-10-01, 14:08   #4998
sweety92
Raczkowanie

Po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii skusiłam się na matowy balsam do ust Revlon nr 225 Sultry. Zadowalająca trwałość i przepiękny kolor, jestem zachwycona
sweety92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 14:48   #4999
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Zmywacze nie wchodzą ?

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Oby bo mi się kończy ta "baza" pod tusz.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 14:55   #5000
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
No mówiłam że idą na sprzedaż :P I ten opis: "KOLOR NR 1-PRAKTYCZNIE NIE DO KUPIENIA JUŻ W SKLEPACH
POLECANA NA BLOGACH I PRZEZ NATALIĘ SIWIEC" hahaha Rozumiem żeby rzucać się w rossie ale żeby to kupować na allegro Już chciałam pisać, że przecież w esklepie Wibo można kupić ale tam są wyprzedane, no ktoś interes życia robi
No tak, polecane przez Natalię Siwiec to trza brać.
Ja też idę po szminki na zakupy do Golden Rose.
Na lakiery jeszcze w rossie zerkałam, ale nawet na promo drożej niż w GR, a tam mam za bezcen upatrzone 3 kolory,więc z rossem już dam spokój. Zapewne teraz to już rozgrywają się tam dantejskie sceny. GR to ma szminki w kredce w ładniejszym kolorze niż to Wibo, no ale pewnie pani Natalia nie poleca, więc po co kupować.
Stary 2016-10-01, 14:59   #5001
Ligatura
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Żeby to jeszcze naprawdę była okazja roku, ale to przecież normalnie kosztuje 11 zł! Taniej niż hitowe matowe pomadki z Golden Rose czy matowe Bonjours...

Chyba jak zwykle nakręcony szał na coś, co minie przy następnej promocji -49%...
Ligatura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 15:22   #5002
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Zmywacze nie wchodzą ?

Wchodzą.

Cytat:
Napisane przez Ligatura Pokaż wiadomość
Żeby to jeszcze naprawdę była okazja roku, ale to przecież normalnie kosztuje 11 zł! Taniej niż hitowe matowe pomadki z Golden Rose czy matowe Bonjours...

Chyba jak zwykle nakręcony szał na coś, co minie przy następnej promocji -49%...
Ten szał trwa już drugą czy nawet trzecią promocję z rzędu, jak by mieli je wycofać to będzie płacz i rwanie włosów Ponoć nowe kolory mają wejść :P
GR też jest polecane tylko przez yutuberki to też był szał i ciężko było dorwać pewne kolory :P Owczy pęd to jednak jest fascynujące zjawisko
Stary 2016-10-01, 15:28   #5003
MissChievousTess
Zakorzenienie

11,90 to kosztują pomadki GR.
Nawet jedna amerykańska blogerka w artykule o jakieś trwałej matowej pomadce typu high-end pisała "fajny kolor, żadna trwałość, więc po co skoro jest Golden Rose".
A Wibo nr 1 raz, że ma trupi kolor. Chyba nie ma osoby, która dobrze w tym kolorze wygląda. Dwa, że trwałość żadna w porównaniu do GR. Trzy, że brzydko się łuszczy i mocniej przesusza niż GR.
Także te 11 zł można wydać lepiej.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Szał na wibo to efekt szału na blogi urodowe w Polsce.
Jesteśmy jakieś 2-3 lata za resztą świata pod tym względem. Na świecie to już przeszło, u nas za jakiś czas też przejdzie.
A GR uzupełniło zapasy. Wszystko jest. Lakiery Color Rich tanie- 8 zł od sztuki. Piękne kolory na jesień. Ja brałam szary, bordo i jagódkę.
Szminki w kredce super, szminy velvet matte też. Nic tylko brać.
Stary 2016-10-01, 15:38   #5004
bleuclair
Zakorzenienie

Trochę może spam, ale co polecacie szczególnie z Golden Rose? Jakąś konkretną serię/rodzaj pomadek,lakierów?? Pytam, bo nigdy nic od nich nie miałam.
A ostatnio widziałam trochę rzeczy od nich na ezebra. A że czasem tam zamawiam to coś bym może kliknęła.

