|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Pomimo, że nie obchodzę to życzę udanych Walentynek
Krówka- my tam wiemy wszystko i lepiej od Ciebie ;D już się nie mogę doczekać aż przyjdziesz i napiszesz!!! (mam nadzieję, że właśnie jesteś w trakcie czegoś romantycznego... ;P )Durga- no Ty to masz powodzenie kobieto! : P zdrowiej szybko kochana ;*** i pozałatwiaj wszystko z tymi gośćmi : )mathilda- super czytać, jaka jesteś szczęśliwa Witam nowe dziewczyny ![]()
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
A i owszem
![]() Witajcie ![]() Durga Ty flirciaro : p nie no żartuję. Ale ja bym się zastanowiła nad tym k (tak?) bo wydaje się ciekawy. Z nim byś się nieee nudziła : DPoza tym jest na miejscu : ) Dziękuję Ślicznie! Jeszcze raz to piszę, ale wyglądałaś oszałamiająco. Piękna jesteś dziewczyno. I strasznie mi się podobały Twoje włosy ![]() A W. faaajny ![]() Taki sympatyczny ![]() Cytat:
Jestem szczęśliwa i to bardzo ![]() A walentynki to mam co weekend ![]() Wszystkiego najlepszego dziewczyny. I obyście miały dużo miłości nie tylko w walentynki
|
|
#4833 |
|
Rozeznanie
|
Nienawidzę walentynek!
|
|
|
|
#4834 |
|
Zadomowienie
|
To nie byly moze najromantyczniejsze Walentynki, ale na pewno najlepsze jakie mialam do tej pory. Tylko mi smutno, ze juz w niedziele bede musiala wyjechac... Bedzie mi cholernie smutno
![]() pamelija-co sie stalo?
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
A tam srać walentynki, odbijemy sobie w łikend
![]() A ja to już na pewno Nie mam jutro rysunku HA ![]() Nie chce mi się już przejmować bzdetami ![]() A ostatecznie dzień mogę zaliczyć do udanych, bo 14 zaczyna mi się okres rozliczeniowy i Orange doładowuje mi telefon BTW Dostałam dzisiaj kolejną 5 z histy, normalnie miażdżę hahaha, w liceum się to jeszcze nie zdarzyło
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#4836 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Po wczorajszych Walentynkch nie miałam dziś siły iść na na polski(codziennie przed pierwszy tydzień ferii mieliśmy dwie godziny przygotowań do matury)
![]() Znaczy teraz już bym mogła nawet iść, ale to jest na 9 więc i tak już nie zdążę. Mathildo, dziękuje ![]() Pamelija Blaque Jasne, było na maaaaxa romantycznie : PP W. przed imprezą sie tak napił, że przez cały wieczór sie z niego śmiałam ;D Co nie znaczy, że mi sie nie podobało, wręcz przeciwnie, było fajnie i śmiesznie ; )i mimo, że kleił się do mnie bardzo, to ja sie nie dałam! Nie z pijakiem ! ; D
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
pamelija-
Krówka-ładnie to tak wagarować? (sama wczoraj byłam na całodziennych wagarach![]() )eeee..... a już myślałam, że coś się działo.. ;p hehe nawalił się z miłości do Ciebie!! ;p Ja idę dzisiaj do kina na Lejdis- zobaczymy, czy moje sceptyczne podejście do polskich filmów (teraźniejszych) weźmie górę.. Chociaż kumpela mi mówiła, że nawet kilka razy się zaśmiała.. ![]() ![]()
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle nie jestem w stanie sie dziś uczyć i mam potworne wyrzuty sumienia
![]() Dziewczyny jak u Was w szkole jest-jak długo będzie musiały chodzić na wszystkie przedmioty do szkoły? Cytat:
Bez przesady coś sie tam działo, nie było tak źle ; ) Mi sie naprawdę podobało, chyba najlepsze walentynki w moim życiu jak na razie : ) Może nie było romantycznie, ale na pewno miło i gorąco ; )
|
|
|
#4840 |
|
Zadomowienie
|
blaque
![]() krówka noooo to czekamy na dalsze posunięcia Fajnie tak małymi kroczkami sie do siebie zbliżacie ![]() Co do zajęć to my musimy chodzić na wszystkie i sie uczyc. Chociaz i tak teraz prawie wszytskie olewam ucze sie na te maturalne. Ale np. z matmy u nas zdaja dwie osoby i baba powiedziała ze ona nie moze pozwolić zeby reszta klasy nie chodziła na zajęcia ![]() Mogłoby być tak ze nie ma już drugiego semestru w 3 klasie a ten czas maturzyści poświęcaja na naukę do matury. (taaaa...
