|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Konto usunięte
|
Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty
Kurier przyniósł moje koszule do karmienia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.klups.pl/produkty/new/lozeczko-radek-vii/ byloby IDEALNE do pokoju Wojtusia No ale mamy po kubie bialo (choc ja sie upieram ze to kremowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zadomowienie
|
A ja się pochwalę, co wczoraj zakupiłam na allegro. Jak będzie mi coś nie pasować, to najwyżej puszczę dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle mam w domu taką graciarnię teraz, łóżeczko czeka na złożenie, wózek i fotelik stoją w pokoju muszę je przemyć, materac gdzieś też osobno stoi, miałam dziś się tym zająć to widzę już jak cokolwiek w domu zrobię 😕 na 15 po córkę, obiadu w ogóle nie mam i lipa Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
no u mnie ostatnio tez zrobil sie taki pierdzielnik bo miz aczely splywac zamowienia z allegro i w koncu wzielam sie za to bo juz nie moglam patrzec. od razu w pokoiku przyjemniej choc jeszcze wiele rzeczy tam brakuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zadomowienie
|
I jeszcze wczoraj siostra mi podrzuciła nosidełko. Muszę wyprać i myślę, że będzie ok. Przynajmniej na te kilka początkowych miesięcy nie trzeba będzie kasy wywalać. Jedyny minus to taki, że nie będzie pasowało do stelaża naszego wózka, nie znalazłam nigdzie adapterów.
Ale oczywiście pokłóciłam się o to z tż. On ma jakieś schizy. Mówi, że nie chce od nikogo dostawać jałmużny, bo go stać kupić sobie samemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
super! To uzywka czy nowy? ile dalas?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | ||||||
Zakorzenienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65959311]Melduję sie po wizycie
![]() ![]() Ostatnio było 69,9 a dzisiaj 68,8 ![]() Wyniki moczu za to kiepskie i mam antybiotyk ![]() ![]() a to mocz łobuz jeden no ![]() Cytat:
![]() Najlepsze było, jak napisałam " malowanie kuchni, sypialni, pokoju Lili, przedpokoju, salonu" mina tż bezcenna ![]() ![]() Ewentualnie coś do jedzenia, zawsze się sprawdza ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Z łóżeczkiem nie pomogę bo mam tylko dostawkę ![]() Cytat:
![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65963206]Kurier przyniósł moje koszule do karmienia ![]() ![]() ![]() Z cyklu "dylematy ciężarnej" ![]() Cytat:
![]() ![]() Aile się nakombinowałam z tym zamkiem między nogami jak on w ogóle działa ![]() Cytat:
Wyprałam trochę rzeczy, poukładałam w szufladach, fotelik wyprałam, też schowałam i po trochę zniknęło z oczu ![]() Mój kosztował całe 4 Euro ![]() ![]() patrząc na pogodę tutaj to też nie wiem czy choć raz go założymy, więc nie było sensu wydawać na nowy ![]() Prędzej gdzieś na luty, jak pojedziemy do Pl, bo tam powinna być jeszcze porządna zima. Poszłam z Młodą na spacer, ledwo się dotoczyłam do domu. Jeszcze musiałam tachać wielką torbę kasztanów ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzwoniłam dzisiaj do położnej z którą chce rodzić. Mam jeszcze przedwonić później aby się umówić z nią na spotkanie tak w 35-36 tygodniu. W ogóle tak się zestresowałam jak z nią rozmawiałam przez telefon że głos mi się trząsł jakbym zaraz miała rodzić ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- przegladam staniki bo chyba jeszcze z jeden sobie kupie i znalazlam takie cos- spojrzcie na to zdjecie w miniaturce http://allegro.pl/dobra-jakosc-stani...875672980.html normalnie ku.wa SAM SEX!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do szuflady - w klupsiu są takie że wyjeżdża cała skrzynia z przykrywką, to właściwie nie jest szuflada tylko pojemnik na kółkach - minus jest taki, że żeby cokolwiek wyjąć z tego schowka, musisz wytachać całą skrzynię na zewnątrz. Ja akurat mam z szufladą na prowadnicach, to "wieczko" sobie leży na podpórkach i się nie wyciąga. O tyle lepsze, ze można tylko kawałeczek szuflady wysunąć i wziąć coś co jest z brzegu. A do czyszczenia spokojnie łapka ze szmatą między szczebelkami się zmieści ![]() Edytowane przez ma_i Czas edycji: 2016-10-03 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dobra dziewczyny, tamdaradamtadam mam termin cc, 10 listopad. Jak dla mnie późno bo wszystkie usg pokazywały termin porodu ok. 6 listopada, ale wg om to 17 listopad. No i dr z obawy żeby nie urodził się wcześniak zarządził 10. A jak zacznę rodzić wcześniej to mam się normalnie zgłosić do szpitala i wtedy zrobią cc. Coś czuję w kościach że nie dotrzymam do tego 10 😕 Ale wtedy to już mi będzie lotto pewnie 😏 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W tym moim jeszcze obecnym łóżeczku, które oddam, półka nad szufladą jest umocowana na stałe. W grę wchodzi więc: a) wciskanie ręki między szczebelki i ścieranie po fragmencie (ręka przechodzi przez szczelinę, sprawdziłam, ale nie ma za dużego pola manewru do przecierania ![]() b) można wyjąć te 3 szczebelki wyjmowane i wtedy łatwiej (ale jak się je zacznie tak ciągle wyjmować to bałabym się, że w końcu się poluzują), c) jechać rurą od odkurzacza, a ściereczką rzadziej (jakoś mnie to średnio przekonuje). Fajnie, jakby w Klupsiu, który rozważam, ta półka jednak wyjeżdżała z szufladą - hmm tylko jak się wtedy dostać do zawartości? ![]() A co do stanika... taaak, sam sex ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Witam się po wczorajszych warsztatach, było fajnie coś tam się dowiedziałam, można było w trakcie przerw podejść i popytać o nurtujące dylematy. Po warsztatach odwiedziła mnie siostra ze szwagrem i dzieciaki, dała mi dużo kocyków i prześcieradła oraz skarpeteczki z 15 par tych najmniejszych ![]() Zingi, super że sesja ciążowa udana, też chciałam iść ale kurde kasa nas przerosła więc stwierdziliśmy że pójdziemy tylko na noworodkową ![]() ![]() Na protest się nie wybieram. Raz że zimno, dwa że tłum.Ja tam mieszkam z teściową i jest super, ale jak mieszkała z nami na piętrze to tak super nie było, ale teraz miesiąc temu wyprowadziła się na parter więc żyć nie umierać ![]() ![]() Co do wagi to ciągle od 1,5 miesiąca 10 na plusie, więc obalam mit że w trzecim trymestrze i ostatnich miesiącach najbardziej się tyje. Fiii, u nas też tak jest. Ja ciągle otwieram okna, mąż je zamyka i tak w kółko ![]() Co do dotykania brzucha, jest ok o ile dotykają osoby znajome, ale takie obmacywanie jak w filmiku który wrzuciła Zingi (chyba) jest nie na miejscu. Geosmina i jak tam z ordynatorem i terminem cc, dopchałaś się już w ogóle do niego?? Annulka, super że wizyta ok, szkoda że mocz kiepski. Kaga, też zauważyłam że w poniedziałki w labie najwięcej ludzi. Chyba wszędzie tak jest, jak kiedyś chodziłam z psem do weterynarza to właśnie w poniedziałki było ogrom ludzi. Pstryczek, to samo pomyślałam jak przeczytałam posta Listopadowej, że przytyła tylko 60,5 kg i to mało ![]() ![]()
#3170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dziecko będzie miało fajnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Wtajemniczenie
|
Geosmina, doczytałam, 10 listopad to Wasz dzień, super
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3172 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bluesberry nie ma się co dziwić minie tż jak zobaczył, że napisałaś że całe mieszkanie do malowania ![]() Dziewczyny jak sobie z obrzękami radzicie? coś z tym się da zrobić? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Doczytałam. Ulalaaaa jeszcze ttoszkę tylko!! ![]() Edytowane przez aleksandramaj Czas edycji: 2016-10-03 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3175 | |
Zadomowienie
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65963206]Kurier przyniósł moje koszule do karmienia
![]() ![]() ![]() Ja kupowalam stanik do karmienia z miseczka j a cycki weszły w koszule s wiec bądź dobrej myśli ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Anulka gratki za wizytę! ale ten mocz ![]() Spiacy dzis dzien, nie dalam rady dzis pozalatwiac rzeczy, szybkie zakupy w lidlu i do domku. Juz zaliczlam dzis 1 drzemkę i cos czuje ze to jeszcze nie koniec ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam łóżeczko z ikei, ale takie ze ściankami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Wtajemniczenie
|
Patrzę na youtube i słucham kołysanek https://www.youtube.com/watch?v=PIgtEU-9NKk A fajne kociaki
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.