|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Co o tym sądzicie?
To zdjęcie jest moją głowną inspiracją i do właśnie tego dąrze... a wy co o niej myślicie
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co o tym sądzicie?
Wytłumacz mi proszę, czemu ma służyć ten wątek na tym forum.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie troche zachuda.
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest za chuda, jednakże ma coś w sobie. Kruchość i subtelność. Ładne i długie włosy oraz zadziorne subtelne tatuaże. Zapewne ładna (nie wiem jak twarz) ale... jest chuda. Za chuda. Nie ma praktycznie biustu - jednego z atutów kobiety, no i te żebra z przodu... Kilka kilogramów więcej, nie dużo - i byłoby dobrze. Po co komu niedowaga ? Jak już ktoś chce być nad wyraz szczupły to niech chociaż oscyluje na tej nieszczęsnej granicy z prawidłową wagą. Ale nie niżej... Peyton - dlaczego to zdjęcie jest Twoją główną inspiracją ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie podoba mi się jej brak talii.
To główny kobiecy atut - proporcjee. Ona jest praktycznie prosta, co widać na zdjęciu od tyłu. Ponadto ma bardzo wystające żebra i kości biodrowe. Wydaje mi się, że ta dzeiwczyna nie jest taka naturalnie, ale że to efekt odchudania. Myślę, że jest za chuda, wygląda jakby kości kaleczyły jej skórę. Oczywiście, nie mogę powiedzieć, że jest brzydka etc, bo oczywiście tak nie jest. Nie stawiałabym jej natomiast za ideał, czy wzór. Szukanie sobie inspiracji, w zasadzie thinspiracji wśród modelek est krzywdzące. Jeżeli masz inną budowę to za żadne skarby nie będziecie wyglądać podobnie. Lepiej po prostu zacznij czuć się dobrze w swojej skórze, zaakceptuj siebie, swoje kształty, a nie próbuj upodabniać się do kogoś. Na pewno jesteś śliczną dziewczyną i głowa do góry! ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mi bardzo podoba się sylwetka tej dziewczyny. Nie jest wg. mnie ani za chuda, ani za gruba. Jak powiedziała Ather - sprawia wrażenie kruchej i delikatnej. Nie ma strasznie wystających kości, jedynie delikatnie zarysowane żebra i kości biodrowe. Śliczne, kobiece ramiona, szczupłe uda i zgrabna pupa, bardzo ładny dziewczęcy biust.
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też się podoba, ale nie w tym rzecz.
To nie jest forum pro. Nie chcę wypowiadać się na ten temat czy mam figurę taką samą jak ona czy jestem grubsza cz chudsza. To nie ma znaczenia, ale wydaje mi się, że umieszczanie na tym forum tzw. 'thinspiracji' jest krzywdzące dla innych chorych i zdecydowanie bezcelowe (!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ma ładne włosy i podoba mi się w tym miejscu tatuaż
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie bardzo rozumie celu umieszczania tego typu postów... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie to nie jest kobieca sylwetka,z tyłu jak dla mnie wyglada jak chłopak,wąskie biodra ,szerokie ramiona,z przodu nie podobaja mi sie wystajace zebra..Dlugie wlosy przy zbyt szczuplej sylwetce ciut poprawiaja ogolne wrazenie.Oczywiscie bardzo szczupla i to nie podlega dyskusji ,pisanie ze nie jest ani za chuda ani za gruba?ona nie jest sredniej budowy
A poza tym zalozenie takiego watku,dazenie do takiego celu i taki podpis w twoim profilu to chyba hipokryzja? ps jesli masz inny rodzaj sylwetki to i tak bedziesz wygladac inaczej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Za chuda i nie kobieca
![]() "Ozdobą " każdej kobiety i duzej i malej sa krąglości tu i ówdzie i kazdy facet to potwierdzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie ma za mały biust i przez to niezbyt kobiecą figure. Pare kilo więcej i było by ładniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec jesli obiektywnie mialaby stwierdzona niedowage na podst badan i pomiarów,obiektywnie bylaby uwazana za zbyt szczupła.Ale jesli masz taki a nie inny gust dla Ciebie bylaby w sam raz co nie zmienia faktu ,ze ona wciaz ma niedowage.To mam na mysli |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Ehh ile bym dała żeby mieć taki brzuch
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie dziewczyna na zdjęciu (zwłaszcza na drugiej fotce) jest przerażająca.