|
#4841 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Krówka Blaque |
|
|
|
|
#4842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Haaa, pierwszy raz od stu lat [nie licząc ferii] mam łikend już o tej porze
![]() Cieszy mnie to niezmiernie, aż nie wiem co ze sobą zrobić, bo tak to zawsze mam na maksa ciasno z czasem. Ja też! Ja też! I chcę wyciągnąć koleżanki na wino ![]() I ogólnie strasznie chcę się rozerwać i CAŁKIEM przestać myśleć o różnych sprawach. Cytat:
![]() Niestety dalej każą się nam uczyć na niematuralne przedmioty, co mnie niezmiernie wkurza, no ale co poradzić. Cytat:
Pamelija Ja tam miałam walentynki praktycznie jak co roku i jakoś mnie to nie ziębi nie grzeje Chociaż tyle.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() Co do W to on na pewno wypił coś bo nie miał odwagi zostać z Tobą sam na sam w walentynki ^^ Pamcia będzie lepiej ![]() Czy wszyscy faceci są tak bezmyślni? Mieliśmy z P. już wszystko zaplanowane na dziś. Mieliśmy się spotkać po szkole. Niestety siostra powiedziała mi w ostatniej chwili że jedzie do pracy i muszę zostać z bratem. Napisałam to P. a on mi tylko napisał żebym się nie przejmowała. Że szkoda że tak wyszło. Ale czy to tak wiele żeby przyjechał do mnie? ![]() Faceci nie myślą czasem.... A może ja za dużo chcę ![]() Ostatnio jak się pokłóciliśmy w niedzielę mieliśmy się nie spotkać, ale ja i tak przyjechałam i kupiłam mu jego ulubione Rafaello. wiecie jak się ucieszył? Tak mi źle dziś A miało być tak pięknie ![]()
|
#4844 |
|
Zadomowienie
|
Mathilda może okres sie zbliża?
Nie martw sie... faceci są z marsa i nie potrafią zrozumieć wielu rzeczy które dla nas kobiet są oczywiste. Pomyślał penie ze masz juz zajęcie i ze Ci nie bedzie przeszkadzal.... Faceci tacy sa. A nie mogłaś mu napisać, zebyście sie razem zaopiekowali bratem?