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez red_tea Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi na temat pomadek ochronnych
Wczoraj byłam w ross (niestety, czas znalazłam dopiero przed 19...) i wszystko było tak przebrane, masakra. Nawet niektóre balsamy do ust (takie wiecie, zapakowane w kartoniki jak np. Alterra czy Nivea) były porozrywane i zmacane
Nie kupiłam żadnej kolorówki bo jakoś nic mnie nie zachwyciło. Poza tym ostatnio znalazłam idealny dla mnie kolor z... golden rose w życiu nie byłam tak zadowolona nawet z droższych szminek, jak z tej
Kupiłam wczoraj tylko pomadki ochronne (mam zapas na pół roku teraz, chyba z 7 polecanych przez was kupiłam), antyperspirant i płyn do hig. intymnej. Zapłaciłam 40zł
Serio 7 pomadek ochronnych starcza Ci tylko na pół roku? To u mnie idą max dwie Fakt,że na noc używam tej maści, ale w ciągu dnia używam balsamów z kilka/kilkanaście razy i wolno schodzą
Stary 2016-10-01, 16:05   #5005
MissChievousTess
Zakorzenienie

Z Golden Rose- pomadki: matte crayon i seria Velvet Matte.
Z lakierów: Rich Color
Co do maseł Nivea w puszce- brałabym ten zapach, który lubię i chyba nie wanilię bo takie słodkie najszybciej męczą, a zużywa się tą puszkę długo. Ja przy codziennym stosowaniu mam na jakieś 3 miesiące.
Ja brałam jagodę bo zapach lubię, jest owocowy, lekko kwaskowy. Nie męczy przy częstym stosowaniu. Ale niektóre dziewczyny wolą kokos, inne malinę. Wanilia chyba może szybciej męczyć. Jedną mam w zapasie, ale chyba tylko późną zimą dam radę ją wytrzymać.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Trochę może spam, ale co polecacie szczególnie z Golden Rose? Jakąś konkretną serię/rodzaj pomadek,lakierów?? Pytam, bo nigdy nic od nich nie miałam.
A ostatnio widziałam trochę rzeczy od nich na ezebra. A że czasem tam zamawiam to coś bym może kliknęła.

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Serio 7 pomadek ochronnych starcza Ci tylko na pół roku? To u mnie idą max dwie Fakt,że na noc używam tej maści, ale w ciągu dnia używam balsamów z kilka/kilkanaście razy i wolno schodzą
Może gubi? Ja muszę mieć więcej, szczególnie na sezon narciarski dla całej rodzinki. No i TŻ zawsze gubi. Mnie tak idą 2-3 szminki na zimny sezon albo 2 szminki plus 1 masło do ust na noc. Ta Nivea jest ogromna.
Stary 2016-10-01, 16:16   #5006
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
11,90 to kosztują pomadki GR.
Nawet jedna amerykańska blogerka w artykule o jakieś trwałej matowej pomadce typu high-end pisała "fajny kolor, żadna trwałość, więc po co skoro jest Golden Rose".
A Wibo nr 1 raz, że ma trupi kolor. Chyba nie ma osoby, która dobrze w tym kolorze wygląda. Dwa, że trwałość żadna w porównaniu do GR. Trzy, że brzydko się łuszczy i mocniej przesusza niż GR.
Także te 11 zł można wydać lepiej.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Szał na wibo to efekt szału na blogi urodowe w Polsce.
Jesteśmy jakieś 2-3 lata za resztą świata pod tym względem. Na świecie to już przeszło, u nas za jakiś czas też przejdzie.
A GR uzupełniło zapasy. Wszystko jest. Lakiery Color Rich tanie- 8 zł od sztuki. Piękne kolory na jesień. Ja brałam szary, bordo i jagódkę.
Szminki w kredce super, szminy velvet matte też. Nic tylko brać.
No nie wiem patrząc jak dużą oglądalność na YT maja np. NikkieTutorials, Tati, jeffreestar, KathleenLights, Jaclyn Hill, Manny Mua to owszem jesteśmy w tyle, ale nie widzę żeby tam szał już przeszedł, śmiem twierdzić że jest większy i na dziwniejsze rzeczy niż u nas (mam tu na myśli niebieski rozświetlacz JS). Może blogi tak popularne nie są tego nie wiem, ale kanały urodowe mają się dobrze

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
A ostatnio widziałam trochę rzeczy od nich na ezebra. A że czasem tam zamawiam to coś bym może kliknęła.[COLOR="Silver"]
Tu masz link do wątku GR https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=178550

BTW chyba trzeba nowy wątek :P
Stary 2016-10-01, 16:19   #5007
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Z Golden Rose- pomadki: matte crayon i seria Velvet Matte.
Z lakierów: Rich Color

