Wszystko o Oriflame - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-14, 16:59   #3721
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika
Dot.: nowości Oriflame cz. II

to chyba za wcześnie:d ale nikt nie widział jeszcze tej żółtej torby na żywo z pierwszych stron?, wydaje się być fajna, zaciekawiła mnie - jak już będziecie miały możliwość jej zobaczenia to proszę o opis czy ciekawa.
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 17:01   #3722
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maria221 Pokaż wiadomość
Może się ktos zlituje i umieści nowy katalog tutaj na Wizażu?
Po co?

www.avonet.pl
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 18:45   #3723
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dorwałam wczoraj w swoje łapki błyszczyki Gloss Booster No i jak dla mnie bajer. Porządne tubki, świetny dziubek (profilowany), dobrze się nakładają, nie wylewają się. Koloru też nie dają, jedynie efekt mokrych ust, także będą dobre jako wykończenie na pomadkę. LUKIER pachnie intensywnie, słodko, cukierkowo, troszkę owocowo. TOFFI to pyszne ptasie mleczko!!! Zapachy bardzo udane! Mam ochotę na całą serię. Szkoda tylko, że nie mają wcale koloru.
Dorwałam też krem do rąk z arktyczną borówką. Pachnie jak... borówkowa guma do żucia Słodko i przyjemnie. Dobrze rozprowadza się na dłoniach, wygładza, nie pozostawia tłustej warstwy. Potrzebuje ok minuty wcierania Bardzo fajny kremik.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 19:06   #3724
sylwiusia89
Raczkowanie

A ma któraż z was te nowe perfumy After Hours ? Ładne są ? Trwałe ?

Polecacie ?
sylwiusia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 19:46   #3725
Anusia : )( :
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwiusia89 Pokaż wiadomość

Polecacie ?
Ja mam, ładne i trwałe, właściwie nie musiałam się za dużo dopsikiwać w ciągu dnia, zapaszej jakbym zkądś znała, ale nie mogę sobie skojarzyć. dosyć elegancki, radosny i przytulny. Jest OK.

Anusia : )( : jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 21:16   #3726
marteczka83
Raczkowanie

GG do marteczka83

Cytat:
Napisane przez Rosiczka_Przeżuwacz Pokaż wiadomość
Nowy katalog jakiś taki nieciekawy... Zainteresowały mnie tylko nowe małe kremy do rąk, które ponoć mają pachnieć kwiatami... Chyba się skuszę... I jak siebie znam od razu na wszystkie 3, bo nie bedę się mogła zdecydować, który wybrać P
To dokładnie tak samo jak ja, też wezmę wszystkie trzy
marteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-14, 21:29   #3727
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwiusia89 Pokaż wiadomość

Polecacie ?
Cytat:
Napisane przez Anusia : )( : Pokaż wiadomość
Ja mam, ładne i trwałe, właściwie nie musiałam się za dużo dopsikiwać w ciągu dnia, zapaszej jakbym zkądś znała, ale nie mogę sobie skojarzyć. dosyć elegancki, radosny i przytulny. Jest OK.
Mnie też bardzo się podobają i uważam, że są trwałe. Myślę, że określenie "przytulny" bardzo pasuje do tego zapachu . A przypominają Ci zapewne Fire, bo są do niego baaardzo podobne.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 00:36   #3728
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość
*kolczyki Quadrat bardzo ładne i eleganckie. Jestem zadowolona, że je wzięłam. Rzadko się kuszę na niekosmetyczną ofertę Ori.
A mogłabyś wrzucić fotki?
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 07:30   #3729
Anusia : )( :
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Mnie też bardzo się podobają i uważam, że są trwałe. Myślę, że określenie "przytulny" bardzo pasuje do tego zapachu . A przypominają Ci zapewne Fire, bo są do niego baaardzo podobne.
Być może o fire właśnie chodzi chociaż one są troszkę cięższe.

Anusia : )( : jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 08:43   #3730
zabula87
Wtajemniczenie

Wkleiłam zdjęcia kolczyków Quadrat w katalogach http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=5959112

YenneferD jak sie sprawdza ta pianka dodająca objętości? bo widzę, że ją masz.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub

Edytowane przez zabula87
Czas edycji: 2008-02-15 o 09:24 Powód: dopisek
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 10:56   #3731
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Wkleiłam zdjęcia kolczyków Quadrat w katalogach http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=5959112
Dzięki Już widziałam. Faktycznie całkiem ładnie wyglądają, ale doszłam do wniosku, że niekoniecznie będą mi pasować. Jakbym wróciła do naturalnego blondu to by były ok, ale póki jestem czerwonowłosa to tak nie bardzo.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 12:40   #3732
justysiek
Zadomowienie

YenneferD tak z ciekawosci: co to takie male niebieskie na fotce nr 2? Tuz przy zelu do mycia twarzy Optimals Balance. To chyba cos z serii Aqua Vibes? Wyglada jak deo w kulce, ale to chyba nie to. Jakis sztyft? Fajna byla ta seria, zaluje, ze na zbyt wiele sie nie zalapalam.

Aparat mi znowu dziala, wiec moze wkrotce wkleje moje aktualne zbiory z Ori (bo bylo tego wiecej, ale ciagle cos ubywa i przybywa)
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 16:52   #3733
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
YenneferD tak z ciekawosci: co to takie male niebieskie na fotce nr 2? Tuz przy zelu do mycia twarzy Optimals Balance. To chyba cos z serii Aqua Vibes? Wyglada jak deo w kulce, ale to chyba nie to. Jakis sztyft? Fajna byla ta seria, zaluje, ze na zbyt wiele sie nie zalapalam.

Aparat mi znowu dziala, wiec moze wkrotce wkleje moje aktualne zbiory z Ori (bo bylo tego wiecej, ale ciagle cos ubywa i przybywa)
Super zdjecia ladna kolekcja ja mam bardzo duzo mydelek z Ori uzbieral sie caly kuferek i sukcesywnie sie je zurzywa choc jak widze jakies nowe to dokupuje heh taka juz mam manie
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 17:12   #3734
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Super zdjecia ladna kolekcja ja mam bardzo duzo mydelek z Ori uzbieral sie caly kuferek i sukcesywnie sie je zurzywa choc jak widze jakies nowe to dokupuje heh taka juz mam manie
Ojoj, dziekuje, milo mi
Mogloby byc tego wiecej, gdybym robila fotki przy kazdym zakupie Bo juz tyle zuzylam roznych kremow do rak, pomadek ochronnych, jakies zele i toniki, wody...
Na pewno jeszcze moglabym dolozyc jakies szminki, przyborniki i tusz, ktore moja mama nosi ze soba oraz kosmetyczki Byc moze cos by sie jeszcze znalazlo. Szczerze mowiac - nawet nie wiedzialam, ze tego jest tyle
Co do mydelek - uzbieralo tych ich troche, juz kilka zostalo zuzyte, a teraz leza, bo przyzwyczailismy sie do mycia rak mydlem w plynie, hehe. Ale ciezko sie zawsze bylo oprzec, bo wiekszosc ma powalajace zapachy! Zwlaszcza te owocowe

P.S. Dziewczyny, jak Wy wklejacie takie duze fotki, jak np. ta szczoteczki od tuszu Wonder??? Ja musialam pomniejszac, bo przekraczaly 122KB czy jakos tak.
Stary 2008-02-15, 18:11   #3735
zabula87
Wtajemniczenie

Ja po prostu przycięłam i pomniejszyłam i dodałam 10pikseli tak jakoś wyszło hehe.

Mam jedną klientke, która co katalog kupuje mydełka (mama mojej koleżanki). Już podobno ma wypchane całe pudełko po butach tymi mydełkami hehe ale je uwielbia.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
Stary 2008-02-15, 18:47   #3736
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Ja po prostu przycięłam i pomniejszyłam i dodałam 10pikseli tak jakoś wyszło hehe.
Sorki za dociekliwosc, ale w jakim programie i jak dodac te dodatkowe piksele? Poza tym to jakies czary, bo Twoja fotka ma 3x wiekszy rozmiar niz te, ktore ja moge wkleic Myslalam, ze to zalezy od ustawien w profilu, ale nic takiego nie znalazlam

Wlasnie zastapilam przyciete fotki, takimi o rozmiarze 90% oryginalu (z wyjatkiem jednej, ktora po prostu przycielam, bo byla krzywo pstryknieta), bo na nich chociaz cale zbiory widac
Stary 2008-02-15, 18:54   #3737
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
Sorki za dociekliwosc, ale w jakim programie i jak dodac te dodatkowe piksele? Poza tym to jakies czary, bo Twoja fotka ma 3x wiekszy rozmiar niz te, ktore ja moge wkleic Myslalam, ze to zalezy od ustawien w profilu, ale nic takiego nie znalazlam