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też idę z koleżanką na Lejdis, w przyszłym tygodniu, poszłybyśmy jutro, ale będę się uczyć na poniedziałkowy spr. z WOSu (społeczeństwo-powtórkowy), na dzisiejszym z histy praktycznie nic nie napisałam, a wydawało mi się, że coś tam jednak umiem, może nie super, ale na 3 napiszę, a tak mnie zaskoczyły pytania ![]() Weekend poświęcam na WOS... I napiszę wreszcie jakieś wypracowanko z histy ![]() Co do przedmiotów, to ja ich już za wiele nie mam, na matematyki i fizyki chodzę sobie praktycznie jak chcę, jak mnie nie ma (co zdarza się często) to znaczy, że jestem albo na historii albo na WOSie u jakiegoś humana i mojej wych. to nie przeszkadza ![]() Ostatnio nawet nie było mnie cały dzień, a miałam nieobecność na pierwszej i ostatniej lekcji tylko ![]() uhahana ja też chcę 5 z histy chociaż nie, wolę z wosu, bo z wosu mam wpisywane do dziennika, a histę dla siebie piszę ![]() krówka
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() Film jest świetny! Tego mi było cholernie trzeba! ![]() pamelija- Krówka- w takim razie ja Ci wróżę już niedługo rozwinięcie znajomości.... ; DD Już się nie mogę doczekać! Ależ ja jestem rządna takich miłosnych spraw!!!! ;p mathilda- oj kochana chyba faktycznie okres Ci się zbliża ![]() Faceci nie są domyślni, nie myślą tak jak kobiety które są inteligentniejsze.. no nie wymagaj (nawet od tak wspaniałego, swojego faceta ) Zobaczysz- jutro się spotkacie i wszystko minie za sprawą pocałunku ![]() A tak w ogóle to słucham sobie Wyclefa Jeana Carnival Vol II Memoirs Of An Immigrant- naprawdę fajne
|
|
#4847 |
|
Zadomowienie
|
Ech...
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Co jest?
Ja niedawno wróciłam. Film świetny. Naprawdę nie spodziewałam się ![]() Tylko zła jestem, bo później chciałam się rozerwać, a już nie bardzo było z kim. Ale film mega. Muszę go mieć na dvd
Choose life.' |
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co faktycznie okres mi się zbliża!
Ale jednak ..... faceci nie są beznadziejni ![]() A ja jestem głupek ![]() Przyjechał po meczu ![]() Ajj jak ja go kocham Tak się cieszę ![]() tak po prostu co Ci jest?
|
#4850 |
|
Zadomowienie
|
o taaak!
![]() tak po prostu co jest? ![]() mathilda no widzisz, jest ok ![]() Mam takie pytanie do Was. Jak już napiszecie swoje prezentacje maturalne to dajecie je do sprawdzenie nauczycielowi albo jakiejś cioci polonistce? Czy idziecie tak na żywioł z myślą ze jest dobrze zrobiona...?
|
#4851 |
|
Zadomowienie
|
Ywonula-ja swoja pisalam w weekend przed prezentacja, nie dokonczylam i nawet nie bylam pewna czy umiem na pamiec :P
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Wa takim razie jestem pewna, też chce zobaczyć Lejdis
![]() Mathilda,, wiem wkurzające to jest, że każdy smutek tłumaczy się u dziewczyny zbliżającym sie okresem ![]() Ale rzeczywiście, kochany, ten Twój TŻ, super ![]() Tak po prostu-? To ja ostani raz wracjac do W.... Ywonula, no właśnie, mi sie te małe kroczki bardzo podobają i pewnie moglibyśmy jakoś "przyspieszyć" ale nie wiem, czy ja chce, bo tak jest fajnie : ) Więc Blaque, przykro mi, musisz sie uzbroić w cierpliwość : P : * W ogóle dziwię sie, że Was to jeszcze interesuje ; )
|
|
#4853 |
|
Zadomowienie
|
A szkoda gadać
![]() W każdym razie jestem, wchodzę tu codziennie, tylko jakoś... nie piszę ;] |
|
|
|
#4854 |
|
Konto usunięte
|
Tak po prostu ale szkoda gadac bo juz nie masz sily czy juz jest lepiej i nie potrzebujesz (nie chcesz) ?
![]() Krówka nie dziw się bo przecież Ty też interesujesz się naszym życiem : ) Wydaje mi sie, że taki poznawanie się i zblizanie do siebie malymi kroczkami to cos najlepszego co moze być bo w ten sposob może i nie poddajecie się jakiejś tam niesamowitej namietnosći ale przynajmniej macie pewnosć że to potrwa dłuzej i ze będziecie siebie bardziej pewni. ; ) Dzis znowu ide do teatru (na "Traktat") i zdecyduje co zrobic z K...
|
|
|
|
#4855 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
jaki miałam wczoraj wieczór z P.
