|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Mnie też dziś pobolewa, wczoraj również troszkę... Dziś do tego pół dnia sprzątania więc pewnie niedługo padnę... Czuję, że idzie zmiana pogody, zawsze wtedy mam bóle głowy...
Tak w ogóle to od ponad tygodnia w ogóle nie czuję się jakbym w ciąży była
|
|
|
|
#3452 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam ślub o 15 dla mnie wsam raz. Mieliśmy tylko jeden dzien na spokojnie mogliśmy siedziec do rana. Natomiast brat od mojego miał o 12 😏byłam świadkiem wiec na nogach od rana i jeszcze wesele 2 dniowe to była masakra
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ślub byl o 15 i ledwo zdążylam na niego...nie wiem jak sie ogarniaja ludzie co biora sluby rano. raz na jednym bylam we Wrocku, to byla masakra, podroz zWawy samochodem, potem na miejscu sie szybko ogarnac i slub o 12. juz wiecej na coś takiego się nie piszę
![]() mnie dziś glowa boli i w ogole sie czuje jakas taka do niczego. jeszcze rzyganie mega mialam, nie mam juz nadziei, ze mi to minie, jakby mialo przejsc to by przeszlo z miesiac temu...za miesiac bede miala tak wielki brzuch, wiec nie wiem jak ogarne rzyganie od strony praktycznej ![]() sQuaara gratuluję połowkowego i ladnego przyrostu wagi Maciusia
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
My mielismy slub o 15 i to chyba najpopularniejsza godzina jest.
Najlepsze bylo jak juz po weselu lezymy w lozku i nagle do mnie dotarlo jaka glodna jestem... wyszlo na to ze zjadlam pyze + dewolaja na poczatku, potem udzca i tort bo my je kroilismy każdemu i na wiecej czasu nie bylo. Gdyby nie to że była 7 rano i mialam naprawde dosyć to chyba poszlabym po jakieś kanapki My dzis bylismy z wizyta u najmlodszej bo 7dniowej ksiezniczki i stwierdzam, że kiepsko widzę Michala jako starszego brata. Taki zazdrośnik... :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
heh u mnie byl problem, bo makijazystka, która do mnie przyjechala, robila tez upiecia, a obrabiala nie tylko mnie,ale tez mame i siostrę, wiec na styk się udalo zdążyć
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea jak Wizaz przestanie fiksowac to Ci wyślę pw
![]() Chyba że stąd spiszesz: xlander xmove )
|
#3458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, widzę że Wy już macie coraz więcej rzeczy dla maluszka. Wow, wózek, super. Ale fajnie.
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
my w tym miesiącu kupujemy komodę, a w przyszłym łóżeczko i fotelik. najbardziej kosztogenne rzeczy będą z głowy
jeszcze wanienka, a potem kosmetyki i pieluszki. z ciuchów tylko kombinezonik zostanie. jak Wam się ten podoba? http://allegro.pl/kombinezon-spiwore...723613681.htmlsQ już wpisałam
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Uroczy miesiaczek
![]() Ja bym wózka jeszcze nie miała ale promka na xlandera to bardzo rzadko więc skorzystalismy ![]() U nas ten miesiąc miał być pt zapłacić za garderobę i meble do łazienek oraz ogrodnikowi... Doszedł wózek...i film z wesela... Będziemy jeść chleb tostowy z pasztetem do końca miesiąca
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea bardzo ładny spiworek. Powiedz mi tylko bo nie tylko na tej aukcji, ale zauważyłam, że podają różne rozmiary. Niby na tej aukcji jest 50/56, a w opisie jest rozmiar 58-62cm? Ja nie wiem, czy nie brać 62 bo co jeśli urodzi się 57,59?
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh nam w tym miesiącu dochodzi przegląd pieca przed zimą 250 zł, a do tego coś z jednym kiblem się stało, jakaś woda spod niego wycieka, nie wiem czy jakaś uszczelka poszła czy co, nie znam się na kiblach i jeszcze hydraulika trzeba będzie wezwać. więc pewnie oprócz komody i kombinezonika nic więcej nie damy rady kupić. całe szczęście, że na kilka miesięcy wydatki rozłożyliśmy, kamień z serca. w jednym czy w 2 miesiącach wszystko kupić to dla nas byłby kosmos, nie tylko finansowy ale i ogarnięciowy...
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Też myślę o tym śpiworku, szkoda mi przepłacać za jakieś cuda 200 czy nawet i po 400zł. Czy ten śpiworek będzie pasował tylko do MaxiCosi czy do BeSafe albo Cybex będzie ok?
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
axn22 musisz zerknąć jak w tamtych pasy idą jak podobnie no to chyba nie ma problemu. podejrzewam, że w aukcji napisane o maxi cosi bo to najpopularniejsze foteliki w PL, wszystkich nie będą wymieniać
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-10-01 o 21:55 |
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Też myślę że maxicosi zaczyna być jak "adidas" są adidasy i są maxicosi ;D
Ja kupiłam dziś adaptery xlander - Cybex, na paragonie co? " adaptery maxicosi"
|
#3466 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() My właśnie dotarliśmy do domu po wczorajszym weselu. Niby tylko 100 km, ale za nim rano się zebraliśmy na sniadanie, chwile ze znajomymi porozmawialismy to nagle 15 wiec szybko do rodziców po mlodego i drugi ślub już na miejscu ledwo na 18 się wyrobilismy wesle dzis juz dawno odpuscilismy i dobrze, bo oczy mi się same zamykają. Za to wczoraj bawiliśmy się do 3 co uważam za sukces przy moim ciągłym zmeczeniu.Czy któraś kupuje szumisia z rabatem w ten weekend? Siostra chce mi kupić w prezencie i pyta czy to normalna cena czy podwyzszona na weekend a nie wiem bo nie sprawdzalam ile kosztuje.
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Imprezka udana
ale nie czuję nóg. Bolą mnie plecy. Jestem strasznie zmęczona i idę spać Dobranoc dziewczyny ![]() Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam na chwile uciec z wesela, bo brzuch mi tak stwardniał ze juz isc nie mogłam :/
Silver super, ze impreza udana ![]() SQ gratuluje połówkowego, Maciuś rośnie i jest zdrowy i to jest najwazniejsze
|
|
|
|
#3469 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
właśnie zamowilam misia szumisia jak nam się nie sprawdzi to najwyżej odsprzedam Coś mi się stało z kręgosłupem chyba mam tzw RWE kulszowa. Do tej pory bol był znosnyk przynajmniej tak mi się wydawalo .ale dziś w nocy płakałam z bólu. Jutro czeka mnie chyba lekarz.czy któraś z Was miała tako problem jak sobie z nim radzić?Gratuluję udanych wizyt i rosnących bobasow; ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Rwa oznacza nie tyle ból pleców co też którejs nogi... Ogólnie okropna przypadłość, życzę Ci zwby to nie było to bo normalnie to zastrzyki ketonalu... W ciąży leżenie i modlenie się o lepsze jutro...
![]() Ja u teściów dziś dzień klusek!!!
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Byliśmy wczoraj w Krakowie, była istna masakra, pierdyliard ludzi ![]() No ale wszystko udało nam się załatwić- oglądaliśmy wózek, ogarneliśmy zakupy w Ikei i jeszcze Bonarke A potem jeszcze byliśmy u cioci Tż ![]() I najważniejsze- na oglądaniu wózka się nie skończyło- zamówiliśmy od razu
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Just, który wózek w końcu zamówiliście?
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Dobra już widzę, kurczę z przesyłka tyle samo co na allegro, więc szału nie ma z tą promocją
|
|
#3474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ktoś pytał czy nie kupować większego, ja odradzam, one tak naprawdę są dosyć spore, mój syn w kombinezonie 56 chodził 2 miesiące, także ten, zapas jest Pokazywałam kiedyś zdjęcie 2 miesięczniaka mojego w tym najmniejszym kombinezonie.Cytat:
Cytat:
Ale wy jesteście daleko w zakupach, ja w czarnej du.pce W tym miesiącu za chudo z kasą, ale w przyszłym już bym chciała zacząć większe rzeczy ogarniać.
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Just jaki wózek i jaki fotelik?
A gwarancja od dziś czy od dnia odbioru się liczy?? )
|
#3476 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez sie napaliłam na promocje poki nie policzyłam😕 na Allegro tyle samo kosztuje wiec średnio sie opłaca
|
|
|
|
#3477 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie działa cytowanie.
Dzięki za info o szumisiu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3478 |
|
Raczkowanie
|
No i nie zacytowalo :/
No niestety ból promieniuje na lewą nogę . Dzisiaj moze tez było trochę gorzej bo oczywiście przy sobocie stwierdziłam ze trzeba dom doprowadzić do porządku i chyba trochę przesadziłam. A u nas niedziela i jajecznica na boczku : P ,a później jadę do mojej mamusi na gołąbki : D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ydzia Czas edycji: 2016-10-02 o 11:25 |
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo ja wczoraj po tej hurtowni też z włączonym netem biegłam żeby nie kupować bo tu taniej niż było... Łącznie z tym że pan zachwalal Cybex cloud q za 799mowiac że normalnie ten fotelik 1000... Fajnie ale w necie są od 749..
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Całe dzieciństwo ba śniadanie miałam jajecznice na boczku fajnie
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Sq gwarancja powinna byc od daty odbioru, bo po zaliczce chyba sie nie dostaje paragonu.
Just, gratuluje! Zdecydowaliście sie na Stokke? Powiem Wam ze po tym weselu mogłabym leżeć... Czuje ze cała jestem napuchnięta... A krzyż mnie tak strasznie boli... Mam nadzieje ze po normalnie przespanej nocy problem minie... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

jeszcze wanienka, a potem kosmetyki i pieluszki. z ciuchów tylko kombinezonik zostanie. jak Wam się ten podoba? 
.ale dziś w nocy płakałam z bólu. Jutro czeka mnie chyba lekarz.czy któraś z Was miała tako problem jak sobie z nim radzić?
A potem jeszcze byliśmy u cioci Tż