![]() |
#4981 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVIII
Nie wiem czy już była o tym mowa, ale pomadki lovely k'lips będą w cenie 19,99
|
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Zakorzenienie
|
Działa Wam sklep online w tel? Chciałam coś zamówić i niestety wyskakuje okno, spróbuj ponownie :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Rozeznanie
|
Czy na promocję wchodzą pomadki ochronne z Nivei, Bebe, Isany i Laury conti? na liście ich nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Konto usunięte
|
Którą odżywkę do włosów Dove polecacie? Nie mam wymagających włosów, potrzebuję łatwego rozczesywania, żeby się nie elektryzowały i tyle.
Odżywka do rzęs Eveline w biało-zielonym opakowaniu będzie wchodziła na oczną promocję? Ona jest nadal dostępna w Rossmannie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Zakorzenienie
|
Nivea tak, kupowałam taka zolta chyba z miodem i zrabatowalo sie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś w sumie wszystko, co chciałam. Pomadka ochronna masło kakaowe Himalaya, lakier Maybelline super stay 130, top gel Rimmel, odżywkę złotą SH,lilakowy lakier Eveline, i czerwony żelowy Rimmel. Chciałam kupić jeszcze szary Eveline,ale nie było. Poszło 55 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
lokalna gwiazda
|
Raz wzięłam jedną z tych rozchwytywanych szminek Wibo i dowiedziałam się, że mam załamania na ustach.
Żadna szminka przedtem takiej krzywdy ![]() A w ogóle mam nietknięte od poprzedniej promocji szminki Max Factor i Rimmel, nie będę dokładać sobie zapasów. Przed promocjami zrobiłam przegląd półek, pt. "Co by tu kupić, bo okazja" i jakoś nic nie zawołało: weź mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | |
Zakorzenienie
|
[1=8130adda5fdf07dc6108f86 8c816e6cb0c62ccd0_5f5d52f 2a7083;65898861]dokładnie! i porównywany do NARSa radiant creamy[/QUOTE]
Tylko czy to wystawią wszędzie czy tylko w niektórych R. jako ciekawostkę tak jak Essie ![]() Cytat:
![]() Ja tam jestem wstanie zrozumieć częściowo ten szał na Wibo, jest tani i względnie dobry, a jak komuś podpasuje kolor to po co szukać wyżej. Ale jest tak, że z wiekiem i wzrostem funduszy wymagania rosną :P A zresztą niech każdy kupuje co chce i w ilościach jakich chce co mnie to ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4992 |
Rozeznanie
|
Kupiłam miodową z Nivei, różaną Bebe i jakąś z Isany też (nie pamiętam, którą konkretnie). Wszystko się zrabatowało
![]() Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Wredny kotecek
|
http://allegro.pl/wibo-pomadka-milli...536988180.html tu są pomadki wibo ;P Godzinę temu aukcja była aktywna i 10sztuk do sprzedania;P Szybko poszło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
summer vibes;)
|
Dziewczyny, a jaki korektor rozświetlajcy polecicie z Rossmanna? Żeby nie podkreślał zmarszczek mimicznych
![]() Myślałam o zakupie balsamu z Nivei tego w metalowym opakowaniu, bo jeszcze nigdy nie wypróbowałam go, ale wiem, że opinie są różne. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Wredny kotecek
|
Ekskluzywny z wibo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
Ja z kolektorów polecam Maybeline affinitione. Poza tym fajny jest też ten w tubie z Rimmela. Ten drugi bardziej rozświetla niż kryje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
POLECANA NA BLOGACH I PRZEZ NATALIĘ SIWIEC" hahaha Rozumiem żeby rzucać się w rossie ale żeby to kupować na allegro ![]() ![]() Cytat:
Chyba wersja oryginalna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Raczkowanie
|
Po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii skusiłam się na matowy balsam do ust Revlon nr 225 Sultry. Zadowalająca trwałość i przepiękny kolor, jestem zachwycona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Zakorzenienie
|
Zmywacze nie wchodzą ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Oby bo mi się kończy ta "baza" pod tusz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#5000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też idę po szminki na zakupy do Golden Rose. Na lakiery jeszcze w rossie zerkałam, ale nawet na promo drożej niż w GR, a tam mam za bezcen upatrzone 3 kolory,więc z rossem już dam spokój. Zapewne teraz to już rozgrywają się tam dantejskie sceny. GR to ma szminki w kredce w ładniejszym kolorze niż to Wibo, no ale pewnie pani Natalia nie poleca, więc po co kupować. ![]() ![]()
![]() |
#5001 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba jak zwykle nakręcony szał na coś, co minie przy następnej promocji -49%... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() GR też jest polecane tylko przez yutuberki to też był szał i ciężko było dorwać pewne kolory :P Owczy pęd to jednak jest fascynujące zjawisko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5003 |
Zakorzenienie
|
11,90 to kosztują pomadki GR.