Co do maseł Nivea w puszce- brałabym ten zapach, który lubię i chyba nie wanilię bo takie słodkie najszybciej męczą, a zużywa się tą puszkę długo. Ja przy codziennym stosowaniu mam na jakieś 3 miesiące.
Ja brałam jagodę bo zapach lubię, jest owocowy, lekko kwaskowy. Nie męczy przy częstym stosowaniu. Ale niektóre dziewczyny wolą kokos, inne malinę. Wanilia chyba może szybciej męczyć. Jedną mam w zapasie, ale chyba tylko późną zimą dam radę ją wytrzymać.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Może gubi? Ja muszę mieć więcej, szczególnie na sezon narciarski dla całej rodzinki. No i TŻ zawsze gubi. Mnie tak idą 2-3 szminki na zimny sezon albo 2 szminki plus 1 masło do ust na noc. Ta Nivea jest ogromna.
Dziękuję
Co do zapachu tych masełek, to mogę powiedzieć tylko tyke, że malinowe pachniało dla mnie jak guma mamba i to był dla mnie jedyny plus, ale zapach był super
Natomiast faktycznie na okres letni miałam Blistex malinowa lemoniada-kupiłam ze względu na to,że było tam jakieś spf i lubię Blistex i malinę (np malina Nordycka z Neutrogeny jest dla mnie na 5), ale za słodkie. Wymęczyłam do końca, ale więcej nie kupię.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

zajrzę, dzięki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-10-01, 16:33   #5008
8130adda5fdf07dc6108f868c816e6cb0c62ccd0_5f5d52f2a7083
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Tylko czy to wystawią wszędzie czy tylko w niektórych R. jako ciekawostkę tak jak Essie
myślę, że wstawiają do niektórych tylko rossmannów - dziś byłam dokończyć zakupy w całkiem nowym rossie w swoim mieście i nie mieli tego fit me, za to kupiłam wszystko co chciałam z pielęgnacji paznokci i zmywacz

zero kolorówki, same pomadki ochronne i odżywki/ topy do paznokci - jestem z siebie dumna
8130adda5fdf07dc6108f868c816e6cb0c62ccd0_5f5d52f2a7083 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-01, 16:51   #5009
MissChievousTess
Zakorzenienie

[1=8130adda5fdf07dc6108f86 8c816e6cb0c62ccd0_5f5d52f 2a7083;65914501]myślę, że wstawiają do niektórych tylko rossmannów - dziś byłam dokończyć zakupy w całkiem nowym rossie w swoim mieście i nie mieli tego fit me, za to kupiłam wszystko co chciałam z pielęgnacji paznokci i zmywacz

zero kolorówki, same pomadki ochronne i odżywki/ topy do paznokci - jestem z siebie dumna [/QUOTE]
Brawo!!! Wiesz co dobre. No, ale nic dziwnego skoro rozmawiasz z nami tutaj. Ten wątek wie, co dobre.
Ja tych standów z Fit me nie widziałam, a byłam w 2 rosskach,z czego w jednym wielkim.
Za to jeśli mówicie o tym Fit me w sztyfcie to widziałam używany i strasznie się to brudzi. Możliwe,że właścicielka mogła go wyczyścić np. chusteczką antybakteryjną, ale mnie ten widok jakoś odrzucił.
Essie nigdy w rossie nie widziałam. Widuję je głównie w SP.
Do mnie GR już lecą.
Stary 2016-10-01, 17:26   #5010
8130adda5fdf07dc6108f868c816e6cb0c62ccd0_5f5d52f2a7083
Konto usunięte

Cytat:
Brawo!!! Wiesz co dobre. No, ale nic dziwnego skoro rozmawiasz z nami tutaj. Ten wątek wie, co dobre.
Ja tych standów z Fit me nie widziałam, a byłam w 2 rosskach,z czego w jednym wielkim.
Za to jeśli mówicie o tym Fit me w sztyfcie to widziałam używany i strasznie się to brudzi. Możliwe,że właścicielka mogła go wyczyścić np. chusteczką antybakteryjną, ale mnie ten widok jakoś odrzucił.
Essie nigdy w rossie nie widziałam. Widuję je głównie w SP.
Do mnie GR już lecą.
staram się nie gromadzić zapasów, bo fizycznie nie jestem w stanie zużyć tego co już mam powstrzymałam się nawet od lakierów kolorowych, ale to też dlatego, że wolę raz na jakiś czas zrobić zamówienie w drogerii internetowej, gdzie ceny takie jak w ross na -49% są na porządku dziennym... a i inne ciekawe marki są dostępne

fit me na standzie były podkłady i korektory w płynie, te w sticku od dawna były w normalnej szafie, zawsze mi się z kultowym pan stickiem z max factora kojarzyły. ale nie ciekawiły mnie, wolę lżejsze formuły - mnie też odrzucają upaćkane opakowania kosmetyków, zawsze czyszczę płynem micelarnym moje palety i opakowania podkładów
8130adda5fdf07dc6108f868c816e6cb0c62ccd0_5f5d52f2a7083 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości