![]() |
#871 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;6296587]Jakie mam kompleksy? Nie mam kompleksów
![]() prawidłowe podejście ![]() oczywista oczywistość ![]()
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A myślę, że wręcz przeciwnie właśnie..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Rozeznanie
|
Może po prostu spróbuj aż tak nie zwracać na to uwagi? Ja też mam właśnie taką furtkę i wcale nie taką malutką ale przestałam już na to zwarzać. Czasami mi to rzeczywiście przeszkadza, ale jakoś krótko to trwa bo nie mam czasu się nad sobą użalać.
No i to w końcu brednia że tylko ze względu na przerwę miedzy zębami nie masz faceta. Oni nie są w końcu aż tak płytcy xP Zależy od podejścia - ja bym jednak radziła nie zwalać na nią wszystkoch swoich niepowodzeń czy czegoś tam innego, tylko brać się za siebie i nie wmawiać sobie rzeczy, które są bez sensu i tylko wpędzają w doła. A poza tym - osoby z przerwą między zębami podobno mówią lepiej po angielsku ]:->
![]() |
#874 |
Żona Gargamel
|
chyba nie ma części ciała w której nie znajde czegoś co mi sie nie podoba
![]() nie potrafie siebie jako ogół do końca zaakceptować, jestem troche chora na tym punkcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Konto usunięte
|
Z czego to wynika? Porównywałaś się z kimś lub Ciebie porównywano, a może jakieś konkretne wydarzenie zaszczepiło w Tobie te kompleksy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Raczkowanie
|
kompleks to moje drugie imię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasami tak jest, że naprawdę nie myślę o tym. Czuję się świetnie i dobrze w swojej skórze. Ale za jakiś czas przychodzi ten okres kiedy się tego wstydzę ![]() No nic, muszę się przyzwyczajać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#878 |
Zadomowienie
|
Każda niedoskonałość może zmienić się w atut.
Nie warto wyolbrzymiać swoich kompleksów, bo czasami inni zauważają to dopiero wtedy, gdy zwrócimy im na to uwagę. Jeśli traktujesz swoją ' wadę " jako coś naturalnego, to otoczenie też tak to potraktuje. Wziąść się za siebie. Powatarzać " może moje nogi są interesujące, ale oczy i włosy są boskie". Głowa do góry dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#879 |
Wtajemniczenie
|
lekko odstające ucho .. <-- choć słyszlam duuzo uwag ale nie przejmuję sie ;PP
![]() |
#880 |
Żona Gargamel
|
[1=7b876ccefd4157b39b86852 d237c1fcdcf44b9c3_6485007 1d5e54;6314359]Z czego to wynika? Porównywałaś się z kimś lub Ciebie porównywano, a może jakieś konkretne wydarzenie zaszczepiło w Tobie te kompleksy?[/quote]
nadwaga w dzieciństwie, docinki dzieciaków, itd itp a akurat dzisiaj mi sie śniła scenka a'la podstawówka :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Przyczajenie
|
![]()
1.niska 160 cm wzrostu...
![]() 2. zbyt duzy biust 75D!!!!! ![]() ![]() 3. krzywy nos!!!! ![]() ![]() 4.cera tradzikowa ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem kompleksy to najbardziej komplikujące i uprzykrzające życie zjawisko. Kazdy jest jaki jest i owszem nalezy dbac o swój wizerunek i podkreślac to co dobre a tuszowac niedoskonałosci ale trzeba do tego podchodzic z rozsądkiem. Ja nie uwazam sie za jakąs piękność (ten login to nie przymiotnik a raczej ksywa, kolezanki tak na mnie mówią czasem) ale zawsze jeste pewna siebie zwracam uwage na to w co sie ubieram, staram sie dopracowywac szczegóły i ubierac sie jak najbardziej kobieco i nie mam kompleksów i nigdy na powodzenie nie narzekałam. Zdaje sobie sprawe ze trudno zażegnac kompleksy ale starajmy sie bo one niszcza nasze zycie.
![]() |
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad 1. 160 to nie tragedia, buty na obcasie i wszystko pięknie. Uwazam ze niższe kobiety mają lepiej bo wysokie nie zawsze moga sobie pozwolic na obcasy a przeciez w nich nogi sa dużo zgrabniejsze. Ad 2. Duży biust moze byc atutem jak sie bedziesz odpowiednio ubierała. Ad 3. Przy krzywym nosie wazna jest fryzura, ale tu juz bez zdjecia nie doradze poza tym nie czuje sie na tyle kompetentna ![]() Ad 4 to faktycznie niemiły problem ale myśle ze wiele dziewczyn taki ma... Tu pomoga tylko wizyty u kosmetyczki i zabiegi odpowiedni które niestety kosztuja...
![]() |
![]() |
#884 |
Przyczajenie
|
Haalo!