Nawet jedna amerykańska blogerka w artykule o jakieś trwałej matowej pomadce typu high-end pisała "fajny kolor, żadna trwałość, więc po co skoro jest Golden Rose". ![]() A Wibo nr 1 raz, że ma trupi kolor. Chyba nie ma osoby, która dobrze w tym kolorze wygląda. Dwa, że trwałość żadna w porównaniu do GR. Trzy, że brzydko się łuszczy i mocniej przesusza niż GR. Także te 11 zł można wydać lepiej. ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Szał na wibo to efekt szału na blogi urodowe w Polsce. Jesteśmy jakieś 2-3 lata za resztą świata pod tym względem. Na świecie to już przeszło, u nas za jakiś czas też przejdzie. A GR uzupełniło zapasy. Wszystko jest. Lakiery Color Rich tanie- 8 zł od sztuki. Piękne kolory na jesień. Ja brałam szary, bordo i jagódkę. Szminki w kredce super, szminy velvet matte też. Nic tylko brać.
#5004 | |
Zakorzenienie
|
Trochę może spam, ale co polecacie szczególnie z Golden Rose? Jakąś konkretną serię/rodzaj pomadek,lakierów?? Pytam, bo nigdy nic od nich nie miałam.
A ostatnio widziałam trochę rzeczy od nich na ezebra. A że czasem tam zamawiam to coś bym może kliknęła. ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |
Zakorzenienie
|
Z Golden Rose- pomadki: matte crayon i seria Velvet Matte.
Z lakierów: Rich Color Co do maseł Nivea w puszce- brałabym ten zapach, który lubię i chyba nie wanilię bo takie słodkie najszybciej męczą, a zużywa się tą puszkę długo. Ja przy codziennym stosowaniu mam na jakieś 3 miesiące. Ja brałam jagodę bo zapach lubię, jest owocowy, lekko kwaskowy. Nie męczy przy częstym stosowaniu. Ale niektóre dziewczyny wolą kokos, inne malinę. Wanilia chyba może szybciej męczyć. Jedną mam w zapasie, ale chyba tylko późną zimą dam radę ją wytrzymać. ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() |
#5006 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
BTW chyba trzeba nowy wątek :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zapachu tych masełek, to mogę powiedzieć tylko tyke, że malinowe pachniało dla mnie jak guma mamba i to był dla mnie jedyny plus, ale zapach był super ![]() Natomiast faktycznie na okres letni miałam Blistex malinowa lemoniada-kupiłam ze względu na to,że było tam jakieś spf i lubię Blistex i malinę (np malina Nordycka z Neutrogeny jest dla mnie na 5), ale za słodkie. Wymęczyłam do końca, ale więcej nie kupię. ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- zajrzę, dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5008 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
zero kolorówki, same pomadki ochronne i odżywki/ topy do paznokci - jestem z siebie dumna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5009 |
Zakorzenienie
|
[1=8130adda5fdf07dc6108f86 8c816e6cb0c62ccd0_5f5d52f 2a7083;65914501]myślę, że wstawiają do niektórych tylko rossmannów - dziś byłam dokończyć zakupy w całkiem nowym rossie w swoim mieście i nie mieli tego fit me, za to kupiłam wszystko co chciałam z pielęgnacji paznokci i zmywacz
zero kolorówki, same pomadki ochronne i odżywki/ topy do paznokci - jestem z siebie dumna ![]() Brawo!!! ![]() ![]() Ja tych standów z Fit me nie widziałam, a byłam w 2 rosskach,z czego w jednym wielkim. Za to jeśli mówicie o tym Fit me w sztyfcie to widziałam używany i strasznie się to brudzi. Możliwe,że właścicielka mogła go wyczyścić np. chusteczką antybakteryjną, ale mnie ten widok jakoś odrzucił. Essie nigdy w rossie nie widziałam. Widuję je głównie w SP. Do mnie GR już lecą. ![]()
#5010 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() fit me na standzie były podkłady i korektory w płynie, te w sticku od dawna były w normalnej szafie, zawsze mi się z kultowym pan stickiem z max factora kojarzyły. ale nie ciekawiły mnie, wolę lżejsze formuły - mnie też odrzucają upaćkane opakowania kosmetyków, zawsze czyszczę płynem micelarnym moje palety i opakowania podkładów |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.