kolacja, dziesiątki świec, spokojny jazz w głośnikach, ja i On ... w szkole? w szkole jak w szkole. raz lepiej, raz gorzej ale generalnie jest okej. - dostałam trzy 5 byłam dziś na fakach z bioli, myślałam, że zamarznę jak czekałam na pociąg tata mnie dziś zaskoczył, bo przyjechał po mnie jak miałam wracać, ot tak, żebym nie musiała marznąć. to było miłe moje plany na dziś? muszę zrobić referat z polskiego, nauczyć się na sprawdzian z matmy i przeczytać "Inny świat" + kilka opowiadań Borowskiego. dam radę wszystko muszę zrobić dzisiaj, bo jutro znowu nie będę miała czasu - idziemy z P. na basen, a potem pojeździć trochę autkiem. Krówka, cudownie, że tak się powoli rozwija wszystko z W. w tym wypadku zgadzam się z Durgą : * aaa, mnie bardzo interesuje jak to się u was zaczyna. : ) Dugra, mam nadzieję, że podejmiesz dobrą decyzję : ) Mathilda, ojj ja też czasem jestem taka okropna. marudzę i marudzę, bez sensu ![]() Tak po prostu, pisz co się dzieje. 'szkoda gadać' tu nie wystarczy Agosek, cieszę się, że znowu piszesz więcej. Em, brakuje mi Ciebie i tego co piszesz.. mam nadzieję, że mimo wszystko to przeczytasz.. |
|
|
|
#4856 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wchodzę tutaj prawie codziennie, ale jakoś tak nie piszę. Staram się uczyć, ale wychodzi więcej nicnierobienia niż samej nauki..
ywonula ja mam prezentację po tżcie, narazie tylko ją pobieżnie przejrzałam. nasza polonistka powiedziała, że nie będzie nikomu sprawdzać prezentacji, ewentualnie może coś doradzić. ale jak u Ciebie w szkole jest taka możliwość to na pewno lepiej żeby nauczyciel ocenił. krówka mi też się podoba to, że tak powoli to się u Was rozwija : ) i ciekawa jestem co będzie dalej ;P
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Krówka-
Durga tak po prostu pisz kochana laylaaa brakowało mi Ciebie ale tak myślałam, że zajęta nauką jesteś ![]() mathilda no widzisz ![]() uhahana piona! ( co do filmu )mi też jakoś źle dzisiaj.. ale, nie ważne.
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę w środę na Lejdis, co prawda ok. 14 po szkole, bo tak koleżance z innej szkoły) pasuje, niezbyt chyba pora na kino, ale i tak będzie super
![]() potem w planach zwiedzanie (w moim przypadku po raz 1000) resztek wyprzedaży w CH, i lody zawsze jak jestem w Focusie, to nie mogę się uprzeć, ostatnio były malinowe ![]() i jacyś debili się doczepili z tekstami: liże sama loda i nie ma, no daj polizać, i zrób nam loda ![]() krówka dowiedziałam się, że chłopak, który mi się podobał, z innej klasy, zarywa do jednej dziewczyny z humana, przykro trochę : ( W poniedziałek mam spr. z WOSu i nie mogę się zabrać. Co prawda przerobiłam to społeczeństwo dokładnie parę tygodni temu, ale wypadałoby sobie przypomnieć ![]()
|
#4860 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
odbiegając całkiem od tematu
![]() Nija, jestem niemal pewna, że w piątek rano jechałyśmy tym samym autobusem do miasta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

my tam wiemy wszystko i lepiej od Ciebie ;D już się nie mogę doczekać aż przyjdziesz i napiszesz!!! (mam nadzieję, że właśnie jesteś w trakcie czegoś romantycznego... ;P )
no Ty to masz powodzenie kobieto! : P zdrowiej szybko kochana ;*** i pozałatwiaj wszystko z tymi gośćmi : )

zdolniacha 

i przeczytać "Inny świat" + kilka opowiadań Borowskiego.