Wlasnie zastapilam przyciete fotki, takimi o rozmiarze 90% oryginalu (z wyjatkiem jednej, ktora po prostu przycielam, bo byla krzywo pstryknieta), bo na nich chociaz cale zbiory widac
Mam urządzenie wielofunkcyjne z Lexmarka i do niego mam program "Edytor fotografii Lexmark" tam w zakładce rozmiar obrazu mogę przyciąć i zmienić rozmiar (szer., wys.) oraz rozdzielczość (dodać lub odjąć piksele). Może to też mój aparat tak robi, bo mam dość dobry i robiłam z powiększeniem. Nic innego nie czarowałam

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
Stary 2008-02-15, 18:56   #3738
Kfiatuszek12345
Raczkowanie

Cytat:

Mam jedną klientke, która co katalog kupuje mydełka (mama mojej koleżanki). Już podobno ma wypchane całe pudełko po butach tymi mydełkami hehe ale je uwielbia.
Mama mojego chłopaka też co katalog kupuje mydełka. Ma ich sporą kolekcje. Czasami wydaje jej się, że jest jakieś nowe i zamawia, mimo, że dwa katalogi wcześniej właśnie je kupiła Ale je zużywa, zamiast żeli pod prysznic, myje się tymi mydełkami.
Kfiatuszek12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 18:57   #3739
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Mam urządzenie wielofunkcyjne z Lexmarka i do niego mam program "Edytor fotografii Lexmark" tam w zakładce rozmiar obrazu mogę przyciąć i zmienić rozmiar (szer., wys.) oraz rozdzielczość (dodać lub odjąć piksele). Może to też mój aparat tak robi, bo mam dość dobry i robiłam z powiększeniem. Nic innego nie czarowałam
Acha, dzieki No ja to glownie korzystam z badziewiastego - jak mowi moj brat - programu do zdjec z pakietu Office'a. Aparat mam taki sredni, 5.1 megapikseli. No nie wiem o co chodzi... moze na technicznym poszukam odpowiedzi

Cytat:
Napisane przez Kfiatuszek12345 Pokaż wiadomość
Mama mojego chłopaka też co katalog kupuje mydełka. Ma ich sporą kolekcje. Czasami wydaje jej się, że jest jakieś nowe i zamawia, mimo, że dwa katalogi wcześniej właśnie je kupiła Ale je zużywa, zamiast żeli pod prysznic, myje się tymi mydełkami.
Ja w praktyce uzywam tylko tego zielonego z algami Ocean Algae i to tylko co jakis czas (do masazu wraz z rekawica, co byla ostatnio z zelem wyszczuplajacym Swedish Spa w zestawie), bo nie chce mi sie pod prysznicem siedziec tak dlugo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-15, 18:59   #3740
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:

Można najzwyczajniej zmniejszać zdjęcia w paincie, albo odrazu w opcjach aparatu.
Paint:
Obraz->Rozciągnij/pochyl->tabelka wyżej - rozciąganie->wpisujemy np. 50% w zależności od tego jak chcemy zmniejszyć zdjęcie.

Yennefer, mogłabyś porównać żel pod oczy Skindividual i krem Optimals?

Zabula87, puder Flawless wygląda zachęcająco jasno. Nie ciemnieje na twarzy?
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-15, 19:06   #3741
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ines-ka Pokaż wiadomość
Można najzwyczajniej zmniejszać zdjęcia w paincie, albo odrazu w opcjach aparatu.
Paint:
Obraz->Rozciągnij/pochyl->tabelka wyżej - rozciąganie->wpisujemy np. 50% w zależności od tego jak chcemy zmniejszyć zdjęcie.
A tak, z tej opcji tez czasem korzystam Mnie tylko zaintrygowalo, ze fotki zabuli sa takie duze, a ja takich nie moglam wkleic - wyskakiwal komunikat, ze przekroczylam 122KB.
Stary 2008-02-16, 10:54   #3742
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Ojoj, dziekuje, milo mi
Mogloby byc tego wiecej, gdybym robila fotki przy kazdym zakupie Bo juz tyle zuzylam roznych kremow do rak, pomadek ochronnych, jakies zele i toniki, wody...
Na pewno jeszcze moglabym dolozyc jakies szminki, przyborniki i tusz, ktore moja mama nosi ze soba oraz kosmetyczki Byc moze cos by sie jeszcze znalazlo. Szczerze mowiac - nawet nie wiedzialam, ze tego jest tyle
Co do mydelek - uzbieralo tych ich troche, juz kilka zostalo zuzyte, a teraz leza, bo przyzwyczailismy sie do mycia rak mydlem w plynie, hehe. Ale ciezko sie zawsze bylo oprzec, bo wiekszosc ma powalajace zapachy! Zwlaszcza te owocowe