Dziewczyny zamiast siedzieć na forum, zamartwiac sie wypisywać swoje wady i przez to bardziej sie dołowac zrobilybyscie cos z soba, pozbyly sie wad i zyly spokojnie. Gdybym 1,5 roku temu weszła na to forum i zaczela wypisywac swoje kompleksy zajełoby mi to duuzo czasu ale nie, nie ma co sie poddawac jestesmy mlode wszystko przed nami wiec chyba czas juz cos zmienic i naprawić bo zamartwianie się do niczego nas nie zaprowadzi... Dużo schudłam (zdrowa dieta, fitness, sport) zlikwidowalam wstrętne rozstępy,założylam sobie aparacik na ząbki i kupilam i pare cieszących i potrzebnych urodzie rzeczy, i na dzien dzisiejszy w waszym poscie nie moge napisac zadnego swojego kompleksu bo takiego nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
BAN stały
|
oj duzo, bardzo duzo. moglabym sie przyczepic do wszytkiego takze nawet nie warto wymieniac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Raczkowanie
|
Ja ma tylko (aż) dwa:
- jestem za niska - mało wydatne wargi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Rozeznanie
|
Ja mam tylko jeden - odstajace uszy(rzadko kiedy moge sobie pozwolic na zwiazanie wlosow do gory).
Ale na szczescie istnieje chirurgia plastyczna, ![]()
![]() |
#889 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Raczkowanie
|
haha , za niska i cera okropna ... ale daje rade
![]()
![]() |
#891 |
Rozeznanie
|
1. Zaskórniki na czole i brodzie
2. Za mały biust (75 B) 3. Troszke waga... Ważę 47kg przy 171cm (ale to nie mój kompleks tylko otoczenia... mi to odpowiada i od paru lat waże tyle samo) 4. Piegi na nosie i policzkach 5. Łamliwe paznokcie huhu... ![]()
![]() |
#892 |
Raczkowanie
|
Z kompleksów dotyczących figury wyleczyłam się przy pomocy codziennych ćwiczeń; zaoowocowało to lekką obsesją, ale na szczęście teraz umiem wszystko miarkować.
Buzię mam ładną, włosy zdrowe, długie, kręcone, niezłe ciało (nie jestem ani specjalnie wysoka, ani bardzo wychudzona, za to PRAWDZIWA.) ![]() Kiedyś ktoś b. ważny powiedział mi, że nie tyle urodą ile temperamentem przyciągnęłam go do siebie. I to chyba w sobie cenię najbardziej.
są wyzwania, są sposoby, są wyniki. ![]() Edytowane przez czarująca_socjopatka Czas edycji: 2008-01-24 o 14:33 Powód: błąd w składni zdania (; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie z wagą... Nienawidzę swojego tyłka... Wrr...;/
Stosuję dietę i owszem schudłam, ale nie tak jakbym chciała... Według BMI moja waga jest w normie, ale figura zdecydowanie mi sie nie podoba... Mam taką głupią teorię, że przez to, że mam tu i ówdzie za dużo nie znajdę chłopaka. A jak sie już coś zaczyna kręcić w tym temacie to ja zaraz myślę, że to i tak nie ma szans, bo jak on mi sie przyjrzy to czar moją osoba pryśnie. Dlatego sama zwykle rezygnuję wcześniej, żeby uniknąć większego rozczarowania. A poza tym to mam masę innych kompleksów i nie wiem czy kiedyś się z nich wyleczę, bo z większością to się chyba żyć nauczyłam... ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Rozeznanie
|
eee.... tego
![]() ![]() ![]() no dobra... zeby nie bylo, ze kocham siebie to napisze, ze od 4 dni mam powazny kompleks,bo sama wyciełam sobie grzywkę i hm.... no ale coz....zdaża sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Raczkowanie
|
Kompleksy...
1. najgorsze są moje szerokie ramiona ![]() 2. wysokie czoło 3. brak pewności siebie 4. przejmowanie się zdaniem innych 5. figura (ale nad tym już pracuję ![]()
![]() |
#896 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#897 |
Rozeznanie
|
Mam słabe wlosy od tego farbowania i jak czesze to pelno ich mam na szczotce;/
Jestem taka leniwa, ze az mnie to denerwuje, ale nie potrafie sie zmobilizowac, a jak juz to zrobie to w ostatniej chwili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Raczkowanie
|
![]()
na początek chce wszystkich przywitac, poniewaz dopiero sie zalogowałam i chce powiedziec o mich najwiekszych kompleksch ktroymi sa wlosy! a raczej wloski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi tez rosna takie wloski na brzuchu...bo tez kiedys golilam zwykla maszynka,no i mi sie narobilo... jeszcze pare miesiecy temu wyrywalam je penseta,az do momentu kiedy wloski zaczely wrastac i bolec!!!! przestalam... ale wkurzaja mnie strasznie... jak kiedys bede miala kase to wybiore sie na laser i je unicestwie!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
a Ty teraz nic z tym nie robisz?? one zajmuja cora wieksze obszary mojego brzucha bleeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.