Wygląda na chorą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
mi sie jej figura podoba szczegolnie brzuszek nic tluszczu
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osobiście podobają mi się dziewczyny szczupłe, dość wysportowane, ale nie chude, i zauważyłam, że sporo panów ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Mi się wydaje, że to japonka. Te rysy twarzy i budowa ciała [ one zazwyczaj są drobne ]
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli mam być szczera to jej sylwetka jest całkiem fajna, tzn. moze sylwetka jako taka jest zbyt szczupła, ale np. brzuch ma w porządku (Brzuch to niestety ta częśc mojego ciała, przez którą mam kompleksy, niby jestem chuda, wszystkie kości mi wystają, ale brzuch u siebie ciagle widze duzy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Tragedia, po rostu tragedia a nie kobieta. Zero kaształtów, zero proporcji, zero sexapilu. Tak sobie myślę, że kobiety o takiej budowie ciała podobają się tylko osobom, które mają problemy z własną seksualnością i lubią młode dziewczyny...albo gorzej, jeśli wiecie, o co mi chodzi. Ta panna wygląda jak dziewczynka, której nie można jeszcze nazwać nastolatką, ale już się zaczęła rozwijać. Coś jej tam niby urosło, ale jeszcze za mało, żeby ją kobietą nawzać, gdyż nazbyt bardzo przypomina chłopca.
Tak jak powiedziałam, dla mnie to tragedia, nie kobieta. Popieram Złośliwca, to szkieletor. Łatwo sobie wyobrazić, że właśnie takie po wyzwoleniu Polski z Aushwitzu wychodziły. Ludzie! Co wam się w niej podoba? Ratunkuuuuuu
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Mi się niezbyt podoba figura tej dziewczyny...Nie, wcale według mnie nie jest za chuda. Problem leży w czym innym. Być może zwróciłam na to uwagę, bo sama mam podobnie. Przyjrzyjcie się dokładnie - żebra wystają nawet bardzo, ale brzuch....wcale nie jest płaski/wychudzony! I to jest najgorsze - kości mi odstają na wszystkie strony, mam szczupłe uda(podobnie jak dziewczyna na zdjeciu), jednak brzuszek mi odstaje
![]() No, może ona ma jednak troszkę lepsza figure ode mnie, bo poza tym o czym pisałam jest przynajmniej "długa" - pewnie jest wysoka... A ja jestem dosyć "krótka" licząc od pępka do biustu...
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Szczupłe naturalnie, tylko że jej nie można nazwać szczupłą nawet przy dużej dozie samozaparcia. Według mnie ta dziwczyna jest na skraju anoreksji. Ładny brzuszek a nad brzuszkiem wystające żebra. Znam kilka osób, które tak wyglądają. Jeśli jest ona dodatkowo wysoka jak tyczka to nie sądzę, że wielu panów obejrzy się za nią dwa razy. Ale jak powiedziała Ludowa, gusta są różne...
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Nie no bez przesady na skraju anoreksji to ona nie jest alemto kwestia gustu.
Jak już mówiłam moim zdaniem ten wątek jest szkodliwy i bezsensowny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Wygląda jak dziewczynka, która dopiero się rozwija. Z tyłu przypomina mi indiańskiego chłopca. I wydaje mi się, że ma krzywy kręgosłup, bo jedno ramie jest wyżej od drugiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Powiem jak najbardziej szczerze, oim zdaniem wiele z Osób się tu wypowiadających uważa, że ta dziewczyna wygląda zbyt chudo itd. ale prawda jest taka, że jakby te osoby tak wyglądały, wcale nie robiłyby z tego jakiegoś strasznego problemu, a nawet więcej, podobaly by się sobie...
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.