P.S. Dziewczyny, jak Wy wklejacie takie duze fotki, jak np. ta szczoteczki od tuszu Wonder??? Ja musialam pomniejszac, bo przekraczaly 122KB czy jakos tak.
prosze

Cytat:

to tak jak ja ten kuferek co byl kiedys w avonie poprostu w domu kochamy te mydelka

Cytat:
Napisane przez Kfiatuszek12345 Pokaż wiadomość
ja tez kupuje ale nie tak ze co 2 katalog tylko jak dany rodzaj mi sie konczy lub go wycofuja jak moje kochane egzotyczne
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 11:48   #3743
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ines-ka Pokaż wiadomość

Zabula87, puder Flawless wygląda zachęcająco jasno. Nie ciemnieje na twarzy?
Jeszcze nie używałam tego pudru Kupiłam, bo zachwalała go moja znajoma wizażystka. Wiem, że jest transparentny, więc nadaje się do każdego koloru cery. Myślę, że nie będzie ciemnieć. Teraz tego nie potwierdzę, bo mam do zużycia jeszcze 2 pudry, więc ten troszke poczeka

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=393 tu go wychwalają

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-16, 13:23   #3744
lemonka
Zakorzenienie

ines-ka.. ja uzywam pudru pylkowego..
bardzo go lubie.. jest rzeczywiscie jasny-ale nie ciemnieje, doskonale matuje-ale zarazem jest delikatny..no i najwiekszym plusem jest to ze jest bardzo wydajny

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 14:26   #3745
paulinka3110
Wtajemniczenie

Któraś z Was pisała wyzej o kremie do rąk z arktyczna borówką (albo żurawiną...nie pamiętam co tam jest).

Ja też go mam i całkiem niezły! Dosyć dobrze nawilża (ale nie rewelacyjnie!) ma przyjemny zapach gumy owocowej który długo się utrzymuje. Konsystencja jakaś taka żelowata i chwilę po nałożeniu bardzo się kleji. Ale potem jest git

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 16:49   #3746
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Któraś z Was pisała wyzej o kremie do rąk z arktyczna borówką (albo żurawiną...nie pamiętam co tam jest).

Ja też go mam i całkiem niezły! Dosyć dobrze nawilża (ale nie rewelacyjnie!) ma przyjemny zapach gumy owocowej który długo się utrzymuje. Konsystencja jakaś taka żelowata i chwilę po nałożeniu bardzo się kleji. Ale potem jest git
Podpisuje sie pod tym Chociaz on juz chyba wycofywany jest niestety, jakos byl albo teraz jest po raz ostatni w katalogu.
Stary 2008-02-16, 16:58   #3747
lemonka
Zakorzenienie

z tego co sie orientuje-byl.. seria zimowa sie zakonczyla )

tez go mam..slicznie pachnie

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-17, 11:49   #3748
Cdz
Zakorzenienie

PILNE !!!
mam prośbę, czy mogłaby któraś z Wizazanek sprawdzić w katalogu nr 2 ile kosztowała woda Signature i tarka do stóp?
bardzo byłabym wdzieczna za pomoc

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 12:28   #3749
cosmo82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cdz Pokaż wiadomość
PILNE !!!
mam prośbę, czy mogłaby któraś z Wizazanek sprawdzić w katalogu nr 2 ile kosztowała woda Signature i tarka do stóp?
bardzo byłabym wdzieczna za pomoc
Signature - 59,90

Tarka - 7,90
Stary 2008-02-17, 13:24   #3750
Cdz
Zakorzenienie

dziękuję ślicznie

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości