![]() |
#3901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Tak kosztowalo mnie 50$. jest satynowe i bardzo ladnie sie uklada, jest gladkie wiec pasuje do kazdej sukni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | ||||||
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie przyszłe Panny Młode i już Mężatki
![]() Z góry przepraszam za dłuuugą wypowiedź, któa zaraz ujrzycie, ale nie mogłam sie oprzeć wypowiedzi ![]() ![]() ![]() m.a.r.t.a - gratuluję wyboru, kiecka śliczna!!! Musze przestać oglądać te Wasze suknie bo cały czas myślę, czy oby na pewno mój wyg=bór był trafny ![]() ![]() Cytat:
WŁOSY - ja na pewno zrobię sobie pasemka lub lekki baleyage - czyli tak jak zawsze ![]() ![]() ![]() aż muszę to dopisać - m.a.r.t.a - dokładnie o tej fryzurze mówiłam ![]() SAMOCHÓD - nie chcemy niczego "wypozyczać". moi jedni znajomi na swój ślub wynajęlia jakieś stare auto (nazwy nie podam bo się nie znam) - dojechali nim do kościoła, do sali mili troche km do przejechania - po drodze skrecili na krótką sesję...nie dojechali do połowy drogi jak im auto staneło i koniec - nie ruszyło dalej. na szczęście fotograf był swoim autem to im "oddał" do dyspozycji ![]() ![]() oczywiście kupe kasy zapłacili a nie mileli zbyt miłych wspomnień.... tak więc ja pozostaję przy aucie rodziców ![]() Cytat:
![]() Toverek83 - suknia nr 3 - na ten wzór wybrałam sobie wiązankę ![]() ![]() ZAPROSZENIA - chcę zrobić samodzielnie, ale narazie nie mam czasu żeby sie tym zajać. mam jedynie wizję - ładna karteczka i kalka. Na jednej nasze zdjecie na drugiej zaproszenie ![]() ![]() ![]() Taska - w jakimś konkretnym programie graficznym robiłaś projekcik? zaproszenia cudne - właśnie takie chce zrobić ![]() Gdzie kupiłaś welon? w tym samym miejscu co sukienkę? ja pomyslałam, że może można zaoszczedzic na samym welonie. w salonie gdzie kupiłam sukienke Pani wyceniła mi bolerko i welon po 300zł. Bolerko to jeszcze rozumiem - bo to z tego samego materiału co sukienka, takie same dekoracje i wogóle. Ale welon - chce delikatny - sama mgiełkę - mysle ze 300zł to przesada, jak to wygląda u Was? tiffi1- może zróbie składane zaproszenia - czyli podzielcie treść na dwie części, np. cytat i treść o slubie na 1, a tresc o weselu i kwiatach na 2? Albo slub i wesele na 1 - a dodajcie wkładkę o kwiatach!? victoriaaa - dla mnie suknia nr 2 ![]() soffera - bardzo ładne zaproszenie - delikatne ale przy tym bardzo eleganckie ![]() Bita - ślubujemy tego samego dnia!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Myślę, że tak ładniej wyglada ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() tiffi1 - jeśli mogę sie wypowiedzieć, to najbardziej podoba mi się zaproszenie nr 1 ![]() Cytat:
![]() i przede mną ![]() biedronka19876 - a nie myslałaś o etoli? Edytowane przez Fuegoo Czas edycji: 2008-02-13 o 20:18 Powód: przepraszam za literówki |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Z tego co zapamiętałam: -łuk z balonów helowych nad Młodą Parą -60zł -serce z balonów (jest piękne ![]() -serce (tiul ozdobiony kwiatkami, kształt nadaje drut)-120zł -winogrona 17 zł od kiści -kwiatki (chyba z 5 balonów) 10zł -dekoracja stołu Pary Młodej (materiał drapowany na brzeg stołu, materiał opadający podwiązany w połowie /nie wiem jak to fachowo ująć no/) 50 zł -dwa, duże balonowe łuki napełnione helem, między którymi mieści się stół z szampanem. Po wypiciu kelnerzy rozdzielają je i jeden dają np. jako ozdoba wejściowych drzwi, drugi łuk jako dodatkowa ozdoba orkiestry.- 200 zł Jak będziesz oglądała zdjęcia z balonami biało (perłowo)- złotymi, na początku albumu to właśnie będą to nasze kolory i te same ozdoby co na zdjęciu ![]() Proszę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny my mamy własnie dylemat, który musimy rozsądzić czy zapraszać z dziećmi czy bez. Mmay dużo przyjezdnych osób, więc raczej więksozść nie zabierze dzieci, ale z drugiej strony może się zdarzyć różnie, a dzieci trzeba liczyć. Tych dzieci jest chyba z 30. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
Fuegoo a kiedy i gdzie kupujesz buty?
Nie wiem czy czytałaś moją relację ze sklepów, zaraz skopiuje odpowiedniego posta: Cytat:
Fuegoo przed chwilą uzupełniłam poprzedniego posta o kolejne ozdoby i ceny, które sobie przypomniałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
Heheh M.a.r.t.a - fakt moment "odpowiedni"
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam ostatnio dziwny nastroj, bo nie ciesza mnie przygotowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | ||||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przed chwila zadzwoniłam do mojego "mężusia" i kazałam mu sie nastawić na kolejne przygotowania - a ON: "ale przeciez juz prawie wsyztsko mamy załatwione" hehehe, bidulek nie wie co go jeszcze czeka...hihihi Cytat:
![]() PS moja sala poniżej...jest ona dość niska i ma swój styl, wiec też nie wiem czy jest sens jakieś ozdoby dodawać. nie chciałabym przedobrzyć ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Raczkowanie
|
Fuegoo- wszystko robilam w wordzie i photoshopie- obrobka zdjecia.
Poszlo starsznie szybko. Zajelo mi z drukowaniem kopert jeden dzien. Kazde zaparoszenia jest z personizacja, koperta ma wydrukowane adresy. Naprawde nie jest trudne! a jakl dla mnie wyglada SLICZNIE |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój chrześniak i siostrzeniec jednocześnie będzie miał 2,5 roku, na weselu będzie do godziny do której wytrzyma, później siostra z mężem ma zamiar odwieźć małego do domu do dziadków (1 km) i wrócić z powrotem. Z drugiej strony jak się zaprosi samych rodziców to mogą w ogóle nie przyjść bo nie każdy może mieć możliwość pozostawienia szkrabów w domu z opieką ![]() Dylemat jest straszny ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-13 o 21:47 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
m.a.r.t.a zaproponuj siostrze aby zostawiła małego pod czyjąś dobrą opieką wtedy oni będą mogli spokojnie się bawić a nie myśleć o małym i kiedy go odwieźć... Żeby nie było nie jestem wrogiem maluchów, ale uważam że to najlepsze wyjście dla obu stron ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też raz bardziej raz mniej przeżywam swoje przygotowania. Mój partner już nie może znieść tematu sukni, ciągle mu o tym ględze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem jak inni rodzice i ich dzieci i dlatego mam różne obawy, czasem wyolbrzymione.
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Rozeznanie
|
Gdyby to było takie proste, ale mój narzeczony ma dużą rodzinę a tech dzieci mamy ponad 30. Tak w ogóle to i tak dzieci będą dzieciaki naszego rodzeństwa, ale jeszcze są te inne.
teoretycznie to jest decyzja rodziców i anwet jeśli napiszemy z dziecmia ktoś chce przyjechać bez dzieci to tym lepiej - dla nas super opcja. A co jesli nagle wszyscy powiedzą, że to ostatnie wesle i trzeba jechać i zabiorą dzieci. salę mamy sporoą, ale w sumie tak zliczając wszystkich (absolutnie wszystkich) wyszło nam 200 osób. Wiem, że wszyscy nie przyjadą,a le liczyć że 1/4 nie przyjedzie ( to dzieci) to nie o to nam chodzi. Z drugiej strony chciałabym by kazdy czuł się dobrze i nie musiał się martwić, że jak bez dzieci to nie przyjedzie. Musimy brać różne opcje pod uwagę bo 85% gości mamy przyjezdnych,a to oznacza, ze płacimy im za noclegi, jak rodzina 4 osobowa to trzeba już liczyć dwa pokoje - to nie takie proste. mamy duzy dylemat, nie mam przekonania ani czy z dziećmi, ani czy bez dzieci jest lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj chodzi spiety, wybucha bez powodu. Jak go pytam o co chodzi. Odpowiada, ze on myslal, ze to mniej latania. On by chial w tydzien wszystko zatawic ![]() Cytat:
Czy ja przegapilam cos, jakie stroiki?? mnie to bardzo interesuje. Milej nocy! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Zakorzenienie
|
Taska nie stroiki tylko stoliki
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, dostalm Atropine w oczy i niewiele widze
![]() Chyba powinnam juz isc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkich
![]() Fuegoo nie myslalam o etoli, bardziej skupiłam się na bolerku ![]() Tiffi1 co do rękawiczek również nie mam zamiaru ich mieć, gdyż nie zbyt jestem do nich przekonana. Byłam na weselu koleżanki, która co chwile je podciągała bo jej się zsuwały. Zostane jednak przy bolerku, bo wydaje mi się bardziej wygodne ![]() ![]() ![]()
#3918 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny życzę Nam wszystkim szczęśliwych Walentynek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
przede wszystkim duuuuuzo milosci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Raczkowanie
|
udanych Walentynek
![]() mam już poduszeczkę na obrączki ![]() ![]() samochód chyba też uda się załatwić(mam nadzieję) |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny podoba wam sie ta dekoracja na samochód, zakładając że gerbery są żywe i jest tego mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
PRzybranie podoba mi mi się jeśli chodzi o kolorystykę i to że kwiatki mają zieleninkę
![]() Przybranie jest ciekawe i takie nieco inne niż bukiet na środku a jednocześnie delikatne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() UROCZYCH WALENTYNEK DLA WAS I WASZYCH UKOCHANYCH!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zadomowienie
|
Tak tak.... walentynki.... na forum pusto... Chyba tylko ja tak tu sobie siedzę, popijając herbatę, wertując forum i zerkając na bukiet z 27 róż
![]() Świętujcie Panny Młode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
dzis zapisaliśmy się na nauki
![]() ![]() no i widziałam na wystawie suknie slubna w kształcie sukni moich marzeń ![]() ![]() cos sie nie chce ładować...
#3927 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3928 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
spróbuje dzis
![]() nieee dalo sie ![]() ![]()
#3930 |
Zakorzenienie
|
kurcze no szkoda,a moze ktorejs bys podeslala, zeby zaladowala, skoro Ty nie mozesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.